دوستان فکر کنم به همه ثابت شده من پرسپولیسی هستم اگر هم برای بعضی از دوستان ثابت نشده به احترام عضو فعال بودنم به صداقتم در گفتن این جمله اعتماد کنن

من طرفدار پرسپولیسم
حرف من با نویسنده این متن و صاحب این تفکره
در اینکه باید تنور رقابت فوتبال داخلی همیشه گرم باشه شکی نیست و در اینکه بخشی از هیزم این تنور همین کریها و سنگ تیم مورد علاقه خود رو به سینه زدن و دنبال منافعش بودن هست هم شکی نیست
پایه های پیشرفت فوتبال ما بر بیش از پیش جدی شدن رقابتهای داخلیش بنا میشه
و باز در اینکه در این رقابت سمت آبی میدان در روزهای شکست قرمزها پا رو فراتر از فوتبال و کریهاش گذاشتن و کار رو به توهین و تحقیر کشوندن هم شکی نیست و البته در اینکه روزنامه های منتسب به پرسپولیس هم تیترهای فکر نشده و ناشی از احساسات و با نیت بدست آوردن دل هواداران جوان روی صفحه نخستشون چاپ کردن هم شکی نیست
اما نویسنده عزیز تمام اینها در چارچوب مرزهای این سرزمینن و با تعبییر «دعواهای خانوادگی» کاملا قابل توجیه هستن
مگر دکتر شریعتی نگفت که جنگها و اختلافات داخلی ما به بیگانگان ربطی نداره
نویسنده عزیز عینک قرمز رو از روی چشمهات برای لحظه ای بردار و ببین کسانی در لباس یک تیم فوتبال در برابر استقلال قرار گرفتن و فردا در مقابل پرسپولیس قرار میگیرن که میدان سبز فوتبال رو عرصه بی ادبیها و عقده های تاریخی و عقیدتی خودشون کردن
نگاه کن و ببین که در کشور خودمون و در ورزشگاه خاطره انگیزمون با به رخ کشیدن اف 16 های خودشون عملا ما رو تهدید میکنن
نویسنده و پرسپولیسی عزیز ما برای استقلال هورا نکشیدیم ما برای ایرانی که اگر نباشه ما هم نخواهیم بود هورا کشیدیم
چرا باید مسائل رو از مرزهای خودش خارج کنیم و حریمها رو بشکنیم
چرا باید عربها با وجود زندگی در کشورها و مرزهای مستقل هنگام قرار گرفتن در مقابل ما متحد باشن و مثل بحرینیها پرچم عربستان رو به رخ ما بکشن اما ما که در یک مرز و کشور زندگی میکنیم و در کنار هم نفس میکشیم در برخورد با کشورهای عربی که ورزش رو آلوده به اخلاقهای بیابانی خودشون میکنن متحد نباشیم
پرسپولیسی عزیز
استقلال، بخش بزرگی از جامعه ورزشی ماست که هرگز و هرگز روزنامه زرد استقلال جوان تریبون و نماینده اون نیست و قرار نیست ما با معیار استقلال جوان در مورد بخش بزرگی از جامعه خودمون قضاوت کنیم همونطور که روزنامه زرد پیروزی نماینده ما پرسپولیسیها نیست
ما به عنوان پرسپولیسیها باید دنبال منافع تیم خودمون باشیم که اگر ازش دفاع نکنیم به بزرگترین جامعه ورزشی ایران خیانت کردیم اما این مسائل رو نباید به فراتر از مرزهای خودمون بکشونیم که اگر بکشونیم به تمام ایران خیانت کردیم
ای کاش به جای نگاه کردن به تیترهای روزنامه هایی که قبل از اینکه طرفدار یک تیم باشن به دنبال فروش خودشون هستن به فوتبال و ورزش کشوری نگاه کنیم که داره در همه عرصه ها از همسایگان کینه جوی خودش عقب میفته
اگر همه چیز داره به این کشور فشار میاره از اشتباهات خودمون تا بدخواهی دیگران و اگر هر روز شاهد بیشتر خورد شدن استخوانهای این سرزمین هستیم باید به این ایمان بیاریم که در این جهان نابرابر فقط ماییم که میتونیم ستون فقرات همیدگه باشیم
نویسنده عزیز این جمله رو از این پرسپولیسی بپذیر که جامعه ای که در اون افراد فقط به خودشون تکیه میکنن یک کشور متحد نیست بلکه جامعه ای متحد و پیشروتره که در اون افراد در مواجه با دیگران علاوه بر خودشون به هموطنشون هم تکیه کنن
برای رقابت با استقلال باید ایرانی وجود داشته باشه و اگر حواسمون رو به رفتارهای همسایگانمون ندیم و در کنارش مراقب رفتار خودمون با هموطنانمون نباشیم ممکنه....