صداى ساکت درآمد! تلويزيون قيافه بازيکنانى که "زير ابرو" برمىدارند را نشان مىدهد
-----------------------------------------------------------------------------------------
حرکات زشت برخى از بازيکنان پس از به ثمر رساندن گل که براى دوستان درون خانهشان صورت مىگيرد دور از نزاکت است که متأسفانه تلويزيون ما روى همان صحنهها مانور مىدهد. محمدرضا ساکت مديرعامل سپاهان که صدايش از اين بابت درآمده گفت: با تمامى احترامى که براى مهندس ضرغامى و ساير همکارانشان قايل مىباشيم اما نمىتوانم از بروز تبعيضهايى که صدا و سيما و خصوصاً سيما و شبکه سوم ايجاد مىکند چشمپوشى کنم. متأسفانه تلويزيون به جاى نمايش مسابقات ورزشى مثل فوتبال به مکانى براى تبليغ مدل مو، ريش، سبيل و حتى ابروى برخى بازيکنان پايتختنشين تبديل شده است. چرا تلويزيون از پخش نماى نزديک بازيکنانى چون محمود کريمى و هادى عقيلى که با روزه مسابقه مىدهند و يا سپهر حيدرى و حميد عزيززاده عاجز هستند اما نماى نزديک بازيکنانى که زير ابرو برداشته و مثلاً ريش جديدى را ترويج مىکنند باکى ندارد؟
ساکت گفت براى من جاى سئوال دارد که چرا تلويزيون فقط چهرههاى تهرانى مثل کاظميان، انصاريان، نيکبخت، اکبرپور را سمبل قرار مىدهد اما حرفى از محرم نويدکيا که در غربت هم نماز و روزهاش را ترک نکرد. و همسرش با حجاب کامل اسلامى در آلمان زندگى را ادامه مىدهد در سيما و تلويزيون نيست؟
مديرعامل سپاهان که در جلسه کانون هواداران باشگاه سپاهان و يگان ويژه اين صحبتها را به زبان آورد، افزود: از مهندس ضرغامى که انسانى وارسته و بسيجى شناخته شده است انتظار داريم همه را با يک چشم نگاه کنند. حرف من حرف دل است و خداى ناکرده قصد بىحرمتى و بىنزاکتى به هيچ بازيکن را نداشته و ندارم اما برخى از اصول اخلاقى و اجتماعى در پخش و نمايش مسابقات ورزشى از تلويزيون ناديده گرفته شده که بايستى بالاخره به گونهاى بازگو شود تا شايد با دقت بيشترى مورد بازبينى و اصلاح قرار گيرد.
ساکت در پايان گفت: برخى عقدههاى بيرون ورزشگاهى است که گاهى در درون ورزشگاهها رسوخ پيدا مىکند که منشأ درگيرىها، توهينها و هتک حرمتها مىباشد.