تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 203 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ناپولی میگن حجومی بازی می کنم، بسته به تیمی که مربیش هستی داره. مربی Extremadura بودن با مربی چلسی یا ناپولی بودن فرق داره. معمولاً خیلی خوب با فضایی که توش هستم وقف پیدا میکنم. اگه تیمت کیفیت لازم واسه حجومی بودن رو داره، پس حجومی کار میکنی. کلید کار در اینه که با توانایی های تیمت خودت رو وقف بدی.

چیزی که الان برام مهم هست اینه که کارم رو درست انجام بدم و آخرین بازی فصل رو ببرم. میخوام تمرکزم سر ناپولی باشه و سربلند اینجا رو ترک کنم. قبول می کنم و مشکلی با این ندارم که مطبوعات اسپانیا روم فشار بیارن، اما در حال حاضر فکر و ذهنم تیمم هست. زمان برای حرف زدن درباره ی آینده هست، و با تمام قوا کار خواهم کرد.

به نظرم بنیتز گزینه ی خوبی برای رئال هست و میتونه تیم رو بهبود ببخشه چون آدماش رو خوب میشناسه. سال ها پیش اون رو دیدم و گفت که میخواد تو این عرصه یک حرفه ای بشه، و شروع کرد به یادگیری اینکه چطور موفق بشه.

شخص مناسبی برای صحبت درباره مشکلات رئال نیستم، چون بخشی از اون نیستم و دربارش نظر نمیدم.

2. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همونطور که تو خبرها هست به نظر بنیتز به عنوان مربی رئال انخاب شده هست
    الان باید به فکر خرید بازیکن های مورد نیازش باشه و یه سری بازیکنا هم باید برن
    تو خبرها بود که فابیو کوئنترائو و ایارا تو تیم موندنی هستن ، اینکه فابیو میمونه خووووبه ولی ایارا
    متاسفانه چیتاریتو هم رفتنی هست انگار ، خیلی دوست داشتم چیتاریتو بمونه و بنزما بره چون واقعا قدر تو رئال موندن رو نمیدونه و یه جورایی جای خودش رو تو تیم ثابت میدونه ، البته با تعویض مربی امکان داره احساس خطر کنه و تکونی به خودش بده
    تو خبرها بود که رئال آگوئرو رو مد نظر داره که خرید خوبی میتونه باشه
    همونطور که یکی از دوستان خبرشو گذاشته بود یکی از شروط بنیتز برای اومدن به رئال نظارت داشتن بر خرید های تیم هست ، که امیدوارم با این کار تمامی نقاطی که ضعف داریم و ازش تو این فصل ضربه خوردیم رو برطرف کنه

+

لالیگای فصل بعد از از 25 و 26 مردادماه شروع میشه ، تورهای رئالم توی استرالیا و چین خواهد بود تو تابستون امسال

4. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

همونطور که تو خبرها هست به نظر بنیتز به عنوان مربی رئال انخاب شده هست
    الان باید به فکر خرید بازیکن های مورد نیازش باشه و یه سری بازیکنا هم باید برن
    تو خبرها بود که فابیو کوئنترائو و ایارا تو تیم موندنی هستن ، اینکه فابیو میمونه خووووبه ولی ایارا
    متاسفانه چیتاریتو هم رفتنی هست انگار ، خیلی دوست داشتم چیتاریتو بمونه و بنزما بره چون واقعا قدر تو رئال موندن رو نمیدونه و یه جورایی جای خودش رو تو تیم ثابت میدونه ، البته با تعویض مربی امکان داره احساس خطر کنه و تکونی به خودش بده
    تو خبرها بود که رئال آگوئرو رو مد نظر داره که خرید خوبی میتونه باشه
    خیلی برعکس عمل میکنه پرز.....
    اونایی که باید بموننو میفرسته بیرون اونایی که باید برنو نگه میداره....
    خدیرا هر چی بود مردش می ارزید به این ایارا.....
    رونالدو رم با قیمت 137 میلیون گذاشته برا فروش.....این دقیقا" همون قیمتیه که من یونایتد برا بیل داده بود که این قیمت یکسان یه نوع خبر دار برا من یونایتده ، که اگه بازیکن میخوای بیا اینو ببر....
    Last edited by Altairezio; 30-05-2015 at 20:05.

6. 5 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تویه ملاقات با تعدادی از هوادارها، نایب رئیس باشگاه؛ اردواردو فرناندز، اعلام کرد که بنیتز مربی رئال خواهد بود تا این خبر بنوعی رسما اعلام بشه
    Ancelotti is an absolute phenomenon and we give him all out appreciation. Until three days ago he was the best trainer in the world as two years ago it was Jose Mourinho and from this week onwards it will be Rafa Benitez

8. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فروشی بودن رونالدو چقدر حقیقت داره؟
    137 که خیلی کمه که. بیل و آگئرو اگه اون قیمت ها باشن رونالدو باید بالای 170 و مسی بالای 200 باشه.
    به نظر من کمی باید در حقیقتش شک کرد چون به فرض اه رونالدو فروشی بود تا الان چلسی و من.سیتی و PSG خریده بودنش اگه اینا هم نمیخریدنش 100% السد و الفلان و ... میومدن وسط

10. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سیوهای برتر کاسیاس این فصل

قابل توجه کسایی که اعتقاد دارن باید دخه آ رو بیارن به جاش. ل سیو های مسلم کاسیاس فکر کنم هم از دخه آ بیشتر باشه هم نویر. یه 20 تا پاس گل مسلم از واران و راموس و کارواخال رو جبران کرد این فصل فقط. همین فصل به اندازه کل سیوهای فصل ترشتگن و اون یکی دروازه بان بارسلونا فقط جلوی بارسلونا و اتلتیکو سیو مهم داشت.

اون دوتا ضربه ای که به تیر خورد و برگشتش رو از یه وجبی پای بازیکنای حریف زد رو نمونش رو این فصل در مورد نویر اگه دیدین بزارین.
    اون ضربه سری که از اون فاصله نزدیک زده شد به گوشه دروازه ولی کاسیاس گرفت... قابل توجه کسایی که معتقدن کاسیاس در زمان واکنش ها کند هست و مشکل داره
    این همه اشتباهات په په و راموس و واران و کارواخال از کل اشتباهات چهارتیم بالای هرچهارتا لیگ معتبر اروپا بیشتر بود. اگه کاسیاس جمعشون نکرده بود الان هم رئال سهمیه CL نگرفته بود و هم ناپولی سقوط کرده بود به سری B
    Last edited by kasra_khan2003; 02-06-2015 at 07:22. دليل: تصحیح نام دروازبان تیم حریف

12. 5 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من فکر میکنم یکی از دلایلی که به کاسیاس انتقاد میشه بخاطر اینه که روش حساس شدن و همه منتظر یه سوتی ازش هستن که این روی خود کاسیاس هم تاثیر منفی گذاشته
    البته یکی از دوستان هم حرف خوبی میزد ؛ پست کاسیاس خیلی حساس هست چون یه اشتباهش باعث گل خوردن میشه ولی اشتباه یه مهاجم یا مدافع باعث گل خوردن تیم نمیشه
    در هر حال کاسیاس فصل دیگه هست و امیدوارم دخیا هم بیاد و در آخر فصل بعد کاسیاس با یه جام از تیم خداحافظی کنه ( علی رغم علاقه شخصی خودم )

+

امروز تولد 27 سالگی چیچاریتو هست ؛ بازیکن خیلی خوبیه ولی متاسفانه احتمال خیلی زیاد رفتنی هست
    تولدش مبارک ❤

14. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض بنیتز در والدبباس: به دنبال چالش ها هستم

بنیتز ساعت 12:30 (به وقت اسپانیا) به فرودگاه باراخاس مادرید رسید. به محض ورود سرمربی سابق لیورپول او را به کمپ تمرینی رئال مادرید، والدبباس بردند تا قرارداد خود را پیش از اعلام رسمی و مراسم معارفه، تکمیل کند، مراسمی که روز چهارشنبه رأس ساعت 13:00 برگزار خواهد شد.

در این سفر، خوان فرانسیسکو سانچز، ژاوی والرو، پاکو د میگل و آنتونیو گومز نیز بنیتز را به عنوان همکار همراهی کردند و در هواپیمایی خصوصی به مادرید سفر کردند، هواپیمایی که توسط باشگاه اسپانیایی فرستاده شده بود.

16. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

رسمی / رافا بنیتز سرمربی رئال مادرید شد

باشگاه رئال مادرید سرمربی جدید خودش را معرفی کرد .
    به گزارش وبسایت نود، رئال مادرید لحظاتی پیش رسما اعلام کرد که رافا بنیتز ۵۵ ساله با قراردادی ۳ ساله سرمربی جدید این تیم شده است . این باشگاه ساعت ۱۵:۳۰ امروز به وقت ایران سرمربی جدید خودش را رسما به رسانه های دنیا معرفی می کند .
    بنیتز سابقه هدایت باشگاه های والنسیا، لیورپول، اینتر، چلسی و ناپولی را دارد . از مهمترین افتخارات سرمربی جدید رئال می توان به دو قهرمانی لالیگا و یک جام یوفا با والنسیا و فتح لیگ قهرمانانان اروپا با لیورپول نام برد .

18. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اشک‌های سرمربی رئال مادرید در برنابئو

مراسم معرفی رافا بنیتس به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید در حال برگزاری است.

او در این مراسم اشک شوق ریخت و گفت: به خانه بر می‌گردم.

او که پس از 20 سال به باشگاه دوران کودکي خود باز مي گشت، به خبرنگاران گفت: اين فرصت بي نظيري است. لحظه سختي است، چرا که اصلا نمي توانم توصيفش کنم.

بنیتس در جریان این مراسم احساساتی شد و نتوانست صحبت‌های خود را تمام کند.

20. 8 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •