تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 307 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابتدا پاسخ دوست عزیز و شیرین بیان جناب nightmare که گویا بسیار هوشمند و زیرک میباشند:
    مقصود بنده از منابع در جمله اولیه شناخت و اطلاعات بود(که شاید باید با واژه های بهتری بیان میکردم). تصور نمیکنم درکش اونقدر سخت باشه که به سبک روحانیت شیعه شما بیایید و دو جمله ی ساده ( که مربوط به دو بخش مختلف صحبت بنده بود) استخراج کنید و با قرار دادن چنین صورتکی هدف خود را( که بنده هم نمیدونم چی هست)‌دنبال کنید.راههای بهتری هم برای افزایش تعداد ارسال ها وجود دارد.
    دوست خوبم من قصد توهین و بی احترامی نداشتم. فقط برام سوال شد که توی این نقل قول شما به این شکل بهم توضیح دادید. برای افزایش پست هم اینجا نه پول میدن، نه مزایا و ... که به درد بخوره.

بهرحال اگر باعث برداشت اشتباه و کدورت شدم از شخص شما و کاربران دیگه عذر خواهی میکنم و فکر میکنم در نهایت مهم ترین چیزی که ما بخاطرش اینجا هستیم فرهنگ و اتحاد کاربران اٌپن سورس هست که زیباست. نه دعوا بر سر اینکه کدوم توزیع بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان، خیلی خوب میشه در مورد توزیع های مختلف مختصری توضیح بدین، یا یه تاپیک نقد باز کنیم، نظرتون چیه؟!
    ---
    اینو قبلا هم پرسیدم باز میپرسم یه کتاب خوب در مورد شبکه در لینوکس میخوام، از بس GUI و ویندوز کار کردم حالم بد شده

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

دوستان، خیلی خوب میشه در مورد توزیع های مختلف مختصری توضیح بدین، یا یه تاپیک نقد باز کنیم، نظرتون چیه؟!
    ---
    اینو قبلا هم پرسیدم باز میپرسم یه کتاب خوب در مورد شبکه در لینوکس میخوام، از بس GUI و ویندوز کار کردم حالم بد شده
    من موافقم ! ولي در حال حاضر هر كدوم تايپيك جداگانه دارن و ايجاد تايپيك بالفرض نقد با عث هرج و مرج ميشه . البته اگه دوستان كم لطفي نكنند . مي تونه بهترين جا براي ديدن باگ ها و ايراد ها و مشاهدات صريح دوستان باشه

اگه كتاب رو پيدا كريدن به من هم اطلاع بدين!‌ مرسي!

اديت :‌همچنين از دوستان بزرگوار taia و rootnt در اينجا به خاطر توضيحات جامع و مطالب مفيد پستهاي ايشان تشكر مي كنم !

فعلا !
    Last edited by - Saman -; 11-06-2011 at 22:01.

4. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashem_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

---
    ین هم یک کتاب بسیار خوب در زمینه مدیرت شبکه های لینوکسی
    1. Download Link: Click here to download file
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hashem_wolf; 13-06-2011 at 12:57.

6. این کاربر از hashem_wolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

---
    خود من یک کتاب به اسم "لینوکس شبکه امنیت " پیدا کردم که فکر کنم برای ناقوس بود
    و الان هم کمیاب هست

8. این کاربر از c30tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Abismo Negro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Tehran , Iran

پيش فرض

بنده یه مدت به علت امتحانات موفق نشدم پاسخ مدیر محترم و هوادار ابونتو جناب taia رو بدم و به علت تاخیر شرمنده ام.

ضمن تایید تمامی گفته های جناب taia (به علت درجه علمی بالای ایشان) متوجه این مساله که هر بار که بنده سخنان ایشان را میپذیرم ایشان بار دیگر بر کلید واژه های استخراج شده از ارسال اولیه بنده مثل بدریخت و ابله و مزخرف (‌که من واقعن خاطرم نیست کی اینهارا گفته ام ولی برداشت ایشان از انتقادات من باعث شده که هر بار چند تا کلمه به کلمات بیان شده در ارسال اولیه بنده اضافه کنند برای بزرگنمایی جریان) تاکید کرده و چشمک زنان( دلیل استفاده بیش از حد از این صورتک را هم بنده متوجه نمیشوم)مجددن بنده را محکوم می نمایند و با استقبال چشمگیر دوستان و مدافعین متن باز (و ابونتو)‌مواجه میشوند.
    البته این نکته در کشور ما طبیعی هست چرا که بنده تا آنجا که در طول زندگی خود در انجمن ها و فروم های ایرانی دیده ام(از انجمن آشپزی بگیرید تا فیزیک) هر گاه مدیر و آدمین و مسئولین وارد بحثی شده اند حتی اگر لزومن حق با ایشان نباشد(البته بر همه روشن است که در این مورد کاملن حق با جناب taia است) با انبوه تشکر و قدردانی و حمایت از جانب کاربران روبرو شده و آن ارسال هر چه باشد تنکس باران گردیده است. که بنده هم از ایشان تشکر مینمایم

تصور نمیکنم توهین به کاربران سایر توزیع ها کرده باشم.از نظر من انتقاد از یک توزیع(حتی با اینکه بنده بارها گفتم که انتقاد بنده تند بوده ولی شما گویا ول کن این قسمت نیستید) به معنی توهین به کاربران آن توزیع نیست ولی شما مدام سعی در ایجاد چالش با تمرکز بر روی چند واژه بیان شده توسط بنده در پست اولم دارید.
    اینکه میفرمایید هر کاری که با سوزه ممکن هست با دبیان هم امکان انجام دارد تصور نمیکنم ارتباطی به گفته های من داشته باشد.چرا که تقریبن با تمام توزیع ها انجام این کارها ممکن است.بر فرض همان Samba server تقریبن با همه توزیع هایی که بنده با دانش و تجربه کمم کار کردم ممکن بوده ولی توجه داشته باشید که بحث پیرامون توزیع مناسب برای تازه واردان به دنیای لینوکس بوده و بنده هم توزیع دادم که کاری که در opensuse با چند کلیک در ابزار YaST ممکن است در ابونتو راهی دور و دراز دارد که تصور نمیکنم چندان برای یک تازه کار راحت باشد.حال ارتباط این موضوع با اینکه شما( که خودتان هم غیرمستقیم تاکید دارید که بسیار بسیار با تجربه هستید و بنده هم کاملن این موضوع را قبول دارم) میتوانید این کار را در دبیان بکنید چیست؟ خوب بله در تمام توزیع ها شدنی هست ولی وقتی از کاربر تازه کار سخن میگوییم مساله نحوه انجام کار.سرعت انجام کار و راحتی انجام کار با توجه به تجربه و دانش کم کاربر تازه کار(‌مثل بنده) است.
    کلن چیزی که من اینجا زیاد دیدم این هست که یه میل شدیدی برای عدم توجه به نکات کلیدی و تکنیکی که بنده مطرح کردم وجود داره و میل فراوان به کشیدن بحث به مسائل اخلاقی و اینکه ساختمون رو بزرگ نکنیم و کوچیک نشون ندیم و صحبت هایی از این قبیل.که البته این اصلن یکی از شیوه های فرافکنی نیست ولی چندان جالب هم نیست

درباره منابع قاطع تجربی و آزمایشات و پژوهش های آماری شما درباره اینکه افراد ابونتو را از بین سایر توزیع ها انتخاب کرده اند با اینکه کلیه گفته های شما کاملن مستدل و مورد قبول همگان(از جمله بنده) و بنده به صحت آزمایشات شما اطمینان دارم.
    ولی تصور نمیکنید چنین روایاتی برای اثبات چنین چیزی یه مقدار منطقی نیست؟
    واقعن دلیل این همه اسمایلی چشمک رو هم نمیفهمم.انتظار هم ندارم که شما ۵۰۰۰ برابر بزرگنمایی نکنید مسائل رو.

قبل از اینکه من پستم رو بدم هیچ انتظار نداشتم عزیزان به این شیوه جبهه گیری کنند.بارها تو فروم های انگلیسی زبان یا حتی چند تا از انجمن های فارسی(تا جایی که یادم میاد techno tux یه همچین بحثی شده بود که فکر کنم موجود باشه هنوز.یا انجمن فارسی opensuse)بحث انتقاد و مقایسه توزیع ها مطرح شده بود و صحبت هایی به مراتب تند تر از بنده هم شده بود ولی به علت اینکه نعمت مدیریت جناب taia در اون انجمن ها وجود نداشت بحث این ریختی و با محکوم کردن یک تازه وارد و خراب کردن تمام کاسه کوزه ها بر سرش(اون هم در شرایطی که بارها لحن تندش رو پذیرفته باشهو کناررفتن از موضع اولیش شده باشه) تموم نشد.

انتقاد از توزیعی که مدیران دوس دارند یه جورایی توهین به مقدسات محسوب میشه انگار.
    البته من منتظر پست کوبنده و پر از چشمک جناب مدیر و بزرگنمایی ۶۰ برابر صحبت های خودم و نشون دادنش به عنوان گناه کبیره هستم.
    Last edited by Abismo Negro; 30-06-2011 at 03:11.

10. 2 کاربر از Abismo Negro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

بنده یه مدت به علت امتحانات موفق نشدم پاسخ مدیر محترم و هوادار ابونتو جناب taia رو بدم و به علت تاخیر شرمنده ام.

...
    اول دوست گرامی یک مسئله رو روشن کنم، شما مدام من رو مدیر خواندید، از شما سوال می پرسم آیا من از ابزار مدیریتی استفاده کردم که شما اصرار دارید به من لقب بدید؟ آیا پست شما پاک شد؟ آیا پست شما ویرایش شد؟
    من مانند تمام کاربران دیگه و فقط با استفاده از یک امکان ارسال پست، با شما صحبت کردم! بنابراین اینکه از نبود نعمت مدیریت من در دیگر فروم ها صحبت می کنید زمانی موضوعیت داره که من از ابزار مدیریتی استفاده کنم، نه وقتی که مانند دو کاربر داریم با هم بحث می کنیم.
    قضاوت اینکه چه کسی هم با بیان کلماتی که مصادیق واضح تمسخر هست، مانند اینکه درجه علمی شما بالاست و یا تاکید غیر مستقیم من بر خیلی خیلی با تجربه بودنم! و غیره دیگری را مورد سوال قرار داده هم با دوستان.
    چشمک هم، دوست عزیز شما سری به پست های من، سری به پروفایل من یا پروفایل دوستان من بزنید خواهید دید که استفاده از اسمایلی ها یکی از خصوصیات من هست، و اصرار هم دارم استفاده کنم، چون با کلمات نمیشه تمام حالات رو بیان کرد.
    مطلب دوم، یکبار هم گفتم اگر قصد به چالش کشیدن یک توزیع رو دارید، یک تاپیک بزنید و با دلیل شروع کنید به نقد توزیعتون (دلایل درست و کافی، لازم هست باز هم از پست اولتون نقل قول کنم؟)، اگر تاپیک زدید انشالا خودم و دیگر دوستان هم به نقد و بررسی خواهیم پرداخت.
    مطلب بعدی، دوست عزیزم،
    شما در پست خودتون اشاره می کنید به مثلا:
    نرم افزارهای پایه ای و اولیه رو داره که بعضا ابونتو بعضی هارو پیش فرض نداره(مثلن Gimp)
    این برنامه در نسخه های قدیمی اوبونتو بود، بنابراین علتی داره که برداشته شده، علت هم واضح هست! یک کاربر تازه وارد چه نیازی به نرم افزار قدرتمند ویرایش داره؟! مانند این هست که بگوییم مایکروسافت بجای نرم افزار ساده ی paint که برای کاربران عادی طراحی شده، از فوتوشاپ استفاده کنه (با فرض اینکه فوتوشاپ رایگان باشه) آیا به نظر شما این منطقی هست؟
    نظر شما رو به صحبت نوومن یکی از گسترش دهندگان GIMP بعد از حذف این برنامه از لیست برنامه های پیش فرض اوبونتو جلب می کنم:
    "That is pretty much in-line with our product vision. GIMP is a high-end application for professionals. It is not the tool that you would advise every user to use for their casual photo editing," he wrote.
    یا شما از تنظیمات Samba Server صحبت می کنید! دوست عزیز من، شده از خودتون بپرسید تعریف یک کاربر ساده، یا تازه کار چیه؟! آخه دوست من، یک کاربر تازه کار چه کاری با تنظیمات Samba Server داره؟!
    من اوبونتو ندارم، و آخرین تجربه ی من به 10.10 بر می گرده ولی یادم هست استفاده از سیستم فایل شرینگ به صورت اوتوماتیک وجود داشت، و نیازی به تنظیم هم نبود، به قولی:
    The samba package is a meta-package intended to be installed on file and printer sharing servers. Clients do not need this meta-package (you are acting as a client if you need to access files on another computer).
    و
    Ubuntu and Gnome make it easy to access files on a Windows network share. Open the Places Menu, then click on Network. You will see a Windows network icon. Double-click to open it. The next window shows all the domains/workgroups found on your network. Inside each domain/workgroup you will see all the computers on the domain/workgroup with sharing enabled. Double-click on a computer icon to access its shares and files.

If you want to be able to share folders with nautilus (the file browser), install the nautilus-share package

حالا شما مدام از امکان تنظیم Samba Server می گید، امکانی که من دلیل تنظیمش رو برای یک کاربر عادی و یا یک تازه کار نمی فهمم؟!
    و یا می فرمایید:
    همچنین درباره خدمات سوزه به دنیای متن باز و گسترش و توسعه هسته لینوکس و میزکارهای مختلف مثل KDE و Gnome و سایر موارد (‌مثل mono , Banshee و....)‌ اطلاع کسب کنید و بعد ببینید بعضی توزیع ها مثل مینت و ابونتو(شرکت کنونیکال)در این زمینه دقیقن کاری انجام داده اند یا خیر.
    از شما سوال می پرسم، یک کاربر تازه کار رو چه به دانستن اینها؟
    و یا کلا می پرسم، دوست عزیز آیا ملاک انتخاب سیستم عامل باید کمک های شرکت سازنده به دنیا باشد؟
    اینطور که ما باید همه بریم به دنبال IBM و درخواست بدیم که یک سیستم عامل کاربر پسند تولید کنه تا ما هم استفاده کنیم!
    شما می خواهید توزیع اپن سوزه را برتر از اوبونتو جلوه دهید چون شرکت ناول در گسترش هسته ی لینوکس فعالیت داره؟ یا پروژه های مونو رو حمایت می کنه؟! به نظر شما این منطقی هست؟

و نهایتا فرمودید:
    بنده به شخصه هیچ مشکلی نمیبینم برای اینکه یک کاربر تازه کار از سوزه شروع کند
    من و تمام دوستان هم مشکلی نمی بینند! هر کاربر تازه کار می تونه خودش انتخاب کنه!
    کما اینکه من بارها در جواب سوال کدام توزیع گفتم، که شما باید برید ببنید کدام رو دوست دارید! همونطور که در مورد محیط گرافیکی هم گفتم! خود من گنوم رو به KDE ترجیح می دم و کلا به نوعی از KDE بدم می آید، ولی هیچ وقت به کسی نگفتم فقط گنوم، همیشه گفتم برید هر دو رو نصب کنید و امتحان کنید ببینید کدام رو می پسندید.

یک مطلبی رو هم بگم:
    درباره منابع قاطع تجربی و آزمایشات و پژوهش های آماری شما درباره اینکه افراد ابونتو را از بین سایر توزیع ها انتخاب کرده اند با اینکه کلیه گفته های شما کاملن مستدل و مورد قبول همگان(از جمله بنده) و بنده به صحت آزمایشات شما اطمینان دارم.
    نمی دونم منظورتون چی بود؟! به طعنه گفتید و یا چی، منظورتون این بود که من دروغ گفتم و یا هر چی؟! چون کلا با کنایه صحبت می کنید، خواستم بگم، من هیچ نیازی به مستند صحبت کردن در مورد تجربیاتم نمی بینم، شما باور کنید و یا خیر، ضمنا اون کارها آزمایش و پژوهش نبوده اند، صرفا در دانشگاهی که من درس می خوندم در مقطع لیسانس جزو انجمن لینوکس دانشکده ی علوم و فناوری اطلاعات بودم، یکی از اهداف اون انجمن جذب کاربر بود، دانشگاه هم با شرکت ناول قرارداد همکاری داشت، و یک لب با حدود 30 یا 40 دستگاه کامپیوتر هم در اختیار ما بود، روی اونها توزیع های مختلفی نصب بود، و هر هفته یک روز به معرفی توزیع ها به دانشجوهایی که مراجعه می کردند پرداخته میشد، و در پایان معرفی هر دانشجویی که مایل بود یک سی دی از توزیعی که خوشش آمده بود رو دریافت می کرد، در این بین اکثر افراد سی دی اوبونتو رو طلب می کردند! باز هم می گم تمام توزیع ها آخرین نسخشون نصب بود، و نصب هم نصب پیش فرض بود، یعنی ما حتی کدک ها رو هم به توزیع ها اضافه نمی کردیم، - البته توضیحات داده میشد.
    و باز هم می گم شما می خواهید باور کنید یا خیر، با خودتون هست، منابع قاطع می خواهید سری به سایت
    کد:
    بزنید و درصد قاطع رو ببنید.

منابع:
    کد:
    کد:
    Last edited by taia; 30-06-2011 at 09:14.

12. 6 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

البته ubuntu هم اخیرا اشتباهات زیادی داشته استفاده از unity و تقلید مسخره از mac و ویندوز که بیشتر محیط اوبونتو رو برای استفاده از تبلت ها بهینه کرده و کار کردن باهاش رو نه تنها ساده تر نکرده پیچیده تر هم کرده ...

14. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته ubuntu هم اخیرا اشتباهات زیادی داشته استفاده از unity و تقلید مسخره از mac و ویندوز که بیشتر محیط اوبونتو رو برای استفاده از تبلت ها بهینه کرده و کار کردن باهاش رو نه تنها ساده تر نکرده پیچیده تر هم کرده ...
    ولی به نظر من کار باهش ساده تر شده
    و یا حداقل اسمارت تر شده!

16. این کاربر از moeinset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

به نظر من dockbar یونیتی احمقانه ترین قسمتشه
    بقیش خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •