لینکی هم که من از سایت سافت پدیا دادم لینک های دانلود رو به خود سایت ایست ریدایرکت میکنه عزیز !
لینکی هم که من از سایت سافت پدیا دادم لینک های دانلود رو به خود سایت ایست ریدایرکت میکنه عزیز !
ببخشید من نمیدونستمl
ولی کلا میخوام این رو بگم که مجبور که نبودید لینک این سایت رو بدید!!!{و اون لینکی که دادم هر چی که باشه مطمعِن تره}
ببخشید![]()
Last edited by ali.reihani; 08-09-2013 at 23:12.
با سلام خدمت دوستان
آقا یک سوال داشتم از خدمتتات
آیا برنامه ای هستش که بشه توش یوزر و پسورد را وارد کرد و آن برود و در بخش یوزر و پسورد ناد بشیند ...(ببینید من نمی خواهم از طریق advanced setup و بخش update یوزر و پسورد را بزنم ...)(در ضمن مسیر آپدیت عوض شده و مال خود ناد نیست ) ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون از دوستان بابت لینک ها
یه چندتا سوال دارم !
1- آپدیت میشه کرد ؟!
2- با همین لینکی که شما دادین چند روز میشه کار کرد باهاش ؟!
3- لایسنس میشه گیر آورد !؟
ممنون
مسئله مهمی نیست که بخواییم در موردش بجث کنیم من استفاده زیادی از سافت پدیا میکنم و خیلی وقت ها دانلود از سافت پدیا راحت تر از پیدا کردن لینک دانلود تو خود سایت آنتی ویروسه
1-بله
2-سی روز تریال با تمام امکانات
3-اونی که زیاده سریال پسورد نود
فکر نکنم همچین برنامه ای باشه چون کار سختی رو کاربر نمیخواد انجام بده که بخوان به خاطرش برنامه بنویسن!
وقتی مسیر آپدیت عوض شده باشه نیازی به یوزر نیم پسورد نیست
سلام .
این چه پیغامی هست که هنگام بالا اومدن ویندوز میاد و باعث میشه نود 32 اتوماتیک اجرا نشه و من باید دستی اجراش کنم :
تو این سایت راه حلش رو دادن اما من متوجه نمیشم . ممنون میشم شما هم نیگاه بندازین و ببینید چی میگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
Last edited by befermatooo; 09-09-2013 at 07:28.
وارد RUN شده و تایپ کنید: services.msc
در پنجره باز شده دنبال کلمه ی ESET Service بگردید اگر این کلمه رو پیدا کردید که به مراحل بعدی برید اگه پیدا نکردید ESET را یک بار حذف و رستارت کنید و دوباره نصب کنید.
اگر ESET Service بود دوبار روش کلیک کنید تا پنجره جدید باز شه در پنجره جدید برسی کنید که قسمت Startup type بر روی Automatic و قسمت Service Status بر روی Started باشه و بعد Apply کنید و OK.
نکته: اگر کلمه ی Started رو ندیدید بر روی Start کلیک کرده و بعد OK کنید.
رستارت کنید.
ممنون .
تنظیماتم درسته .
عین همون چیزی که گفتی . پس مشکل جای دیگس ؟
تو گوگل P--N--L رو بدون خط فاصله جستجو کن
یه برنامه فارسی رایگان که سریال نود رو اتومات قرار میده
ویه سری امکانات دیگه هم داره مثل آپدیت آفلاین
یوزر نود به خاطر بالا رفتن دلار گرون شده
اونجا هایی هم که مبینی ارزونتر میدن بخاطر تغییر سرور هس
بهتره فعلا بیخیال یوزر اصلی شد![]()
ورژن نود چنده
کرکش کردی
اگه آخرین ورژنه و کرکش نکردی و از این کرک شده هایی که سایتها قرار میدن نیست
بنظرم کامل پاک کن و پوشه هاش رو از درایوی که نصبیدی همچنین
آخر سر هم با CCleaner هم ریجستری رو پاک کن
یه ورژن آخرش رو از سایت اصلی بگیر و فقط با سریال آپدیت کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)