عباس جان فک کنم تا اونجایی که دیدم اسم فایل ATI نبود! AiT بود
البته برا من فعلا عکس نشون داده نمیشه، انگار از سرور حذف شده
من فک میکنم فایل کرمی هستش که میخواد پوشیه ای ایجاد کنه، مثل کی لاگر یا...
عباس جان فک کنم تا اونجایی که دیدم اسم فایل ATI نبود! AiT بود
البته برا من فعلا عکس نشون داده نمیشه، انگار از سرور حذف شده
من فک میکنم فایل کرمی هستش که میخواد پوشیه ای ایجاد کنه، مثل کی لاگر یا...
یک لاگ فایل در مسیر مشخص شده در حال ساخت هست. که معمولا این لاگ ها مربوط به خطای یک نرم افزاری که ناقص روی کامپیوتر شما نصب شده یا ناقص حذف شده ساخته میشه. من توصیه میکنم برنامه های نصب شده روی سیستم خودتون ر بررسی کنید و اگر برنامه ناقصی نصب شده آن را تعمیر کنید(باز نصب کنید) و اینکه سیستم خودتون را با یک ابزار بهینه سازی که ساده ترینش سی کلینیر هست پاکسازی کنید و مداخل رجیستری نامعتبر را حذف کنید......اینکه پیغام داده میشه که این عمل معمولا زمانی اتفاق میافتد که شما در حال نصب/ارتقاء باشید، چون معمولا در این زمان یک فایل گزارش هم ساخته میشه. که چون در تصویر شما هم این مورد هست، و به واسطه اینکه روی سیستم شما کومودو System را ناشناخته میدونه، بنابراین بهش مشکوک شده.
آنچه من در عکس میبینم چیز خطرناکی نیست. میتونید اجازه بدهید...
اما اینکه چرا System را کومودو در کامپیوتر شما میگه ناشناخته جالبه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دفعه بعد که این پیغام را مشاهده کردی روی اون قسمت که نشون دادم کلیک کنید:
و پنجره مشخصات را نگاه کنید اگر برای System این مشخصات بود مشکلی نیست، اگر غیر از این تصویر بود حتما عکسشو اینجا بزارید....
اگر هم خیلی مشکوک بودی میتونید کرک ویندوزتون را از طریق پیغام خصوصی به من بدهید.
وای چقدر سوال
دو سه روزی میشه که نشستم سر کتاب کومودو!!...........
الان ترجیح میدم به جای اینکه جواب این همه سوال رو بدم..... کتاب راهنمای کومودو اینترنت سکیوریتی را زودتر تموم کنم...... به همه این موارد در اون کتاب پرداخته شده. البته خیلی از موارد را خرد خرد اینجا گفتم.
البته فعلا 70 درصد کار تمومه ، به قول سرمربی سابق تیم حریف که 40 درصد مونده تابشه 100 درصد!
البته ویراستاری را هم بهش اضافه کنیم همون 40 درصد باقی مونده.
نمیدونم دقیقآ کی میاد اما دیدم خیلی زیبا شده شما هم ببینین :
Comodo 2014 Goes metro Style
Last edited by Serenity; 24-07-2013 at 15:25.
به این میگن خلاقیت اینeset3 ورژن{5.6.7} رو داره مثل هم شکلاشون رو میزنه وقط رنگاشون رو عوض میکنه!!!
ا
Last edited by ali.reihani; 25-07-2013 at 00:54.
چند روز پیش انتی ویروس کومودو رو دانلود و نصب کردم ولی بعد از اون سرعتم به شدت کم شد طوری که بعضی وقتا برای باز شدن یه صفحه کلی باید منتظر بمونم به نظرتون مشکل کجاست؟
سرعت چی کم شد؟ اینترنت، سیستم، ....
از تنظیمات فعلیت میتونید بکاپ بگیرید و توی پیغام خصوصی به من بدهید؟
علی اقا کومودو بر چه اساسی فایلا رو توی لیست استثنا قرار میده؟
یادمه تو ورژن 5 یه گزینه داشت میشد هم براساس اسم و هم برا اساس هش
اما تو ورژن 6 چیزی ندیدم و مشکلی هم که دارم مثلا یه کرک رو توی لیست استثنا قرار میدم بعد که کپی میکنم گیر میده به فایل کپی شده
اگه بر اساس هش باشه که نباید به دمی گیر بده اینجوری نیست؟
با تشکر
برای بخش استثنائات اسم و مسیر مهم هست. یعنی اگر یک مخرب را در یک مسیر وارد این بخش کنید و بعد مخرب را در مسیر/پوشه دیگری کپی و جابجا کنید چون مسیر فایل تغییر کرده کومودو بهش گیر میده.
به عنوان مثال من تمام مخربهای روی سیستم خودم را در یک پوشه در درایو D قرار دادم و کل پوشه را به استثنائات اضافه کردم... کومودو هم اون مسیر را اسکن نمیکنه. ولی اگر مخربی را به مکان دیگری انتقال بدهم آنتی ویروس هشدار میده. (دوستان میتونند یک پوشه برای فایلهای نصب برنامه ها روی سیستم درست کنند و تمام فایل ستاپ برنامه ها با کرک اونها را اونجا قرار بدن و مسیر مورد نظر را هم به لیست استثنائات اضافه کنند)
محتوای مخفی: --
ولی برای بخش "لیست فایلهای امن" دیگه مسیر مهم نیست اسم هم مهم نیست فقط هش فایل مهمه. یه ویروس بگیر و صدبار اسمشو عوض کن/مسیرشو عوض کن و اجرا کنید، نمیره توی لیست امن
و یک فایل امن را اسمشو عوض کنی/مسیرشو عوض کنی باز هم میره توی لیست امن.
=====
چند ساعت پیش کومودو در مورد ترجمه CMS یعنی Comodo Mobile Security ، با من تماس گرفت...به اختصار:
Good day
?(I wonder if you would like to participate in translation of Comodo Mobile Security (Android app
.
.
Latest corrected templates are attached hereto
.
.
The devs would like to receive translations on/before 31 Jul 2013
.
.
!Will be pleased to see you among CMS translators
Kind regards
Alex
البته فعلا تردیدهایی دارم... یکسری خواسته ها و مطالبی بود که در جوابشون باید میگفتم که گفتم.... اگر کارو شروع کنم بازم از دوستان اینجا کمک میگیرم، گفتم قبلش اینجا دوستان را در جریان بزارم. باقی بحثها در گروه ترجمه...
Last edited by Jadda; 25-07-2013 at 19:41.
ممنون حتما این کارو بکن چون کمودو تو موبایل خیلی خوبه و انتی های خیلی کمی بهش میرسن من که دارم عالیه ولی تو کامیپوتر خیلی کار دارن تا به بقیه برسن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)