In this paper the attempt has been made to design a job-finding website according to the society's current needs and situations. The designed website can be used as a prototype for job-finding institutions.
In this paper the attempt has been made to design a job-finding website according to the society's current needs and situations. The designed website can be used as a prototype for job-finding institutions.
معنی این چی میشه؟
And if you’re ballin’
واژهی ballin اصطلاح هست... به معنی پولدار بودن...
توی این آهنگ Inna: اگه وضعت توپه... اگه مایهداری...
چون گفته you are پس میگیم مایهدار هستی... نه این که مایه رو داری...
با سلام معنی
got me like i knew it "برگرفته از یه موزیک ویدئو معروف"
bros before hose
catch up on the news
و litter mate ممنون
سلام
با تشكر از اينكه زحمت ترجمه فوق را متحمل شديد ترجمه اي سليس و زيبا و درست است . بخشي كه شما ترجمه اش را انجام داديد از يك مقاله پزشگي است كه در مورد بيماريهاي مغزي نوشته شده من كل متن را خوندم خيلي جالب است و تر جمه من هم با كمي اختلاف شبيه ترجمه شما است حالا من برات متن را مي فرستم به خوندنش ميارزه. با سپاس
دوستان معنی این چی میشه؟
beautiful
سلام.
- کاملا بستگی به Context داره، ولی این یکی از معنی هاشه " همونطور که میدونستم منو بردی " یا " منو گرفتی " یا " منو فهمیدی "
- فرض کن شما میخوای بین دوستات و دوستــ دختــرت انتخاب کنی ، دوستات میگن بزن بریم تفریح پیست دیزین ، ولی دوستــ دختــرت میگه الا و بلا باید بریم کافه تریا . در این هنگام دوستات بهت میگن Bros before hoes یعنی اول با پسرا بعد با دخترا..
- یعنی آخرین خبرها رو دونستن ( با توجه به اینکه عقب افتادی از اخبارها چندروزی ) ، I'm trying to catch up on the news
- littermate یکی از بچه های نوزاد دوقولو یا چندقولو به دنیا اومده ( حیوان )
زیبا!
برای اینگونه سوالات متداول بهتره یه دیکشنری(مثلا بابیلون)تهیه نمایید!
یه وقت Quality metrics نبوده؟ معیارهای کیفیت چطوره؟ یا سنجش کیفیت مثلا؟ محک کیفیت؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)