تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1920 از 3745 اولاول ... 920142018201870191019161917191819191920192119221923192419301970202024202920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,191 به 19,200 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مشکل از پهنای باند مرکزتون یا شهرتون هست

آسیاتک مثل شاتل نیست که محدودیت شبانه بگذاره
    آره درسته آسیاتک محدودیت 24 ساعته میزاره

2. 2 کاربر از _Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مخابرات همچین کاری رو نمیکنه چون پورت مال شرکت هست و مخابرات هم وظیفه نداره تا زمانی که هیچ دستوری از شرکت مربوطه نگرفته کاری بکنه چون مسئولیت داره.
    من تو سازمان رادیویی شکایت کردم فرداش شکایت تو سیستم اسیاتک ثبت شده چند ساعت بعد نامه تخلیه راهی مرکز شد
    اون راهی که گفتم از یکی از سرویس دهندها شنیدم
    خوب میتونید برید درخواست تخلیه بدین و هی منتظر باشین خطتون تخلیه شه
    حالا هر کدوم از این راهها رو میدانید زودتر نتیجه میگیرید همون راه رو بروید
    شکایت شما چی بود بگین رفقا شاید برن نتیجه گرفتن چون این راه نیازی به رفتن
    به جایی نداره

4. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اون راهی که گفتم از یکی از سرویس دهندها شنیدم
    خوب میتونید برید درخواست تخلیه بدین و هی منتظر باشین خطتون تخلیه شه
    حالا هر کدوم از این راهها رو میدانید زودتر نتیجه میگیرید همون راه رو بروید
    شکایت شما چی بود بگین رفقا شاید برن نتیجه گرفتن چون این راه نیازی به رفتن
    به جایی نداره
    اون سرویس دهنده میخواست مشترک رو بپیچونه چون همچین چیزی امکان نداره.برای مسئولیت داره حتی مثلا کارمند ام دی اف یکی از آشناهای درجه یک باشه مثلا بگی فردا نامه تخلیه میاد همچین کاری نمیکنه.بر فرض محال که سرویس دهنده درست گفته باشه مخابرات خط رو به صورت فیزیکی از رانژه خارج میشه و توی اون نامه تخلیه ای که شرکت میده گزارش باید بدن که تخلیه شده و بعد از برسی شرکت یوزر ازز کارتابل شرکت در بیاد اگه فقط رانژه قطع بشه و و شمارش تو کارتابل شرکت باشه نمیشه سرویس گرفت.
    در کل منظورم اینکه شرکت نامه تخلیه رو میفرسته و از مخابرات گزارش میخواد که انجام شده یا نه مخابرات باید یه فرم رو پر کنه و بفرسته.
      محتوای مخفی: 1 
    من شکایت کردم که اپراتور آسیاتک گفتن از زمان درخواست تخلیه به مدت 3 روز پنل قفل میشه و بعد از 10 روز نامه به مرکز میره که شرکت باید نامه رانژه رو در مواقعی که مشکل پورت ندارن سریع بفرسته و تخلیه هم باید همون روز فرستاده بشه تا مخابرات 72 ساعت خط رو تخلیه کنه ولی این شرکت تخلف کرده
    که تاریخ 16 شکایت کردم 18 رسیده درست آسیاتک 19 خط کاملا تخلیه شده.بار اولم نیست بابیت رانژه و تخلیه شکایت میکنم

کلا بدون شکایت کار جلو نمیره

6. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

شاتل 100 برابر پهنای باند و پشتیبانیش بهتر از آسیاتک مخصوصا صدای مشتری.آسیاتک باید مثل صف نونوایی وایسی.شاتل بعد نیم ساعت زنگ میزنه.
    سرعت محدود باشه و یک شب در میون دان کنن با سرعت 400 بهتر از 13 هست تا همیشه دان کنن.با ریموت که هنوز محدودیت کمتر میشه.
    اوایل آسیاتک خوب منظورم 90 هست البته بازم شاتل بهتر بود تو دانلود شبانه
    ولی کسی نیاد بهتره

8. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اون سرویس دهنده میخواست مشترک رو بپیچونه چون همچین چیزی امکان نداره.برای مسئولیت داره حتی مثلا کارمند ام دی اف یکی از آشناهای درجه یک باشه مثلا بگی فردا نامه تخلیه میاد همچین کاری نمیکنه.بر فرض محال که سرویس دهنده درست گفته باشه مخابرات خط رو به صورت فیزیکی از رانژه خارج میشه و توی اون نامه تخلیه ای که شرکت میده گزارش باید بدن که تخلیه شده و بعد از برسی شرکت یوزر ازز کارتابل شرکت در بیاد اگه فقط رانژه قطع بشه و و شمارش تو کارتابل شرکت باشه نمیشه سرویس گرفت.
    در کل منظورم اینکه شرکت نامه تخلیه رو میفرسته و از مخابرات گزارش می '''[/SPOILER]
    کلا بدون شکایت کار جلو نمیره
    باز خوبه به شما گفتن من که پیشگامان زنگ میزدم
    فقط میگفت فرستادن و باید صبر کنی
    این ۱۹۵هم خیلی طول میداد تا رسیدگی کنه
    پیشگامان اول گفتن ۱۰ روز نت نداری تخلیه شه
    Last edited by Dr Nima; 21-08-2014 at 13:14.

10. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شاتل 100 برابر پهنای باند و پشتیبانیش بهتر از آسیاتک مخصوصا صدای مشتری.آسیاتک باید مثل صف نونوایی وایسی.شاتل بعد نیم ساعت زنگ میزنه.
    سرعت محدود باشه و یک شب در میون دان کنن با سرعت 400 بهتر از 13 هست تا همیشه دان کنن.با ریموت که هنوز محدودیت کمتر میشه.
    اوایل آسیاتک خوب منظورم 90 هست البته بازم شاتل بهتر بود تو دانلود شبانه
    ولی کسی نیاد بهتره
    من که 5سال شاتل داشتم،شبانه روی 3 کیلوبایت محدود میشد به مدت دو سه هفته
    الان آسیاتک دارم خیالم راحت هر شب سرعت حداقل 120 بهم میده نه 3کیلوبایت

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک،
    آسیاتک در راستای ایجاد زمینه مناسب برای دسترسی آسان و بهبود کیفیت دسترسی به اینترنت و سایر خدمات شبکه ای همه اقشارجامعه در طرحی ویژه
    به مناسبت 58 سالگی تاسیس سازمان نظام پزشکی، این امکان را به پزشکان داده تا از پین تخفیف 58 هزار تومانی در خرید اولیه سرویس های اینترنت پرسرعت آسیاتک بهره مند شوند.
    همچنین در این طرح کارمندان دولتی نیز به مناسبت 35 سالگی دولت از پین تخفیف 35 هزار تومانی در خرید اولیه سرویس های ADSLآسیاتک بهره مند خواهند شد.

بنابراین گزارش مشترکین کنونی آسیاتک که جزو پزشکان و کارمندان دولت هستند نیز در صورت احراز هویت 1 گیگ اضافه هدیه دریافت خواهند کرد.
    Last edited by ahriman323; 21-08-2014 at 13:46.

13. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من که 5سال شاتل داشتم،شبانه روی 3 کیلوبایت محدود میشد به مدت دو سه هفته
    الان آسیاتک دارم خیالم راحت هر شب سرعت حداقل 120 بهم میده نه 3کیلوبایت
    خوب چه سرویس گرفتی که 120 بهت میده 2 مگ گرفتی.خوب 2 مگ شاتل هم محدودیتش کمتره
    باز خوبه به شما گفتن من که پیشگامان زنگ میزدم
    فقط میگفت فرستادن و باید صبر کنی
    این ۱۹۵هم خیلی طول میداد تا رسیدگی کنه
    پیشگامان اول گفتن ۱۰ روز نت نداری تخلیه شه
    من زنگ زدم آسیاتک بهم گفتن.
    195 شکایتت رو مستقیم میفرسته برای ISP اونا برسی میکنن تا دو هفته زمان دارن جواب بدن اگه تا اون زمان شرکت جواب نده درخواستت تجدید نظر فعال میشه که ارجاع میدی به خود سازمان.یا بعد از 3 روز از جواب دادن تجدید نظر فهال میشه.پس تا جواب نهایی یا دو هفته 195 دخالتی نمیکنه.

15. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مشخصه شما یه ربطی به اسیانک داری!آخه اگه مشکل از اونجاست چرا همسایه ما سرویس حجمیش شما توپه توپه....اصلا اون به کنار خود من سه ماهه همین سرویس 10 گیگ 1 مگ رو دارم.ماه اول و دوم سرعت دان شبانه ام از 120 کمتر نمیشد...این ماهه سومه که قشنگ جوری آی پی ها رو ست کردن که فقط دو روز در هفته با سرعت 120 میشه دان کرد...بقیشه اش زیر 40...
    درضمن اگر مشکل از مخابرات و داخل خونه است چرا روزانه که حجمم کم میشه سرعت توپه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ماست مالی هم حدی داره!

17. 4 کاربر از ejbaree بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشخصه شما یه ربطی به اسیانک داری!آخه اگه مشکل از اونجاست چرا همسایه ما سرویس حجمیش شما توپه توپه....اصلا اون به کنار خود من سه ماهه همین سرویس 10 گیگ 1 مگ رو دارم.ماه اول و دوم سرعت دان شبانه ام از 120 کمتر نمیشد...این ماهه سومه که قشنگ جوری آی پی ها رو ست کردن که فقط دو روز در هفته با سرعت 120 میشه دان کرد...بقیشه اش زیر 40...
    درضمن اگر مشکل از مخابرات و داخل خونه است چرا روزانه که حجمم کم میشه سرعت توپه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ماست مالی هم حدی داره!
    به شما حق میدم چون خود بنده هم تا دو هفته پیش مشکلی نداشتم اما الان دو هقته هست که مشکل دارم . البته نکته قابل توجه اینکه قبلا دوست من که شهر دیگری هست میامد اینجا و با یوزر خودش از همینجا هم کانکت میشد ولی الان دو هفته هست که با تغییراتی که دادن نمیشه از یوزر شهر دیگه ای در شهر دیگه ای استفاده کرد و از همون موقع هم این مشکلات برای اینجا پیش آمده گویا هر مرکز مخابراتی را محدود کردند به پهنای باندی که دلخواهشون بوده احتمال داره روتری که ایشون برای خظشون رانژه شده از روتر دیگری بوده و از شما روتری که مشترک بیشتری از پهنای باند اون استفاده میکنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •