R4EA031 & R4ED001
اینم اخرین ورزن 810 هست...فلش؟حداکثر 7 نومن تموم می شه برات
R4EA031 & R4ED001
چون ابعاد فیلمش پایین تره کلا سونی اریکسون خیلی به فیلمبرداری توجه نمیکنه به نظر من کار درستی هم میکنه
چون اگه بخاد بهتر کنه مگه چقدر تغییر مینه کلی هم گرون تر میشه اصلا موبایل هنوز به تکنولوژیی دست نیافته که بتونه فیلمبرداری خیلی خوبی رو در اختیار کاربر بذاره درسته n70 فیلمبرداریش از w810 بهتره ولی نه اون جوری که بگی خیلی
خیلی بهتره . اما کیفیت عکس w810 خیلی خیلی خیلی از n70 بهتره گوشی من از دوربین دیجیتال سونی 3 مگاپیکسلی
پسر خالم بهتر میگیره (بدون اغراق)
ممنون از پیشنهادت.
به جون مادرم راست میگم هفته ای یه بار شارژ میکنم تو پست قبلی فقط یه چیز رو الکی گفتم الان راستش رو
میگم : هر 3 . 4 شب یه بار آهنگ گوش میدم به جون کی قسم بخورم که راست میگم اینم عکس باتریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
آقاي just iran مي شه بگيد با چه گارانتي خريديد ؟
و بگيد روزي چند ساعت صحبت مي كنيد و روزي چند ساعت موزيك گوش مي كنيد ؟
راستش من زیاد حرف نمیزنم ولی همون طور که گفتم هر 3.4 شب (حدود ربع ساعت بیست دقیقه) آهنگ گوش میدم
ولی خیلی زیاد عکس میگیرم (پست قبلی رو تصحیح میکنم بیش از 1100 تا حواسم نبود اگه باور ندارید میتونم ثابت کنم
) در مورد گارانتی هم وقتی میخواستم گوشی رو بخرم همه جای اهواز رو گشتم گفتن سونی اریکسون گارانتی
نداره
ورژن گوشی من r4db005 است به نظر شما استاد گرامی اگه ورژنش رو ارتقا بدم فرق زیادی میکنه؟ اصلا ارزش داره؟
من یک سوال خیلی مهم داشتم اونم اینکه یک w810ریجستر شده را تو شیراز از کجا گیر بیارم؟؟؟اگه ریجستر شده نباشه چی میشه؟از کجا بفهمم ریجستر شده؟؟گوشی ریجستر شده حتما باید گارانتی داشته باشه؟؟اگه اینارو کامل برام توضیح بدین خیلی ممنون می شم.
با تشکر......![]()
سلام.r4ea031 & R4ed001
ورژن گوشی من هم همین R4ea031 هست (آکبند خریدم و خودم هم آپگریدش نکردم) یعنی این جدیدترین فریمور هست ؟
3 تومن نه بیشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)