مسی رکورد جدیدشو زد.......![]()
مسی رکورد جدیدشو زد.......![]()
Last edited by M E S S I; 02-04-2013 at 23:02.
گل
مسیبارسا 1 - پاریس 0 نیمه اول
دمش گرم ...
چه پاسی داد دنی الوز با بیرون پا ... عالی بود و مسی هم طبق معمول به بهترین راه ازش استفاده کرد
کلا بازی خیلی خوبی ارائه داد بارسا تو نیمه اول
به جز یه ربع اول بقیش همش توپ در اختیار بارسا بود ...
ولی باید مواظب ضد حمله های پاریسن ژرمن هم بود خیلی خطرناکن
مسی فکر کنم چند هفته ای خونه نشین شد! مصدومیتش شدیده به نظر
من از Noor می بینم
گفتنی ها رو دوستان گفتن
مسی با زانوی خونی موند تو زمین و گل رو سر ضرب زد
امیدوارم خیلی جدی نباشه
به زحمت را می رفت
آره دیگه فابرگاس به جای مسی توی این نیمه اومد. حیف شد...![]()
گزارشگر الجزیره (گزارشگر تو ورزشگاهه) میگفت مصدومیت لئو جزئیه و برای حفظ سلامتیش تعویض شده
ایشالله که همینطوره ،یه نفس راحت کشیدم!
چی بازی هیجانی شده لامصب از الکلاسیکو هم خفن تر. دمشون گرم. اجرشون با....اگه مسی هم میبود حتما بازی زیباتر ادامه پیدا میکرد
گل زلاتان آفساید بودنامردیه. مرده خور لعنتی...
آفسایــــــــــــــــــــ ـــد
آقا یکی به من بگه این ریواند ــه یا ریباند ــه یا چیه آخرش؟!
پنالتی و گل توسط ژاوی در دقیقه 89 بازی
گل دوم رو هم متویدی در دقایق واپسین بازی توسط پاسی که زلاتان ابرام به صورت ضربه سر بهش داد به ثمر رسید و بازی با نتیجه 2-2 به پایان رسید![]()
بازی قشنگی بود. بسی لذت بردیم!
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 03-04-2013 at 00:10. دليل: ترجیح دادم همه ی خبر های بازی رو توی یه پست بدم!!
دقیقه 93 هم وقت بود گل خوردیم اه
این یارو داور هم که تعطیل
این زلاتان اخراج میشه بعد محرومیتش بخشیده میشه میاد یه گل افساید هم میزنه و قبول میشه دو تا بازیکن بارسا نقش زمین میشن یه سوت نمیزنه نگه داره بازی رو موقع کرنر زدن حریف هم اجازه نمیده بیان تو بازی!
بازی رفت با میلان هم گل اول میلان هند تابلو بود
اونایی که میگفتن نمیدونم یوفا و یوگا و ... با بارسلوناس چی میگن دیگه با این وضعیت ؟
الکسی سانچز هم که کلا طبق معمول رو مخ راحت میتونست بازی دو هیچ کنه خیال همه رو راحت کنه اون پنالتی اخرم نمیگرفت که دیگه هیچی
مسی هم امیدوارم مصدومیتش جزئی باشه فابرگاس اومد تو به جاش اصلا انگار تو بازی نبود
در کل بازم نتیجه بدی نگرفتیم و اتفاقا نتیجه خوبی هم محسوب میشه دو گل زدیم تو زمین حریف و و یه برد یک هیچ یا حتی مساوی صفر صفر و یک یک هم واسه صعود کافیه
وقتی شکست دو صفر با برد 4-0 جبران میکنیم دیگه 2-2 که مشکلی نداره
![]()
Last edited by Greedy; 03-04-2013 at 00:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)