قبل از هرچیز باید از دم در تست کنی ببینی تغییری داره یا نه
قبل از هرچیز باید از دم در تست کنی ببینی تغییری داره یا نه
ببخشید من مشکلم رو اشتباه گفتم .... وقتی نویز گیر رو نصب میکنم به تلفن وضعیت نویز خط خوب میشه ... میاد روی 10 ..
ولی دیگه مودم نمیتونه آی پی بگیره از ISP و اینترنتم با وصل کردن نویز گیر قطع میشه
شما باید اول از همه از سیم کشی داخل خونه مطمئن بشید
اون سیم ها رو پوشش دادید؟
سیم کشی خیر.
میتونه مشکل از اسپلیتر باشه؟ 2تا اسپلیتر دادم برا تستش چیکار میشه کرد؟ (من فکر نکنم ازین باشه چون قبلا چند بار تست کردم با 2تا اسپلیتر و بدون اسپلیتر حتی تلفن هم کندم ولی بازم قطع میشد بخاطر همین فکر نمی کنم ازین یکی باشه)
دوستان من از پارس آنلاین نت گرفتم ..2 مگ که خطم رو 9 مگ بسته شده...ولی تو روز سرعتم بیشتر از 300 kb نمیشه...اینم وضعیت خطم هست..مشکل از چی میتونه باشه؟؟
SNR Margin (Downstream/Upstream): 16/11 Attenuation (Downstream/Upstream): 21/12
خطت که خوبه نباید مشکلی داشته باشی
SNR Margin (Downstream 16
Attenuation (Downstream 21
این مقدایر خط شما هست؟
ممکنه از خود شرکت محدودت کرده باشن
دوستان کسی نمیدونه مشکل من چیه ؟؟؟
اسپلیتر وصل میکنم به تلفن دیگه ADSL کار نمیکنه
خود گوشی تلفن صدای نویز داره؟
الان که اسپلیتر گذاشتم نه.
البته وقتی گوشی رو برمیداری اینترنت قطع میشه ... چراغ dsl (لینک؟) قطع میشه
با وای فای:
![]()
عاغا این مودم ما از روز اول هی چشمک میزد...مام فک میکردیم واسه خوشکلی اینجوریه..داره قرو فر میاد..
نگو بدبخت خطم نویز داره..البته نویز که چی بگم زلزله.. حالا دوستان میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست و چیکار میشه کرد ؟!
قطعیشم زیاده..الان 512 محدود دارم از اون مرده شور خونه..مخابرات...ولی نهایت سرعت دانلودم 30 40 البته بعضی وقتا به طرز مشکوکی تا140 هم میره !
اینم وضعیت خطمه ولی نترسید چیزی نیست...
Downstream Upstream SNR Margin :6.0 26.6 db Line Attenuation :37.0 26.2 db Data Rate :13070 1021 kbps Max Rate :14636 2339 kbps
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)