تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1920 از 4105 اولاول ... 920142018201870191019161917191819191920192119221923192419301970202024202920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,191 به 19,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

سلام دوستان، من ٠١ بودم رفتيم وسايل گرفتيم(گرچه رسما هيچي نداشتن) و گفتن شنبه بياين، بچه هاي تهران هم گفت به جز روزاي نگهباني بقيه روزها ساعت ٤:٣٠ ميرن خونه تا فردا صبح! برخوردشونم خيلي خوب بود و مودبانه، كلا كه هركي ٠١ افتاده بره حال كنه
    عه پس یک هفته مرخصی دادن؟ یکی از دوستای من هم اعزامی شماست. اون موقع هم که من رفتم اونجا، یک هفته مرخصی دادن.
    کدوم گروهان افتادی؟
    حال کن افتادی 01. من وقتی دوره کدم افتاد شیراز فهمیدم 01 چقدر خوب بود...

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    کسی قبل از اعزام کسری خدمت جبهه پدرش با برگه اعزام گرفته ؟ تونسته جایی ثبتش کنه؟
    آیا پلیس +10 ثبت میکنه ؟
    اگه الان نگیرم سال بعد ممکن برش دارن یا بازم کمترش کنند ...
    من با برگ سبز مهر شده توسط +10 و بقیه مدارک لازم توی شهریور ماه کسر خدمتم رو گرفتم و اول آبان هم اعزام شدم سربازی
    شما پادگان پدرت که بری و اون نامه کسر خدمت رو بگیری دیگه لازم نیست کاری بکنی خودشون بعد یک ماه توی سیستم نظام وظیفه کسریت رو ثبت میکنن، بعد آموزشی که رفتی یگان نامه رو میدی و تو خود پادگان هم کسریت اعمال میشه

این مملکت قانون نداره الانم که گفتن میخوان کسری ها رو حذف کنن ممکنه این کسری هم حذف بشه زودتر تکلیف خودتو مشخص کن
    سوالی بود در خدمتم

کاربر فعال انجمن گنو/لینوکس Open-Source's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    usr/src/linux/

پيش فرض

دوستان، امروز امریه گرفتیم، شهرضا توپخانه ۲۲.

کسی اونجا خدمت کرده؟
    چجور جایی هست؟
    منطقه بد آب و هوا حساب میشه؟ کسری هم میدن؟

خواهشا دوستان یکم راهنمایی کنن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اداری هستید، یعنی ساعت اداری، ۷ تا ۱:۳۰، تعطیلات رسمی هم تعطیل هستید، با لباس نظامی هستید، ممکنه هم همون اداره بهداشت درمان بخواهنت، نگهبانی معمولا ۴ روز در هفته است (نهایتش البته) بستگی به تعداد نیرو داره ممکنه ماهی ۱ روز باشه،کار خاصی انجام نمی دید بالا سر سرباز هایید به پست هاشون سر می زنید دیگه در عمل مسولیت همه چیز با شماست، در ماه هم ممکنه مداومت کاری هم داسته باشید اونم معمولا ۳ ۴ روز در ماهه که یا ۲۴ ساعته است یا تا ۷ عصر همون روز، بستگی داره جایی تقسیم می شی چه جوری باشه، ۳ تا نصیحت بهت می کنم در کل، ۱)تو ارتش افسری ۲) افسری ۳) یادت باشه افسری خودتو دست کم نگیر

Sent from my C6903 using Tapatalk 2

آقا بازم ممنون از جوابت....فقط یه سوالی که داشتم و با توجه به توضیحاتتون دیدم ناجوره ... اینی که فرمودین نگهبانی معمولاً 4 روز در هفته...خیلی زیاده نگهبانیش اینجوری که!! یعنی 4 شب 24 ساعته باید همونجا باشیم؟ نگهبانیمون چجوریه؟ افسر نگهبانیم همه اش رو یعنی یا اینکه باید بعضی وقتا عین توی آموزشی نگهبانی از جایی رو بدیم ؟
    اطلاعی از این دارین که دسترسی به اینترنت هستش اونجا با توجه به اینکه رسته بنده کامپیوتر هستش یا خیر؟ و اگه هست سرعت ها به چه صورت هستش توی اداره بهداشت و یا بیمارستان های ارتش؟

ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان در مورد پست های غیر اداری هم اگه ممکنه توضیح بدین که چطوری زمان بندیا معمولا چه کارهایی انجام میشه و ...
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    rAshT

پيش فرض

اقا ببخشید من خیلی سوال می پرسم
    سوالم اینه ادم گواهی فعال در کادر بسیج داشته باشه(کارت بسج فعالم دارم ای یه چیز دیگس) تاثیری در اموزشی یا خدمت داره؟
    سوال دیگم اینه اگر اموزشی برا نیروی انتظامی بیوافتم کل خدمت هم نیروی انتظامی باید خدمت کنم؟
    ممنونم از بزرگوارانی که برادرانه پاسخ می دن.
    گواهی فعال در کادر بسیج تابحال نشنیدم"منظورت گواهی دوره تکمیلی اموزشی که نیست؟!
    اگه همون چیزی که خودت مبگی تاثیری در اموزشی نداره"برای خدمت هم همون کسری کارت فعال ثبت سوابق کافیه
    سوال دوم نه خیر دوست عزیز"با استفاده از بند پ دوستانی داشتم که از ارگان نیروانتظامی به سپاه افتادن
    ولی بدون روابط بله قاعدتا همون ارگان اموزشی رفته جذب میشی

7. این کاربر از AlirezA_VahiD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سوال دیگم اینه اگر اموزشی برا نیروی انتظامی بیوافتم کل خدمت هم نیروی انتظامی باید خدمت کنم؟
    فقط فرماندهی کل قوا همچین قدرتی داره

به شایعات هم توجه نکن شما ناجا باشی همون ناجا .. سپاه هم باشی همون سپاهی تموم شد رفت

9. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان با کلی زحمت رفتم دوره تکمیلی بسیج رو گذروندم هنوز برگه سبزمو بهم ندادن الان میگن سال 93 خدمت میشه 24 ماه و کل کسری برداشته میشه اصلا حالم گرفته شد این چه وضعشه اخه
    من اگر این ترم درسمو تموم کنم دفترچه میفرستم اگر نشه میافته سال 93 به خدا اگر کسری بسیج و بسیج رو وردارن کلا قید سربازی رو میزنم
    Last edited by BEHZAD2007; 24-12-2013 at 17:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من با برگ سبز مهر شده توسط +10 و بقیه مدارک لازم توی شهریور ماه کسر خدمتم رو گرفتم و اول آبان هم اعزام شدم سربازی
    شما پادگان پدرت که بری و اون نامه کسر خدمت رو بگیری دیگه لازم نیست کاری بکنی خودشون بعد یک ماه توی سیستم نظام وظیفه کسریت رو ثبت میکنن، بعد آموزشی که رفتی یگان نامه رو میدی و تو خود پادگان هم کسریت اعمال میشه
    ممنون از جوابت
    الان دیگه برگه سبز توسط پست بخونه نمیاد؟
    برا کسری گفته اخرین مدرک تحصیلی بیار من که فارغ التحصیل شدم فقط یه برگه برا نظام وظیفه بهم دادن مدرک دیگه ندارم منظورشون همین هست؟ کارت ایثار ندارم گیر نمیدن که؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عه پس یک هفته مرخصی دادن؟ یکی از دوستای من هم اعزامی شماست. اون موقع هم که من رفتم اونجا، یک هفته مرخصی دادن.
    کدوم گروهان افتادی؟
    حال کن افتادی 01. من وقتی دوره کدم افتاد شیراز فهمیدم 01 چقدر خوب بود...
    سلام، بله یک هفته ‌مرخصی دادن، ۷۳۳ افتادم، فقط یه سوال، من که فوق لیسانس دارم هم کد ممکنه بخورم؟ معاف از رزم هم هستم البته
    Last edited by bamdadd; 24-12-2013 at 19:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •