میدونی براچی عادل خندید؟
به خاطراینکه منظور فیروزکریمی ارزهایی بود که ازخونه عادل فردوسی پوردزدیده بودند دلارویورو![]()
میدونی براچی عادل خندید؟
به خاطراینکه منظور فیروزکریمی ارزهایی بود که ازخونه عادل فردوسی پوردزدیده بودند دلارویورو![]()
حیف منم ندیدم خوابم میومد هر کی همون تیکه فیروز کریمی رو گیر آورد بزاره تا با این اینترنت زغالی دان کنیم
ببینیم و تعریف کنیم! با توجه به این که کریمیشون به این بازیم نمیرسه.
تو سایت تاپ گل میذاره.
البته الان که دارم این پست رو میزنم هنوز آپلود نکردن.
بعدن یه سر به این لینک بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فقط از رک بودنش خوشم میاد. به زبون طنز همه چیزو میگه. مثل بعضی از مربی ها مصلحت اندیش و آب زیرکاه نیست. مثلا همین حرف دیشبش یعنی قانون اشتباهات داوری جزئی از داوریه واقعا یه حرف احمقانه ای که تو فوتبال ما مد شده...
راستی اولشو دیدید ؟ فردوسی پور بهش گفته در مورد اون اتفاق صحبت کنید. فیروز گفت چه اتفاقی ؟ اونجا اتفاقی افتاده ؟ من از خنده داشتم میمردم...
من تو یه روزنامه خوندم اسمش یادم نیست نوشته بود مسئولین سپاهان گفتن تاکتیک پرسپولیس لو رفته. هم کریمی هست و هم پتروویچ...
سلام به همگی..
با کلی تأخیر برد مقابل پاس رو تبریک میگم..
مهم این بود که بردیم و 3 امتیاز رو گرفتیم. چرا بازی ما شنبست و بقیه بازی ها جمعه ؟!
این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم !من تو یه روزنامه خوندم اسمش یادم نیست نوشته بود مسئولین سپاهان گفتن تاکتیک پرسپولیس لو رفته. هم کریمی هست و هم پتروویچ...
حواشی جالب و دیدنی در مورد پنالتی دقیقه 94 بازی صبا و راه آهن
![]()
![]()
کیفیت KB 700 | فرمت AVI | زمان 3:15 | حجم: 19 MB
مصاحبه ی تاریخی فیروز کریمی در مورد همون پنالتی دقیقه 94 ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(قاعده ی اشتباه داوری بخشی از داوری است...)
کیفیت KB 800 | فرمت AVI | زمان 3:30 | حجم: 20.6 MB
مکالمه تلفنی بسیار جالب فیروز کریمی و یاوریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت KB 500 | فرمت AVI | زمان 6:02 | حجم: 25.3 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکشنبه 4 / 12 / 87
بحران یعنی چه؟
دیروز (جمعه) دوستان از برنامه ورزش از شبکه دو آمده بودند سرتمرین. خیلی برایم عجیب بود که از من می پرسیدند: تیم کی از بحران در می آید؟ گفتم که چه بحرانی؟ مگرچه اتفاقی رخ داده؟ کجای کار ما مگر دچار مشکل شده؟ تیم صدرنشین است. اختلاف امتیاز هم داریم،این یعنی بحران؟
من البته از عزیزان تشکر میکنم که سوال هایشان را مطرح می کنند اما واقعا در عجبم که منظورشان از بحران چیست.
البته حتما این شکست اخیر تلنگر خوبی برای ما بوده تا به خودمان بیاییم.
نکته مهم این است که در روز بازی شیراز همانطور که بارها گفتم نیمی از شایستگی هایمان را هم نشان ندادیم به اضافه یکسری اتفاقات استثنائی که کمتر در فوتبال رخ می دهد باعث شد به آن شکل مغلوب شویم.
این در ذات فوتبال است و نمی شود کاری با آن کرد.
اما بازی مقابل پاس. حضور حاج کاظم اولیایی ، منصورخان پورحیدری و چند دوست عزیز دیگر در تیم مقابل، شرایط خاصی را برای این مسابقه فراهم می کند.
من از سالیان گذشته ارادت ویژه ای به این بزرگواران داشته ام و خوشحالم تیم خوبی را در همدان ساخته اند.
امروز صبح تماس گرفتم و گفتم اگر در تهران کاری دارند در خدمت شان هستیم. هرچند آنها خودشان میزبان هستند.
امیدوارم یکشنبه آنهایی که به استادیوم می آیند بازی خوبی را شاهد باشند.
مطمئني سيا 12 گل زده؟
ديشب تو نود خودش ميگفت 8تا زده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)