دوستان مودم من دچار مشکل شده و قراره با airmaster 3100 تعویض بشه. کسی میدونه این ۳۱۰۰ چجور مودمیه؟؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوستان مودم من دچار مشکل شده و قراره با airmaster 3100 تعویض بشه. کسی میدونه این ۳۱۰۰ چجور مودمیه؟؟
Last edited by aliprince; 31-12-2017 at 12:04.
فردا در اخبار سراسری ایران:
لنگر یک کشتی به سیم اینترنت گیر کرده و دیشب اینترنت کشور دچار مشکل شد
فکر میکنم اینه
اگر اینه نگیرش. مودمش خرابه. برای من آورد، هر نیم ساعت قطع میشه دوباره وصل میشه. انگار ریست میشه. سرعت و آنتن دهیش عالی بود ولی دقیقا هر نیم ساعت قطع و وصل میشد. پدرم در اومد تا بردم عوضش کردن. بعد اونجا دیدم چند نفر دیگه هم دقیقا با همین مودم اومده بودن همین مشکل رو داشتن. کارشناسشون هم که اومده بود خونه گفت این سری مودم هاش خوبه ولی فقط این مشکل ریست رو داره صبر کن آپدیت بیاد شاید درست شد!!!
فقط یک هفته آدم رو تلفنی سر می دوئنن در حالی که خودشون میدونن مشکل چیه، میخوان یه کاری کنن خسته شی بگی حالا هر نیم ساعت قطع میشه وصل میشه دیگه! بیخیال!!
آخرشم مجبورم کردن از غرب تهران تا تخت طاووس برم که برام تعویض کنن. الان مدل 3000 دارم. بردش کمه ولی حداقل قطع نمیشه هی.![]()
فقط همینو داشت برای تعویض
فعلا عوضش کردم
قبلیم ۳۰۰۰ بود که قطع و وصلیش دقیقه ای شده بود
پرش انتن داشت از ۱۳ میشد ۵ بعد میشد ۱۵
ایم گیرندگی و ثباتش بهتره به نظرم
حالا ببینیم قطعی داره یا نه چون ورژنش رو اپدیت کردن خراب باشه میزنم تو سرشون مودم رو
Last edited by aliprince; 31-12-2017 at 14:00.
با سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1- مودم TDLTE رو میشه بریج گذاشت و به یه روتر وصل کرد؟ 4 بار زنگ زدم پشتیبانی هر بار یه چیزی میگن
2- سرعت دانلود شبانه الان چقدره حدودا
3 - اگه حجم شبانه یا روزانه تموم بشه قطع میشه یا کند میشه
4- الان مودم فقط استوانه ای موجوده .. یه بار هم یه پشتیبانی گفت یه مدل جدید اوردیم هنوز توزیع نشده کسی اطلاعی داری استوانه ای ها خوبن؟ بریج میشن ؟
پیشاپیش تشکر از پاسخگویی شما
Last edited by blackbird; 31-12-2017 at 13:58.
1- نمیدونم
2- حدوداً زیر 4 مگابیت (زیر 500 کیلوبایت) گاهی خیلی کمتر
3- با این سرعت حجم شبانه تموم نمیشه
4- من AirMaster 3000M دارم نمیدونم الآن چی موجوده ولی قبل از پرداخت هزینه برای تست رایگان میان تو محل شما و اگر راضی بودید نصب میکنن و هزینه رو میگیرن.
درود
در قسمت جزییات کارکرد اینترنت فقط تا یک ماه اخر با توجه به تاریخ روز را بهم میده ،چطور میتونم ماه های قبل تر را چک کنم ؟؟
در قسمت از تاریخ امکان تغییر تاریخ وجود نداره
ممنون میشم بهم بگین.
فقط امکان این هست که مودم را جابجا کنم ،مثلا از خونه به سر کار ببرم ؟؟
چون توی دفترچه راهنما گفته این خاصیت وجود نداره .
Last edited by alijigari; 01-01-2018 at 13:03.
1-"از تاریخ" رو نمیشه تغییر داد ولی "تا تاریخ" را میشه
-2بله،اگر آن منطقه تحت پوشش مبین نت باشه،امکان جابه جایی وجود داره.
درود
مثلا امروز 11/10/96 هست و تاریخ از 11/9/96 میده مثلا برای ماه مهر یا ابان را نمیشه گزارش گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)