حرف شما كاملا متين ولي نمشه منكر اين كاربردها شد مخصوصا تو ar![]()
حرف شما كاملا متين ولي نمشه منكر اين كاربردها شد مخصوصا تو ar![]()
سلام به همه دوستان
غیب شدن دلیل نخوردن اتک نیست مثلا همین سندیکینگ که شما گفتی اگه ردیوس مجیک براش نسازی تو همون لحظه لول 6 کنسل میشه بدم یه سری لولها رو همه میخورن چه انویز باشی یا وین واک کنی میخوری مثل 6 لویاتن یا فایر فود من ویا و...
اقا ما مخلص همه دوستان هستیم خیلی ممنون که حال ما رو هم میپرسین من هر روز تاپیک رو نگاه میکنم
اقا جان 3 تا تیم اول
1. استار ط
2. فوردی
3.؟
اون دوستی که گفته بود شرطی ادرس گیم نتمون دادم دوست داشتی بیا بگو cao cao رو میخام جمعه ها همیشه هستم 4 تا 10
بیا ولی نگو شرطی که هر چی داری ازت م یبرن تو جی جی هم بچه های گیمنتمون ادد کن اول بازیشونو ببین
بعد ادا کن مارسیل فاکس
سر ایمرتال
تی اس تی مستر
نئو
و.......
اقا ادا میکنی ترا خدا بیا وقط حرف نزن من خودم رو دستت میکارم اگه ببریشون
براش هکس بساز مناسبه واسه مانا![]()
باتنی هانتر به راحتی جلوی گربه وای میسه. اگر لول 6 بانتی روش باشه در همه جای مپ معلومه.
اولین آیتم برای همه ی اینتلیجنس ها مکانیزم هست. بعدش یا گلابی(مقانیم) یا هکس یا رفرش.
دگن هم برای بعضی هیرو ها مثل سول کیپر و ویچ داکتر خیلی مفیده.
تو هر گروهی اگه 1 یا 2 هیروی اینتلیجنس باشند خیلی مفیده ولی بازی باید تا لول 15 یا 17 جمع بشه.اگه نشه این تیم به احتمال زیاد بازنده هست.
یه ترکیب 2 نفره عالی.(شرمنده اسم این هیرو الان یادم نیست ولی ما بهش می گیم آخوند. همونی که شکلش شبیه یونیت های رنج دار هست)+ سول کیپر
سول کیپر آیتم ویند واک رو می بنده . بعدش می ره جولوی روشن و اتک خور میشه.وقتی هلثش قرمز شد وین می کنه و میره جولوی هیروی مقابل و هلثشو عوض می کنه . در همین لحظه آخوند 6 میزنه. طرف ظرف 2 ثانیه پودر می شه!!!
بروبچ هرکی شبا پای اینترنته و مثل من بی خوابی داره این 2 تا fcheshmat* simpleboy_lovelorn ایدی منه. ادد کنید شبا با هم بحث راه بندازیم خوشحال می شیم.![]()
خوب دوستان الاف بیاید یه قرار بزاریم تو gg هم بیشتر اشنا میشیم هم سطح بازیمون خوب میشه من:
prodoctornuke
سلام
واسه هیرو فنتوم اساسین یا همون که لول شیش اون crictical می زنه چه آیتمهای باید بست
واسه nerubian assasstin همون که یکی از لولاش مانا می کش و لول شیشش win walk می کنه چه آیتمی باید بست
ترکیب نیکرولایت و سول کیپر ترکیب خوبیه . البته نه به روشی که توضیح دادی چون وقتی سول کیپر ویند یا اینوی باشه رد پاهاش رو زمین میمومنه این دفعه که باهاش ویند کردی به جای پاهاش دقت کن !!!!!!!
سلام جوابه منو نداديد ؟
گفتم كي ميدونه تو ايران 3 تا تيمه اول كيا هستن ؟
ميخوام بدونم چيزي بارتون هست يا
ميدونيد يا نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزی که دوست داشت شرطی بزنه : شمارتو بده تا آدرس بدم ما در خدمت هستیم .
اگه بعد از آیتم های مانا براش یه bkb و dagger بگیری کریستال واقعا مرگ بار میشه و کافیه یه یه لول جمعی مثل لول 3 enigma یا .... باشه اونوقت تریپل به بالا بگیری . البته بجای bkb سایلنسر هم میتونه کمک کنه .
اسم ها رو انگلیسی تایپ کنید برادر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)