تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 197 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض قصه من و پرسپولیس تمام شد|به تیمی می روم که مسافر جام جهانی شوم

به گونه ای شد که مجبور شدم به خاطر پیشرفتم از پرسپولیس جدا شوم حالا هم پر از انگیزه هستم

به گزارش خبرگزاری پارس فوتبال به نقل از گل هافبک فصل قبل پرسپولیس که در مقطعی هم ملی پوش شد به طور رسمی قراردادش را با پرسپولیس فسخ کرد.

امیرحسین فشنگچی که فصل تقریباً نا موفقی را در پرسپولیس پشت سر گذاشت حالا تصمیم گرفته با یک انتخاب خوب به تیمی برود که بتواند مسافر جام جهانی باشد در همین رابطه امیرحسین فشنگچی گفت:

من روزهای خوبی را در این تیم داشتم و خاطرات خوبی را پشت سر گذراندم.

شرایط به گونه ای شد که مجبور شدم به خاطر پیشرفتم از پرسپولیس جدا شوم حالا هم پر از انگیزه هستم تا با یک انتخاب خوب در لیگ برتر بدرخشم و به تیم ملی بازگردم.

فصل قبل اگرچه در مقطعی هم به تیم ملی دعوت شدم اما بازهم آنچنان که باید و شاید از خودم راضی نبودم.

من از پرسپولیس به طور رسمی جدا شدم و تا چند روز آینده تیم جدیدم را انتخاب می کنم.

چند تیم با مدیر برنامه هایم صحبت کرده اند و در حال بررسی شرایط هستم تا بهترین تصمیم را بگیرم.

قصه من و پرسپولیس تمام شد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به گونه ای شد که مجبور شدم به خاطر پیشرفتم از پرسپولیس جدا شوم حالا هم پر از انگیزه هستم

به گزارش خبرگزاری پارس فوتبال به نقل از گل هافبک فصل قبل پرسپولیس که در مقطعی هم ملی پوش شد به طور رسمی قراردادش را با پرسپولیس فسخ کرد.

امیرحسین فشنگچی که فصل تقریباً نا موفقی را در پرسپولیس پشت سر گذاشت حالا تصمیم گرفته با یک انتخاب خوب به تیمی برود که بتواند مسافر جام جهانی باشد در همین رابطه امیرحسین فشنگچی گفت:

من روزهای خوبی را در این تیم داشتم و خاطرات خوبی را پشت سر گذراندم.

شرایط به گونه ای شد که مجبور شدم به خاطر پیشرفتم از پرسپولیس جدا شوم حالا هم پر از انگیزه هستم تا با یک انتخاب خوب در لیگ برتر بدرخشم و به تیم ملی بازگردم.

فصل قبل اگرچه در مقطعی هم به تیم ملی دعوت شدم اما بازهم آنچنان که باید و شاید از خودم راضی نبودم.

من از پرسپولیس به طور رسمی جدا شدم و تا چند روز آینده تیم جدیدم را انتخاب می کنم.

چند تیم با مدیر برنامه هایم صحبت کرده اند و در حال بررسی شرایط هستم تا بهترین تصمیم را بگیرم.

قصه من و پرسپولیس تمام شد.
    اتفاقا بهتر !!! کاش فصل قبل اخراج میشد !!!!

سپاهانیا انگار افشین رو هم گرفتن اونم با شایعه دو میلیاردی !! کلا امسال بودجش رو از کجا آورده سپاهان ؟ ماشاا... خوب خرج کردن برای امسال و هر چی بازیکن باهوشه توی یه تیم دارن جمع میکنن . کار سخته برای سایر تیمها

..................

درخواست وزارت ورزش از مهدوی‌کیا و پیروانی برای حضور در پرسپولیس

مسئولان وزارت ورزش از مهدوی‌کیا و مدافع سابق پرسپولیس خواستند که در هیئت مدیره سرخ‌ها حضور داشته باشند.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، پس از اتفاقات اخیر در هیئت مدیره پرسپولیس مسئولان وزارت ورزش قصد دارند چند گزینه و پیشکسوت پرسپولیسی را به اعضای هیئت مدیره اضافه کنند، از همین رو روز گذشته تماسی با افشین پیروانی مدافع سابق پرسپولیس و تیم ملی کشورمان گرفتند و از وی در خصوص حضور هیئت مدیره پرسپولیس سوالاتی کردند.

پیروانی نیز برای جواب دادن به وزارتی‌ها چند روزی وقت خواست.

البته وزارت ورزش با مهدی مهدوی کیا هم صحبت هایی داشته است.

همچنین خبری دیگر از پرسپولیس اینکه مسئولان روبین کازان روسیه برای برگزاری بازی تدارکاتی و دوستانه دو تاریخ را به پرسپولیسی‌ها اعلام کردند. کازانی‌ها به مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کردند که در تاریخ 1 تا 15 اکتبر و 10 تا 15 سپتامبر حاضر هستند که برای دیدار دوستانه به تهران بیایند و سپس میزبان پرسپولیسی‌ها در تاتارستان باشند.

گفتنی است مسئولان باشگاه پرسپولیس و روبین کازان با یکدیگر برای دیدار دو دیدار دوستانه در تفاهمنامه به توافقاتی رسیده‌اند.

.............................................

ویانیان: ناراحتی پروین هم زیباست!

محمد رویانیان اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که در کنار افرادی مثل علی پروین کارم را ادامه می دهم و مطمئن باشید با کمک همه افراد با قدرت رو به جلو خواهیم رفت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملت ایران: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: متاسفانه از برخی از کارها و پیگیری هایمان عقب افتاده ایم.
    محمد رویانیان اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که در کنار افرادی مثل علی پروین کارم را ادامه می دهم و مطمئن باشید با کمک همه افراد با قدرت رو به جلو خواهیم رفت.
    وی افزود: اکنون برای پرسپولیس فقط آرامش مهم است که باید آن را به تیم تزریق کنیم. اتفاقات گذشته را باید فراموش و به فکر آینده باشیم.
    رویانیان ادامه داد: متاسفانه اتفاقاتی که در چند روز قبل افتاد کمی ما را از برنامه ها و کارهایی که در فصل نقل و انتقالات داشتیم، عقب انداخت اما مطمئن باشید که باز هم به شرایط ایده آل برمی گردیم.
    وی در پاسخ به این سؤال که آیا پروین در هیئت مدیره می ماند یا خیر، گفت: ایشان باید بماند بزرگ پرسپولیس و موسفید ماست درست است پروین بعضی اوقات عصبانی می شود اما ما یک علی پروین بیشتر در فوتبال ایران نداریم مثل یک علی دایی. پروین عصبانیتش هم زیبا و قشنگ است و مطمئن باشید او باید روی دست هواداران همیشه باشد و باید قدرش را بدانیم مانند تمام پیشکسوتان که همه چشم و چراغ باشگاه پرسپولیس هستند.
    رویانیان در پایان تاکید کرد: خوشبختانه آرامش لازم را در تیم می بینم و ما الان به این موضوع احتیاج داریم. همه چیز تمام شده و دیگر نباید به گذشته برگردیم تا ببینیم خدا در آینده چه می خواهد.

..............................

تمام تغییراتی که با نظر احمدی‌نژاد در پرسپولیس اعمال شد

در طول هشت سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد تغییراتی با نظر مستقیم وی در پرسپولیس اعمال شده است.

به گزارش نامه،‌ نزدیکان محمود احمدی نژاد به خوبی از علاقه وافر وی به فوتبال مطلعند و به همین دلیل است که بسیاری از انتصاب ها (و بعضا انتخاب ها) در ورزش به وی ربط داده می شود.

برای نمونه می توان به داستان انتخاب عجیب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی و برکناری وی اشاره کرد که خیلی ها آن را دستور مستقیم رئیس جمهور قلمداد کردند.

به نظر می رسد رئیس جمهور که نزدیکانش او را یک استقلالی می دانند، به تغییر و تحول در پرسپولیس بی علاقه نبوده چراکه بسیاری از تغییرات این باشگاه را نیز به وی نسبت می دهند.

وی در اولین اقدام علی سعیدلو معاون خود که آن زمان دست راست وی محسوب می شد و خبر خاصی از رحیم مشایی نبود، را به عنوان رئیس هیئت مدیره به پرسپولیس فرستاد تا بر امور نظارت کند. فداحسین مالکی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا نیز آن زمان به هیئت مدیره راه یافت و امروز نیز رئیس این هیئت مدیره محسوب می شود.

محتوای مخفی: ادامه 
    پرسپولیس با مدیریت محمدحسن انصاری فرد رفته رفته از ناکامی فاصله گرفته و با حضور مربیانی مثل آری هان و دنیزلی به روزهای خوبش نزدیک شد اما در حالی که این تیم روند رو به رشد به خود گرفته بود صحبت از حضور حبیب کاشانی به میان آمد که به همراه پرویز سروری از شورای شهر راهی هیئت مدیره شدند که به خاطر واکنش رسانه ها و انتقاد به سیاسی شدن پرسپولیس،‌ سروری انصراف داد اما کاشانی پس از شکست پرسپولیس برابر سپاهان در جام حذفی حکم مدیرعاملی خود را دریافت کرد.

آن زمان اعلام شد که کاشانی با نظر مستقیم احمدی نژاد به پرسپولیس فرستاده شده چرا که در جلسه ای به وی قول داده در انتخابات شهردار تهران به همراه بیادی(عضو دیگر هیئت مدیره) از قالیباف حمایت نکند! اتفاقی که گفته می شود رخ داد و شاید به همین دلیل بود که قالیباف به سختی توانست به شهرداری برسد.

کاشانی چندی بعد به خاطر درگیری ها با علی آبادی(مدیر مورد علاقه احمدی نژاد) استعفا کرد و مدیرانی مثل مصطفوی و انصاری فرد به پرسپولیس آمدند که ارتباط خاصی با دولت نداشتند اما در شرایطی که پرسپولیس باز هم با نتایج ضعیف همراه شده بود، کاشانی که مدیر محبوب هواداران محسوب می شد دوباره سر از پرسپولیس در آورد؛ احتمالا باز هم با دستور از بالا!

در روزهای گذشته نیز صحبت از برکناری رویانیان مطرح شد و بقایی معاون احمدی نژاد ۱۵ روز پیش از جام حذفی در نامه ای به رویانیان اعلام کرد ماموریتش در پرسپولیس تمام شده و باید به نیروهای مسلح بازگردد که خیلی ها آن را به اتفاقات پیش از انتخابات ربط داده اند؛ اتفاقاتی که ریشه در کاندیداتوری رحیم مشایی دارد.

رویانیان در آخرین مصاحبه پس از ابقای موقت تاکید کرد که لابی هایی برای برکناری وی انجام شده ولی وزیر ورزش نقشی در این تصمیم گیری ها ندارد که برخی معتقدند عباسی برای برکناری رویانیان از جایی دستور گرفته است؛ جایی حوالی میدان پاستور!

....................................

ترکش های انتشار فایل مکالمه صوتی دهنوی و شیرینی، دیروز به اوج رسید. چند روز قبل سایت گل مکالمه صوتی قاسم دهنوی با سرپرست پرسپولیس که توسط وکیل دهنوی به آنها داده شده بود را منتشر کرد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این مکالمه چند بار به جای الفاظ تند شیرینی، از نقطه چین استفاده شده. دیروز باشگاه سپاهان، در سایتش بیانیه ای منتشر کرد و نوشت ای کاش نقطه چین ها پر می شد تا شخصیت واقعی شیرینی بهتر مشخص شود: «اظهارات سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس که فایل صوتی آن موجود است و با سانسور کلمات بسیار زشت و رکیک در سایت ها و رسانه ها هم منتشر شده است ما را متحیر و متاسف می سازد که باشگاه بزرگ و با قدمتی چون پرسپولیس با هوادارانی پرشور و پیشکسوتانی نامی و قابل احترام چگونه چنین فردی را در جایگاه سرپرست تیم فوتبال خود می بیند. چنانچه امکان انعکاس کامل صحبت های وی که لغات رکیک آن به صورت نقطه چین در رسانه ها آمده وجود داشت، خوانندگان و مخاطبان می توانستند بیشتر و بهتر به شخصیت واقعی جناب سرپرست واقف شوند.»

جواب پرسپولیس: مکالمه منتشر می کنیم

ساعتی بعد از بیانیه سپاهان درباره سعید شیرینی، پرسپولیسی ها جواب آنها را دادند. حمید عباسی سرپرست سرخپوشان به فارس گفت سپاهان دست دلال ها افتاده است: «در بعضی از باشگاه ها دلال ها تصمیم گیرنده اصلی هستند و بد نیست نکاتی را هم ما یادآور شویم. اینها خود را بازیچه یک مشت دلال شناخته شده قرار داده اند که جز بر باد دادن پول و آبروی خود سود دیگری ندارند. محض اطلاع آقایان باید بگویم نمونه ای از فایل صوتی که مدیر برنامه های دهنوی در اختیار شما عزیزان سپاهانی قرار داده با الفاظ زشت تر و رکیک تر در اختیار ماست و مطمئن باشید در صورت انتشار تحمل دهنوی و مدیر برنامه هایش برای هواداران خونگرم و باشگاه بزرگ سپاهان غیرممکن می شود.»

مدیر برنامه های دهنوی: مدارکتان را به کمیته انضباطی بدهید

مهران عالی پور، مدیر برنامه های دهنوی و چند نفر از بازیکنانی که این فصل به سپاهان پیوسته اند، از اظهارات عباسی درباره رابطه سپاهان و دلال ها عصبانی بود و به فارس گفت: «متاسفانه آنها دنبال پاک کردن صورت مسئله و متهم جلوه دادن من هستند. افرادی که نمی خواهند من وسایر مدیربرنامه های رسمی فیفا را ببینند، باعث دلالیسم می شوند. اگر پرسپولیسی ها هر شاهد و مدرکی دارند با کمال میل حاضریم این مدارک را به کمیته انضباطی ارائه دهند تا ببینیم درنهایت حق به چه کسی می رسد.»

علیرضا رحیمی مدیرعامل سپاهان هم حاضر نشد وارد این دعوا بشود: «فدراسیون فوتبال را گذاشته اند برای همین کارها. اگر پرسپولیسی ها بحثی دارند بروند و مستندات خود را ارائه کنند. ما هم مشکلی با این قضیه نداریم. من را مقابل فردی قرار ندهید. ما با همه مدیران دوست هستیم و اگر مشکلی وجود دارد باید در فدراسیون حل شود.»

...................................

مشکل رضایی برای ادامه حضور در پرسپولیس

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که تنها یک مشکل برای ادامه حضور او در این تیم وجود دارد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] غلامرضا رضایی در خصوص شرایط حال حاضر پرسپولیس، ادامه حضورش در جمع شاگردان دایی، تعویق لیگ و ... صحبت کرد.

تمرین اول بعد از بازی‌های تیم ملی چطور بود؟

خوشبختانه شرایط تیم بسیار مناسب است و بچه‌ها تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌اند و تمرینات هم به موقع شروع شده که فکر می‌کنم این مسئله کاملا به نفع پرسپولیس خواهد بود.

مسابقات لیگ هم که چند روزی به تعویق افتاد.

فکر می‌کنم تصمیم خوبی بود، چون بازیکنان ملی پوش تمرینات سختی را بعد از لیگ پشت سر گذاشتند و عملا استراحتی نداشتند. این در شرایطی است که در حالت عادی بعد از پایان لیگ بازیکنان باید ۴ هفته استراحت کنند اما ما یک هفته بیشتر استراحت نکردیم.

پس هنوز خستگی بازی با کره برطرف نشده است؟

چون به جام جهانی صعود کردیم از نظر روحی شرایط خوبی داریم اما از نظر بدی هنوز خسته هستیم و هر کاری هم انجام دهیم این خستگی باقی می‌ماند و زمان می‌برد که کاملا برطرف شود.

ظاهرا برای ادامه حضور در پرسپولیس در چند مورد هنوز با مسئولان باشگاه توافق نکردی؟

من با پرسپولیس قرارداد مشروط دارم اما واقعیت این است که هنوز از ۲ فصل پیش از باشگاه طلب دارم. روز گذشته در این مورد صحبت‌هایی انجام دادیم و قرار شده دوباره صحبت کنیم، تنها مشکل من عدم دریافت طلب ۲ فصل قبل است.

درباره فعالیت پرسپولیس در فصل نقل‌وانتقالات چه نظر داری؟

بازیکنانی که این فصل به پرسپولیس آمدند همه جوان و آینده دار هستند، امیدوارم شرایط طوری پیش برود که در تمام پست‌ها دچار مشکل نشویم.

اما امسال خبری از حضور ستاره‌ها در پرسپولیس نیست.

تیم باید تیم باشد حالا یا با ستاره یا بدون ستاره، امیدوارم امسال ترکیب بازیکنان جوان و با تجربه جواب بدهد تا ناکامی‌های گذشته را جبران کنیم.

یعنی پرسپولیس با علی دایی توانایی جبران ناکامی‌ها را دارد؟

قطعا همینطور است، ما هم تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم که این اتفاق رخ دهد. اگر آرامش تیم حفظ شود و بچه‌ها بدون استرس کار کنند، این کار شدنی است.

به عنوان یکی از بازیکنان با تجربه پرسپولیس «جو» تیم را چطور می‌بینی؟

خوشبختانه امسال جو خوبی در پرسپولیس حاکم است و همه از بازیکن تا هوادار با هم هماهنگ هستند تا پرسپولیس به موفقیت برسد. سال‌های گذشته مشکلات زیادی اطراف تیم بود که آرامش را از همه می‌گرفت اما امسال اینطور نخواهد بود.

در مورد حضور محمد قاضی در استقلال چه صحبتی داری؟

فوتبال حرفه‌ای است و این اتفاقات هم در فوتبال حرفه‌ای رخ می‌دهد.

با توجه به عملکرد فصل قبل، فکر می‌کنی قاضی بتواند در استقلال موفق شود؟

قاضی به خاطر مصدومیت و مسائل دیگر شرایط خوبی در پرسپولیس نداشت اما امیدوارم هر کجا می‌رود موفق باشد.

فکر می‌کنی یکی از بازیکنان کی‌روش برای حضور در جام جهانی باشی؟

تا شروع جام جهانی وقت زیاد مانده اما قطعا تمام تلاشم را انجام می‌دهم تا در جام جهانی بازی کنم.

.....................................

پس از نشست امروز

حضور کاظمی در پرسپولیس تکذیب شد

حمید علی‌عسگر پس از جلسه امروز با مسئولان باشگاه پرسپولیس صحبت‌های نهایی خود را انجام داد و قرار شد در جلسه بعدی تکلیف نهایی‌اش مشخص شود.
    فارس: حمید علی‌عسگر هافبک تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص مسائل مالی خود با مسئولان این باشگاه دچار مشکل بود و در صورتی که سر مسائل مالی به توافق برسد، قرارداد او در فصل جاری خود به خود تمدید خواهد شد.
    اما علی‌عسگر پس از تمرین امروز با مسئولان باشگاه پرسپولیس جلسه‌ای برگزار کرد که بر سر بخشی از مسائل مالی به توافق نرسید و قرار شد در جلسه آینده تکلیف نهایی مشخص شود.
    همچنین حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که با حسین کاظمی برای حضور در تیم فوتبال پرسپولیس توافق و صحبتی نداشته‌ایم و این موضوع کاملاً از طرف باشگاه تکذیب می‌شود.

3. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

بعد از منتفی شدن جذب حدادی فر به نظر من الان از بین مسلمان،پترویچ،فریدون زندی و حتی مجتبی جباری باید به هر نحو حداقل دو نفرشون جذب تیم شن.اکثر بازیکنای خارجی که به فوتبال ما میان یا فصل قبلش تیم نداشتن و مشغول استراحت بودن و یا مصدوم بودن خواهشن کادر فنی زیاد روی بازیکنای خارجی حساب باز نکنن چون تا رو فرم بیان و مصدوم نشن نیم فصل رو از دست دادیم. مگر اینکه از بین بازیکنای خارجی مطرح لیگ قطر یا امارات بازیکن بگیریم یکی مثل نشاط اکرم،کرار جاسم،عادل هرماش و..............

5. این کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوابیدن یک پیرمرد جلوی ماشین علی دایی!!!!

در پايان تمرين امروز پرسپوليس اتفاق عجيبي افتاد که براي دقايقي خيابان ورزشگاه درفشي‌فر را با ترافيک مواجه کرد.

به گزارش ايسنا ، در حالي که علي دايي با خودروي خود قصد داشت از درفشي‌فر خارج شود دو، سه هوادار قصد داشتند با او عکس بگيرند اما دايي گفت عجله دارد و نمي‌تواند از خودرويش پياده شود. در همين حين فرد ميانسالي جلوي ماشين دايي ايستاده بود و از سرمربي پرسپوليس خواهش مي‌کرد که به او کمک کند. اين فرد که نمي‌گذاشت خودروي دايي حرکت کند به وسيله‌ي انتظامات ورزشگاه درفشي‌فر از جلوي خودرو به سمت ديگري برده شد اما در حالي که دايي قصد داشت حرکت کند بار ديگر مجبور شد متوقف شود. اين بار پيرمردي که او هم از علي دايي درخواست کمک داشت وسط خيابان دراز کشيد و گفت که از اين‌جا بلند نمي‌شوم تا دايي به من کمک کند.

باز هم انتظامات درفشي‌فر و اين بار به سختي اين فرد را از روي زمين بلند کردند تا خودروي علي دايي به مسير خود ادامه دهد.

دايي پس از اين‌که از کنار اين فرد رد مي‌شد با عصبانيت به او گفت: چرا روي زمين مي‌خوابي؟ با اين کارتان باعث شديد که ديگر به شما کمک نکنم.

به گزارش ايسنا، در ماه‌هاي اخير حضور متکديان در تمرين دو تيم استقلال و پرسپوليس به شدت افزايش يافته و اين مساله مشکلاتي را ايجاد براي بازيکنان و مربيان اين دو تيم ايجاد کرده است. البته در اکثر مواقع اعضاي اين دو تيم به متکدياني که واقعا وضعيت نابساماني دارند،‌کمک مي‌کنند اما افزايش حضور اين افراد باعث شده در حق کساني که واقعا محتاجند، اجحاف شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

جراحي روي پاي مدافع پرسپوليسي‌ها جواب نداد

مهرداد پولادي مدافع تيم فوتبال پرسپوليس و تيم ملي فوتبال کشورمان به دليل مصدوميت از ناحيه آشيل پا دچار جراحي شد اما پس از گذشت چند مدت پولادي علي‌رغم تست‌هاي مکرر امروز مشخص شد که هنوز مصدوميتش به طور کامل برطرف نشده و پزشکان به او گفته‌آند بايد به فکر چاره‌ ديگري باشد.

به گزارش فارس،پولادي پس از تمرين امروز از ناراحتي شديد پس از درخواست خبرنگاران که آيا دوست داري درباره وضعيتت صحبت کني يا خير، گفت: به نظر شما چه حرفي بايد بزنم؟ من هيچ حرفي براي گفتن ندارم.

قرار است در ديدار با متخصصان در خصوص پولادي تصميم نهايي گرفته شود. همچنين حسين کنعاني که روز گذشته در آکادمي المپيک دچار مصدوميت شديد و کشيدگي از ناحيه مچ پا شد حدود 10 تا 14 روز نمي‌تواند همراه قرمزپوشان تمرين کند.

اين بازيکن از ناحيه مچ پا دچار کشيدگي شديد شده است.

9. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض چک هافبک جدید پرسپولیس پاس نشد!

مدیران باشگاه قول داده‌اند این مشکل را حل کنند‬ و امیدوارم این اتفاق به زودی بیفتد.

به نقل از پارس فوتبال
    پیام صادقیان، هافبک پرسپولیس تنها چند روز پس از پیوستن به این تیم خبر از عدم پاس شدن چک پیش قراردادش گفته است. وی در ادامه به نسیم گفت: مدیران باشگاه قول داده‌اند این مشکل را حل کنند‬ و امیدوارم این اتفاق به زودی بیفتد.

11. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض چند پدیده جدید در راه پرسپولیس

محمد پنجعلی گفت: با اینکه بازیکنان با تجربه ای در تیم داریم ولی چند پدیده جدید در راه پرسپولیس است.

جام ورزشی، محمد پنجعلی با اعلام این خبر طبق توافقی که مسئولان باشگاه تراکتورسازی انجام داده اند قرار است این بازی تدارکاتی با تیم پرسپولیس در روز چهارشنبه ساعت 18 در ورزشگاه درفشی فر انجام می شود.
    مدیر تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص شرایط این روزهای پرسپولیس اظهار داشت: همه چیز خوب است و ملی پوشان به تمرین ها اضافه شده اند و همه بازیکنان در تست بدنسازی شرکت کنند.
    وی در خصوص بازی علی کریمی مقابل پرسپولیس گفت: در فوتبال حرفه ای دیگر این حرف ها معنایی ندارد. علی کریمی خودش یک پرسپولیسی است و فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاید و اگر کادر فنی تیم صلاح بداند بازی می کند.
    پنجعلی در پایان در خصوص ارزیابی و عملکرد تیم پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات خاطرنشان کرد: بازیکنان خوبی داشتیم اما مشکل پرسپولیس حاشیه های آن است که واقعاً زیاد است امسال هم تیم خوبی بسته شده است و جوان های با تجربه در تیم حضور دارند و به نظر من تیم پرسپولیس در لیگ جدید چند پدیده جدید داشته باشد.
    Last edited by Eblis 2011; 01-07-2013 at 18:43.

13. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نیکبخت هم که رفت استقلال دوباره ...

15. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

نیکبخت هم که رفت استقلال دوباره ...
    بهتر ....
    فصل قبل توی داماش 5 تا بازی هم نکرد.!!!!

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

شبکه پرسپولیس کی درست میشه الان خیلی وقته فقط لوگوی شبکه هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •