خوب توضیح داده شده باشه الانم میدیم!یه عضو جدیدی باید 192 صفحه رو بگرده؟؟؟!!!تمامی مراحلی که دوستان واسه کمک مطرح میکنند تو این تاپیک بارها توضیح داده شده.
خوب توضیح داده شده باشه الانم میدیم!یه عضو جدیدی باید 192 صفحه رو بگرده؟؟؟!!!تمامی مراحلی که دوستان واسه کمک مطرح میکنند تو این تاپیک بارها توضیح داده شده.
بعدشم که اون یارو رو کشتی و اون چیز بعد رو برداشتی میری تو خونه و اگر پچ داشته باشی کمر درد می گیری!
بعدشم صفا...... !
آموزش مولتی پلیر بازی کردن:
1- San Andreas MultiPlayer رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر ورژنی خواستید بگیرید.
2- آدرس محل نصب رو بدید تا نصبش کنه.
3- یک شورتکات از فایل اگزه میاد توی دسکتاپتون. اجراش کنین و توی تب اینترنت یک سرور که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کردین انتخاب کنین. بقیش هم راحته.
یک جوریه که سوار ماشین مسابقه میدین و توی بزرگراهها میپرین. اسم طرف با جونش درج میشه. هیجان انگیز هم هست بعضی از مسابقه ها یک آبجکت برای پرش میندازین جلوتون. پلیر از میون پدها انتخاب میشه.
میشه یه بار دیگه لینکه دانلودو بدین صفحه قبل پریدش!!
ایول پلنگ صورتی !
خیلی باهالی دمت گرم .
جی تی ای مولتی پلیر؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه یه کمی بیشتر توضیح بدی
این یکی از آرزوی های من بوده که بتونم gta رو مولتی پلیر بازی کنم مثل جنگ های گانگستری میشه وای ....
سلام.
توضیحاتش همش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
اگه کسی مشکلی داشت بپرسه.
من امشب ترانسفرم بینهایت شه احتما خودم بازی میکنم ببینم چجوری بید.
بازی تنهاش اصل حاله چه برسه مولتی پلیر باشه.
ویرایش: الان تست کردم عالیه.
میتونی وقتی وارد سرور شدی با ییک قرار بذاری که بیا فلان جا. میری تفنگ میخری و میری حال یکی رو میگیری! خیلی باحال بود.
Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 10-06-2007 at 04:20.
سلام
شاید سوالم جاش اینجا نباشه.
ولی اگر جواب بدید ممنون میشم.
من رمز اسلحه گاوی و تعمیر ماشین برای ps2 می خواستم.
با تشکر
میشه کامل درمورد مولتی پلیر این بازی حرف بزنید
که چی هستید و چه طوری هست![]()
علی جان چند صفحه ی پیش عکس از مولتی پلیر گذاشته بود .
ولی بزارید همگی امتحاناتشون تموم بشه بریزیم رو سر همدیگه !!!!
موافقید ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)