تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 522 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

داره خودمونی میشه elmino8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Iran_Mashhad

پيش فرض

سلام گوشی کا800 من موقعی که اس ام اس میاد اگه اسم مخاطبمو فارسی نوشته باشم از چپ به راست مینویسه مثلا اگه اسم مخاطبم (حسین) باشه موقعی که اس ام اس بیاد مینویسه ( ن ی س ح ) واسه شما هم همینجوریه چی کار کنم درست بشه

گوشی من که اینطوری نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض تغییر منوی زشت(خز) k800

آقا من tpa.zip رو ساختم با نرم افزار setool2lt ver 1.07 توی miskfile فایل زیپ رو اد میکنم گوشیمو انتخاب میکنم (کا800) بعد flash رو میزنم بعد c رو میچسبم کابل رو میزنم ولی اون خط (progress) هی پر میشه تا چند بار مگه باید پر بشه بعد ready بده تا بتونم گوشی رو بکنم اگه کسی کامل میتونه بهم توضیح بده ممنون میشم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

خیر دوست عزیز نمیشـــــــــه.
    ممنون دمت گرم جواب مارو دادي
    پس بي خيالش شدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی میتونه راهنمایی کنه که چه جوری باید ایکون های K800 رو عوض کرد البته تو چند تا سایت مراحل رو برای گوشی K750 توضیح داده ولی از K800 چیزی نگفته .

اگر میشه روش نصب درایور برای K800 رو که با اون کیفیت عکس و فیلم برداری هم خیلی افزایش پیدا میکنه مثلآ از 12 فریم به 35 فریم میرسه رو توضیح بدید .

راستی من گوشیمو با نرم افزار Sony Ericsson Update Service به روز کردم خیلی عالی شد زبان فارسی داره و هم از کلی فایل مثل TXT و ... پشتیبانی میکنه + یکسری قابلیت هایی که اگر ببینید کف میکنین .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    سئوالی از خدمتتون دارم که ممنون میشم اگه پاسخ بدید...
    ببینید دوستان، من نمیتونم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده کنم چون مثل اینکه کامپیوترم اصلا گوشی رو نمیشناسه و میگه که باید درایورش رو نصب کنم (توی Device manager کامپیوتر هم در کنار Sony Ericsson K800 یه علامت سئوال زرد گذاشته که یعنی نمیشناسه!).
    حالا باید چی کار کنم؟ درایورش رو از کجا باید بگیرم؟ (لازم میدونم بگم که فروشنده کلاه بردار، سی دی رو تو جعبه نذاشته و نوشته که برنامه را از سایت سونی دانلود کنید!!!!)
    خواهش میکنم کمکم کنید. از کجا دانلود کنم؟ یا اینکه سی دی رو از کجا میتونم بگیرم؟

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

سلام گوشی کا800 من موقعی که اس ام اس میاد اگه اسم مخاطبمو فارسی نوشته باشم از چپ به راست مینویسه مثلا اگه اسم مخاطبم (حسین) باشه موقعی که اس ام اس بیاد مینویسه ( ن ی س ح ) واسه شما هم همینجوریه چی کار کنم درست بشه

شاید نسخه فریمور گوشیت جدیده این مشکل را نمی شه حل کرد مگر اینکه نسخه جدید معرفی بشه بری دوباره update کنی

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

سلام دوستان
    ببینید دوستان، من نمیتونم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده کنم چون مثل اینکه کامپیوترم اصلا گوشی رو نمیشناسه و میگه که باید درایورش رو نصب کنم (توی Device manager کامپیوتر هم در کنار Sony Ericsson K800 یه علامت سئوال زرد گذاشته که یعنی نمیشناسه!).
    حالا باید چی کار کنم؟ درایورش رو از کجا باید بگیرم؟ (لازم میدونم بگم که فروشنده کلاه بردار، سی دی رو تو جعبه نذاشته و نوشته که برنامه را از سایت سونی دانلود کنید!!!!)
    خواهش میکنم کمکم کنید. از کجا دانلود کنم؟ یا اینکه سی دی رو از کجا میتونم بگیرم؟
    مگه میشه cd رو برداشته باشه.؟نامردیه
    حالا من میگردم اگه اوردم واست میذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    MyPhoneExplorer روremove کن وقتی گوشیتو کامل شناسوندی دوباره نصبش کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    مازندران-آمل

پيش فرض

کسی میتونه راهنمایی کنه که چه جوری باید ایکون های K800 رو عوض کرد البته تو چند تا سایت مراحل رو برای گوشی K750 توضیح داده ولی از K800 چیزی نگفته .

اگر میشه روش نصب درایور برای K800 رو که با اون کیفیت عکس و فیلم برداری هم خیلی افزایش پیدا میکنه مثلآ از 12 فریم به 35 فریم میرسه رو توضیح بدید .

راستی من گوشیمو با نرم افزار Sony Ericsson Update Service به روز کردم خیلی عالی شد زبان فارسی داره و هم از کلی فایل مثل TXT و ... پشتیبانی میکنه + یکسری قابلیت هایی که اگر ببینید کف میکنین .

حالا چیا اضافه شده ؟
    بگو دل ما هم اب بشه
    تونستی عکس بگیر بزار
    یا بگو برا ما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    دیشب بالاخره با یکی از دوستان رفتیم و از 15-20 تا موبایل فروشی و تعمیرگاه موبایل سئوال کردیم که سی دی کا800 رو دارید یا نه؟ هیچ کدوم نداشتن به جز دو مغازه!. یکیشون که آخر نامرد بود، میدونست من لازم دارم گفت 8000 تومن!!!!!!! ولی یه جا دیگه رفتم ارزونتر بهم داد و برام رایت کرد...
    برنامه هاش رو نصب کردم و کلی بیشتر از کا 800 عزیز لذت بردم!
    مگه میشه cd رو برداشته باشه.؟نامردیه
    حالا من میگردم اگه اوردم واست میذارم
    درسته... نامرد سی دی رو برداشته بود. فکر میکنم نامرد تر از موبایل فروشی ها پیدا نمیشه! دیروز که به مغازه ها سر میزدم چیزهایی رو دیدم که بیشتر به این موضوع پی بردم...
    بابت لطفت هم ممنون... کارم راه افتاد.
    لطفت رو فراموش نمیکنم عزیز

MyPhoneExplorer روremove کن وقتی گوشیتو کامل شناسوندی دوباره نصبش کن.
    PC Suit رو که نصب کردم همه چی اوکی شد و این نرم افزار هم کار کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •