ممنون از دوستان عزیز
ببخشید بارم بندی به اینصورته که از نیمسال اول 5 نمره و از نیمسال دوم 15 نمره میاد؟
ممنون از دوستان عزیز
ببخشید بارم بندی به اینصورته که از نیمسال اول 5 نمره و از نیمسال دوم 15 نمره میاد؟
نگاه کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گمانم معلوم بشه چطور میاد چون مثل دی ماه باید بیاد احتمال زیاد .سوالات رو ببینید خودتون میفهمید چقدر از آخر میاد چقدر از اول.
اگه حرف مارو باور ندارین خب از دبیر ها و مدارس مربوطه سوال کنین تا مطمئن بشین.
من جای شما بودم اول نیم سال دوم رو میخوندم بعدش نیم سال اول.
Last edited by Mehran-King; 13-05-2013 at 12:39.
بله معلمای ماهم بارم بندی رو اینجوری گفتن امتحان هندسه رو دادیم همینجوری بود...ممنون از دوستان عزیز ببخشید بارم بندی به اینصورته که از نیمسال اول 5 نمره و از نیمسال دوم 15 نمره میاد؟
ممنون واقعا خوب بود خصوصا واسه من .
بدترین درس برای امتحان تشریحی همین دین وزندگیه. فقط امیدوارم کارم به شهریور نکشه، اصلا حوصلهاش رو ندارم.
سلام شما قشنگ حفظی جات رو حفظ کنین خیلی آسون میاد نترسین...
Last edited by Mehran-King; 13-05-2013 at 23:40.
سلام بچه ها جون. یه سوال: اگه کسی شماره پرونده و شماره ملیم رو بدونه ممکنه مثلا برام مشکلی ایجاد شه؟
الان که دیگه امکان ویرایش یا هرگونه اعمال تغییری نیست؟
اتفاقا یادمه تشریحی این از همه جالب تر بود. با همون تکنیک قدیمی برو جلو: فکر کن آخوندی داری سخنرانی میکنی! قشنگ چیزایی که تو ذهنته شرح و بسط بده...بدترین درس برای امتحان تشریحی همین دین وزندگیه. فقط امیدوارم کارم به شهریور نکشه، اصلا حوصلهاش رو ندارم.
Last edited by Nocturne; 14-05-2013 at 23:54.
چطور دادی امتحان رو؟بدترین درس برای امتحان تشریحی همین دین وزندگیه. فقط امیدوارم کارم به شهریور نکشه، اصلا حوصلهاش رو ندارم.
من نمیدونم این دین و زندگیه یا ادبیات...همش لغات مترادف!
ستمگران ، ظالمان و مستکبران و...
بکوشیم و تلاش کنیم!
ایمان و اعتقاد!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)