عه پس یک هفته مرخصی دادن؟ یکی از دوستای من هم اعزامی شماست. اون موقع هم که من رفتم اونجا، یک هفته مرخصی دادن.
کدوم گروهان افتادی؟
حال کن افتادی 01. من وقتی دوره کدم افتاد شیراز فهمیدم 01 چقدر خوب بود...
عه پس یک هفته مرخصی دادن؟ یکی از دوستای من هم اعزامی شماست. اون موقع هم که من رفتم اونجا، یک هفته مرخصی دادن.
کدوم گروهان افتادی؟
حال کن افتادی 01. من وقتی دوره کدم افتاد شیراز فهمیدم 01 چقدر خوب بود...
من با برگ سبز مهر شده توسط +10 و بقیه مدارک لازم توی شهریور ماه کسر خدمتم رو گرفتم و اول آبان هم اعزام شدم سربازی
شما پادگان پدرت که بری و اون نامه کسر خدمت رو بگیری دیگه لازم نیست کاری بکنی خودشون بعد یک ماه توی سیستم نظام وظیفه کسریت رو ثبت میکنن، بعد آموزشی که رفتی یگان نامه رو میدی و تو خود پادگان هم کسریت اعمال میشه
این مملکت قانون نداره الانم که گفتن میخوان کسری ها رو حذف کنن ممکنه این کسری هم حذف بشه زودتر تکلیف خودتو مشخص کن
سوالی بود در خدمتم
دوستان، امروز امریه گرفتیم، شهرضا توپخانه ۲۲.
کسی اونجا خدمت کرده؟
چجور جایی هست؟
منطقه بد آب و هوا حساب میشه؟ کسری هم میدن؟
خواهشا دوستان یکم راهنمایی کنن.
آقا بازم ممنون از جوابت....فقط یه سوالی که داشتم و با توجه به توضیحاتتون دیدم ناجوره ... اینی که فرمودین نگهبانی معمولاً 4 روز در هفته...خیلی زیاده نگهبانیش اینجوری که!! یعنی 4 شب 24 ساعته باید همونجا باشیم؟ نگهبانیمون چجوریه؟ افسر نگهبانیم همه اش رو یعنی یا اینکه باید بعضی وقتا عین توی آموزشی نگهبانی از جایی رو بدیم ؟
اطلاعی از این دارین که دسترسی به اینترنت هستش اونجا با توجه به اینکه رسته بنده کامپیوتر هستش یا خیر؟ و اگه هست سرعت ها به چه صورت هستش توی اداره بهداشت و یا بیمارستان های ارتش؟
ممنون
دوستان در مورد پست های غیر اداری هم اگه ممکنه توضیح بدین که چطوری زمان بندیا معمولا چه کارهایی انجام میشه و ...
مرسی
گواهی فعال در کادر بسیج تابحال نشنیدم"منظورت گواهی دوره تکمیلی اموزشی که نیست؟!
اگه همون چیزی که خودت مبگی تاثیری در اموزشی نداره"برای خدمت هم همون کسری کارت فعال ثبت سوابق کافیه
سوال دوم نه خیر دوست عزیز"با استفاده از بند پ دوستانی داشتم که از ارگان نیروانتظامی به سپاه افتادن
ولی بدون روابط بله قاعدتا همون ارگان اموزشی رفته جذب میشی
فقط فرماندهی کل قوا همچین قدرتی دارهسوال دیگم اینه اگر اموزشی برا نیروی انتظامی بیوافتم کل خدمت هم نیروی انتظامی باید خدمت کنم؟
به شایعات هم توجه نکن شما ناجا باشی همون ناجا .. سپاه هم باشی همون سپاهی تموم شد رفت
سلام دوستان با کلی زحمت رفتم دوره تکمیلی بسیج رو گذروندم هنوز برگه سبزمو بهم ندادن الان میگن سال 93 خدمت میشه 24 ماه و کل کسری برداشته میشه اصلا حالم گرفته شد این چه وضعشه اخه
من اگر این ترم درسمو تموم کنم دفترچه میفرستم اگر نشه میافته سال 93 به خدا اگر کسری بسیج و بسیج رو وردارن کلا قید سربازی رو میزنم![]()
Last edited by BEHZAD2007; 24-12-2013 at 17:31.
ممنون از جوابت
الان دیگه برگه سبز توسط پست بخونه نمیاد؟
برا کسری گفته اخرین مدرک تحصیلی بیار من که فارغ التحصیل شدم فقط یه برگه برا نظام وظیفه بهم دادن مدرک دیگه ندارم منظورشون همین هست؟ کارت ایثار ندارم گیر نمیدن که؟
سلام، بله یک هفته مرخصی دادن، ۷۳۳ افتادم، فقط یه سوال، من که فوق لیسانس دارم هم کد ممکنه بخورم؟ معاف از رزم هم هستم البته
Last edited by bamdadd; 24-12-2013 at 19:22.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)