39 تا عکس از داتا که امیدوارم خوشتون بیاد !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
39 تا عکس از داتا که امیدوارم خوشتون بیاد !!!
New Wallpapers
Rayman Raving Rabbids 2
جک اسپارو !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدThe Witcher
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درست سم. خدایی اگه ما سم رو تو این قسمت نداشتیم چی کار میکردیم ؟
بازم ممنون![]()
سم عزیز دستت درد نکنه
والپیپرها خیلی قشنگن. مخصوصا ریمن ها خیلی بامزه بودن.
یه سئوال ازتون داشتم: کیفیت این عکسا با اون عکسایی که به طور Free روی سایت هست فرق میکنه؟
دوست من خوب معلومه که فرق میکنه ! وقتی یه سایت میاد عکس ها رو با این کیفیت میزاره ، کسی میاد Free بزاره ؟! خوب اگه اینطوری هم بود که کسی نمیرفت سایت پولی ثبت نام کنه ! همه Free میگرفتند . ( فیشر جان ببخشید به جای شما جواب دادم ! )سم عزیز دستت درد نکنه
والپیپرها خیلی قشنگن. مخصوصا ریمن ها خیلی بامزه بودن.
یه سئوال ازتون داشتم: کیفیت این عکسا با اون عکسایی که به طور Free روی سایت هست فرق میکنه؟
سم جان دستت درد نکنه Rayman خیلی حال داد ...
منظورتون ایناییه ه من میذارم یا توی سایتهای دیگه هست؟
اینایی که معمولا میذارم 1200*1600 هستن. نهایت کیفیت این وال ها تو GW 1200*1920 هستش که هر کدوم رو خواستین بگین تا با این کیفیت بذارم . چون فعلا adsl ندارم واسم مشکله بخوام همه رو 1200*1920 بذارم .
دستت درست سم جان
1- عکسایی که شما میذارین.
2- منظور من رزولوشن نیست. بلکه کیفیت عکسه. (مثلا در مورد پسوندها کیفیت Bmp از Jpeg بیشتر است). البته تو خود GW برای بعضی رزولوشن ها جلوشون نوشته (mo (Members Only یعنی اینها فقط برای کاربران قابل دسترسی است.
اگه wallpaper بازی جمس باند بذارین.
مـــــــــــمــــــــنـــ ـــــــون از همـــــه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)