خودشونم نمی دونن دارن چی کار می کنن. الان کلا سایت نوین بالا نمیاد
خودشونم نمی دونن دارن چی کار می کنن. الان کلا سایت نوین بالا نمیاد
دوستان الان که من سرعت 512 تا 2 مگ دارم ساعت رایگانش هم از 1تا6 بود الان این واسه ما فعاله یا عوض کردن از چه ساعتی شامل من میشه
آره بعضی مواقع همینطوری میشه - بعضی سایتها از جمله خود نوین نت بالا نمیاره![]()
نه فعلن تا تغییر سرویس ندیم همون 1 تا 6 هست.
ما که از نوین نت به خاطر این حرکتش رفتنی شدیم.دوستان دیگه که هنوز امید دارن می تونن برن به فروم نوین نت و نظراتشون رو بگن.هر چند که گوش شنوایی وجود نداره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای تف به این روزگار بیاد! من میخواستم از دست شاتل راحت شم بیام نوین نت بگیرم دومگ، عهد همین امروز که میخواستم برم درخواست تخلیه بدم با این قیمتهای گرون شده مواجه شدم
آقا یکی بیاد منو از دست این شاتل نجات بده توروخدا
ای خدااااااااااااا!دومگ ماهی 21هزارتومن رو با ترافیک 9 گیگ برداشته نوین نت! الان با این قیمتها مشترکهای خودش هم میپره که!
ای بمیرن!بترکن! منفجر شن!
مخابرات هم که افتضاحهههههههههههه! اونم میخواستیم بگیریم که یهو مخابرات مازندران رو ترکوندن!همه چی عوض شد !
آقا من میخوام برم افغانستان پناهنده سیاسی شم! کی میاد!؟
![]()
ما که رفتیم مخابرات : 512 نامحدود.
دیشب هم 2 گیگ دانلود کردم !
![]()
محدودیت بر روی تک پورت به طور 24 ساعته از 1 ماه پیش صورت میگیره دیگه نمیشه فلش نگاه کرد یا برنامه حجم بالا آپدیت کرد. جالبه شرکتی که ادعای بالاترین پهنای باند بالا را دارد در برابر افزایش قیمت محدودیت سرعت اعمال مینماید.![]()
Last edited by hadi.EST; 28-02-2013 at 18:31.
دوستان کسی از شیراز نوین نت داره ؟؟؟
دوست عزیز نوین نت توی تمام کشور هم از لحاظ پینگ هم از لحاظ سرعت یکیه. شهر با شهر دیگه هیچ تفاوتی نداره
من 10 تا خط از نوین نت اینترنت گرفتم ولی دارم هر کدام که زمانش تمام میشود تخلیه میکنم و دیگه قرارداد نمیبندم
معلوم نیست چطوری قیمتها و سرویسها را تنظیم میکنند.ریاضیدان هم باشی از حساب کتاب اینها سر در نمیاری.تا چند روز پیش من به همه نوین نت را پیشنهاد میدادم.الان میگم دایال آپ شرف داره.
این حرکتهاشون برنامه ریزی شده بود.از اونجایی که بعضی از سرویسهای خوبشان را فقط یکماهه میدادن .لیست قیمت قبلی خیلی خوب بود.بعضی سرویسها به جای شبانه رایگان ساعات نیمه رایگان داشتند و برای مایی که دانلود زیاد نداریم عالی بود ولی الان....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)