من چیز خاصی از کیانوش ندیدم، تو هافبک های دیگشون گم میشه میره دنبال بیگ زاده و بقیه...
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
من چیز خاصی از کیانوش ندیدم، تو هافبک های دیگشون گم میشه میره دنبال بیگ زاده و بقیه...
واقعا شير تو شيررررررررررررر.پرسپوليس پرسپوليس مي كنيم ولي يه عده اي ميان لفت و ليس مي كنن و ميرن.آخه اين وضعيت فلاكت بار و باري به هر جهت تاكي؟!!!!! سيستم مديريت سال به سال و بدون پاسخگويي تا كي؟!!!! آخه لا اقل يكي پاي ثابت قضيه باشه تا اين همه مشكل وفضاحت رو جوابگو باشه.امسال اين ميره يكي ديگه مي ياد با تاريخ انقضاي حداكثر يكساله... همه خانواده پرسپوليس خسته شدن خستهههههههههههههه
![]()
فکر خوبیهبیاید یه نظر سنجی در مورد مدیر عامل بگذاریم...
من به کاشانی رای می دهم چونکه اگه اون بیاد پشت بندش قطبی تیم ملی را بیخیال میشه و میاد
اگه یادت باشه کاشانی سال گذشته قبل از تغییر مدیریت پرسپولیس گفت که قطبی رقم بالایی خواسته و ما نمیتونیم بدیم و به طور کل آوردن قطبی کنسل شد
و برنامه اول و آخر کاشانی این بوده که استیلی رو سرمربی پرسپولیس کنه
و اون کسی که قطبی رو دوباره به پرسپولیس برگردوند مصطفوی بود
خوب : توره هم مث اينكه رفت !
تعويض مدير عامل احتمالا بعد انتخاباته ، احمدي نژاد اگه بخواد راي بخره ميتونه همين الان كاشاني رو بياره و پرسپوليسيا رو خوشحال كنه
نه...توره رفت؟؟!
از بازیکنا کی داره میره؟
کریمی چی شد؟
نیکبخت چی؟
توره رفت؟!
اگه به شعار و فحش باشه تماشاچيا بعد برد توي همين ليگ كل تيم رو نابود كردن
جريان تعليق هم به خاطر بدهكاريهاي گذشته بود : مگه رهبري فرد و وينگادا و ساشا و اون دروازبان كلنگ و اون آقاي اچ آي وي و باقيه بازيكنا زمان كاشاني بودن ؟ تمامي صحبتها از زمان انصاريفر به وجود اومد
هنوز بيش از نصف تيم به جز كريم از پارسال پولاشونمونده بود : ميخواي بگي پول بود و نداد ؟
صحبتهاي بازيكنا رو مقايسه كني با زمان انصاريفر ميبيني كه اكثرا به خاطر كاشاني بدون در نظر گيريه قرار داد واسه تيم بازي ميكردن
زمان انصاريفر كم سيا بازي توي تيم بود ؟
آوردن بايرن فقط يه سيرك بزرگ بود ولي آوردن قطبي يه شاهكار بود : حتي بازيهامون هم نسبت به بازياي تيم دنيزلي از لحاظ تاكتيك زيبا تر بود
ولي اينا سليقست شما حق داري از هر كي ميخواي حمايت كني
توره انگاري رفت سپاهان
ديشب هم اخبار يه چيزايي در مورد رفتن دسته جمعي بازيكنا من جمله كريمي داشت ميگفت : راست و دروغ رو نميدونم
به هر حال ايشون بايت پولي كه ميگرفتن اونقدر توجهي نسبت به تيم نداشتن : مربي پروازي چيزيه كه ازش خاطره ي خوشي نداريم
بعد باخت تيم مربي بايد تيم رو جمع كنه نه اينكه بره كشورش توي تي وي اونجا تفسير بازي كنه
با وضعيت جديد كه مدير عامل و بازيكن و همه با هم درگيرن بزرگترين مربي دنيا هم بياد آب از آب تكان نميخوره
آشوبي در يکقدمي پرسپوليس
کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاري فرد در گفتگویی ضمن تأييد اين خبر گفت: توافقاتي با آشوبي انجام شده است که فصل آينده اين بازيکن در اختيار تيم پرسپوليس باشد تا در راستاي برنامه هايي که داريم سال آينده يک تيم متفاوت را راهي مسابقات ليگ برتر کنيم.
گفتني است، انصاري فر که هم اکنون حضور خودش در فصل اینده در پرسپوليس خيلي قطعيت ندارد برنامه هاي دراز مدتي را براي اين تيم در نظر گرفته و تصميم دارد در فصل نقل و انتقالات تغييرات زيادي را در پرسپوليس ايجاد کند
کانون هواداران پرسپولیس : ايوان پتروويچ در گفت و گویی عنوان كرد: در بازي مقابل بنيادكار تمركز نداشتيم و به حريف اجازه داديم از فرصت خود به خوبي استفاده كند.
وي درباره حضورش در دقايق پاياني در زمين به عنوان دفاع چپ اظهار داشت: همه پست بازي من را مي دانند اما واقعا از تصميمات وينگادا متعجب هستم كه در 10 دقيقهاي كه به من اجازه بازي داد مرا در پستي به ميدان فرستاد كه از آن شناختي ندارم.
پتروويچ ادامه داد: ميتوانستم بيشتر به پرسپوليس كمك كنم اما اجازه اين كار را ندادند. اميدوارم بتوانم باز هم به اين تيم خدمت كنم اما هنوز هيچ چيز مشخص نيست. براي تمديد قراردادم بايد با مسئولان پرسپوليس صحبت كنم چرا كه چند پيشنهاد خوب حتي از اروپا دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)