چه شهر و محله ای و هزینه هایی که شد رو میگین
چه شهر و محله ای و هزینه هایی که شد رو میگین
داخل خونه رو با این داکت میارن ( روکار ) نمیخواد تو کار باشه.
فیبر میاد داخل خونه از مسیر داکت و انتها هم هر جا شما بخوایین
براتون پریز میزنن.
زیر بار هزینه های اضافه نرید. برید پیش رئیس مرکز اعتراض کنید.
دیگه الان تا داخل اومده حوصله درگیر شدن ندارم بیان همه رو در بیارن بدن تو داکت اونم هزینه داره فکر نکنم داکت کشی رو خودشون بدن و کاره تمیزی انجام بدن یه باکس تقسیم تا پریز مونده فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه کلا من باورم نمیشد منطقه ما فیبر نوری بدن کاملا اتفاقی تو مرکز فرم پر کردم از پیمانکار فهمیدم بخاطر یه نفر دستور دادن که فیبر بکشن وگرنه که امکان نداشت به این زودی از شر DSL خلاص بشم.
شما ساکن کجا هستین و رفتین حضوری درخواست دادین؟
تهران - رفته بودم مرکز برای VDSL سوال کنم گفتن تانوما داریم فرم پر کن درخواست بده من فکر کردم سر کاری باشه پر کردم تازه با طرف هم بحث کردم که از هیچی خبر نداری و... فردا اومدن دم خونه بازدید پیمانکار و گفت موردی نداری میتونیم بدیم برو ثبت نام کن !!! تا الان البته دو ماه و نیم گذشته.
کسی میدونه که میشه کابل فیبر رو تو کار از تو داکت تلفن رد کرد یا نه ؟
تو ساختمان ما به ظاهر خیلی گیر میدن یه سیم روی نمای ساختمان نیست بعنی هیچ کس تو جلسه قبول نمیکنه فیبر بکشن رو کار
چی کار میشه کرد ؟
فیبر چیزی روش نویز نمیندازه اگه داکت پر نباشه و روش فشار نیاد و تا نخوره هیچ موردی نداره حتی کنار برق .. کابل منو از بیرون از رو دیوار همسایه روبرو هوایی رد کردن رو دستک برق دیوار خودمون رو کابل برق آوردن تو خونه .. فقط مورد تمیزی کار و سلیقه هست داخل لوله برق داخلی هم پیمانکار میترسید که فنر کابل برق رو زخمی کنه مجبور بشه خسارت بده وگرنه بازم موردی نداره اگه راه بده ...
دوستان سرویس من امروز وصل شده ، دانلود بین 50 تا 100 مگ هست ولی آپلود بین 4تا 12 که برای من پایین هست . 2020 زنگ بزنم کاری میکنند ؟ پشتیبانی تانوما همین 2020 هست ؟
درود تست پینگ بزارید
زنگ بزنید 2020 بعد اگه پیچوندن 195 شکایت کنید
یه تست از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارید لطفا.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (4 کاربر عضو شده و 7 مهمان)