تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 602 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 6014

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای من دیروز اومدن فیبر کشیدن درست بعد واریز پول .. از کوچه پایین تر رو کابل رو از باکس نوری رو دیوار اوردن به نظر من که کابل کشی مخابرات و بستر سازی شون خیلی بده سر راه از 3 یا 4 خوته رد شده که به راحتی میتونن کابل رو قطع کنن و از عرض 2 تا کوچه رو هوا اومده مخابرات یه کانال زمینی خوب نداره برای این کار بگذریم .. داخل خونه چون لوله هایی که میره به سمت تفسیم قدیمی بود اول گفت که میشه از رو دیوار حیاط بدیم بعد کنار دیوار بره بالا اویزون باشه بعد بره داخل که یه لوله نشونش دادم یه سیم بی کار داخلش بود یست به اون و اومد داخل تقسیم همکف از اونجا به بالا یه کم داستان شد یعد به بار پاره شدن کابل و تعویض کامل اون چون فیبر باید یه تیکه باشه رسید به تقسیم مینیاتوری طبقه و یه فنر داشتن گفتن داخل پریز نمی تونیم بدیم بگو برق کار بیاد برات بکشه !! من هم گفته بودم اول بیاید داخل رو ببینید بعد تصمیم بگیرید و حرفشم عوض کرد از رو نما گفت قانونه باید داخل لوله فلکسی بره کابل کلی هزینه داره باید خودت بدی !!! کل مسیر بیرون کابل داخل چیزی نبود .. و یعد اومدن داخل کنتور رو یه تقسیم گداشتن فیوژن زدن و گفت بالا هم پریز بدیم گفتم نه رو هوا به چه دردی میخوره بزنید هم من اتمام کار تایید نمیکنم خلاصه که فعلا دنبال برق کار هستم که فیبرو بیاره دم پریزی که من لازم دارم یعد زنگ بزنم بیان پریز بدن ... این تازه کابل کشی با هزینه بود مجانی چی میشه بماند میدونم که شهر با شهر فرق میکنه و پیمانکار ب پیمانکار اما دیگه همه می خوان کار بزن برو باشه و برن سریع سره بعدی .
    چه شهر و محله ای و هزینه هایی که شد رو میگین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برای من دیروز اومدن فیبر کشیدن درست بعد واریز پول .. از کوچه پایین تر رو کابل رو از باکس نوری رو دیوار اوردن به نظر من که کابل کشی مخابرات و بستر سازی شون خیلی بده سر راه از 3 یا 4 خوته رد شده که به راحتی میتونن کابل رو قطع کنن و از عرض 2 تا کوچه رو هوا اومده مخابرات یه کانال زمینی خوب نداره برای این کار بگذریم .. داخل خونه چون لوله هایی که میره به سمت تفسیم قدیمی بود اول گفت که میشه از رو دیوار حیاط بدیم بعد کنار دیوار بره بالا اویزون باشه بعد بره داخل که یه لوله نشونش دادم یه سیم بی کار داخلش بود یست به اون و اومد داخل تقسیم همکف از اونجا به بالا یه کم داستان شد یعد به بار پاره شدن کابل و تعویض کامل اون چون فیبر باید یه تیکه باشه رسید به تقسیم مینیاتوری طبقه و یه فنر داشتن گفتن داخل پریز نمی تونیم بدیم بگو برق کار بیاد برات بکشه !! من هم گفته بودم اول بیاید داخل رو ببینید بعد تصمیم بگیرید و حرفشم عوض کرد از رو نما گفت قانونه باید داخل لوله فلکسی بره کابل کلی هزینه داره باید خودت بدی !!! کل مسیر بیرون کابل داخل چیزی نبود .. و یعد اومدن داخل کنتور رو یه تقسیم گداشتن فیوژن زدن و گفت بالا هم پریز بدیم گفتم نه رو هوا به چه دردی میخوره بزنید هم من اتمام کار تایید نمیکنم خلاصه که فعلا دنبال برق کار هستم که فیبرو بیاره دم پریزی که من لازم دارم یعد زنگ بزنم بیان پریز بدن ... این تازه کابل کشی با هزینه بود مجانی چی میشه بماند میدونم که شهر با شهر فرق میکنه و پیمانکار ب پیمانکار اما دیگه همه می خوان کار بزن برو باشه و برن سریع سره بعدی .
    داخل خونه رو با این داکت میارن ( روکار ) نمیخواد تو کار باشه.
    فیبر میاد داخل خونه از مسیر داکت و انتها هم هر جا شما بخوایین
    براتون پریز میزنن.
    زیر بار هزینه های اضافه نرید. برید پیش رئیس مرکز اعتراض کنید.

3. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

داخل خونه رو با این داکت میارن ( روکار ) نمیخواد تو کار باشه.
    فیبر میاد داخل خونه از مسیر داکت و انتها هم هر جا شما بخوایین
    براتون پریز میزنن.
    زیر بار هزینه های اضافه نرید. برید پیش رئیس مرکز اعتراض کنید.
    دیگه الان تا داخل اومده حوصله درگیر شدن ندارم بیان همه رو در بیارن بدن تو داکت اونم هزینه داره فکر نکنم داکت کشی رو خودشون بدن و کاره تمیزی انجام بدن یه باکس تقسیم تا پریز مونده فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه کلا من باورم نمیشد منطقه ما فیبر نوری بدن کاملا اتفاقی تو مرکز فرم پر کردم از پیمانکار فهمیدم بخاطر یه نفر دستور دادن که فیبر بکشن وگرنه که امکان نداشت به این زودی از شر DSL خلاص بشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیگه الان تا داخل اومده حوصله درگیر شدن ندارم بیان همه رو در بیارن بدن تو داکت اونم هزینه داره فکر نکنم داکت کشی رو خودشون بدن و کاره تمیزی انجام بدن یه باکس تقسیم تا پریز مونده فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه کلا من باورم نمیشد منطقه ما فیبر نوری بدن کاملا اتفاقی تو مرکز فرم پر کردم از پیمانکار فهمیدم بخاطر یه نفر دستور دادن که فیبر بکشن وگرنه که امکان نداشت به این زودی از شر DSL خلاص بشم.
    شما ساکن کجا هستین و رفتین حضوری درخواست دادین؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شما ساکن کجا هستین و رفتین حضوری درخواست دادین؟
    تهران - رفته بودم مرکز برای VDSL سوال کنم گفتن تانوما داریم فرم پر کن درخواست بده من فکر کردم سر کاری باشه پر کردم تازه با طرف هم بحث کردم که از هیچی خبر نداری و... فردا اومدن دم خونه بازدید پیمانکار و گفت موردی نداری میتونیم بدیم برو ثبت نام کن !!! تا الان البته دو ماه و نیم گذشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی میدونه که میشه کابل فیبر رو تو کار از تو داکت تلفن رد کرد یا نه ؟
    تو ساختمان ما به ظاهر خیلی گیر میدن یه سیم روی نمای ساختمان نیست بعنی هیچ کس تو جلسه قبول نمیکنه فیبر بکشن رو کار
    چی کار میشه کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کسی میدونه که میشه کابل فیبر رو تو کار از تو داکت تلفن رد کرد یا نه ؟
    تو ساختمان ما به ظاهر خیلی گیر میدن یه سیم روی نمای ساختمان نیست بعنی هیچ کس تو جلسه قبول نمیکنه فیبر بکشن رو کار
    چی کار میشه کرد ؟
    فیبر چیزی روش نویز نمیندازه اگه داکت پر نباشه و روش فشار نیاد و تا نخوره هیچ موردی نداره حتی کنار برق .. کابل منو از بیرون از رو دیوار همسایه روبرو هوایی رد کردن رو دستک برق دیوار خودمون رو کابل برق آوردن تو خونه .. فقط مورد تمیزی کار و سلیقه هست داخل لوله برق داخلی هم پیمانکار میترسید که فنر کابل برق رو زخمی کنه مجبور بشه خسارت بده وگرنه بازم موردی نداره اگه راه بده ...

9. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان سرویس من امروز وصل شده ، دانلود بین 50 تا 100 مگ هست ولی آپلود بین 4تا 12 که برای من پایین هست . 2020 زنگ بزنم کاری میکنند ؟ پشتیبانی تانوما همین 2020 هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

دوستان سرویس من امروز وصل شده ، دانلود بین 50 تا 100 مگ هست ولی آپلود بین 4تا 12 که برای من پایین هست . 2020 زنگ بزنم کاری میکنند ؟ پشتیبانی تانوما همین 2020 هست ؟
    درود تست پینگ بزارید
    زنگ بزنید 2020 بعد اگه پیچوندن 195 شکایت کنید

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یه تست از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارید لطفا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (4 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

1. shakib zero,
  2. brilliant1,
  3. es4,
  4. GHAGHALEELEE

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •