تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 942 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

آقا مسعود کجا فول شده؟
    بهارستان در طرح نیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

يكي از كاربران سايت تاليانيوز با ارسال email مدعي شده ايرانسل به تعهدات خود در اصفهان عمل نكرده است. در بخشي از نامه ارسالي وي چنين امده است:
    من اواخر دي ماه سال گذشته در اصفهان يك سيم كارت ايرانسل خريدم و طبق وعده مسئولان ايرانسل قرار بود شبكه اين اپراتور تا 12 بهمن ماه در اصفهان فعال شود. ولي الان در حالي كه بيشتر از 4 ماه از آن موقع مي گذرد هنوز شبكه ايرانسل در اين شهر اماده نشده و مسئولان ايرانسل هم پاسخگو نيستند.
    به نوشته اين كاربر ايرانسل در برخي شهرهاي ديگر ايران هم دست به فروش سيم كارت زده بدون آنكه زمان دقيق راه اندازي شبكه خود را مشخص كرده باشد.
    مشخصات اين كاربر نزد تاليانيوز محفوظ است.
    احتمالا آقا مسعود شما بودی !!!!!!!!!!!
    به خدا راس میگم منم وقتی این خبر و تو سایت تالیا خوندم حدس زدم که حتما یا آقا مسعود یا یکی از ناراضیهای ایرانسله تو تاپیک بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

10

تو مشهد هم به تعهداتشون عمل نکردن
    دیگه نا انصافی نکن مشهد و تبریز که حرف نداره تو کل شهرهای ایران تبریز که از اولش پوشش کامل بود و مشهد بعدش شد . الان همه مشهدیهای تو تاپیک راضین . تبریز هم همه راضین . فقط علت نارضایتی همه مشترکه اونم تعرفه هاشه.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

آقا مسعود کجا فول شده؟
    بهارستان در طرح نیست ؟
    من خیابان بزرگمهر هستم و بهتر شده فعلا . مثل اینکه دارند شبکه را درست می کنند کم کم . بهارستان و سپاهان شهر را فعلا فکر نکنم در طرح آنتن دهی باشه تا بعدا ولی شاید هم سپاهان شهر ضعیف آنتن بده ولی بهارستان را فکر نکنم . البته همچنان تماس ار تلفن ثابت مشکل داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

چرا؟
    مرکز شهر هم میشه زنگ زد به ثابت هم بهت زنگ بزنن ولی با موبایل بهتر خط میده !

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

در حالی که امروز به شدت اعصابم از ایرانسل خرد بود گوشی را روشن کردم و دیدم آنتن فول هست و وهر کجا که میرم تغییری نمی کنه و یک تماس هم گرفتم به خوبی برقرار شد ولی کماکان از تلفن ثابت برای تماس با ایرانسل مشکل وجود داره . ولی آنتن دهی در این نقطه ای که من هستم عالی هست و خیلی خوب شده . وقت نکردم به مکان های دیگه سر بزنم . مثل اینکه دارند روی اصفهان یک کارهایی می کنند و اعتراض ها نتیجه داده تا حدی .
    جدی ؟ ایول ....

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ايرانسليهاي عزيز
    ببخشيد كه تند شروع مي كنم . بابا نمي دونم اين ملت چرا انقدر نفهمند يا خودشونو به نفهمي مي زنن .
    كدوم افزايش قيمت ، مسخرشو دراوردن ديگه مخصوصا اين 20:30 عوضي
    هر كي ثانيه اي دوست نداره برگردونه به همون دقيقه اي ، ديگه اين حرف وحديثاي مسخره رو نداره كه
    من كه با ثانيه ايش خيلي موافقم چون برام به صرفه تره ، هر كيم مكالماتش طولانيه دقيقه ايش كنه
    اين 20:30 آشغال نمي دونم از كي خط مي گيره ، هر روز يه خبر مسخره از ايرانسل بايد بگه و ذهن مردم
    رو نسبت به ايرانسل بدبين كنه ، آقا هميني كه هست كسي نمي خواد بره بفروشه اون دولتي مسخره رو بخره
    و پوزشو بده (اگه پوزي داشته باشه) والسلام .

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به همه ايرانسليهاي عزيز
    ببخشيد كه تند شروع مي كنم . بابا نمي دونم اين ملت چرا انقدر نفهمند يا خودشونو به نفهمي مي زنن .
    كدوم افزايش قيمت ، مسخرشو دراوردن ديگه مخصوصا اين 20:30 عوضي
    هر كي ثانيه اي دوست نداره برگردونه به همون دقيقه اي ، ديگه اين حرف وحديثاي مسخره رو نداره كه
    من كه با ثانيه ايش خيلي موافقم چون برام به صرفه تره ، هر كيم مكالماتش طولانيه دقيقه ايش كنه
    اين 20:30 آشغال نمي دونم از كي خط مي گيره ، هر روز يه خبر مسخره از ايرانسل بايد بگه و ذهن مردم
    رو نسبت به ايرانسل بدبين كنه ، آقا هميني كه هست كسي نمي خواد بره بفروشه اون دولتي مسخره رو بخره
    و پوزشو بده (اگه پوزي داشته باشه) والسلام .
    ebrahim جان من هم موافقم ، خودشو ناراحت نكن .

اونايي كه بايد بفهمه حتما مي فهمن و قضيه رو درك مي كنن ، اين جو سازي ها هم ايرانسل رو مايوس نمي كنه .

only MTNirancell

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من خودم به شخصه اصلا با تعرفه ایراانسل مشکلی ندارم . فقط و فقط کیفیت خدمات مهم هست و آنتن دهی . ایرانسل مشکل آنتن دهی را در همه جا برطرف کنه و همین طور ایرادات شبکه را و sms را به نظر من تعرفش را بکنه دقیقه ای 100 تومان و هر Sms را 20 تومان ولی کیفیت شبکه را به شدت بالا ببره .

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای چی می خوایی بدونی کدوم آنتم مال ایرانسله !!!
    چند تا مشخصه بهت میگم برو کنترل کن
    1- حتما باید زیر سکتورهاش جای 4 تا فیدر (کابل) باشه
    2- حتما باید Bts هاش مال نوکیا باشه ( اگه توی تهران هستی ) ولی سمت غرب کشور باید اریکسون باشه
    3- حتما ارتفاع سکتورها رو تخمین بزن ببین بین 18 تا 26 متر باشه
    4- حتما باید داخل حیاط منزل یا پشت بام خانه باشه ( شهرداری به ایرانسل مجوز نداده )
    فعلا همینها رو داشته باش اگه کافی نبود دقیقتر بهت نشونی میدم
    ------------
    ولش کن اصلا اهمیت نداره کدوم آنتن مال کدوم اپراتوره - نه که خیلی آنتن توی شهرها کم داریم , شده مثل موزه
    1و2 رو واقعا نمي دونم ولي فكر كنم كه 100 در صد درست هم نگفته باشي.

3 رو كه سوتي دادي ارتفاع سكتور 18 تا 26 متر (فكر كنم منظورت ارتفاع دكل بوده ) ارتفاع سكتوراش 1 تا 1.5 متره

4 رو هم اشتباه گفتي خودم تو خيلي جاها تقريبا 30-40 تا دكل رو تو فضاهاي مختلف به جز پشت بوما ديدم اون مشكل شهرداري ماله 3-4 ماهه پيش بود، خود دزفولي مدير ايرانسل هم اخيرا گفت كه مشكلمون با شهرداري حل شده و مجوز ها رو يكي يكي داريم مي گيريم ،
    Last edited by nedayechakavak; 05-05-2007 at 22:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •