گوشی من که اینطوری نیستنوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی من که اینطوری نیستنوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من tpa.zip رو ساختم با نرم افزار setool2lt ver 1.07 توی miskfile فایل زیپ رو اد میکنم گوشیمو انتخاب میکنم (کا800) بعد flash رو میزنم بعد c رو میچسبم کابل رو میزنم ولی اون خط (progress) هی پر میشه تا چند بار مگه باید پر بشه بعد ready بده تا بتونم گوشی رو بکنم اگه کسی کامل میتونه بهم توضیح بده ممنون میشم...
ممنون دمت گرم جواب مارو دادي
پس بي خيالش شدم.
کسی میتونه راهنمایی کنه که چه جوری باید ایکون های K800 رو عوض کرد البته تو چند تا سایت مراحل رو برای گوشی K750 توضیح داده ولی از K800 چیزی نگفته .
اگر میشه روش نصب درایور برای K800 رو که با اون کیفیت عکس و فیلم برداری هم خیلی افزایش پیدا میکنه مثلآ از 12 فریم به 35 فریم میرسه رو توضیح بدید .
راستی من گوشیمو با نرم افزار Sony Ericsson Update Service به روز کردم خیلی عالی شد زبان فارسی داره و هم از کلی فایل مثل TXT و ... پشتیبانی میکنه + یکسری قابلیت هایی که اگر ببینید کف میکنین .
سلام دوستان
سئوالی از خدمتتون دارم که ممنون میشم اگه پاسخ بدید...
ببینید دوستان، من نمیتونم از نرم افزار MyPhoneExplorer استفاده کنم چون مثل اینکه کامپیوترم اصلا گوشی رو نمیشناسه و میگه که باید درایورش رو نصب کنم (توی Device manager کامپیوتر هم در کنار Sony Ericsson K800 یه علامت سئوال زرد گذاشته که یعنی نمیشناسه!).
حالا باید چی کار کنم؟ درایورش رو از کجا باید بگیرم؟ (لازم میدونم بگم که فروشنده کلاه بردار، سی دی رو تو جعبه نذاشته و نوشته که برنامه را از سایت سونی دانلود کنید!!!!)
خواهش میکنم کمکم کنید. از کجا دانلود کنم؟ یا اینکه سی دی رو از کجا میتونم بگیرم؟
شاید نسخه فریمور گوشیت جدیده این مشکل را نمی شه حل کرد مگر اینکه نسخه جدید معرفی بشه بری دوباره update کنینوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
مگه میشه cd رو برداشته باشه.؟نامردیه
حالا من میگردم اگه اوردم واست میذارم
MyPhoneExplorer روremove کن وقتی گوشیتو کامل شناسوندی دوباره نصبش کن.
حالا چیا اضافه شده ؟
بگو دل ما هم اب بشه
تونستی عکس بگیر بزار
یا بگو برا ما
سلام دوستان
دیشب بالاخره با یکی از دوستان رفتیم و از 15-20 تا موبایل فروشی و تعمیرگاه موبایل سئوال کردیم که سی دی کا800 رو دارید یا نه؟ هیچ کدوم نداشتن به جز دو مغازه!. یکیشون که آخر نامرد بود، میدونست من لازم دارم گفت 8000 تومن!!!!!!! ولی یه جا دیگه رفتم ارزونتر بهم داد و برام رایت کرد...
برنامه هاش رو نصب کردم و کلی بیشتر از کا 800 عزیز لذت بردم!
درسته... نامرد سی دی رو برداشته بود. فکر میکنم نامرد تر از موبایل فروشی ها پیدا نمیشه! دیروز که به مغازه ها سر میزدم چیزهایی رو دیدم که بیشتر به این موضوع پی بردم...مگه میشه cd رو برداشته باشه.؟نامردیه
حالا من میگردم اگه اوردم واست میذارم
بابت لطفت هم ممنون... کارم راه افتاد.
لطفت رو فراموش نمیکنم عزیز
PC Suit رو که نصب کردم همه چی اوکی شد و این نرم افزار هم کار کرد.MyPhoneExplorer روremove کن وقتی گوشیتو کامل شناسوندی دوباره نصبش کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)