تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1921 از 2403 اولاول ... 9211421182118711911191719181919192019211922192319241925193119712021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,201 به 19,210 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

حالا چون اینا نمیفهمن دارن چیکار میکنن یهو پهنای باند ول میدن دلیل نمیشه که سرعت استانداردتون 100 باشه به قول یارو اون ممه رو لولو برد! منم 128 اندیشه دارم الان دانلودم 15 پینگم 200!!
    وقتی شماها اینقد سطح انتظارتون پایینه دیگه نمیشه به پشتیبانی isp ها و وضعیت نت مملکت و سخنان گهر بار وزیر ارتباطات و ... خرده گرفت
    +
    با همین پولی که منو شما داریم میدیم یه 128 با کلی منت و محدودیت میگیریم !! تو همین کشورهای همسایه 10 برابر سرویس بهتری بهتون میدن !

داره خودمونی میشه amir.em's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پارس آنلاین کد 5 رشت چند هفته ای هست بدجور timed out میده . دلیل خاصی داره ؟ کسی اطلاعی داره ؟

اینم که وضع افتضاح سرعتشه
    1 مگ پارس آنلاین

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

پارس آنلاین کد 5 رشت چند هفته ای هست بدجور timed out میده . دلیل خاصی داره ؟ کسی اطلاعی داره ؟

اینم که وضع افتضاح سرعتشه
    1 مگ پارس آنلاین

شاتل هم مشکل داره

گویا از زیرساخت هست !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

این اینترنت مخابرات بخوام برم سرویس بگیرم زود راه میفته یا بازم چون خط 5هستیم گرفتاری داره تا وصل بشه

لیست تعرفه هاش چجوریه _سایتی قیمت سرویس هاش زده در ماه باید چقد شارژ بدیم

اندیشه دیگه مفتش گرونه
    مرکز 5 گفتن که بعد از جمع آوری تا 72 ساعت می دیم

5. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پینگ عالی
    سرعت مثل همیشه
    اندیشه/پورت اندیشه مرکز 7 /1024 محدود

خدا مخابرات و خراب کنه که هر جا اسمش هست به گند میکشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

72 ساعتم نیست حتی. واسه من از همون روزی که زنگ زدم؛ وصل کردن و روزشمارش شروع شد. اما چون خودشون گفتن 72 ساعت؛ منتظر تماسشون موندم. بعد دو روز تماس گرفتن که می‌خوایم بیایم برا نصب. اما ما اصلا نصاب نمی‌خواستیم. یه کانفیگ مودم بود که خودمون می‌تونستیم دیگه.
    راستی ما هم خط 5 هستیم.

8. این کاربر از Some.One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

72 ساعتم نیست حتی. واسه من از همون روزی که زنگ زدم؛ وصل کردن و روزشمارش شروع شد. اما چون خودشون گفتن 72 ساعت؛ منتظر تماسشون موندم. بعد دو روز تماس گرفتن که می‌خوایم بیایم برا نصب. اما ما اصلا نصاب نمی‌خواستیم. یه کانفیگ مودم بود که خودمون می‌تونستیم دیگه.
    راستی ما هم خط 5 هستیم.
    سلام شما از چه سرویسی استفاده میکنید سرعتتون تو روز و شب چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان ، کسی آسیاتک گرفته ؟! چطوره ؟! مثل اینکه رشت تازه نمایندگیش راه افتاده ! شرکت آریانت هم نمایندگیشه ! دنبال نامحدود خوب میگردم.از اندیشه رفتم پارس آنلاین که عالی بود تابستون ولی از پاییز داغون شد !!! الان مجبورم یا برم سمت محدود 2 مگ مخابرات یا همین آسیاتک ! کسی نظری نداره ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بنده پورت مخابرات دارم از اندیشه . بعدشم 2020 مگه همون ضحی کیش نبود که یک ماهه اولش خوب بود و بعد همه رو بیچاره کرد و الان هم کلا نامحدود نداره . اگه مخابرات پشتیبانی داره پس این اندیشه چی میگه من مسئول فروش و پشتیبانی پورت مخابرات هستم ؟
    دوست عزیز ببین جریان از این قراره بود مخابرات قبلا از طریق ضحی کیش و اندیشه پورت می فروخت ولی با اون گندی که ضحی کیش زد الان داره خودش اینترنت می فروشه یعنی تا اون مدتی که قرار داد داره با اندیشه و ضحی کیش اونا کارشون رو انجام می دن ولی بعد از اتمام قرارداد دیگه تمدید قرار دادی در کار نیست

الان خود مخابرات داره اینترنت می فروشه چون در زمینه تلفن همراه اسم همراه اول رو رو به عنوان برند دارن استفاده می کنن تو فروش ADSl از اسم اشنای اول استفاده می کنن یعنی آشنای اول در اصل همون مخابذات هست که سرمایه گذاری زیادی هم کرده در این بخش فعلا 3 تا برند شاپ داره تو رشت یکی خود مخابرات مرکزی تو 4 راه گلسار یکی سبز میدون یکی هم میدون فرهنگ مرکز 3 که در اصل 2020 هم همون همونجاست یعنی مرکز پاسخگویی همونجا مرکز 3 هست اینا می گم چون خودم یکی از پیشتیبانهای این مرکز هستم البته شیفت شب

اینم بگم که فعلا از نظر سرعت و پهنای باند همه چیش خوبه البته مشکل داره ولی اینو بدون که سرمایه گذاری زیادی در این باره داره می کنه و مطمعن باش به سرنوشت امثال ضحی کیش دچار نمی شه

اینم بگم که الان کمپین های خوبی گذاشته که کمپین علوم پزشکیش تموم شده و از دیروز کمپین دانشجویی راه انداخته که مودم رایگان وایرلس می ده و 1 ماه اینترنت رایگان و از این چیزا سرویس های 1 مگ و 2 مگ با قیمت مناسب

خلاصه کلام اینکه فعلا که همه چیش اوکی هست حالا بعد ها هم بمونه یا نه با خداست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام شما از چه سرویسی استفاده میکنید سرعتتون تو روز و شب چطوره؟
    سلام
    من برا ماه اول 128، 2 گیگ رو گرفتم. در حد 128 بد نیست.
    سرعت دنلودش هم شب و روز یکسانه، می‌شه گفت تقریبا رو 16 ثابته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •