تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 626 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام. دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده. با ویندوز 64-8 که کار میکنم در حالت وبگردی با وای فای. وقتی دستگاه رو شات دان یا حالت sleep میذارم بعد از روشن کردن مجدد دستگاه خود به خود میبینم که وای فای رو قطع کرده . واسه روشن کردن وای فای باید حتما یکبار دستگاه رو Restart کنم بعد برنامه Intel WiDi رو باز کنم بعد یه پیغام میاد آیا وایرلس رو روشن کنم یا نه. اینجا تازه میشه روشنش کرد.(اگه دستگاه یکبار Restart نشه حتی با باز کردن برنامه Intel WiDi این پیغامه نمیاد). از اساتید کسی راهکاری نداره که ما اینو هی Restart نکنیم؟؟؟؟

2. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده. با ویندوز 64-8 که کار میکنم در حالت وبگردی با وای فای. وقتی دستگاه رو شات دان یا حالت sleep میذارم بعد از روشن کردن مجدد دستگاه خود به خود میبینم که وای فای رو قطع کرده . واسه روشن کردن وای فای باید حتما یکبار دستگاه رو Restart کنم بعد برنامه Intel WiDi رو باز کنم بعد یه پیغام میاد آیا وایرلس رو روشن کنم یا نه. اینجا تازه میشه روشنش کرد.(اگه دستگاه یکبار Restart نشه حتی با باز کردن برنامه Intel WiDi این پیغامه نمیاد). از اساتید کسی راهکاری نداره که ما اینو هی Restart نکنیم؟؟؟؟
    یه بار برنامه intel widi رو پاک و دوباره نصب کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقتیه تو فکر تعویض لپتاپم.
    الان بین دو تا انتخاب موندم:
    یکی
    IBM Lenovo ideapad Z500-E:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اونیکیشم
    IBM Lenovo IdeaPad Z500-G:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد کارم هم من کار سنگین خیلی ندارم حالا گاهی یه بار یه رندر 3DSMax و در اکثر موارد فقط در حد کد زدن و کارای معمولی
    از اونجایی هم که دانشجو هستم و دانشجویی == بیکاری گاهی هم بازی می زنم ولی نه خیلی.
    انتظارم از لپتاپ اینه که بازی های نسبتا خفن الان ر بتونه اجرا کنه!
    اگه پیشنهاد دیگه ای هم غیر از این دو باشه خوشحال میشم بشنوم
    راستی اگه حدود قیمت هم بدین ممنون میشم )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان مایه z500 گرفتیم یه مساله ای باهاش دارم
    وقتی هیچ نرم افزاری اجرا نمیکنم یه ساعت ونیم شارژ نگه میداره وقتی اتو کد رو باز میکنم سه ساعت!
    چرا؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

با سلام اکه میشه کمکم کنید.من z500 دارم یه مشکل دارم اینکه در حالت عادی 1 ساعت شارز نکه میداره اما وقتی اتوکد رو اجرا میکنم 4 ساعت نکه میداره و داغ نمیکنه زیاد.در صورتی که باید در حالت عادی هم 4 ساعت نکه داره.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

عجب چیز عجیبی
    مطمئنی درحالت عادی برنامه ای باز نیست ؟

Run>msconfig> untik startup items

ریبوت کن دوباره تست بگیر دادا

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

8. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام اکه میشه کمکم کنید.من z500 دارم یه مشکل دارم اینکه در حالت عادی 1 ساعت شارز نکه میداره اما وقتی اتوکد رو اجرا میکنم 4 ساعت نکه میداره و داغ نمیکنه زیاد.در صورتی که باید در حالت عادی هم 4 ساعت نکه داره.جرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از تسک منیجرت یه عکس بزا در حالت نمایش تمام برنامه ها

ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2

10. این کاربر از msm_353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

منظورم اینه چند وقت یه بار از باتری استفاده می کنید؟ چون معمولا همه ما توی خونه از شارژر استفاده می کنیم ممکنه حتا چندین هفته از باتری استفاده نشه!
    بنا بر گفته های بچه ها هفته ای یک بار باید از باتری استفاده شه ، شاید دلیل این گفتشون همین مورد باشه!!!
    آره شما درست میگی یه 2-3 هفته ای بود اصلا از شارژ نکشیده بودمش الان هم از شارژ کشیدم هنوز به 10-15 درصد نرسیده ببینم باز خاموش میکنه یا نه
    به هر حال ممنون از پیگیریتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان . من یه چند روزی هست که این لپ تاپ رو خریدم و با کمک همین انجمن پارتیشن بندی کردم و ویندوز زدم ، فقط یه مشکلی هست اونم اینکه کارت گرافیک دومش یعنی NVIDIAش اصلا ً نصب نمیشه حتی ب درایورای همراش بسنده نکردم و براش از خود سایت درایور دانلود کردم ولی همین مشکلو داره و نصب نمیشه نه رو ویندوز 7 نه 8 نه 32بیتی نه 64 بیتی . موقع نصب هم این ارور رو میده که ازش اسکرین شات گرفتم . ممنون میشم کمکم کنین .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم والا حالا گزاشتم تا 100 شارژ بشه ببینیم چی میشه.

قاب توجه اونایی که هنوز دارن تحقیق میکنن تا بخرن

داداش واسه منم این مشکلات پیش میاد - البته واسه همه لپ تاپ ها این داستانها وجود داره اما چون z500 توی ایران زیاد شده و البته بچه های فروم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشترشون z500 دارن
    این مشکلات بیشتر مطرح میشه
    وگرنه فرومی نیست که من برم اونجا داد بزنم ال سی دی (dell 1520) بدون هیچ دلیلی خط افتاده و 400هزار تومان خرج داره - فن CPU سوخت و 80 تومان یه دسته دوم خریدم
    اینجا همه بچه ها میان و از مشکلاتی همچون صداهایی که در سکوت فقط شنیده میشه یا نصب نشدن درایور یا نبودن درایور توی سی دی گلایه میکنن
    من به اقتضای شغلیم خیلی لپ تاپ میبینم و مشکلات عجیب غریب که نمیشه مارک و مدل رو نام برد
    چند روز پیش مشکل یه مدل و مارکی میدونین چیه بود این که DVD رام بعد از 10 -11 تا رایت ضعیف شه و دیگه CD هم باز نمی کرد
    Last edited by amin5222106; 31-07-2013 at 11:14.

14. 2 کاربر از amin5222106 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •