2 تا سوال داشتم :
1-دوستان این که میگن مودم های dlink با سرویس های شاتل کار نمیکنه درسته ؟
2- سرویس eco 512 شاتل کیفیتش چطوره ؟ شبا 1 تا 7 سرعتش خوبه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
2 تا سوال داشتم :
1-دوستان این که میگن مودم های dlink با سرویس های شاتل کار نمیکنه درسته ؟
2- سرویس eco 512 شاتل کیفیتش چطوره ؟ شبا 1 تا 7 سرعتش خوبه ؟
جواب سوال اولت رو نمیدونم اما در مورد سوال دومی فکر دانلود شبانه از شاتل رو از سرت باز کن دانلود شبانه اش انقدر افتضاح شده که با وجد اینکه سرویس من 512 است بعد ساعت یک در حد دایال اپ میشه چند وقتی شده که اینطور شده و فکر نمیکنم در اینده هم بهتر بشه
به نظر من فقط بستگی به منطقه مخابراتیتون داره.
سرویس من eco-512 هست.دیشب 1.7 گیگ دانلود داشتم.تا حالا نشده که کمتر از 1 گیگ دانلود داشته باشم.
امروز سرعت فاجعست
الان 4 ساعت میشه سرعت باز کردن صفحات بین 3 تا 3.5 هست یعنی بد تر از DIAL UP
و قطعی هم داره
واقعا جالبه !
حالا مال من جالبتره سرعت که از 50 بالاتر نمیره این هیچ! دقیق هر فیلی که دانلوذکد میکنم تا نصفش میره بعدش دیگه دانلود نمیکنه!!!!! فکر کنم یه 500 مگی امروز سر همین حروم شد جالبیش اینه که لینک مستقیم هم رزیوم نمیشه خیلی عجیبه....
با ECO 128 ؟؟ بهشون زنگ زدی یا درست بود ؟!؟! تا حالا شبانت خراب شده ؟
من دی لینک وایر لس دارم و با شاتل دارم به خوبی و خوشی کار میکنم1-دوستان این که میگن مودم های dlink با سرویس های شاتل کار نمیکنه درسته ؟
اصلا این که فلان مودم با فلان شرکت کار نمیکنه غلطه(یک پخش کننده ی مودم)
مثل اینکه بگی گوشی سونی اریکسون با ایرانسل سازگاری نداره!
حالا مال من جالبتره سرعت که از 50 بالاتر نمیره این هیچ! دقیق هر فیلی که دانلوذکد میکنم تا نصفش میره بعدش دیگه دانلود نمیکنه!!!!! فکر کنم یه 500 مگی امروز سر همین حروم شد جالبیش اینه که لینک مستقیم هم رزیوم نمیشه خیلی عجیبه....
با توجه به عقل! و سابقه ی این حقیر همچین چیزی غیر ممکنه
لینک مستقیم هست ولی ریزومه نداره
Last edited by marid; 23-04-2010 at 15:52.
اره اکو 128
نه زنگ نزدم!
قبلا یک مدت شبانه خراب بود که با ای پی سری 94 کانکت میشد ولی دیگه از اون موقع ای پی که کانکت میشم سری 74 و 85 هست و مشکل افت سرعت ندارم و 1 گیگ را میگیرم!
من یک ایمیل به شاتل زدم که چرا پهنای باند توی دانلود شبانه انقدر امده پائین جواب
شایان ذکر است که با توجه به share بودن سرویس شما این امکان وجود دارد کهدر ساعاتی که ترافیک در شبکه بالاست با افت سرعت مواجه شوید.در صورت نیارمیتوانید سرویس dedicated بگیرید.این سرویس مشکل افت سرعت ندارد و شما درتمام زمان ها بدون مشکل میتوانید استفاده نمایید.
حالا این سرویس چطوری است کسی خبر داره از قیمت و کیفیتش
آقا آرت 128 هنوز رو 1024 هست؟
واسه من 2/3هفته میشه دیگه 120 نمیشه سرعت دانلودم![]()
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)