خـــــــــــــــــاک تو سرشـــــون![]()
خـــــــــــــــــاک تو سرشـــــون![]()
تف به ذاتشون
چرا جواب من نمیاد؟ نکنه اینم از سرعت افتضاح اینترنت مخابرات خوزستانه؟
دوستان به هیچ وجه نگیرید. سرعت افتضاح است. گول تعرفه یا ترافیک شبانه را نخورید. من 512 دارم اصلا در حد 128 نیست چه برسد 512
نکته جالب اینجاس پشتیبانی در حد شهرک ولی آباد!!!! یه شماره 2020 دارن!! هرچه می شود باید با آن تماس بگیرید! وقتی زنک میزنید 13 نفر در لیست پاسخگویی است
یعنی باید راحت 2 ساعتو نیم حداقل تلفن خونتون مشغول باشه
وقتی شانس بیاری بگه 3 نفر در لیست پاسخگویی است یعنی 20 دقیقه باید منتظر بمانی تا نوبتت برسد. بعد یکی میاد پشت خط 2 تا کلیک میکنه میگه اوکی شد!! برو مودمو خاموش روشن کن
وقتی اینکارومیکنی میبینی عملا هیچ تغییری اتفاق نیفتاده
هیچکس پاسخگو نیست. پولتون رو هدر ندهید. پشتیبانی بشدت ضعیف . سرعت خیلی پایین مخصوصا در شب که عملا صفر می شود.ترافیک شبانه هم از 2 تا 6 صب است. یعنی 4 ساعت!!! اونم با سرعت فوق العاده پایین
خب منم طرح یک مگ نامحدود سه ماهه ثبت نام کردم و منتظرم خطم رانژه شه
ولی یک چیزی جالب بود برام رفته دفترشون حضوری ثبت نام کنم میگه پورت های مرکز گلستان پر شده ولی گفتم بزار زنگ بزنم 2020 شاید راهی باشه بعد 25 دقیقه تو صف انتظار بودن از اپراتور میپرسم منطقه گلستان پرت خالی داره که اینترنتی ثبت نام کنم یک چند دقیقه چک کرد بعد گفت بله پورت خالی داره میتونید ثبت نام کنید و سه روزه خط شما رانژه میشه اون لحظه میخواستم کله ی اون مسئول فروش مخابرات رو بکنم که الکی میگه پورت خالی نداریم.
زنگ زدم 2020 گفت 31 نفر جلوی شما هستن ....
فک کنم فردا عصر نوبتم میشد !!!![]()
برا من قطع شده الان لینک نپریده فقط نت قطه ای پی ندارم تو مودم.لعنت به مخابرات.
این پاس ماناماد چطوره ؟
نوشته ضریب یک به 4 ؟!!!!
میشه از این شرکت گرفت بجای کیش اواسیس ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط روی فیبر نوری میدن دوست محترم
سرعت پوکیده ....
اما برید تو سایت دیجی کالا قسمت نقد و بررسی ویدئویی دانلود کنید میبینید با نهایت سرعت دانلود میکنه !!!
جریان چیه ؟؟ اینترنت مــــــلی ؟؟؟!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)