سلام
مسلما M165.چون 85 واته.3 اهمی هم هست قدرت بیشتری میگره از آمپ. اما هلیکس 50 واته یا 60 یادم نیست.فکر کنم 60 واته.
از نظر کیفیت هم هر دو خوبن.من هر دو برند گلیدن و هلیکس رو دوست دارم.![]()
سلام
مسلما M165.چون 85 واته.3 اهمی هم هست قدرت بیشتری میگره از آمپ. اما هلیکس 50 واته یا 60 یادم نیست.فکر کنم 60 واته.
از نظر کیفیت هم هر دو خوبن.من هر دو برند گلیدن و هلیکس رو دوست دارم.![]()
سلام
بالاخره قطعات نصب شد . اگه تونستم عکسام رو میزارم با این تبتاک که نتونستم
Last edited by hadi1_1985; 12-11-2015 at 13:06.
سلام
با تشکر ویزه از اقا حمید
اینم عکس برای ساختن باکس و یه عکس از قطعات نصب شده.
این طراحی اولیه برا ساب باکس
برش قطعات
چسبانتدن طعات به هم وسیل کردن درزهای درون باکس
باکس کامل شده
با نمد مشکی رنگ دور باکس رو گرفتم (هر چی گشتم مو کت پیدا نکرردم. اینم خیلی خوب شد)
بستن ساب درون باکس (( دور تررمینال رو چسب برق زدم تا در آینده مشکل نویز و این چیزا نداشته باشم)
در آخر قطعات نصب شده تو ماشین
آمپ : RS100c4
ساب : RS12 باکس هم که کار خودمه 32 لیتر
کواک : هلیکس E69X
![]()
Last edited by hadi_w; 12-11-2015 at 18:51.
سلام هادی جان.
آفرین چه عالی درست کردی.اتفاقا همین نمد و اغلب میچسبونن.
باریکلا یاد جوونیا و ساختن باکسهای خودم انداختی من رو.
صدا چطوره؟البته الان زوده برای این سوال یه دوهفته دیگه باید ریویو بنویسی.ولی الانم باید خوب بکوبه نه؟
- - - Updated - - -
سلام--شرمنده --یک سوال دیگر داشتم..توی بازار خیلی برند باند وجود دارداگر خواسته باشید 4 تا باند معرفی کنید که توی تمام رده هایش کیفیت صدایش عالی است..چه پیشنهاد می کنید---با توجه به مشخصاتی که گفتید--البته قیمت نسبت به کیفیت
پایونر-کنوود-کدنس.راکفورد-ام تی ایکس-ارث کوییک- هیلیکس-جی وی سی-جی بی ال-گیگر-سونی-دی اس ال-اینفینتی-وایب-و....
تشکر--
سلام خواهش میکنم
به نظر من الان تو بازار بهترین انتخاب نسبت به هزینه ای که میپردازید گلیدن sqx165هست.700تومن.قیمت ارزیش 250یورو هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام خواهش میکنم
به نظر من الان تو بازار بهترین انتخاب نسبت به هزینه ای که میپردازید گلیدن sqx165هست.700تومن.قیمت ارزیش 250یورو هست.
Www.gladen-audio.com
سلام حمید جان
البته جوونیای شما کجا و این یکی کجا ما رو شررمنده میکنی
اره خیلی خوب جواب میده صدای صندوق رو همین الان بلند میکنه صندوق موقع بیس جیر جیر میکنه البته فکر می کنم هنوز تنظیم نیست . باید با گین واین چیزاش ور برم تا دستم بیاد چه نوع صدایی دوست دارم.
از دوستان اگه از تنظیمات پخش کنوود سر در میارن منم راهنمایی کنن بخصوص مدلای X400 و X700
![]()
دوستان پخش ماشین من پنلش دیروز سرقت شد پایونیر مدل 175UI، اینا پانلهاش از کجا گیر میاد دوباره بگیرم؟!!
ممنون همگی![]()
سلام حمید جان ببخش مزاحم میشم . بین پخش های پایونیر 9650bt با کنوود 7056 گیر کردم . نظرتون چیه ؟ جز تفاوت ظاهر چه چیزایی دارن ؟ کنوود هم مثل پایونیر با گوشیه اندروید کنترل میشه ؟
یه سوال دیگه من بخوام واسه استیج جلو باند یا همون کامپونت بگیرم مستقیم به پخش وصل کنم خیلی فرق داره ؟ امکان خرید آمپ رو ندارم یه چهارکانال فقط
نظرت کلا چیه واسه 405 بخوام 600 تا 700 تومن خرج کنم ؟ 7056 رو 500 قیمت دارم
سلام خدمت دوستان واقعا تاپتیک جامع و کاملی داریند من سیستم رو ماشینم پخش x400 همراه باند جی بی ال t696 و آمپ 5602 بود صدای که اصلا راضی نبودم و پخش را 8650bt تعویض کردم ولی باندها اصلا از لحاظ کیفیت جالب نیست فقط بیس داره و تا حالا دوبار سوخته !!!! در صورتی که همه تنظیمات گین نرمال بود اشکال از کجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)