این همراه اول قرار نیست یه تکونی به خودش بده؟
6ماهه که داره 3G ارائه میده ولی نه بسته هاشو متنوع میکنه و نه پنل کاربری جهت مشاهده ریز مصرف برای اعتباری ها قرار میده و...
از 4Gــش هم که خبری نیست.امسال هم تموم شد.....
این همراه اول قرار نیست یه تکونی به خودش بده؟
6ماهه که داره 3G ارائه میده ولی نه بسته هاشو متنوع میکنه و نه پنل کاربری جهت مشاهده ریز مصرف برای اعتباری ها قرار میده و...
از 4Gــش هم که خبری نیست.امسال هم تموم شد.....
تو نسل سومش مونده.... همون 48شهری که تو سایتش زده نسل سه شده هنوز پوشش درست نداده...![]()
پوشش اهواز كه چند ماهي هست كامله برعكس ايرانسل
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا همراه اول پوشش شهر های سمت شما را خوب کار کرده و خوب کامل کرده ، احتمالا به خاطر اینکه چندماه دیگه اونطرف های خیلی گرم هست و سخته کار کنند!
البته بخاطر مشكلات ديگه وضع اينترنت خوب نيست
خودشون ميگن استقبال مردم خوزستان از نسل ٣ هر دو اپراتور تو كشور اوله
تا الان چندبار پهنای باند استان رو دوبرابر کردن ولی باز کم اومده
آزه ، یه بنده خدایی می گفت این خوزستانی ها کولرهاشونم با اینترنت کار می کنهو هر چی پهنای باندشون رو زیاد می کنیم بازم کم میارن!
دیشب پارک 3 دختر بودم
اصلا 3جی نمیگرفت
پارک 3 دختر پیشه پل سفید (کابلی)
شما کله کشور که بری همه فکر میکنن خوزستانیا پولدارن![]()
البته پولدار نیستیم ولی لارژیم ( ول خرجیم )![]()
واسه همینه که تو خوزستان از همه جا بیشتر استقبال میشه![]()
من تقریبا همه جا رو چک کردم و نسل ۳ داشته احتمالا اونموقع مشکلی بوده
هفته گذشته از کوروش تا کوت عبداله گوشیم روشن بود و همه جا سیگنال داشت (از شمال تا جنوب شهر) حتی تا اوایل جاده ابادان هم هنوز سیگنال بود
تو ابادان و خرمشهر هم ۱۰۰ درصد نبود ولی باز خوب و قابل قبول بود
علاوه بر مواردی که گفتید ضعیف بودن زیرساخت مخابرات تو خوزستان مهمترین عاملی هست که استقبال مردم رو در برداشته در مورد وایمکس هم همینطور بود
Last edited by arash59b; 06-03-2015 at 09:33.
سلام آقا من اومدم یک بسته یک روزه همراه اول برای تست گرفتم بعد از اینکه بسته رو گرفتم و تایید شد تمدید بسته رو هم با کد مربوطه لغو کردم بسته امروز صبح تموم شد ولی باز دیدم برای فردا تمدید کرده چیکار کنم تمدید نشه بخواد همینطور تمدید کنه یک عالمه پولش میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)