تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 405 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بنسر خیلی خوبه ولی فراموش نکنید که اگر قرار پکیج رابیرون از ساختمان نصب کنید حتماً پکیج فن دار بگیرید.مطمناً با بودن پکیج دیگه نیازی به آبگرمکن ندارید.
    در مورد سیستم گرمایش از کف و مشکلاتی که درباره اش میگن مثل پوکی استخوان آیا درسته؟

فرمودید که مشکل اصلی برای انتخاب بین بدون فن و با فن مسئله ارتفاع دودکش است . خوب چون ساختمان دوبلکس است براحتی میشه ارتفاع دودکش رو 4 متر در نظر گرفت آیا باز هم نکته ای است که باید در نظر بگیرم

خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام این کارا کردم ولی تاثیری نداشت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام خسته نباشید راستش من یه پکیچ اریستون مدل ماتیس خریدم و گرمایش خونمون از طریق گرمایش از کفه خوب برا گرمایش از کفش زیاد مشکلی نداریم ولی برای اب گرم مصرفی اصلا اب را گرم نمیکنه در حالی که سیستم روشن میشه و کار میکنه ولی با اینکه درجه پکیج را برای اب مصرفی رو درجه 60 گذاشیم ولی فقط اب را ولرم میکنه به نظر شما مشکل کار از کجاست و من باید چیکار کنم
    فشار آب سرد ورودی به پکیج یا فشار آب ورودی ساختمان را به نصف برسونید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه.
    سلام من این کار را هم انجام دادم ولی متاسفانه تاثیری نداشت

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به نظر من حرف های که در مورد گرمایش از کف زده میشه صحت نداره و اگر این سیستم به صورت اصولی انجام شه خیلی هم خوبه.
    اگر بتونید ارتفاع دودکش را حداقل 4 متر بسازید میتونید از پکیج بدون فن استفاده کنید.
    در مورد سیستم گرمایش از کف و مشکلاتی که درباره اش میگن مثل پوکی استخوان آیا درسته؟

فرمودید که مشکل اصلی برای انتخاب بین بدون فن و با فن مسئله ارتفاع دودکش است . خوب چون ساختمان دوبلکس است براحتی میشه ارتفاع دودکش رو 4 متر در نظر گرفت آیا باز هم نکته ای است که باید در نظر بگیرم

خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فشار آب را بیشتر کم کنید. شیر آب داغ را باز کنید جلوی پکیج بایستید ببینید چه دمای را نشان میده.آیا دما ثابت میمونه و متغیره؟
    سلام من این کار را هم انجام دادم ولی متاسفانه تاثیری نداشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام جناب تعمیرکا ر بنده از شهر تبریز هستم میخواستم با بودجه 1600 تومان تا 2 تومان یک پکیج بخرم میخواستم بدونم جنابعالی نظرتون در مورد پکیج بوتان مدل optima kis یا پکیج دیگه ای چیه چون وقتی میرم بازار انتخاب کنم واقعا سردرگم میشم و هرکسی جنس خودشو تعریف میکنه واقعیت داره بوتان لوازمش چینی هست؟ کلا میخوام فقط جنسی باشه که زود خراب نشه و گرمای خوب و صدای کمی داشته باشه نظرتون رو هم در مورد پکیج هایزر و زاس بگین از وقتی هم که برای این تایپک میذارین خیلی ممنونم
    Last edited by shahram_s8; 08-02-2014 at 09:01.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام این کارا کردم ولی تاثیری نداشت.
    شما فشار اب را کم کنید تا مشکل حل شود.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج بوتان مدل اوپتیما پکیج خوبیه و یک انتخاب خوب برای شما است.در مورد چینی بودن قطعات که دیگه لازم نیست صحبتی بشه و مطمئناً بعضی از قطعات دستگاه ساخت چین است.
    سلام جناب تعمیرکا ر بنده از شهر تبریز هستم میخواستم با بودجه 1600 تومان تا 2 تومان یک پکیج بخرم میخواستم بدونم جنابعالی نظرتون در مورد پکیج بوتان مدل optima kis یا پکیج دیگه ای چیه چون وقتی میرم بازار انتخاب کنم واقعا سردرگم میشم و هرکسی جنس خودشو تعریف میکنه واقعیت داره بوتان لوازمش چینی هست؟ کلا میخوام فقط جنسی باشه که زود خراب نشه و گرمای خوب و صدای کمی داشته باشه نظرتون رو هم در مورد پکیج هایزر و زاس بگین از وقتی هم که برای این تایپک میذارین خیلی ممنونم

9. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج هایزر میگن ساخت آلمان است ولی فکر میکنم این پکیج هم در ترکیه مونتاژ میشه و دفتر مرکزیشون هم در تبرز باشه و واقعاً قیمت های خیلی مناسبی داره ولی در مورد کیفیتش چیز زیادی نمیدونم. و شبیه پکیج های باکسی گروپه. پکیج نوتا هم دفتر مرکزیش در تبریز است که اون هم پکیج هاش مربوط به گروه باکسی است کیفیتش خوبه ولی درباره خدماتش نمیتونم حرفی بزنم.
    پکیج بایکان هم خیلی عالیه این پکیج هم ساخت ترکیه است و در تبریز خدمات گسترده ای داره.پکیج فرولی هم در تبریز خدمات خوبی داره و کیفیت خیلی بالای هم داره.

11. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

جناب تعمیر کارممنون واسه وقتی که واسم گذاشتین ممنونم من امروز قیمت کردم تا مرز 2 تومان پکیج استانبول هم میدن چون نظر شما خیلی واسم مهم هستش میخواستم بین پکیج استانبول و بوتان یکی رو واسه من انتخاب کنین خیلی ممنون
    Last edited by shahram_s8; 08-02-2014 at 14:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •