تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 251 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ضربدر مربع رو با هم بگیر +r1 دو نفری میان پرس میکنن بازیکن صاحب توپ در اکثر مواقع هم میگیرن توپ رو

ممنون داداش ولي الان مشكل چيز ديگه ايه و اون اينه من ميخوام از دست اون دو بازيكني كه ميخوان توپ رو از من بگيرن خلاص شم.....

اصلا در گزينه هاي formation گزينه اي براي افزايش تاكتيك دربلينگ وجود داره....؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خـــــمـــین

پيش فرض

ممنون داداش ولي الان مشكل چيز ديگه ايه و اون اينه من ميخوام از دست اون دو بازيكني كه ميخوان توپ رو از من بگيرن خلاص شم.....

اصلا در گزينه هاي formation گزينه اي براي افزايش تاكتيك دربلينگ وجود داره....؟؟؟؟
    فکرنکنم.... ولی من استراتژی دو نیمه رو هجوم گذاشتم ... باید تو منوی خود مسترلیگ و بخش شاپ (فروشگاه) قدرت دریبل و ... بخرید ...

3. این کاربر از stronghold 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه troy200489's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی میدونی تاریخ ریلیز شدن dlc جدید بازی کی هست!؟!؟ همون dlc رسمی نقل انتقالات رمستانی رو میگم!!؟

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان راهی هستش GP قسمت مسترلیگ رو افزایش بدم ؟ ( هنوز پچی استفاده نکردم )
    و یه چیز دیگه ، وقتی آیتمی میخریم در مسترلیگ فقط هر بازیکن دو تا میتونه داشته باشه یعنی مثلا من اگه سرعت یه بازیکنمو میخوام زیاد کنم دو تا آیتم سرعت میتونم بگیرم براش ، نمیشه زیاد کرد ؟ بجز این دو تا آیتم دیگه جا نداره بیشتر مثلا بخوام قدرشو افزایش بدم چرا اینجوریه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    خدمت دوستان عرض کنم میشه فایل اجرای بدونه کرک رو برام اپلود کنید خود کرک رو دارم ولی فایل pes2013.exe اصلیش رو میخوام که وقتی بازی نصب میشه هست
    با سپاس

داره خودمونی میشه shervinrain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.بچه ها وقتی با حریف بدن به بدن میام حریف یکسره پا به توپ میاد منم نمیتونم بگیرم که بیشتر مواقع دبل X میزنم که خطا میشه ولی وقتی خودم پا به توپ میشم حریف با یه تنه توپ و میگیره.میخواستم بدونم دکمه ی خاصی رو باید بزنم که مثل حریف توپ و بگیرم یا کلآ قدرت بدنیه بیشتر توپ و میگیره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه samyar_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.بچه ها وقتی با حریف بدن به بدن میام حریف یکسره پا به توپ میاد منم نمیتونم بگیرم که بیشتر مواقع دبل X میزنم که خطا میشه ولی وقتی خودم پا به توپ میشم حریف با یه تنه توپ و میگیره.میخواستم بدونم دکمه ی خاصی رو باید بزنم که مثل حریف توپ و بگیرم یا کلآ قدرت بدنیه بیشتر توپ و میگیره؟
    در وهله اول به قدرت بدنی برمیگرده... مثلا با پویول شما همون ضربدر + سرعت رو بگیر همچین تنه به تنه توپ و میگیره... بعد یه مسئله ی مهم: هیچوقت پشت سر بازیکن نیفت و ضربدر+ سرعت بگیر... بلکه اول دستت رو از رو ضربدر بردار و از بغل سعی کن با سرعت بیفتی کنار بازیکن بعد ضربدر رو بگیر...
    یه روش ساده دیگه هم هست اینکه:
    R2+ ضربدر رو بگیر دیگه بسپرش به دفاع

اگه نباشه جاش خالی می مونه samyar_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها یه سوال من دارم: یه چراغه مستطیل شکل عمودی ای هست که تو بازی گوشه پایین سمت راست و سمت چپ تصویر میفته که 5 تا چراغ داره و وقتی میزاریش چراغ اول (قرمز رنگ) تیم تو فاز حمله میره و وقتی میزاریش اخری (آبی) تیم دفاع میکنه) میخواستم ببینم چطوری باید اون چراغ رو جابه جا کرد... قبلا تو ساکرهای قبلی با L2 + R1 (یا R2 ) میشد اما الان پیدا نمیکنم!

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بچه ها یه سوال من دارم: یه چراغه مستطیل شکل عمودی ای هست که تو بازی گوشه پایین سمت راست و سمت چپ تصویر میفته که 5 تا چراغ داره و وقتی میزاریش چراغ اول (قرمز رنگ) تیم تو فاز حمله میره و وقتی میزاریش اخری (آبی) تیم دفاع میکنه) میخواستم ببینم چطوری باید اون چراغ رو جابه جا کرد... قبلا تو ساکرهای قبلی با L2 + R1 (یا R2 ) میشد اما الان پیدا نمیکنم!
    select(or start)+r1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان ببخشید من یه سری صدای تماشاگر دانلود کردم میخواستم ببینم کجا و تو کدوم فولدر کپی کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •