میشه باورجینال خرید بعد cd key رو فروخت و آفلاین بازی کنیم؟
میشه باورجینال خرید بعد cd key رو فروخت و آفلاین بازی کنیم؟
یک نفر اگه چه آنلاین یا چه آفلاین با یک اکانت لاگین بشه کسه دیگه ای نمیتونه با همون اکانت نه آفلاین و نه آنلاین لاگین شهاقا من یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد :
میشه مثلا یه نفر یه اکانت داشته باشه و بده به مثلا 10 نفر و اون 10 نفر فقط افلاین وارد اکانت بشن و از امکانات انلاین استفاده نکنن و فقط صاحب اکانت انلاین وصل بشه . اینطوری یه لطفی هم به 10 نفر کرده و یه جورایی بدون کرک داره بازی رو انجام میده .
همزمان کلا نمیشه
غیر از همزمان هم که دیگه میشه 10 نفر با هم یک اکانت بخرن و تو 24 ساعت شبانه روز بین هم تقسیم کنن که هر کس از چه زمانی تا چه زمانی لاگین باشه
البته شاید در یک صورت بشه همرمان همه آفلاین لاگین شن اونم اینکه نفر اول کلا اینترنتو قطع کنه و لاگین شه و بعد نفر دوم هم همینطور
یعنی همه اینترنتاشونو قطع کنن که اوریجین نفهمه کسی با این اکانت لاگین شده
Last edited by Kamyar_AnathemA; 12-10-2013 at 15:03.
پس ما شانس این رو داریم که به یکی از این کد ها دست پیدا کنیم. (و البته خریدار اصلی بدبخت و از همه جا بی خبر سرش بی کلاه میمونه.)
Last edited by mj94; 12-10-2013 at 17:21.
گیر دادیااین تقریبا غیر ممکنه شما یا باید بازیا بخری یا صبر کنی کرک بشه همین
اتفاقا ممکنه، ولی تقریبا غیر ممکنه.
صددرصد ممکنه، اما چرا فراگیر نیست؟
چون کرک این مدلی شخصی هست
هر کد برای یک نفر
ولی کار کرکرهای معروف این نیست
میدونی آیدیهای یاهو رو چجوری کرک میکنند؟
برنامه هایی هستند که به نت وصل میشن با چند پرو*کسی متصل به چند سرور یاهو، این برای این هست که آیپیت و پیسیت بن نشه، هیچ گروه کرکی نیست این ایدیهارو بزنه چون هر آیدی فقط متعلق به یک شخص میشه و این سودی به نفع کرکرها نداره.
اما هزاران کرکر فردی ایدی یاهو هستند که برای خودشون ایدی های خوشگل رو کرک میکنند.
من بارها آیدی های قدیمی رو کرک کردم چون زیبا هستند مثلا یاهو نمیزاره دبل اندرلاین در ایدی قرار بگیره ولی این قانون در ایدیهای 2000 به قبل نبود برای همین این نوع ایدی ها به این صورت خیلی کرک شدند.
بهشون میگن ایدیهای الد ممبر ایلیگال!
این کدهای بازی هم به مثابه یک آیدی هست اگر به اینکار علاقه دارید باید یک برنامه بنویسید و میلیون ها کد رو به برنامه بدی (این کدهای تصادفی براحتی با برنامه ها ساخته میشن) تا بالاخره یک کد پس ار چند روز منطبق بشه.
اینکار خیلی آسونتر از کرک آیدی هست چون کد های بازی توسط ماشین نوشته میشن ولی کدهای آیدی توسط انسان.
گفتید شخصی، به ذهنم رسید اگه رمز ها رو بین یه گروه تقسیم کنیم، شانسمون خیلی بالا میره.
با توجه به اینکه کدی هم وجود نداره که فقط از عدد یا فقط از حروف باشه، با الگوریتم های خاص، نتایج بسیار قابل قبول میشن.
فکر میکنم اگه یه گروه 100 نفری یا هر چه بزرگتر داشته باشیم، بتونیم بیشتر کد های فیفا رو بدست بیاریم.
خوب منم منظورم همین بود که کلا اینترنت رو قطع کنی و وصل بشی . مثل زمانی که خودم اینترنتم قطعه و مجبورم افلاین برم تو بازی.
خوب این روش پس جواب میده . یعنی الان میتونیم چند نفری یه اکانت بگیریم و بعد همه افلاین وصل بشیم . یعنی اینترنت رو قطع کنیم و بریم تو بازی . انگار که بازی کرک شده است . خوب اگه اینطور باشه که یعنی EA دست ما رو واسه اینجور کپی کردن ها باز گذاشته .
و عملا داره میگه "اگه بازی انلاین نمیخوای و به همون افلاین راضی هستی نوش جونت بیا نسخه ارجینال بازی کن . چرا منتظر کرک هستی"
فقط مشکل اینجاست کسی که بازی رو خریده حاضر نیست اکانتش رو به 10 نفر دیگه هم بده . چون اون 10 نفر اطمینانی ندارن که افلاین بیان تو .
به نظر من حرف این آقا درسته .
یه سی دی کی بگیریم و به نوبت نصبش کنیم . اگر هم کسی خواست بازیو آپدیت یا از اوریجین دانلود کنه بقیه باید آفلاین باشن.
کم کم دام بوی پیشرفت احساس میکنمعاشقتونم با این طرز فکر ! شما آینده دار هستید مطمئنم
یعنی اگه الکترونیک آرتز بشنوه قیافش این طوری میشه !
بزن تشکر قشنگ رو !!![]()
Last edited by pc-game; 12-10-2013 at 19:50.
بچه ها، کرک نیومده، نبوغ بچه ها داره بروز پیدا میکنه ها.
ممنون از ea که با این تحریم ها باعث شکوفایی استعداد های جوانان این مرز و بوم شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)