تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 192 از 328 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

انتخاب هر کس نشانه مستقیم چارچوب فکری و لیاقت و خصوصیات اون فرد هست.
    این جمله شما بروی کاغذ صحیح بنظر میاد ولی بروی واقعیت و در عمل ، بیشتر برای دلگرمی تا اتفاق افتادن.

2. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببین منظور من این نیستش که پول داشته باشی خوشبخت میشی. کاری به دعواهای ازدواج و طلاق ندارم .

منظور من اینه که تو این دوره زمونه اینا که تو سریال نشون میدن تو همین سریال همه چیز آنجاست

هیچ دختری هزار سال نمیاد مثل این الهام حمیدی تو خونه بشینه بچه داری کنه! تو این دوره زمونه باید دخترو ببری بیرون ببری کنسرت بابک جهانبخش ببریش رستوران نایب ببریش آنتالیا

این دوره زمونه حداقل ماهی 3 میلیون خرج خونته.

میگم من کار ی به دعوا تو زندگی و طلاق ندارم .اصلا اونا بحثای روانشاسیه باید یه مشاور بیاد وسط بگه چرا 2 تا جوون نمیتونن با هم بسازن .

این الهام حمیدی رو میبینی؟ اینا همش فیلمه بشینه تو خونه تا شب شوهرش بیاد بهش شام بده نه بابا حداقل باید ماهی 1 میلیون به زنت بدی بره بازار پول خرج کنه.بره کشف کنه چه خوراکی جدیدی اومده.

زنا خیلی موجودات جالبی هستن بهشون 200 هزار بدی صبح میرن بازار شب با 2 تا کیسه خرید عجق وجق بر میگردن.

آفرین بر شما
    خوبه که هنوز اشخاصی مثل شما اینقدر با حقایق آشنا هستند فقط ای کاش جوانها قبل از ازدواج این حقایق 90 درصدی را بدانند.

4. این کاربر از gmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله خیلی از دخترا با نقشه و سیاست نزدیک یه پسر پولدار میشن و خیلی خوب هم نقش دوست دختر و همسر عاشق رو برای طرف بازی میکنن. اون طرف هم حسابی دست به جیب میشه و تازه پیش خودش میگه وای ی ی عجب دختری گیرم اومد.
    پسرایی هم هستن که به امید جیب پدرزن میرن خواستگاری و نه پول دارن نه قیافه تازه ناراحتم میشن که چرا اون دختری که همه چیزداره به اینا نه گفته..

دور و بر همه ما از اینجور دختر پسرا زیادن ولی خواهشا انقدر نظراتتون رو تند نگید و همه رو با یه چوب نزنید.
    بعضی از کاربرا خیلی تند و تیز و سیاه و سفید نظر میدن که نتیجه اش فقط بی احترامی و دعوا میشه..

دختر پسرایی هم هنوز وجود دارن که نرمال باشن و اگه توقع و معیاری هم برای ازدواج دارن منطقی و به جا هست.
    مثلا یه دختر فوق لیسانسه نمی تونه زن یه دیپلمه شه اما بعضی پسرا میگن دختره توقعش بالاست(!!!)
    پسری هم که همه چیز داره نمی تونه یه دختر از یه خونواده ضعیف بگیره فقط چون که دختره خوشگله یا نجیبه...
    اما خب مردم و اطرافیان هر چی بخوان میگن و قضاوت میکنن...

من هنوز ازدواج نکردم چون با هیچ کدوم از خواستگارام جور نبودم.
    یا از لحاظ تحصیلات خیلی فرق داشتیم یا از لحاظ مالی یا فرهنگ خانواده ها و مهم تر اینکه شخصیت هامون بهم نمی خورد و برای منم علاقه متقابل دو نفره و جور بودن تیپ شخصیتی و طرز فکر معیار اوله و به نظرم میشه بقیه معیارها رو با کمی بالا و پایین داشت..
    اما وقتی که طرفت رو نمی تونی دوست داشته باشی و ازت توقع داره بعد از ازدواج خودتو یه آدم دیگه با شخصیت مورد پسند اون و خانوادش کنی دیگه جایی واسه فکر کردن نمی مونه و نه میگی...

اگه دختر و پسرا اینو بفهمن که سعی نکنن طرفشون رو بعد از ازدواج عوض کنن و روش تسلط داشته باشن انقدر دعوا پیش نمیاد.

متاسفانه الان یا خواستگاری شکل سنتی داره که کسیو که اصلا نمیشناسی رو حساب پیشنهاد یه واسطه میاد خواستگاریت
    و سنتی ها هم نهایتا یه ماهه می خوان عقد کنن که من کاملا مخالف اینجور ازدواجم
    و اگه هم بخوای امروزی ازدواج کنی باید با کسی چند سال دوست شی و همه جا با طرف بری که خب منم اهل رابطه های باز و بی قید نیستم..
    شده کسی رو هم دوست داشتم ولی اون در اون حدی علاقه مند به من نبوده که بخواد باهام ازدواج کنه یا نمیدونسته دوسش دارم منم انقد غرور و شایدم به قول قدیمیا حیا داشتم که نرم به کسی پا بدم و همیشه به نظرم درستش اینه که پسر از دختر خواستگاری کنه نه برعکس.. گرچه خیلی از همسن هام به همین روش ازدواج کردن...

به هر حال به نظر من یه ازدواج خوب با کسی که مثل یه دوست صمیمی کنارت باشه و تو رو همون جوری که هستی دوست داشته باشه و انعطاف پذیر باشه بهترین اتفاق و بهترین نعمتیه که یه آدم می تونه توی زندگیش داشته باشه و باعث آرامش و خوش بختی میشه.

6. 13 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عاقا جان من یه جوونم در اوج نیاز!!! نه شرایط ازدواج دارم!!! نه کار دارم!! نه پدری که حامیم باشه!!! نه پول دارم!!! نه هیچچچچ
    نمیتونم با روابط مزخرف دوستی با کسی باشم!!! با این شرایط هم نمیشه کسی رو خواست!!! بخدا مونم چیکار کنم!!! خیلی ها مشکل منو دارن ولی به قول دوستام دوست دختر بهترین گزینه هست! خوب خدا هم برای امثال ما که خوردیم به بدترین شرایط مملکت باید یه سری خطوط قرمزشو پاک کنه! باید تبصره بیاره برای قوانینش!!!
    هیچ دختری هم سر راهه زندگی من قرار نمگیره! لامصب نه میشه دنبالش بگردی و نه خودش میاد!
    از تنهایی خسته شدم، اینقدر داخلش فرو رفتم که حوصله درآمدن ازش رو ندارم
    اگه الان تمام دخترای دنیا بیان دست به سینه وایسن جلوم زن نمگیرم! چون کار ندارم! اصن زن گرفتن وقتی بیکاری یه چیز مسخره ای است! الان به خودم میخوندم که چند سال پیش با جیب خالی و شرایط صفر از اون حرفا میزدم
    این حرفا رو بزرگترا بهم میزدن و لی بهشوم گوش نمیدادم...
    دخترا مثله پسرا آینده نگر نیستن و فقط همین الانتو میبینن
    پسر اگر برد پیت باشه بیکار باشه یه دختر که خیلی از پسر پایین تر ممکنه باهاش بد رفتار کنه... خوب دخترا حق دارن
    ====
    هر چی بدبختی بود واسه دهه 60بود.
    بدبخترین آدما 66-69هستند!!! ما دیگه نهایت شوخی خدا در خلقت بودیم... ما خدا زده ایم نه اینکه خدا ما رو زده باشه...
    Last edited by غول مرحله اخر; 06-01-2015 at 21:59.

8. این کاربر از غول مرحله اخر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

عاقا جان من یه جوونم در اوج نیاز!!! نه شرایط ازدواج دارم!!! نه کار دارم!! نه پدری که حامیم باشه!!! نه پول دارم!!! نه هیچچچچ
    نمیتونم با روابط مزخرف دوستی با کسی باشم!!! با این شرایط هم نمیشه کسی رو خواست!!! بخدا مونم چیکار کنم!!! خیلی ها مشکل منو دارن ولی به قول دوستام دوست دختر بهترین گزینه هست! خوب خدا هم برای امثال ما که خوردیم به بدترین شرایط مملکت باید یه سری خطوط قرمزشو پاک کنه! باید تبصره بیاره برای قوانینش!!!
    هیچ دختری هم سر راهه زندگی من قرار نمگیره! لامصب نه میشه دنبالش بگردی و نه خودش میاد!
    از تنهایی خسته شدم، اینقدر داخلش فرو رفتم که حوصله درآمدن ازش رو ندارم
    اگه الان تمام دخترای دنیا بیان دست به سینه وایسن جلوم زن نمگیرم! چون کار ندارم! اصن زن گرفتن وقتی بیکاری یه چیز مسخره ای است! الان به خودم میخوندم که چند سال پیش با جیب خالی و شرایط صفر از اون حرفا میزدم
    این حرفا رو بزرگترا بهم میزدن و لی بهشوم گوش نمیدادم...
    دخترا مثله پسرا آینده نگر نیستن و فقط همین الانتو میبینن
    پسر اگر برد پیت باشه بیکار باشه یه دختر که خیلی از پسر پایین تر ممکنه باهاش بد رفتار کنه... خوب دخترا حق دارن

====
    هر چی بدبختی بود واسه دهه 60بود.
    بدبخترین آدما 66-69هستند!!! ما دیگه نهایت شوخی خدا در خلقت بودیم... ما خدا زده ایم نه اینکه خدا ما رو زده باشه...
    بخش قرمز تناقض نداره؟ اگر دخترها آینده نگر نیستند پس چرا باید به پسری با قیافه برد پیت نه بگن؟ خب اگه قرار برظاهربینی هست که دیگه چرا بدرفتار کنه با پسره؟
    اتفاقا دقیقا برعکسه
    آینده نگری خانمها خیلی بیشتره
    اکثریت اقایون در لحظه زندگی میکنند با دخترا خوش باشن خوشی هاشون سرجاش باشه آینده به جهنم!!! هرچی شد که شد .جامعه ایرانی مگه برای مرد جماعت عیب میدونه قبل از ازدواج با هرکی میخواسته بوده باشه! ولی دختر؟ نه نه نه
    ========================================
    این تاپیک هم بجای بیان راهکار و بررسی علل شده مکان کوبیدن جنس مخالف به دلیل دست نیافتن به خواسته های شخصی!

10. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله خیلی از دخترا با نقشه و سیاست نزدیک یه پسر پولدار میشن و خیلی خوب هم نقش دوست دختر و همسر عاشق رو برای طرف بازی میکنن. اون طرف هم حسابی دست به جیب میشه و تازه پیش خودش میگه وای ی ی عجب دختری گیرم اومد.
    پسرایی هم هستن که به امید جیب پدرزن میرن خواستگاری و نه پول دارن نه قیافه تازه ناراحتم میشن که چرا اون دختری که همه چیزداره به اینا نه گفته..

دور و بر همه ما از اینجور دختر پسرا زیادن ولی خواهشا انقدر نظراتتون رو تند نگید و همه رو با یه چوب نزنید.
    بعضی از کاربرا خیلی تند و تیز و سیاه و سفید نظر میدن که نتیجه اش فقط بی احترامی و دعوا میشه..

دختر پسرایی هم هنوز وجود دارن که نرمال باشن و اگه توقع و معیاری هم برای ازدواج دارن منطقی و به جا هست.
    مثلا یه دختر فوق لیسانسه نمی تونه زن یه دیپلمه شه اما بعضی پسرا میگن دختره توقعش بالاست(!!!)
    پسری هم که همه چیز داره نمی تونه یه دختر از یه خونواده ضعیف بگیره فقط چون که دختره خوشگله یا نجیبه...
    اما خب مردم و اطرافیان هر چی بخوان میگن و قضاوت میکنن...

من هنوز ازدواج نکردم چون با هیچ کدوم از خواستگارام جور نبودم.
    یا از لحاظ تحصیلات خیلی فرق داشتیم یا از لحاظ مالی یا فرهنگ خانواده ها و مهم تر اینکه شخصیت هامون بهم نمی خورد و برای منم علاقه متقابل دو نفره و جور بودن تیپ شخصیتی و طرز فکر معیار اوله و به نظرم میشه بقیه معیارها رو با کمی بالا و پایین داشت..
    اما وقتی که طرفت رو نمی تونی دوست داشته باشی و ازت توقع داره بعد از ازدواج خودتو یه آدم دیگه با شخصیت مورد پسند اون و خانوادش کنی دیگه جایی واسه فکر کردن نمی مونه و نه میگی...

اگه دختر و پسرا اینو بفهمن که سعی نکنن طرفشون رو بعد از ازدواج عوض کنن و روش تسلط داشته باشن انقدر دعوا پیش نمیاد.

متاسفانه الان یا خواستگاری شکل سنتی داره که کسیو که اصلا نمیشناسی رو حساب پیشنهاد یه واسطه میاد خواستگاریت
    و سنتی ها هم نهایتا یه ماهه می خوان عقد کنن که من کاملا مخالف اینجور ازدواجم
    و اگه هم بخوای امروزی ازدواج کنی باید با کسی چند سال دوست شی و همه جا با طرف بری که خب منم اهل رابطه های باز و بی قید نیستم..
    شده کسی رو هم دوست داشتم ولی اون در اون حدی علاقه مند به من نبوده که بخواد باهام ازدواج کنه یا نمیدونسته دوسش دارم منم انقد غرور و شایدم به قول قدیمیا حیا داشتم که نرم به کسی پا بدم و همیشه به نظرم درستش اینه که پسر از دختر خواستگاری کنه نه برعکس.. گرچه خیلی از همسن هام به همین روش ازدواج کردن...

به هر حال به نظر من یه ازدواج خوب با کسی که مثل یه دوست صمیمی کنارت باشه و تو رو همون جوری که هستی دوست داشته باشه و انعطاف پذیر باشه بهترین اتفاق و بهترین نعمتیه که یه آدم می تونه توی زندگیش داشته باشه و باعث آرامش و خوش بختی میشه.
    در اکثر مواقع اینجوریه ولی پیش میاد که برای شروع رابطه دختر پا پیش گذاشته و موفق هم بودن... اما با قسمت خواستگاری سنتی که فرمودید کاملا" موافقم... باید قبل از ازدواج طرف مقایل رو در شرایط مختلف سنجید و صرفا" با یک خواستگاری و چند تا قرار ملاقات کوتاه نمیشه شناخت کامل از طرف مقابل به دست آورد...
    میگویند دوران نامزدی زیباترین دوران زندگی است... موافقم چون معمولا" بر پایه دروغ بنا میشود و بعد از رسمی شدن ازدواج و رفتن زیر یک سقف است که تازه مشکلات شروع میشوند...
    اکثر روانشناسان هم اعتقاد دارند انتظار تغییر از طرف مقابل (به دلیل عشق) و این که بگوییم مشکلات حل میشوند و او خودش را عوض میکند انتظار اشتباهی است و معمولا" همین تغییرات انجام نشده در آینده باعث مشکلات جدی میشوند. بنابراین ازدواج با فردی که از نظر فرهنگ و آداب و رسوم خانوادگی و اعتقادات مذهبی تفاوت زیادی تفاوت زیادی داشته باشد معمولا" مناسب نیست...
    بخش قرمز تناقض نداره؟ اگر دخترها آینده نگر نیستند پس چرا باید به پسری با قیافه برد پیت نه بگن؟ خب اگه قرار برظاهربینی هست که دیگه چرا بدرفتار کنه با پسره؟
    اتفاقا دقیقا برعکسه
    اکثریت اقایون در لحظه زندگی میکنند با دخترا خوش باشن خوشی هاشون سرجاش باشه آینده به جهنم!!! هرچی شد که شد .جامعه ایرانی مگه برای مرد جماعت عیب میدونه قبل از ازدواج با هرکی میخواسته بوده باشه! ولی دختر؟ نه نه نه
    این تاپیک هم بجای بیان راهکار و بررسی علل شده مکان کوبیدن جنس مخالف به دلیل دست نیافتن به خواسته های شخصی!
    با حرفتون موافقم... خانم ها قبل از ازدواج به آینده فکر میکنند اما آقایون بعد از ازدواج تازه به فکر آینده میفتن...

12. 2 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

اگه بخوایم به صورت کلی به ازدواج فکر کنیم مهترین گزینه حامی هست تا وقتی اون شخص از سوی خانواده حمایت نشه به نظرم نمیتونه قدم محکمی بر داره نکته بعدی توان مالیه با این شرایط کشور یک جوانی که خانه نداره باید کمه کم نزدیک 5میلیون حقوق داشته باشه با این اجاره های تخیلی ... یک جوان وقتی به خودش نگاه میکنه وقتی به خیلی از ارزوها به خیلی از خواسته هاش نرسیده چرا باید بره ازدواج کنه و در اینده جلوی بچه و همسر خودش سر افکنده بشه جوان هایی که شرایطش رو ندارند به نظرم باید دوره این اتفاق بزرگ را خط بکشند.

14. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اتفاقا دقیقا برعکسه
    یه چیزی اول بگم: شما هم فقط تو پست ها میگردین ببینین کی درباره دختر جماعت حرف زده، بعد شما بیاین جواشو بدین! فارغ از اینکه حقیقت چیه
    اگه به کل پست های خودتون تو تاپیک کسی نگاه بندازه مشخصه...
    من نه با دخترا جنگ دارم و نه هیچ تعصبی دارم..

===
    شما جمله ای که حودتون قرمز کردین یک باره دیگه بخونید
    معانی دیگه ای ازش استنباط میشه... منطورم اینه الان بالفرض الان من بیکار برم خواستگاری یه دختر
    شاید سنگ روی یخ بشم ولی همین که فردا روزی بشم کارمند و آدم معروفی بشم برام سر دست میشکنن و...

کی گفته همه آقایون
    دوست دارن خوش بگذرونن با هر کسی که عشقش کشید؟!

من تا حالا عشق رو تجربه نکردم چون خودم نخواستم!!!
    چرا میتونم مثله بقیه دوستامن صد بار عشو تجربه کنم و فرصتشو داتشم ولی اینا عشق نیست! این شد زندگی آخه! آدم چطور میتونه همزمانم به چند نفر ابراز علاقه کنه

اولین شرطم هم همینه: دختر هیچ وقت دوست پسری نداشته باشه، چون خودم نداشتم هیچ مدلی
    من اگه دوست دختری داشته باشم و با هم باشیم به شرطی که بدونم دختری نیست که جز من با کسی دیگه رفیق باشه بابهاش 100% ازدواج میکنم
    ==
    از همه اینها بگذریم اولین شرط ازدواج استقلال مالی هستش... این چیزا میشه مراحل بعدش
    من الان هیچی نیستم چون استقلال مالی ندارم. بعضی وقتا آدم باید روی احساسش پا بذاره!!!
    Last edited by غول مرحله اخر; 06-01-2015 at 23:07.

16. 5 کاربر از غول مرحله اخر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یه چیزی اول بگم: شما هم فقط تو پست ها میگردین ببینین کی درباره دختر جماعت حرف زده، بعد شما بیاین جواشو بدین! فارغ از اینکه حقیقت چیه
    اگه به کل پست های خودتون تو تاپیک کسی نگاه بندازه مشخصه...
    من نه با دخترا جنگ دارم و نه هیچ تعصبی دارم..

===
    شما جمله ای که حودتون قرمز کردین یک باره دیگه بخونید
    معانی دیگه ای ازش استنباط میشه... منطورم اینه الان بالفرض الان من بیکار برم خواستگاری یه دختر
    شاید سنگ روی یخ بشم ولی همین که فردا روزی بشم کارمند و آدم معروفی بشم برام سر دست میشکنن و...

کی گفته همه آقایون
    دوست دارن خوش بگذرونن با هر کسی که عشقش کشید؟!

من تا حالا عشق رو تجربه نکردم چون خودم نخواستم!!!
    چرا میتونم مثله بقیه دوستامن صد بار عشو تجربه کنم و فرصتشو داتشم ولی اینا عشق نیست! این شد زندگی آخه! آدم چطور میتونه همزمانم به چند نفر ابراز علاقه کنه

اولین شرطم هم همینه: دختر هیچ وقت دوست پسری نداشته باشه، چون خودم نداشتم هیچ مدلی
    من اگه دوست دختری داشته باشم و با هم باشیم به شرطی که بدونم دختری نیست که جز من با کسی دیگه رفیق باشه بابهاش 100% ازدواج میکنم
    ==
    از همه اینها بگذریم اولین شرط ازدواج استقلال مالی هستش... این چیزا میشه مراحل بعدش
    من الان هیچی نیستم چون استقلال مالی ندارم. بعضی وقتا آدم باید روی احساسش پا بذاره!!!
    شما هم پست منو درست بخون لطفا!
    من گفتم اکثریت اقایون نگفتم همه!
    من بیکار نیستم بگردم دنبال پست این و اون که جواب بدم
    فقط وقتی خیلی بیش از حد دخترا رو میکوبین بجا میدونم که حرفی در این رابطه بگم 90 % تاپیک رو آقایون اومدن از دخترها و زنها بد گفتن که اره همش برمیگرده به خواسته های اینها و ال و بل!
    چرا نباید جوابی بدم؟!
    دلایل شخصی شما به من نمیتونه ارتباطی داشته باشه
    تنها اون بخش که جنبه عمومی داره رو پاسخ دادم

18. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما هم پست منو درست بخون لطفا!
    من گفتم اکثریت اقایون نگفتم همه!
    من بیکار نیستم بگردم دنبال پست این و اون که جواب بدم
    فقط وقتی خیلی بیش از حد دخترا رو میکوبین بجا میدونم که حرفی در این رابطه بگم 90 % تاپیک رو آقایون اومدن از دخترها و زنها بد گفتن که اره همش برمیگرده به خواسته های اینها و ال و بل!
    چرا نباید جوابی بدم؟!
    دلایل شخصی شما به من نمیتونه ارتباطی داشته باشه
    تنها اون بخش که جنبه عمومی داره رو پاسخ دادم
    موافق این که بیان از دختر ها بد بگن نیستم... ولی یکی از دلایلی که بیشتر آقایون میان از دختر ها بد میگن به خاطر موقعیتشون هست... این که اونها باید عمل اصلی رو انجام بدن و دخترها کارشون صرفا" سنجش و انتخابه (با این مشکلی ندارم)... اگر جای دختر ها و پسر ها عوض میشد شاید دخترها بودن که بیشتر میومدن و از آقایون بد میگفتن...

منکر نمیشم که پسر ها هم در سخت تر شدن ازدواج تاثیر زیادی دارند... مثلا" تنوع طلبی... یا عدم توانایی یا میل به تعهـــــد و مسئولیت پذیری که واقعا" سنگینه... اما خوب چون کار اصلی رو خودشون انجام میدن و پا پیش میذارن و دختر ها باید قضاوتشون کنند قطعا" ایرادات خودشون رو کمتر میبینند...

20. این کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •