قسمت ک...ن مربی کره رو هستم![]()
قسمت ک...ن مربی کره رو هستم![]()
توجه کردین کمترین گل خورده رو ایران داره ؟![]()
بله ، این آمار مال زمانیه که سید مهدی گلر تیم بوده و معتقدم توی این دو بازی رحمان محک جدی ای نخورده یا خطر جدی ای دروازه رو تهدید نکرده و البته
کمی هم خوش شانس بودیم مثل بازی با قطر
، امیدوارم به لطف خدا در صورت صعود به جام جهانی
لجبازی رو کنار بزاریم و سید برگرده به تیم ...
دمش واقعا گرم بازیکن غیرتی به این میگن .
جا داره گله ای هم بکنیم از بعضی رسانه ها که خلعتبری رو هدف قرار داده بودن واسه همون ماجرای خلیج غیر ع.ر.ب.ی و راجع بهش چه شایعاتی که نساختن قبل از بازی . جواب همشونو تو این بازی داد . واقعا دمت گرم ممد .
البته من فکر کنم کم گل خوردن ایران بیشتر به خاطر دفاع خوب بوده تا دروازه بان . رحمتی درسته خیلی از احمدی بهتره اما اون هم اشتباه زیاد داشت تو همین بازیها . میشه همون دوتا گلی هم که خوردیم رو به حساب رحمتی بزاریم .
Last edited by Gregar; 12-06-2013 at 15:12.
کاپیتان تیم ملی ایران میگوید صحبتهای سرمربی کره به خاطر ترس او از تیم ملی ایران است.
جواد نکونام در گفتوگو با ایسنا، درباره اظهارات عجیب سرمربی تیم ملی کره، گفت: ترسی که آنها از تیم ملی ایران دارند، مربوط به امروز و دیروز نیست. آنها زمانی که مرحوم سیروس قایقران به تیم ملی کره گل زد از تیم ملی میترسند. بعد از آن نوبت بازی معروف جام ملتهای آسیا رسید که ایران با شش گل کره ای ها را شکست داد. بعد از آن نوبت بازی رفت ایران و کره رسید که توانستیم 10 نفره آنها را در تهران شکست دهیم.
وی افزود: من نه برای کره ای ها کری می خوانم و نه به آنها جواب میدهم. حرف او بسیار زشت بوده است. یک ورزشکار نباید این حرفها را بزند، چه برسد به سرمربی یک تیم. او اگر ناراحت است، میتواند ناراحتیاش را بر سر بازیکنان کره خالی کند که این نتایج را رقم زدند. ما ایرانی ها طوری هستیم که اگر کسی به ما کینه و دشمنی داشته باشد، در زمین بازی جوابشان را میدهیم.
نکونام درباره پیروزی ایران برابر لبنان و قطر هم گفت: ما با 25 نفر قطر و لبنان را شکست دادیم. حمایت مردم و رسانهها برای ما فراموش نشدنی است. ما میخواهیم پس از دو هفته که مردم را خوشحال کردیم با برد برابر کره و صعود به جام جهانی کارمان را تکمیل کرده و مردم را شادمان کنیم.
همزمانه بازی ها
اي كاش انگليسي روي لباس مينوشتن تا همه دنيا بفهمه.
من احتمال دادم که مربی کره باید خاطره بدی رو از بازی با ایران داشته باشه برای همین اسمش رو گوگل کردم تا ویکی شو ببینم که زمان بازی 6 بر 2 عضو تیم ملی بوده یا شاید بازی 4 بر 3 کمک مربی بوده ؛ اما گوگل به جای ایشون یک عدد بانوی خوش سیما تحویل ما داد![]()
قطعا ایشون مربی کره نیستند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا باید به گوگل بفهمونیم که شخص مورد نظر مرد می باشد و یک فوتبالی می باشد : دی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم حدسم درست بود . ایشون زمان بازی 4 بر 3 جام ملتهای 2004 کمک مربی تیم کره بوده ظاهرا !
هر چند ممد مایلی و علی پروین مربی تیم ملی نیستند ولی باز هم احتمال می ره به غیرت بچه ها بر بخوره و یه بازی جانانه مقابل کره جنوبی انجام بدن . حذف کره که کمی بعیده ولی کمی ترس و لرز هم به جان مربی شون بیفته ، بد نیست : دی
صعود مستقیم به جام جهانی خیلی حال میده
......ولی این لذت دو چندان میشه اگر کیروش جان نامردی نکنه و این چندنفری که برای تیم ملی ناز کردن رو بزاره توی آب نمک تا مسابقات جام جهانی رو از تی وی نگاه کنن
بعد از گل اول تيم ملي ايران توسط خلعتبري، مسعود شجاعي ومحمد رضا خلعتبري پيراهني را بالا بردند که نام اميد عباسي، آتش نشان فداکار را نمايان مي کرد.
اميد عباسي ماَمور آتشنشاني که در سال 1379 به استخدام سازمان آتشنشاني پايتخت درآمده بود ظهر روز سهشنبه زماني که براي اطفاي حريق در طبقه دهم يک ساختمان مسکوني مشغول بود با دختربچهاي 9 ساله روبه رو شد که قصد داشت از ترس آتش خود را از طبقه دهم ساختمان به بيرون پرتاب کند، عباسي با مشاهده اين صحنه به سمت او رفته و پس از قراردادن ماسک اکسيژنش روي صورت او، وي را براي انتفال به محل امن به همکارش تحويل داد ولي خود دچار دودزدگي شديد شد.
آتشنشانان، اميد عباسي را به بيمارستان منتقل کردند، اما پس از گذشت کمتر از 24 ساعت او بعلت مصدوميت دچار مرگ مغزي شده بود و پس از آن اقدامات براي اهداي اعضاي بدن وي که خود نيز پيش از آن با ثبت نام و دريافت کارت اهداي عضو آمادگياش را براي آن اعلام کرده بود، آغاز شد. قرار است شوراي شهر تهران ميداني را به نام وي ثبت کند. پدر عسل بديعي هم در نامه اي با پدر اميد عباسي ابراز هم دردي کرد و آن دو را مسافران بهشت خطاب کرد.
90/منبع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)