تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 232 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این رام انگلیس رو لینکی ازش ندارید که بشه دانلود کرد ؟ راستی فارسی رو ساپورت میکنه که ؟

یه مطلب دیگه میخاستم بگم اونم در رابطه با این که یه سری از نرم افزارا رو غیر فعال کنیم تا مصرف گوشی پایین بیاد ، به نظر من که این کار درست نیست ، یعنی وقتی آدم یه گوشی high end میگیره خب باید از همه قابلیت هاش استفاده کنه ، این که من بیام بیشتر نرم افزار ها رو پاک کنم تا مصرف پایین بیاد مثل این میمونه آدم یه ماشین تاپ بگیره و باهاش فقط بره سر کوچه و برگرده خونه .

من که فکر میکنم در مورد گوشی خودم مشکل چیزه دیگست ، چون قبلا هم اس 1 داشتم و هم اس 2 و با یه خروار برنامه مثل چی شارژ نگه میداشت .
    سلام

این رامی بود ک من نصب کردم از موقعی ک گوشی را خریدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اینکه با نرم افزارهای کیبور تونستم زبان فارسی را بهش اضافه بکنم..برای نوشتار..وگرنه منو انگلیسی هست.

2. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باید صبر کرد تا رام 4.3 کی میاد وو شاید مشکل نسخه قبل د رمورد باطری رفع شده باشه.

مهدی جان رام را بریز و بعد ی گزارشی بده از کارکرد باطری

مرسی

4. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

این رام انگلیس رو لینکی ازش ندارید که بشه دانلود کرد ؟ راستی فارسی رو ساپورت میکنه که ؟

یه مطلب دیگه میخاستم بگم اونم در رابطه با این که یه سری از نرم افزارا رو غیر فعال کنیم تا مصرف گوشی پایین بیاد ، به نظر من که این کار درست نیست ، یعنی وقتی آدم یه گوشی high end میگیره خب باید از همه قابلیت هاش استفاده کنه ، این که من بیام بیشتر نرم افزار ها رو پاک کنم تا مصرف پایین بیاد مثل این میمونه آدم یه ماشین تاپ بگیره و باهاش فقط بره سر کوچه و برگرده خونه .

من که فکر میکنم در مورد گوشی خودم مشکل چیزه دیگست ، چون قبلا هم اس 1 داشتم و هم اس 2 و با یه خروار برنامه مثل چی شارژ نگه میداشت .
    سلام

این رامی بود ک من نصب کردم از موقعی ک گوشی را خریدم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اینکه با نرم افزارهای کیبور تونستم زبان فارسی را بهش اضافه بکنم..برای نوشتار..وگرنه منو انگلیسی هست.
    سلام.

با برنامه Language Enabler میتونید فارسی رو به گوشی اضافه کنید.(تمام قابلیتهای فارسی به همراه منوی فارسی)

6. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

با برنامه Language Enabler میتونید فارسی رو به گوشی اضافه کنید.(تمام قابلیتهای فارسی به همراه منوی فارسی)
    من رام 4.1.2 لهستان رو الان ریختم ، امیدوارم مصرفش خوب باشه .
    برای فارسی کردن فقط همین نرم افزار هست یا چیزه دیگه ایی هم موجوده ؟ بهترینش همبنه دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من رام 4.1.2 لهستان رو الان ریختم ، امیدوارم مصرفش خوب باشه .
    برای فارسی کردن فقط همین نرم افزار هست یا چیزه دیگه ایی هم موجوده ؟ بهترینش همبنه دیگه ؟
    سلام.

در مورد رام لهستان اطلاعاتی ندارم.اما در مورد فارسی کردنش فرقی نمیکنه این برنامه قرار نیست کار خاصی انجام بده تنها کارش اینه که زبانهای پنهان رو بیاره که فارسی هم یکی از اوناست.(مثل ویندوز موبایل قرار نیست کار خاصی رو توی رجیستری انجام بده و زبان رو اضافه کنه).فقط نکته مهم اینه که اگر بصورت عادی زبان فارسی اضافه نشد باید رام رو روت کنید.

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من 4.2.2 ریختم ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

خیلی وقته اومده ،البته از طرف سامسونگ بصورت آزمایشی اومده و تا الان سه بار هم آپدیت شده .شما کدومشو نصب کردید؟

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما هم 4.1.2 لهستان ریختیم ، مصرفش نسبت به رام 4.1.2 ایران بهتره و در کل به جز نداشتن زبان فارسی فرق خیلی زیادی با رام ایران نداره .
    Last edited by mehdi30nema; 01-08-2013 at 10:40.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ما هم 4.1.2 لهستان ، مصرفش نسبت به رام 4.1.2 ایران بهتره و در کل به جز نداشتن زبان فارسی فرق خیلی زیادی با رام ایران نداره .
    کلن چندتا پروسه هستن مثه گوگل پلی..ایمیل..سرویس اپدیت..این سه تا مصرف زیادی دارن..من دنبالشم بشه ریموش کنم..

وقتی این پروسه ها رو غیرفعال میکنم د رحالت دیپ اسکرین از شب تا صبح 3درصد کم میکنه..یعنی مثل سابق...بنظرم از وقتی گوگل پلی رو استفاده کردم مصرف هم رفته بالا

در حالت خاموش بودن اسکرین _ دیپ اسکرین این گوگل سرویس مصرفش خدا بوده

14. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من امروزحدود8پروسه رو غیر فعال کردم :s voice- chat on-google play-google plus- و چند پروسه دیگه ک باهاشون کاری نداشتم ولی اجرا بودن و باطری میخوردن.

بعضی پروسه ها بدرد نمیخورن مثل google search
    Last edited by Hidden-Hunter; 01-08-2013 at 14:41.

16. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •