ممنون داداش ولي الان مشكل چيز ديگه ايه و اون اينه من ميخوام از دست اون دو بازيكني كه ميخوان توپ رو از من بگيرن خلاص شم.....
اصلا در گزينه هاي formation گزينه اي براي افزايش تاكتيك دربلينگ وجود داره....؟؟؟؟
ممنون داداش ولي الان مشكل چيز ديگه ايه و اون اينه من ميخوام از دست اون دو بازيكني كه ميخوان توپ رو از من بگيرن خلاص شم.....
اصلا در گزينه هاي formation گزينه اي براي افزايش تاكتيك دربلينگ وجود داره....؟؟؟؟
فکرنکنم.... ولی من استراتژی دو نیمه رو هجوم گذاشتم ... باید تو منوی خود مسترلیگ و بخش شاپ (فروشگاه) قدرت دریبل و ... بخرید ...
کسی میدونی تاریخ ریلیز شدن dlc جدید بازی کی هست!؟!؟ همون dlc رسمی نقل انتقالات رمستانی رو میگم!!؟
دوستان راهی هستش GP قسمت مسترلیگ رو افزایش بدم ؟ ( هنوز پچی استفاده نکردم )
و یه چیز دیگه ، وقتی آیتمی میخریم در مسترلیگ فقط هر بازیکن دو تا میتونه داشته باشه یعنی مثلا من اگه سرعت یه بازیکنمو میخوام زیاد کنم دو تا آیتم سرعت میتونم بگیرم براش ، نمیشه زیاد کرد ؟ بجز این دو تا آیتم دیگه جا نداره بیشتر مثلا بخوام قدرشو افزایش بدم چرا اینجوریه
سلام
خدمت دوستان عرض کنم میشه فایل اجرای بدونه کرک رو برام اپلود کنید خود کرک رو دارم ولی فایل pes2013.exe اصلیش رو میخوام که وقتی بازی نصب میشه هست
با سپاس
سلام.بچه ها وقتی با حریف بدن به بدن میام حریف یکسره پا به توپ میاد منم نمیتونم بگیرم که بیشتر مواقع دبل X میزنم که خطا میشه ولی وقتی خودم پا به توپ میشم حریف با یه تنه توپ و میگیره.میخواستم بدونم دکمه ی خاصی رو باید بزنم که مثل حریف توپ و بگیرم یا کلآ قدرت بدنیه بیشتر توپ و میگیره؟![]()
در وهله اول به قدرت بدنی برمیگرده... مثلا با پویول شما همون ضربدر + سرعت رو بگیر همچین تنه به تنه توپ و میگیره... بعد یه مسئله ی مهم: هیچوقت پشت سر بازیکن نیفت و ضربدر+ سرعت بگیر... بلکه اول دستت رو از رو ضربدر بردار و از بغل سعی کن با سرعت بیفتی کنار بازیکن بعد ضربدر رو بگیر...
یه روش ساده دیگه هم هست اینکه:
R2+ ضربدر رو بگیر دیگه بسپرش به دفاع
بچه ها یه سوال من دارم: یه چراغه مستطیل شکل عمودی ای هست که تو بازی گوشه پایین سمت راست و سمت چپ تصویر میفته که 5 تا چراغ داره و وقتی میزاریش چراغ اول (قرمز رنگ) تیم تو فاز حمله میره و وقتی میزاریش اخری (آبی) تیم دفاع میکنه) میخواستم ببینم چطوری باید اون چراغ رو جابه جا کرد... قبلا تو ساکرهای قبلی با L2 + R1 (یا R2 ) میشد اما الان پیدا نمیکنم!
select(or start)+r1
دوستان ببخشید من یه سری صدای تماشاگر دانلود کردم میخواستم ببینم کجا و تو کدوم فولدر کپی کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)