تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 280 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان فکر کنم به همه ثابت شده من پرسپولیسی هستم اگر هم برای بعضی از دوستان ثابت نشده به احترام عضو فعال بودنم به صداقتم در گفتن این جمله اعتماد کنن من طرفدار پرسپولیسم

حرف من با نویسنده این متن و صاحب این تفکره

در اینکه باید تنور رقابت فوتبال داخلی همیشه گرم باشه شکی نیست و در اینکه بخشی از هیزم این تنور همین کریها و سنگ تیم مورد علاقه خود رو به سینه زدن و دنبال منافعش بودن هست هم شکی نیست

پایه های پیشرفت فوتبال ما بر بیش از پیش جدی شدن رقابتهای داخلیش بنا میشه

و باز در اینکه در این رقابت سمت آبی میدان در روزهای شکست قرمزها پا رو فراتر از فوتبال و کریهاش گذاشتن و کار رو به توهین و تحقیر کشوندن هم شکی نیست و البته در اینکه روزنامه های منتسب به پرسپولیس هم تیترهای فکر نشده و ناشی از احساسات و با نیت بدست آوردن دل هواداران جوان روی صفحه نخستشون چاپ کردن هم شکی نیست

اما نویسنده عزیز تمام اینها در چارچوب مرزهای این سرزمینن و با تعبییر «دعواهای خانوادگی» کاملا قابل توجیه هستن

مگر دکتر شریعتی نگفت که جنگها و اختلافات داخلی ما به بیگانگان ربطی نداره

نویسنده عزیز عینک قرمز رو از روی چشمهات برای لحظه ای بردار و ببین کسانی در لباس یک تیم فوتبال در برابر استقلال قرار گرفتن و فردا در مقابل پرسپولیس قرار میگیرن که میدان سبز فوتبال رو عرصه بی ادبیها و عقده های تاریخی و عقیدتی خودشون کردن
    نگاه کن و ببین که در کشور خودمون و در ورزشگاه خاطره انگیزمون با به رخ کشیدن اف 16 های خودشون عملا ما رو تهدید میکنن

نویسنده و پرسپولیسی عزیز ما برای استقلال هورا نکشیدیم ما برای ایرانی که اگر نباشه ما هم نخواهیم بود هورا کشیدیم

چرا باید مسائل رو از مرزهای خودش خارج کنیم و حریمها رو بشکنیم
    چرا باید عربها با وجود زندگی در کشورها و مرزهای مستقل هنگام قرار گرفتن در مقابل ما متحد باشن و مثل بحرینیها پرچم عربستان رو به رخ ما بکشن اما ما که در یک مرز و کشور زندگی میکنیم و در کنار هم نفس میکشیم در برخورد با کشورهای عربی که ورزش رو آلوده به اخلاقهای بیابانی خودشون میکنن متحد نباشیم

پرسپولیسی عزیز
    استقلال، بخش بزرگی از جامعه ورزشی ماست که هرگز و هرگز روزنامه زرد استقلال جوان تریبون و نماینده اون نیست و قرار نیست ما با معیار استقلال جوان در مورد بخش بزرگی از جامعه خودمون قضاوت کنیم همونطور که روزنامه زرد پیروزی نماینده ما پرسپولیسیها نیست

ما به عنوان پرسپولیسیها باید دنبال منافع تیم خودمون باشیم که اگر ازش دفاع نکنیم به بزرگترین جامعه ورزشی ایران خیانت کردیم اما این مسائل رو نباید به فراتر از مرزهای خودمون بکشونیم که اگر بکشونیم به تمام ایران خیانت کردیم

ای کاش به جای نگاه کردن به تیترهای روزنامه هایی که قبل از اینکه طرفدار یک تیم باشن به دنبال فروش خودشون هستن به فوتبال و ورزش کشوری نگاه کنیم که داره در همه عرصه ها از همسایگان کینه جوی خودش عقب میفته

اگر همه چیز داره به این کشور فشار میاره از اشتباهات خودمون تا بدخواهی دیگران و اگر هر روز شاهد بیشتر خورد شدن استخوانهای این سرزمین هستیم باید به این ایمان بیاریم که در این جهان نابرابر فقط ماییم که میتونیم ستون فقرات همیدگه باشیم

نویسنده عزیز این جمله رو از این پرسپولیسی بپذیر که جامعه ای که در اون افراد فقط به خودشون تکیه میکنن یک کشور متحد نیست بلکه جامعه ای متحد و پیشروتره که در اون افراد در مواجه با دیگران علاوه بر خودشون به هموطنشون هم تکیه کنن

برای رقابت با استقلال باید ایرانی وجود داشته باشه و اگر حواسمون رو به رفتارهای همسایگانمون ندیم و در کنارش مراقب رفتار خودمون با هموطنانمون نباشیم ممکنه....

ممنون از تحليلتون
    ولي اگر اجازه بديد من هم نكاتي رو بگم.
    اولا ؛حرف هاي شما رو كاملا قبول دارم و اگر پست خودم رو هم بخونيد نوشتم كه:

من خودم دوست داشتم امروز اين تيم عربي ببازه
    اما دوست داشتن من دليلي بر اين نميشه كه برم و از كساني حمايت كنم كه بد ترين رفتار ها رو از خودشون نشون دادن طي چند سال اخير و بدترين توهين ها رو كردن.فكر مي كنم استقلال به اندازه كافي خودش هوادار داشت كه ازش حمايت كنند و نيازي نباشه كه پرسپوليسي ها به ورزشگاه برن!!

دومــــــــــا ؛طرف مقابل حرف ما روزنامه ي به قول شما زرد استقلال جوان نيست!!
    كافيه نيم نگاهي به رفتارها و گفتارهاي فتح الله زاده ،مظلومي و عمران زاده و .... طي يك سال اخير بندازيد تا متوجه بشيد مشكل صرفا از يك روزنامه نيست بلكه مجموعه استقلال مشكل داره!!

سومـــــا ؛شما كه ميفرماييد عينك قرمز رو از چشماتون برداريد آيا بهتر نيست عينك سياست رو از روي چشمانمون برداريم؟!!
    اگر بحريني ها با پرچم عربستان جلوي ما ميرقصند و رفتارهاي مشابه همه دليلي بر سياسي بودنه!!!
    اگر قرار باشه به خاطر سياستمون به ورزشگاه بريم نه به خاطر فوتبال ،پس همون بهتر كه من و امثال من عينك قرمز روي چشمامون باشه.

چهارمــــــــــا؛ شما كه ميفرماييد:
    اگر همه چیز داره به این کشور فشار میاره از اشتباهات خودمون تا بدخواهی دیگران و اگر هر روز شاهد بیشتر خورد شدن استخوانهای این سرزمین هستیم باید به این ایمان بیاریم که در این جهان نابرابر فقط ماییم که میتونیم ستون فقرات همیدگه باشیم
    پس چرا باز هم بايد عروسك خيمه شب بازي بقيه باشيم و تا ما رو تحريك كردند فوتبال رو كنار بذاريم و به خاطر مسائل سياسي بريم استاديوم در حالي كه سودش رو يكي ديگه ميبره و ضررش رو ما؟

ببخشيد پرحرفي كردم

2. 3 کاربر از kingmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دومــــــــــا ؛طرف مقابل حرف ما روزنامه ي به قول شما زرد استقلال جوان نيست!!
    كافيه نيم نگاهي به رفتارها و گفتارهاي فتح الله زاده ،مظلومي و عمران زاده و .... طي يك سال اخير بندازيد تا متوجه بشيد مشكل صرفا از يك روزنامه نيست بلكه مجموعه استقلال مشكل داره!
    دوست من به طور کلی گفتم همه این توهینها و تحقیرها بحثش در رقابتهای داخلیه نباید در رقابتهای خارجی این بحثها رو دخالت بدیم
    سومـــــا ؛شما كه ميفرماييد عينك قرمز رو از چشماتون برداريد آيا بهتر نيست عينك سياست رو از روي چشمانمون برداريم؟!!
    اگر بحريني ها با پرچم عربستان جلوي ما ميرقصند و رفتارهاي مشابه همه دليلي بر سياسي بودنه!!!
    اگر قرار باشه به خاطر سياستمون به ورزشگاه بريم نه به خاطر فوتبال ،پس همون بهتر كه من و امثال من عينك قرمز روي چشمامون باشه.
    دوست عزیز وقتی شما با رقیبی بازی میکنید که سیاست و عقاید ملی مذهبیشو وارد فوتبا میکنه نمیتونید بیتفاوت باشید
    مسئله اف 16 خیلی بزرگتر از این کل کلهای رسانه ای استقلال جوان و پیروزی و حرفهای فتح الله زاده و عمران زاده هاست

این نشون میده یه تفکر منفی در کشورهای همسایه از سطح سیاست و سران اون کشور وسعت گرفته و در بین مردم این کشورها در حال ریشه زدنه

اگر فتح الله زاده توهین کرده اگر بازیکنای استقلال مربیشون یا روزنامه هاشون این کار رو کردن یه بحث داخلیه میشه با کمی گذشت و منطقی فکر کردن در رقابتهای خارجی موقتا این مسائل رو فراموش کرد

4. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تکرار شد
    حذف شد
    Last edited by گرافيكار; 20-02-2012 at 17:46.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قضیه f16 اومد وسط
    نمیدونم چرا هیچ موضع گیری قاطعی چه در ورزش و چه حتی سیاسیون ما نگرفتن
    من احساسات جناب kingmostafa رو کاملا درک میکنم،واقعا تو این بازیهای اخیر از اعضای هیئت مدیره گرفته تا هوادارای استقلال خیلی بی جنبه بازی در آوردن و واقعا رو اعصابو روان ما رفتن که چوبشو خوردن و بازم میخورن اما ...
    قضیه بازی تیمهای ایرانی جلو عربا و مخصوصا سعودیا از زمین تا آسمون فرق میکنه
    اینجا ورزشگاه نمیریم که استقلال ببره،ورزشگاه میریم که اون عربا ببازن
    خیلی قضیه اینجا فرق میکنه
    دوست من متاسفانه قضیه ما و اعراب دیگه یه قضیه صرفا سیاسی نیس،چون خیلی از این وهابیای سعودی با دولتو نظام مشکل ندارن،با خود من و شما و مذهبمون مشکل دارن
    به نظرم این یه کار که طرف f16 هاشو به رخمون کشید خیلی توش پیام هس،این طرف دیپلمات نیس که همچین حرفی زده،یه فوتبالیست که جزء عموم مردمشون حساب میشه و احتمالا سوادشم تا راهنماییم نباشه
    تو خاک خودمون همچین جراتی کردن خدامیدونه تو بازی الهلال تو عربستان چه ها که با تیممون نکن
    این یه کارشون که منمو ترقیب کرد بازم تو بازیای بعدی استقلال جلوی عربا ازش حمایت کنم،چه استقلال چه سپاهان،فرقی نمیکنه

7. 5 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض ادوکوویچ: از رقابت با معمارزاده و هوشیار نمی‌ترسم

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان جدید پرسپولیس گفت: از فوتبال ایران شناخت خوبی دارم و از طریق اینترنت بازی‌های پرسپولیس را دنبال می‌کردم. سمیر ادوکوویچ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص حضورش در پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به شناختی که از فوتبال ایران داشتم تصمیم گرفتم با دعوت مسئولان باشگاه بزرگ پرسپولیس به ایران بیایم. من سابقه حضور در ایران و تبریز را دارم و مدتی در تمرینات تراکتورسازی بودم که البته خیلی کوتاه‌مدت بود اما تجربه بدی نبود. وی افزود: از فوتبال ایران شناخت خوبی دارم و از طریق اینترنت بازی‌های پرسپولیس را دنبال می‌کردم و می‌دانم کیفیت فوتبال شما بالا است. ایران همیشه در قاره آسیا یکی از قوی‌ترین تیم‌های ملی را داشته است. این دروازه‌بان بوسنیایی در پاسخ به این سؤال که آیا امیدوار هستید با پرسپولیس قرارداد ببندید گفت: به نظر می‌توانم پرسپولیسی شوم و می‌دانم موفق خواهم شد اما باید ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد. ادوکوویچ در خصوص حضور هوشیار و معمارزاده در پرسپولیس به فارس گفت: می‌دانم پرسپولیس دو دروازه‌بان خوب دارد اما چرا باید از رقابت با آنها ترس داشته باشم؟‌ کار خودم را انجام می‌دهم و هرچه در توان دارم برای جلب نظر دنیزلی انجام خواهم داد. برای هوشیار و معمارزاده هم آرزوی موفقیت می‌کنم. این را می‌دانم که فقط برای لیگ قهرمانان آسیا به پرسپولیس آمده‌ام. حتماً قانونی است که من می‌توانم بازی کنم و به ایران دعوت شده‌ام. وی یادآور شد: از کادر فنی پرسپولیس شناخت خوبی دارم. انور مربی دروازه‌بانان پرسپولیس را به خوبی می‌شناسم و با تفکرات حرفه‌ای دنیزلی آشنا هستم. امیدوارم رضایت او را جلب کنم. ادوکوویچ در پایان گفت‌وگو با فارس در خصوص هواداران پرسپولیس عنوان کرد: می‌دانم این باشگاه هواداران زیادی دارد و بهترین تیم ایران است به همین دلیل کارم سخت است.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 18:00.

9. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

اين بحث دوپيگ بازيكنان استقلال در اون بازي كذايي جام حذفي به نظرم چيز كوچكي نيست بايد باشگاه به خاطر هواداران هم شده پيگير ماجرا بشه من دقيق نميدونم قانون اينجا چي ميگه ولي انچه مسلم شده اينه كه از دو بازيكن استقلال در اون بازي تست گرفته شده و مشخص شده كه داروي ممنوعه مصرف كردن شايد از 11 بازيكن هم اين تست گرفته ميشد همه مثبت اعلام ميشد حالا به اين بحثا كاري ندارم و اينم قبول دارم كه بازيكناي تيم رقيب نميدونستن كه اون پودر ممنوعه بوده ولي تو اون بازي همه ديدن تيم نصف ونيمه پرسپوليس تو 90 دقيقه مقابل تيم تا بن مسلح استقلال پا به پا دويد و نزاشت كاري از پيش ببرن ولي تو وقت اضافه تواني واسه تيم نموند و به نظرم اون موقع بوده كه اين پودرهاي ممنوعه به داد تيم استقلال رسيده و تونستن نه يك گل بلكه 3 گل بزنن من اون موقع هم مشكوك شده بودم ولي چوون جو بد جور عليه پرسپوليس بود نخواستم حرفي بزنم.
    به هر حال جام حذفي رقابت خيلي مهميه قهرماني توش خيلي ارزش داره نبايد به سادگي از كنار اين مسئله بگذرند.

11. 3 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض سایت الشرق: عقیلی فصل آینده به پرسپولیس می‌پیوندد!

خبرگزاری فارس: با اعلام سایت الشرق قطر هادی عقیلی فصل آینده به پرسپولیس می‌پیوندد. به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، سایت الشرق قطر نوشت: هادی عقیلی، کاپیتان تیم فوتبال العربی پس از قرارداد خود با این تیم که تیرماه سال آینده به پایان می‌رسد راهی پرسپولیس خواهد شد. العربی پس از تعطیلی موقت لیگ ستارگان قطر که به خاطر رقابت‌های مقدماتی جام جهانی صورت می‌گیرد برای آماده سازی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا پنجشنبه آینده در دیداری دوستانه به مصاف السیلیه می‌رود. این تیم قطری که در گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد اولین دیدار خود را با بن‌یاس امارات برگزار می‌کند. این در حالی است که عقیلی در مصاحبه‌های خود اعلام کرده با العربی قرارداد دو ساله دارد.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 18:00.

13. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

رسوایی فوتبال کثیف فینالیست جام حذفی/ امیرآبادی و حسینی دوپینگی های استقلال در دربی 73

مرجع خبری پرسپولیس : استقلال در شرایطی با شکست تیم نصفه و نیمه پرسپولیس به مرحله نیمه نهایی جام حذفی رسید که حالا پس از گذشت هفته ها با اعلام رسمی فدراسیون فوتبال مشخص شد حداقل دو بازیکن این تیم در دربی 73 دوپینگ کرده بودند!
    به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ در حالی بعد از ظهر شنبه تشکیل جلسه داد و پرونده 3 بازیکن لیگ برتری و یک بازیکن لیگ دسته اول مورد بررسی قرار گرفت.
    به دلیل عدم درخواست استیناف از سوی بازیکنان و بر اساس قوانین، اسامی بازیکنانی که به اخطار کتبی بدون گذراندن دوره محرومیت محکوم شدند، به شرح زیر اعلام می شود.
    لازم به ذکر است این بازیکنان به دلیل اینکه فاقد سابقه قبلی محکومیت تخلف از قوانین مبارزه با دوپینگ هستند و از ماده ممنوعه میتل هگزان آمین استفاده کردند، شامل تخفیف شده و به اخطار کتبی بدون گذراندن دوره محرومیت محکوم شدند.
    1-مهدی امیرآبادی –باشگاه استقلال
    2-سید میثم حسینی- باشگاه استقلال
    3-مهرداد پولادی( این بازیکن در حال حاضر در باشگاه پرسپولیس بازی می کند اما زمانی که تست کنترل دوپینگ از وی گرفته شده در تیم مس کرمان حضور داشت.)
    4-حسین کیانی مقدم-باشگاه شهرداری اراک
    کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ اعلام کرد طبق مفاد ماده 82 آئین نامه ملی مبارزه با دوپینگ، این توبیخ به منزله یک بار تخلف است و در صورت تکرار از سوی بازیکن در مراحل رسیدگی بعدی از نظر ملاک تصمیم گیری با تشدید مجازات مد نظر قرار خواهد گرفت. در پایان لازم به یادآوری دوباره است رای صاده شده برابر با مواد 90 تا 96 آئین ملی مبارزه با دوپینگ ایران از امروز اول تا سوم اسفند قابل اعتراض در کمیسیون استیناف آراء دوپینگ فدراسیون فوتبال خواهد بود.

چوب جهل متخلفان را پرسپولیس باید بخورد؟ / استقلال باید بازنده شود ولاغیر

مرجع خبری پرسپولیس : خبر تذکر کتبی به بازیکنان دوپینگی تیم فوتبال استقلال در جام حذفی باشگاه های کشور فضای فوتبال را در بهت و حیرت فرو برده است.
    دو بازیکن از یک تیم دوپینگ کرده اند و در مسابقات لیگ برتر ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا به میدان رفته اند و آب از آب تکان نمی خورد و مساله با یک تذکر حل و فصل می شود!
    این بار دیگر کارت زرد نیست که از روی برگه پاک شود. حکم محرومیت نیست که هر موقع لازم بود ابلاغ شود و هر زمان استقلال در شرایط حساس قرار داشت تعلیق شود.(به جریان انداختن محرومیت آندو تیموریان در مسابقه آسان جام حذفی)
    رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال صراحتا اعلام کرده بازیکنان استقلال دوپینگ کرده اند. وی استدلال کرده دوپینگ نا آگاهانه صورت گرفته و به همین علت تبرئه بازیکنان می شوند. مساله ساده است. بازیکنان را تبرئه کردند، قبول. محروم شدن یا نشدن بازیکنان استقلال برای ما اهمیتی ندارد.اما آگاهانه یا ناآگاهانه این بازیکنان دوپینگ کرده اند.
    حداقل 2 بازیکن در بازی برابر پرسپولیس از مواد نیروزا استفاده کرده و با شرایط غیرعادی و ناعادلانه برابر این تیم به میدان رفته اند و با آزمایش دوپینگ این مساله مشخص شده است. تاوان ناآگاهی مسئولان استقلال را پرسپولیس با حذف از جام باید بدهد؟!
    استقلال باید بازنده شود ولاغیر! تکرار بازی هم منصفانه نیست. چراکه هر 11 بازیکن این تیم مواد نیروزا مصرف کرده اند و در شرایط غیرعادی 120 دقیقه برابر پرسپولیس دویده اند و برنده شده اند.
    مسئولان پرسپولیس مرد باشید و کوتاه نیایید.

قهرمانی به کمک دوپینگ ، بی عدالتی و حمایت مسئولان / شرافت کجاست؟
    مرجع خبری پرسپولیس : خبر دوپینگ چند بازیکن از جمله بازیکنان یکی از تیم های مطرح تهرانی در یکی دو روز گذشته نقل محافل ورزشی شده است.
    مصاحبه های متعدد و مناظره گونه پزشک استقلال و رییس کمیته ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال ، در واقع مهر تاییدی است بر شایعات پیرامون اتهام انجام این عمل توسط بازیکنان باشگاه استقلال.
    سهم هواداران پرسپولیس از این ماجرا افسوس است و خشم و البته افتخار. لزوم پیگیری این موضوع و صدور احکام تعیین شده قانونی برای مرتکبین این عمل شنیع که مانند روز روشن است ، خصوصا رفتاری که در تمامی جوامع ورزشی محکوم است و برخورد قاطع با آن رویه شده است و از مدیران پرطرفدارترین تیم آسیا انتظار می رود که مانع پایمال شدن حق و حقوق میلیونها طرفدار سرخدل باشند.
    اما افتخار ؛ افتخار برای آنکه هوادار پرسپولیس بیش از پیش سرش را بالا بگیرد. افتخار برای هواداران تیمی که اگر بازنده دربی 73 لقب گرفتند ، شرافت خود را به حراج نگذاشتند.
    افتخار برای هواداری از تیمی که با شانزده بازیکن سالم و پاک به مصاف تیمی تا بن دندان مسلح رفت. تیمی که تغییر تاریخ دیدار و داوری های مغرضانه و محرومیتهای بی دلیل و... هم برای برتری اش کافی نبوده، لاجرم به استفاده از دارو برای گرفتن جانی تازه در وقت های اضافی روی آورد.
    افتخار برای هواداری از تیمی که نود دقیقه جانانه در مقابل رقیبش ایستادگی کرد و زمانی دست های خود را به نشانه تسلیم بالا برد که حریف انرژی مضاعف و کاذب رقیبش نشد. توانی که نه به وسیله تمرینات و کار گروهی و فنی به دست آمده باشد بلکه ماحصل استفاده از داروهای نیروزا بوده است.
    به راستی اینجا کجاست؟ اینجا قیمت شرافت چقدر است؟ مبارزه مردانه و پاک کیمیای این روزهای فوتبال ماست و جای خود را به دوپینگ و حمایت های پشت پرده و سرپوش گذاری های مکرر داده است.
    اینجا کجاست؟ مگر می شود در فوتبال یک کشور تیمی با بازیکنان محروم برنده شود، تیمی دیگر بازیکن سه اخطاره به میدان بفرستند و تیمی با مدد جستن از دارو های نیروزا به فینال جام حذفی برسد اما کسی نباشد که در جستجوی جایگاه قانون و نظر آن باشد؟
    هوادار پرسپولیس امروز بیش از دیروز به خود می بالد. افتخار می کند که بازنده سربلند و پاک در قبال ناپاکی و کژی بوده و به اخلاق تیمش می نازد. امروز هوادار می داند که در فوتبال پر از تبانی و دلالی و دوپینگ ایران ، جایگاه تیم هایی که مردانه پای به میدان مبارزه می گذارند بالاتر از این نیست و حتی به جایگاه کنونی تیمش هم افتخار می کند چرا که با تلاش و کوشش بازیکنان خودش به دست آمده و نه توسط مکمل های انرژی آفرین..
    سوال اصلی این است ، برد با چه قیمتی و قهرمانی به چه وسیله ای؟ آبا در تفکر آقایان "هدف وسیله را توجیه میکند؟" آیا برای جبران ناکامی های تیمی ناز پرورده، باید متوسل به راه های فراانسانی شد؟ به راستی ارزش قهرمانی اجباری با کمک داور و کمیته انضباطی و داروهای نیروزا چقدر است؟ جایگاه انسانیت و شرافت و قانون در فوتبال ایران کجاست؟
    مسئولان با چه توجیهی قصد حضور در ورزشگاه و اهدای جام قهرمانی به تیمی دارند که همگان به نوع حضورش در فینال اشراف کامل دارند؟ آیا کسب این جام آن هم به این طریق لذت بخش است؟ آیا اهدای این جام یک آبروریزی کلان در سطح مدیریت ورزشی برای مدیران مدعی اخلاق مداری ورزش ما نیست؟
    با این شرایط و این همه ناملایمات ، قانون شکنی ، تبعیض ، اعمال نفوذ و تخلفات جاری ؛ آیا اسم این ورزش که در ایران انجام میگیرد "فوتبال" است؟؟!

علی ستایش
    انتهای گزارش اختصاصی/امانت داری ، استفاده از این خبر با ذکر نام مرجع خبری پرسپولیس مجاز است

محرومیت تیمی شهرستانی ها و بخشش عمومی تهرانی ها :
    دوپینگ تیم های پایتخت را به « بزرگی شان» می بخشند !

به دليل مصرف دو بازيكن پاس از يك ماده ممنوعه(ماده اكتاپامين) ، از محرومیت چندین ساله گرفته تا کسر امتیاز و جریمه نقدی برای آنان لحاظ می شود در حالی که بازيكناني كه از متيل هگزان آمين بعلت آلوده بودن پودر مكمل هاي مصرفي استفاده كرده اند بدليل عدم اطلاع از آلوده بودن پودر مكمل ها با توبيخ كتبي مواجه شده اند!؟

جلسه کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ برگزار شد و 4 بازیکن متخلف به اخطار کتبی محکوم شدند.
    به گزارش «تابناک»، بر اساس اعلام کمیسیون مذکور 4 بازیکنی که نمونه آنها با ماده ممنوعه میتل هگزان آمین مثبت اعلام شده، به واسطه استفاده از مکمل آلوده و بدون قصد دوپینگ مرتکب چنین تخلفی شدند، بر همین اساس 3 بازیکن لیگ برتری و یک بازیکن لیگ دسته اول به اخطار کتبی و بدون دوره محرومیت محکوم شدند.

این در حالی است که حدود 4 سال قبل آزمايش دوپينگ بازيكنان تيم فوتبال پاس در اولين حضور اين تيم در همدان مثبت اعلام شد و ماده اكتاپامين محلول در پودر مكمل بازيكنان باعث شد برخلاف اظهارات تمامي بازيكنان ،كادر فني و مسئولين از عدم اطلاع و آگاهي نسبت به آلوده بودن مكمل مصرف شده ،كميته پزشكي رأي را بدين صورت اعلام كند:

دوپینگ دسته‌جمعی!

در لیگ هفتم حرفه‌ای که وینکو بگوویچ سرمربی پاس همدان بود دو بازیکن این تیم به اتهام دوپینگ محروم شدند. سعید دقیقی و فاروق اختیاروویچ دوپینگی‌های پاس معرفی شدند. رضا چلنگر مترجم بگوویچ هم سر همین پرونده و دست داشتن در ماجرای دوپینگ محروم شد. البته او هم زیر بار این اتهام نرفت. به هر حال این موضوع آن زمان خیلی سروصدا به پا کرد و پای برخی دیگر از بازیکنان تیم هم به بهانه گوناگون وسط کشیده شد.

به دليل مصرف هر دو بازيكن از يك ماده ممنوعه ،دوپينگ تيمي لحاظ مي شود و هر يك از دو بازيكن به 6 ماه محروميت از تمامي فعاليت هاي ورزشي محكوم و پزشك يار و مترجم تيم پاس نيز هر كدام به 4 سال محروميت از فوتبال محكوم و تيم فوتبال پاس علاوه بر كسر 3 امتياز با
    جريمه مالي 25 هزار فرانك سوئيس مواجه شد.
    امروز 1/12/1390 در سايت هاي مختلف اعلام شد بازيكناني كه از ماده متيل هگزان آمين بعلت آلوده بودن پودر مكمل هاي مصرفي استفاده كرده اند بدليل عدم اطلاع از آلوده بودن پودر مكمل ها با توبيخ كتبي مواجه شده اند و قبلأ هم اعلام كرده اند ماده مورد استفاده حدود 2 الي 3 ماه قبل به ليست مواد ممنوعه اضافه شده است

مطالب را گفتيم تا با بررسي هر دو مورد برداشتي آزاد براي هر خواننده و شنونده مطلب بوجود آورده باشيم . ابتدا بدانيم كه هر دو ماده مصرفي بازيكنان پاس و تيم هاي پايتخت نشين در يك دسته و گروه مواد ممنوعه قرار مي گيرند و ماده متيل هگزان آمين از سال 2010 به ليست مواد ممنوعه اضافه شده است و از طرفي دو بازيكن از يك تيم پايتخت نشين از متيل هگزان آمين استفاده كرده اند اما نحوه برخورد با تيم پاس در مقايسه با تيم معروف پايتخت نشين اصلأ قابل قياس نيست چون اگر همانند تيم پاس برخورد مي شد بايد شاهد ، محروميت بازيكنان ،دست اندركاران ،كسر امتياز و جريمه مالي براي باشگاه مورد نظر باشيم! لازم بتوضيح است هر دو ماده اكتاپامين و متيل هگزان آمين در صورت استفاده در زمان برگزاري مسابقه دوپينگ محسوب ميشود و بعد از 48 ساعت اثرش برطرف خواهد شد !(هر دو حكم ذكر شده در دوره كاري آقاي هاشميان صادر شده است)

با جمع بندي و مقایسه موارد بالا آيا بزرگي و كوچكي تيم ها این شبهه را ایجاد نمی کندکه شاید برخی روابط در تصميم گيريها دخيل باشند؟ آيا مي توان استنباط كرد هر چه تيمي مسئولش بزرگتر باشد خلاف بزرگتر ميتواند انجام دهد و ناديده گرفته شود ؟آيا انتخابات فدراسيون تأثير گذار بوده است ؟ و ....

15. 6 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اسامي بازيکنان خاطي اعلام شد

نام چهار بازيکني که از مکمل آلوده استفاده کردند اعلام شد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ در حالی بعد از ظهر شنبه تشکیل جلسه داد و پرونده 3 بازیکن لیگ برتری و یک بازیکن لیگ دسته اول مورد بررسی قرار گرفت.

به دلیل عدم درخواست استیناف از سوی بازیکنان و بر اساس قوانین، اسامی بازیکنانی که به اخطار کتبی بدون گذراندن دوره محرومیت محکوم شدند، به شرح زیر اعلام می شود.

لازم به ذکر است این بازیکنان به دلیل اینکه فاقد سابقه قبلی محکومیت تخلف از قوانین مبارزه با دوپینگ هستند و از ماده ممنوعه میتل هگزان آمین استفاده کردند، شامل تخفیف شده و به اخطار کتبی بدون گذراندن دوره محرومیت محکوم شدند.

1-مهدی امیرآبادی –باشگاه استقلال

2-سید میثم حسینی- باشگاه استقلال

3-مهرداد پولادی( این بازیکن در حال حاضر در باشگاه پرسپولیس بازی می کند اما زمانی که تست کنترل دوپینگ از وی گرفته شده در تیم مس کرمان حضور داشت.)

4-حسین کیانی مقدم-باشگاه شهرداری اراک

کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ اعلام کرد طبق مفاد ماده 82 آئین نامه ملی مبارزه با دوپینگ، این توبیخ به منزله یک بار تخلف است و در صورت تکرار از سوی بازیکن در مراحل رسیدگی بعدی از نظر ملاک تصمیم گیری با تشدید مجازات مد نظر قرار خواهد گرفت. در پایان لازم به یادآوری دوباره است رای صاده شده برابر با مواد 90 تا 96 آئین ملی مبارزه با دوپینگ ایران از امروز اول تا سوم اسفند قابل اعتراض در کمیسیون استیناف آراء دوپینگ فدراسیون فوتبال خواهد بود.

------------------------
    عجب فوتبالی شده....
    ادم نمیدونه چی بگه.
    این چند روز که اخبار رو پیگیری میکردم اولش باورم نمی شد داستان واقعیت داشته باشه ولی...
    تیم نصفه و نیمه ما مقابل تیمی بازی کرده که به احتمال زیاد همه بازیکنهاش دوپینگی بودن.
    چون اینجوری که من متوجه شدم همشون از مکمل ممنوعه استفاده کردن(چه آگاهانه و چه نا آگاهانه) ولی فقط دو نفرشون تست دادن اونم رندم. و چفتشون مثبت.اینچوری که مصاحبه کردن پزشک تیم به همشون این مکمل رو میداده.
    ولی کجا قراره عدالت انجام بشه خدا میدونه؟!

17. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان فکر کنم به همه ثابت شده من پرسپولیسی هستم اگر هم برای بعضی از دوستان ثابت نشده به احترام عضو فعال بودنم به صداقتم در گفتن این جمله اعتماد کنن من طرفدار پرسپولیسم

پرسپولیسی عزیز
    استقلال، بخش بزرگی از جامعه ورزشی ماست که هرگز و هرگز روزنامه زرد استقلال جوان تریبون و نماینده اون نیست و قرار نیست ما با معیار استقلال جوان در مورد بخش بزرگی از جامعه خودمون قضاوت کنیم همونطور که روزنامه زرد پیروزی نماینده ما پرسپولیسیها نیست
    با این جمله کاملا مشخصه شما چه پرسپولیسی متعصبی هستی!!
    توهین های استقلالی های فقط محدود به روزنامه استقلال جوان نبوده شما مثل اینکه می خواهی چشمهات رو ببندی و شتهیاتی که فتل زاده و بقیه اعضای هیئت مدیره اس اس علیه ما گفتن رو 1 شبه فراموش کنی!!

حرف از ملیت و پیشرفت کشورهای متحد زدی! واقعا الان و عربستان و بحرین عجب کشورهای پیشرفته و متمدنی داریم و باید به حال اسپانیا و انگلیس و غیره... تاسف خورد که از این روش ما الگوبرداری نمی کنند و ریشه هایی فسادی جون رئال و بارسا و منچستر و چلسی رو نمیکنن و مانع پیشرفت کشورشون میشن!!!!!!

19. 2 کاربر از /lexus/ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •