محتوای مخفی: رنگ شکلاتی
اون که شما گداشتی سفید و نوک مدادی هست.
اگه گیر بیاری نوک مدادیش بهتره.
من سفید دارم(اون رنگو گیر نیووردم).خیلی کثیف میشه و یه سره باید تمیزش کنی.
محتوای مخفی: رنگ شکلاتی
اون که شما گداشتی سفید و نوک مدادی هست.
اگه گیر بیاری نوک مدادیش بهتره.
من سفید دارم(اون رنگو گیر نیووردم).خیلی کثیف میشه و یه سره باید تمیزش کنی.
سلام
توی کیبورد لپ تاپم خیلی آشغال میره... بعدا به مشکل بر می خورم؟ تمیز کردنش سخته؟ (مثلا مغازه ها راحت می تونن تمیزش کنن یا دردسر داره و نمی صرفه؟)
شما چ کار می کنید که آشغال نره توش؟
ممنون
سلام به همگی مطالب خوبی رو نوشته بودن بچه ها . منم دیروز یه z410 i7 گرفتم . فقط نمیدونم چرا وبکمش اینقدر تاریکه خودمو بزور میبینم توش . مال بقیه هم همین طوره ؟
منم احتمالا امروز z510 i7 بگیرم.
Sent from my ST15i using Tapatalk
نه بعید میدونم مشکلی پیش بیاد فوقش یه بار کیبورد رو باز میکنی میدی برات تمیز کنن. اگر هم خیلی حساسی . یه کاور کیبورد بزار روش که هیچی توش نره . حروفت هم بجای عربی فارسی میشه .
بچه ها اگر میخواین تازه بگیرین به Z410 هم فکر کنین چون یه ساعت بیشتر باتری نگه میداره , 300 گرم هم سبک تره و با توجه به پایین بوده رزولوشن 14 اینچ تصویر بهتری بهتون میده . اما بکلایت کیبورد نداره دیگه.
ضمنا مال من پورت usb 3 کامل کار نمیکرد ینی درست بود اما سرعت 3 رو نداشت ، باید اخرین ورژن چیپ سی پی یو و گرافیک اینتل رو از سایت بگیرین تا درست بشه مال من با هارد 2 ترابایت وسترن سرعتش حدود 120 مگابایت هست اما قبل از اپدیت حدود 50 بود.
دوستان امروز لپتاپ رو گرفتم چجوری قطعاتشو تست کنم که سالم باشه
Sent from my ST15i using Tapatalk
ویندوز و درایور ها اگه کامل نصب شدن حله دیگه فقط یه بازی سنگین هم اجرا کن که کامل مطمئن شی
سلام
دوستان من امروز این لبتاب رو گرفتم ولی زیادی داغ میکنه بدون اینکه نرمافزار از باشه یا کار خاصی انجام بدم دمای cpu باای 50 درجه هست احساس میکنم درایورش درست نصب نشده واسه همین خود به خود turbo boost فعال میشه چیکار کنم خیلی رو اعصابه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)