احتمالا برنامه دیگه ای هست که باعث اختلال در باز کردن پوشه موقتی های سیستم میشه. ممکنه قبلش آنتی ویروس دیگه ای داشته باشید که هنوز کاملا پاک نشده یا شاید هم ویروس که البته کمی بعیده
احتمالا برنامه دیگه ای هست که باعث اختلال در باز کردن پوشه موقتی های سیستم میشه. ممکنه قبلش آنتی ویروس دیگه ای داشته باشید که هنوز کاملا پاک نشده یا شاید هم ویروس که البته کمی بعیده
تازه ويندوز عوض کردم.برنامه هم نصب نيست چون اولين برنامه بعد بالا امودن ويندوز همين انتي ويروس بود.
به نظرتون مجدد ويندوز عوض کنم؟
هیچ کس نیست که راهنمایی کنه
سلام یه سوال چطور میشه KIS2013 رو جوری تنظیم کرد که به محض اینکه برنامه ای بحواد به اینترنت وصل یشه از کاربر سوال بشه که اجازه دسترسی داده بشه یا نه (مشابه آویرا)
با سلام
در setting کسپر و در قسمت firewall گروه مورد نظر را انتخاب کنید (معمولا trust است) و بر روی edit کلیک کنید و در تب network نوع شبکه مورد نظر را انتخاب کرده و با راست کلیک بر روی ان گزینه prompt for action را انتخاب کنید.
البته در همین قسمت می توانید log event هم تنظیم کنید که گزارش کامل بهتون بده.
با تشکر
با سلام
چیزی که از عکس پیداست فایل self setup ساخته شده دسترسی به پوشه temp را ندارد که چند دلیل می تواند داشته باشد :
1- run as admin نیست
2- فایل source که در کنسول کسپر وجو داشته خراب شده و self setup درست ساخته نشده
3- سیستم مخرب در حال اجرا دارد مانند kido (که می توانیید از kido killer کسپر و یا tdskill و یا sana toolkit استفاده کنید).(rescue disk به همراه windows unlocker کسپر هم پیشنهاد می شود)
و ...
---
روش توصیه شده :
1- سیستم را با سرور شبکه کنید و به جای self setup از deploy استفاده کنید.
2- از تکنیکال های کسپر که از ان ها لایسنس خریداری کردید کمک بگیرید (وظیفه نصب و راه اندازی به عهده ی تکنیکال هاست).
با تشکر
سلام
فایل نصب را دانلود کردید، اگر جواب مثبت هست، من احتمال میدم حین دانلود به دلیل مختلف، فایل ستاپ خراب شده باشه، اگر از راهایی که آقا محمد فرمودند جواب نگرفتید من توصیه میکنم مجددا دانلودش کنید.
:|
حــــذف شــــود ....
Last edited by Amir Hossein; 13-04-2013 at 18:01.
دوستان قوی ترین بسته امنیتی این شرکت چیه ؟ که هم انتی ویروس باشه و هم برا اینترنت خوب باشه ؟ هم انتی اسپم و .... هم باشه ؟
با سلام
برای محصولات خانگی معمولا kaspersky internet security استفاده می شود.
البته اگر بخواهید قدرتش زیادتر شود (از نظر پایگاه داده و متود پاکسازی) از kaspersky internet security special ferrari edition توصیه می شود.
و محصول دیگری هم به نام kaspersky pure است که از نظر امنیتی فقط firewall قدرتمندتری دارد و بقیه قابلیت ها تنها برای بهینه سازی و ... هستند که با امنیت ارتباط خاصی ندارند.
---
در کل از نظر قدرت :
1- kaspersky internet security special ferrari edition
2- kaspersky pure
3- kaspersky internet security
---
اما پیشنهاد من همان kaspersky internet security است.
با تشکر
سلام
من میخوام لایسنس kasper sky pure 3 رو از نوع oem بخرم
به 2 نفر دیگه نیاز هست
اگه کسی میخواد بخره پ.خ بده تا جیزییات براش ارسال بشه
ممنون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)