تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 278 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    متاسفانه تهران

پيش فرض

ببینید این یه مسئله طبیعی هست .نحوه کدبندی تو سری جی فرس به این صورت هست که رقم اول نسل و سری تولید و دو رقم بعدی به نوعی قدرت کارت رو نمایش میده .تغییر نسل و پیشرفت اون هم تا حدی در افزایش قدرت موثره اما نه چندان زیاد و اصلا در حد دو رقم انتهایی نیست.
    اما خوب خیلی هم فاصله بینشون نیست شاید حدود 8-10 درصد .
    این کارت سری 8 چون جدیده هنوز خیلی ازش تست رو نت نیست مثلا نوت بوک چک سری ddr5 رو تست کرده که اون از 765 قوی تر هم هست حتی شاید حدود 10 درصد. نمیدونم ایسوس اگه اینو ddr5 میذاشت چش میشد؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=214&gameselect[]=204&gameselect[]=202&gameselect[]=142&gameselect[]=131&gpu_fullname=1&codename=0&architecture=0&pixe lshaders=0&vertexshaders=0&corespeed=0&shaderspeed =0&memoryspeed=0&memorybus=0&directx=0&technology= 0&daysold=0

اما به هر حال برای نیاز شما این کارت پاسخگو هست انشالله.
    این یه مقایسه بین 850 ddr3 و 750 ddr5 که توی بازیها حدود 30 تا 40 درصد اختلاف هست بینشون و منطقا اگر 750 ddr3 بود این اختلاف اندکی بیشتر هم میشد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون طور که حدس زده بودیم مصرف سری جدید بیشتر هست حدود 10 درصد ولی از اونجا که اکثر کارهای عادی بجز بازیها با گرافیک انبرد انجام میشه نگرانی خاصی در این باره نباید داشت برای بازی هم اگر می خواهید از حداکثر قدرت دستگاه استفاده کنید حتما باید دستگاه به برق متصل باشه.
    مصرف 750 ddr3 حدود 35-40 وات و مصرف 850 ddr3 به میزان 45 وات هست.
    اینم یه سری لینک دیگه که میتونه مفید باشه

ببینید در رابطه با باتری شما هم مثل من و خیلی دیگه از افراد ، دوست دارید همه موارد با هم یکجا جمع بشه اما متاسفانه نمیشه .اگه بنا باشه دستگاهی کانفیگ قوی داشته باشه یعنی مصرف بالا و اگه بنا باشه ضخامتش زیاد نباشه یعنی باتری کوچک پس در نتیجه این دو مانع از عمر باتری طولانی میشه ولی با توصیفاتی که من توی فرومهای خارجی و داخلی خوندم به نظرم میاد عملکرد باتری این دستگاه خوبه وقابل قبول.
    امروز هم یه مقدار کاهش قیمت داشته تو لینک اول.دیگه وقتی قیمت رو به باد هوا میسپرن همین میشه یه روز گرون میکنن یه روز ارزون میکنن و البته در کل نیتی ندارن بجز خالی کردن جیب خلق ا... .
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

شما مطمئنی که وقتی کار عادی انجام میدیم مانند فیلم دیدن اهنگ گوش دادن وب گردی یا چند تا از این جور کار های رو با هم انجام دادن از گرافیک اصلی استفاده نمیکنه؟؟؟

یعنی فقط تو بازی از گرافیک استفاده میکنه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    متاسفانه تهران

پيش فرض

بله من الان پی سی خودم اصلا کارت گرافیک نداره اما علاوه بر اونها حتی بعضی بازی ها رو هم خیلی خوب اجرا میکنه.برای اون کارها هیچ نیازی به گرافیک جداگانه نیست.
    تا اونجایی که اطلاعات بنده قد میده بله.

4. این کاربر از ghm122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان انقد باز دودل شدن، پدر دودلی ها توو خرید لپ تاپ من بودم که فعلا دیگه ترکش کردم!
    من از تابستون سال پیش که توو سایت های ایرانی بررسی تخصصی JV رو دیدم عاشقش شدم و از آبان یا آذر که بصورت انبوه و رسمی وارد بازار شد قصد خرید داشتم ولی همیشه دودلی ها باعث عذابم بودن، به خاطر گرافیکش برای اجرای بازی ها!!! ولی الان که JK کم کم داره پاش به بازار باز میشه دیگه دودلی معنا نداره، گرافیکش GTX که هس (سری گیم) و از سری جدید 8 و مکسول هس (850M)، فقط یه خورده حافظه اش بده که DDR3 هس (که اگه DDR5 بود میترکوند!!!) ولی مطمین باشین که این لپ تاپ تا 4 یا شاید 5 سال بازی ها رو خواهد کشید، بازی های قبلی و امسال و حتی شاید سال بعد رو میتونیم توو اولترا یا high اجرا کنیم، بعد یکی دو سال بعدش توو حالت med و بعد از اون میتونیم توو حالت low اجرا کنیم! دیگه چی بهتر از این؟؟؟
    فعلا من تمام حواسم روی این گزینه هس، ولی اگه تا یکی دو ماه دیگه که خواستم بخرم یهو Lenovo Y50 هم وارد شد، اونوقت باز دودلی هام شروع خواهد شد :-(
    چون Y50 لنوو هم ترکونده (صفحه نمایش اولترا اچ دی، لمسی، گرافیک GTX 860M DDR5 2G و core i7 4700hq و هارد هیبریدی و...)

6. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

13

داداش qazmlp انوو همیشه یه پله از نظر صفحه نمایش از لپ تاپ های دیگه پایین تر هستش
    Last edited by wrath of god; 14-05-2014 at 22:33.

8. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اصلا نمیشه لنوو رو با ایسوز مقایسه کرد و ضخیم تر هم هست مطمئنم حتی با اینکه جای ssd داره بازم دوستش ندارم .

این ایسوز JK اگه زودتر بیاد تو بازار مدل های مختلفش خیلی خوب میشه .

10. 2 کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

قیمتش رو این سایت چرا برده بالا چه خبره

4800 این حدودا بود

12. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

چی؟!؟ نه بابا 4800 از خودشون در اوردن...........باید کمتر باشه......من 4500 دیده بودم

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

اخههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه یعنی چی
    شد 4960........................خدااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

منم هیمن رو گفتم دیگه 4800 بود شد 4960 همینجوری می برن بالا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •