صفحه اول پست اول شبكه ها و ساعات پخش وفركانس و....هست
صفحه اول پست اول شبكه ها و ساعات پخش وفركانس و....هست
اطلاعاتی در مورد ورزشگاه محل برگزاری مسابقات BACKLASH 2009
ورزشگاه Dunkin'Donuts Center که به The Dunk معروف می باشد در ایالت Rhode Island واقع می باشد. این ورزشگاه در سال 1972 جهت مسابقات بسکتبال دانشجویی کالج Providence و همچنین برای تیم Providence Reds ساخته شد. این ورزشگاه به نام Providence Civic Center معروف بود تا اینکه در ماه ژون سال 2001 به نام Dunkin'Donut تغییر نام داد. اما امروزه در این سالن مسابقات هاکی و مسابقات بسکتبال برگزار میشود.
مراسم بزرگی که در این ورزشگاه برگزار شده عبارتست از افتتاحیه مسابقات بسکتبال Big East Confrence در سال 1980 و تورومنت های متعدد ECAC و NCAA در سال 1996 و ...
اما این ورزشگاه میزبان دائمی مسابقات کشتی کج بوده و از مهم ترین مراسم می توان به Royal Rumble 1994 و Backlash 1999 و Armageddon 2005 و امسال هم که میزبان مسابقات Backlash 2009 خواهد بود.
Last edited by smallfrank; 09-04-2009 at 22:44.
سلام من بالاخره کدوم کاتال می تونم کشتی کج ببینم
* چند خبر جدید از آندرتیکر :
بتازگی چند خبر مهم از آندرتیکر ، اسطوره ی دابلیو دابلیو ای منتشر شده که اون ها رو با هم میخونیم .
» افت بدنی آندرتیکر :
در خبر ها اومده که آندرتیکر آمادگی بدنی چندان جالبی نداره و از چند ناحیه بشدت درد میکشه . تیکر با وجود این مشکل هم تمریناتش رو انجام میده اما خیلی سبک و به خودش خیلی فشار نمیاره . او خیلی سریع نفسش میگیره و وضعش چندان خوب نیست .
» زانوی آسیب دیده ی او :
آندرتیکر بعد از انجام رسلمینیا به بیمارستان منتقل شد چون بشدت از ناحیه ی زانو درد میکشید ، زانویی که سال هاست او رو اذیت میکنه . او ابتدا به داخل اتاقش رفت و بعد از دوش ، دکتر ها او رو چک کردن و تیکر گفت که زانوی آسیب دیده اش درد زیادی داره . دکتر ها برای دقایقی یخ روی زانوی او گذاشتن و سپس او رو به بیمارستان منتقل کردن . گفته میشه این مصدومیت بعد از زدن اولین تومبستون به شان مایکلز رخ داد و تیکر از اواسط مسابقه (تا آخر) با زانوی صدمه دیده و ورم کرده مسابقه داد .
» دوری آندرتیکر از مسابقات :
یک سری منابع اعلام کردن که دکتر های آندرتیکر گفتن او دیگه نباید مسابقه بده (بدلیل درد زانوش) اما همونطور که پیش بینی میشد تیکر قبول نکرده . گفته میشه که دکتر های WWE به کمپانی اطلاع دادن آندرتیکر حداقل باید تا تابستان امسال اجبارأ استراحت کنه (نمیدونم تا چه حد این خبر درسته) . باید ببینیم کمپانی چگونه این مشکل رو حل میکنه .
» حضور آندرتیکر در مین ایونت اسمکدان :
اون سری از تماشاگرانی که بلیط اسمکدان این هفته رو تهیه کردن - و همونطور که قبلا تبلیغ شده بود - گفتند که مین ایونت اسمکدان این هفته به این صورت خواهد بود :
The Undertaker & Jeff Hardy vs. Edge & Matt Hardy
مشخص نیست که آندرتیکر با این وضعیتش بتونه در این مسابقه شرکت کنه . اما اگه اون منابعی که اعلام کردن مصدومیت تیکر اونقدر ها هم جدی نیست ، خبرشون درست باشه ؛ ممکنه تیکر رو در این هفته ببینیم . احتمال میره در صورت حضور تیکر ، او بیشتر مسابقه رو بیرون باشه (بدلیل مصدومیت) تا کمی به خودش استراحت بده و جف بیشتر مسابقه رو در رینگ باشه .
مشخص نیست کمپانی اینبار چه تصمیمی در این رابطه - مصدومیت تیکر - میگیره .
-----------------------------------
* استوری لاین های احتمالی در سال 2009 :
چندین پایگاه خبری معتبر ، استوری لاین های در نظر گرفته شده برای امسال رو اعلام کردن :
M.V.P. vs. R-Truth | United States Championship Match
Jack Swagger vs. Christian | ECW Championship Match
Rey Mysterio vs. Kane | Intercontinental Championship
Batista vs. Randy Orton | " The Animal " Batista's Revenge
CM Punk Cashing Money In The Bank | WWE Championship Match
Triple H vs. The Undertaker | WWE Championship Match
البته این همه ی استوری لاین ها نیست و فقط مهم ترین هاش هست که در آینده - اگه اتفاق خاصی نیفته و نظر کمپانی تغییر نکنه - شاهدشون خواهیم بود . به نظر میرسه سال جالبی - با داستان های مهیجی - رو پیش رو داریم .
* اعتراضات جری لالر به وینس مک من :
جری لالر ، گزارشگر فعلی برند راء بدلیل حضور نیافتن در رسلمینیا به چیرمن ِ دابلیو دابلیو ای ، وینس اعتراض کرد . جری در جدید ترین مصاحبه اش گفت :
" وینس چند سال پیش به من قول داد که در رسلمینیا از من استفاده کنه . من تا الان در رسلمینیا حضور نداشتم و الان سه سال از اون حرف میگذره و هنوز من در رسلمینیا شرکت نکردم . فکر میکردم دیگه 25مین رسلمینیای تاریخ ، موقعش باشه اما باز هم نشد . "
بنظر من لالر حرف بدی هم نزد و حرفش کاملا منطقی بود ولی به هر حال تصمیم آخر رو وینس میگیره . البته جری لالر به همراه افرادی چون استون کلد ، گرگ د همر ولنتاین و ... جزو گزینه های حضور در مسابقه ی لجند ها برابر کریس جریکو بود اما انتخاب نشد . شاید میتونستن در یه صحنه از لالر در مسابقه استفاده کنن (درگیر شدن با جریکو دور از چشمان داور یا چیز دیگه ای) .
* اخبار کوتاه از استار ها و کمپانی های کشتی حرفه ای :
- راک در جدید ترین مصاحبه ای که داشت بعد از اینکه گفت دیگه کشتی نخواهد گرفت ، جواب چلنج شدن توسط سینا در رسلمینیا 26 رو اینگونه داد : " (با خنده) خنده داره . سینا کلا انسان خنده داری هست . "
- تز ، سوپراستار سابق کمپانی دابلیو دابلیو ای و گزارشگر قبلی برند اسمکدان و ای سی دابلیو ؛ چند روز پیش بعد از به تمام رسیدن قرار دادش WWE رو ترک کرد . گفته میشه Mark Perry جایگزین او خواهد شد .
- پروفایل تز و جی بی ال به ترتیب از راستر اسمکدان و راء برداشته شد و به WWE Alumni منتقل شد .
- در خبر ها اومده که به احتمال زیاد هفته ی بعد در راء که WWE Draft انجام خواهد شد ، شاهد تغییرات عجیبی همچون انتقال باتیستا به اسمکدان و آندرتیکر به راء خواهیم بود .
- مسئولان WWE ، دلیل استفاده نکردن از باتیستا در رسلمینیا 25 رو نداشتن برنامه برای او اعلام کردن . گفته میشه که قرار بوده باتیستا در تابستان آماده ی بازگشت بشه ولی آماده شدن او قبل از رسلمینیا موجب به هم خوردن برنامه ها شده .
نام رخداد : اسمکدان
تاریخ برگزاری : جمعه ، 10م آپریل سال 2009
محل برگزاری : آستن ، تگزاس
عكس های این هفته ی اسمكدان (شامل 68 قطعه عكس) :: لینک دانلود | حجم: MB 4.18
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند عکس از رسلمینیا 25 نشون داده میشه .
اینتروی اسمکدان رو شاهد هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء به همراه آتش بازی و غیره انجام میگیره .
جیم راس میگه : " شما رو به اولین اسمکدان بعد از 25مین رسلمینیای تاریخ از مای نت ورک تیوی دعوت میکنیم . امشب قهرمان سابق سنگین وزن جهان ؛ اج مجری همیشگی برنامه ی کاتینگ اج خواهد بود با حضور قهرمان جدید سنگین وزن جهان ؛ جان سینا . "
موزیک مت هاردی نواخته میشه و او وارد میشه . مت میره داخل رینگ و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . مت میگه : " یکشنبه ی گذشته خاطرات زیادی رو برای همه ی طرفدارا به همراه داشت که ممکنه این ها برای همیشه در ذهن طرفدارا بمونه . خیلی ها مسابقه ی آندرتیکر و ایچ بی کی رو بهترین مسابقه ی تاریخ رسلمینیا میدونن . اما نه ، بهترین مسابقه ی رسلمینیا تاریخ این بود که من اکستریم انیگما (جف هاردی) رو در یه اکستریم رولز مچ به اکستریم ترین شکل ممکن با یه توئیست آو فیتِ اکستریم شکست دادم ! " مت بعد از کمی صحبت ، میگه : " داغون کردن تو ، جف ؛ برای من هیچوقت کافی نخواهد بود . تا زمانی که این پسر ها بازو بند های تو رو میبندن و دختر های کوچولو اسم تو رو فریاد میزنن . من باید تو رو به کل از دابلیو دابلیو ای حذف کنم تا فقط یه هاردی بمونه . " مت در پایان میگه : " جف ، یه بار در زندگیت یه کار درست انجام بده و بیا داخل رینگ و نه تنها از تماشاگرا ، بلکه از من بخاطر اینکه من رو برادر خودت ندونستی عذرخواهی کن . وگرنه ، قول میدم که تو وارد رینگ بشی ، داغونت کنم و تو در حالی که روی استرچر (بران کارد) دراز کشیدی و دیگه نمیتونی کشتی بگیری رینگ رو ترک کنی . " تماشاگرا سرود ' وی وانت جف (ما جف رو میخوام) ' رو سر میدن . موزیک جف پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . جف وارد رینگ میشه و به مت حمله میکنه اما مت رینگ رو ترک میکنه و به طرف استیج میره . در همین لحظه موزیک جنرال منجر جدید اسمکدان ؛ تیئودر لانگ شنیده میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . لانگ میگه : " من شنیدم تو (مت) گفتی که جف اگه عذرخواهی نکنه روی استرچر (بران کارد) خواهد افتاد . برای اینکار فقط یه راه وجود داره و مت ، برای اولین بار در اسمکدان تو و جف در یه مسابقه ی استرچر به مصاف هم میرین . "
کامرشال .
عکسی از اتیتود اجاسمنتِ (اف یو) جان سینا به اج و بیگ شو نشون داده میشه .
در بک استیج ، ایو با کوفی کینگستن مصاحبه ای ترتیب میده . کوفی درباره ی آرزوی دوران کودکی و حضور در رسلمینیا صحبت میکنه و سپس درباره ی مسابقه ی امشبش میگه : " امشب با شکست این غول ، دنیا رو شوکه میکنم . "
مسابقه اول :: کوفی کینگستن برابر بیگ شو
بیگ شو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . سپس شاهد ورود کوفی کینگستن در میان تشویق تماشاگرا هستیم . کوفی چند ضربه میزنه و سعی داره با استفاده از سرعتش بر بازی مسلط بشه اما بیگ شو او رو میزنه و به بیرون پرت میکنه . بیگ شو ، کوفی رو به رینگ برمیگردونه . بیگ شو میخواد مشت بزنه اما کوفی چند کیک میزنه . کار به گوشه ی رینگ میکشه . بیگ شو چند چاپ میزنه و سپس میره برای کبرا کلاچ اسلم اما کوفی کونر میکنه و دو دراپ کیک میزنه . چند مشت از کوفی در گوشه ی رینگ . کوفی میره برای دراپ کیکی دیگه اما بیگ شو او رو کنار میزنه . در گوشه ی رینگ بیگ شو میره برای حمله اما کوفی جاخالی میده و کیک میزنه . کوفی میره بالای طناب ها و میسل دراپ کیک میزنه . ترابل این پردایز و پشت سرش هم دابل لگ دراپ از کوفی . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی میره بالای طناب ها و برای کراس بادی اما بیگ شو تو هوا به او کی او پانچ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : بیگ شو
بعد از مسابقه ، بیگ شو با رضایت کامل دستش رو بالا میبره .
کلیپی از هال آو فیم 2009 پخش میشه .
در مین ایونت شاهد مسابقه ی استرچر بین مت و جف خواهیم بود .
کامرشال .
ویدئویی از چگونه غلبه کردن سانتینو برابر بث فینکس نشون داده میشه .
سانتینو وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . او اینبار لباس زنانه بر تن نکرده و با همون شخصیت سانتینو وارد شده (نه سانتانا) . او میره داخل رینگ و درباره ی پیروزی خواهرش صحبت میکنه . سپس ویدئویی از چگونگی پیروزی سانتینو (سانتانا) در رسلمینیا 25 و بتل رویال دیوار رو شاهد هستیم . سانتینو در ادامه ی صحبت هاش میگه : " من امشب به اسمکدان اومدم چون ممکن هست که در درفت به اینجا منتقل بشم . حالا میخوام یه اوپن چلنج رو داشته باشم برای تمام استار هایی که در بک استیج هستن . اون بد بدخت رو بفرستید بیاد داخل رینگ . " موزیک گریت کالی نواخته میشه و او به همراه رانجین سینگ در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . گریت کالی میره داخل رینگ و چند جمله صحبت میکنه و سینگ اون ها رو برای سانتینور ترجمه میکنه . سینگ میگه : " گریت کالی میگه که خواهر تو ، سانتانا امشب خیلی باحال شده . (کالی لبخند میزنه) حالا میخوایم بدونیم اگه میشه او بیاد تا کیس کم امشب رو راه بندازیم . " سانتینو با چند جمله که موجب خنده ی مردم میشه ، به نوعی میگه که خواهرش علاقه ای به بوسیدن کالی نداره . سینگ در جواب میگه : " اون چیزی که تو در جواب گفتی ، چیزی نبود که کالی دوست داشت بشنوه . پس ، زنگ شروع مسابقه رو بصدا در بیارین ! "
مسابقه دوم :: گریت کالی برابر سانتینو مارلا
مسابقه آغاز میشه و سانتینو کمی طولش میده . او بالاخره با یه بیگ بوت به طرف گریت کالی میره که کالی ، پای سانتینو رو میگیره و او رو به رینگ میکوبه . سانتینو بعد از یه رفت و برگشت در دستان کالی گیر میفته و کالی گلوی سانتینو رو میگیره . سانتینو مثل دختر ها جیغ میکشه . گریت کالی به او پونجابی پلانج میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : گریت کالی
بعد از مسابقه ، کالی به سانتینو نگاه میکنه و دو دستش رو بالا میبره . تماشاگرا تشویقش میکنن .
کامرشال .
دید یو نوء .
کلیپی زیبا از تبدیل شدن رکورد شکست ناپذیری آندرتیکر به 0-17 پخش میشه .
در بک استیج ، گیل کیم داره خودش رو آماده میکنه .
کامرشال.
مسابقه سوم :: گیل کیم برابر میشل مک کول
کیم داخل رینگ هست و میشل مک کول وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و مک کول چند مشت و کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند حمله ی دیگه از مک کول که در یه صحنه ، گیل کیم از رینگ خارج میشه ، پای مک کول رو میگیره و او میفته . کیم به رینگ برمیگرده . کیم بعد از زدن دراپ کیک ، هاریکنرانا میزنه . ماریس رو میبینیم که داره از بک استیج مسابقه رو از مانیتور تماشا میکنه . کار به بیرون رینگ کشیده و چندین رفت و برگشت از هر دو دیوا . مک کول با قدرت کیم رو به پله ها میکوبه . او رو بعد از یه کیک به رینگ برمیگردونه . مک کول کاور میکنه ، یک..دو.. . کیم از جاش بلند میشه و چند کیک میزنه . میره بالای طناب ها و کراس بادی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . او بار دیگه به بالای طناب ها میره و میخواد میسل دراپ کیک بزنه اما مک کول جاخالی میده . مک کول میره برای پین فال اما گیل کیم پین رو برای خودش ریورس میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : گیل کیم
بعد از مسابقه ، گیل کیم خوشحالی میکنه و مک کول با داور بحث میکنه .
در بک استیج ، اج داره خودش رو آماده میکنه .
کامرشال .
در این هفته ی راء ، درفت انجام خواهد شد .
اج وارد رینگ شده و موزیک او قطع میشه . تماشاگرا سرود ' یو ساک ' رو سر میدن . اج میگه : " من یه هفته هست که نخوابیدم . من میخواستم که بزرگ ترین پیروزی زندگی ام رو در هیوستن تگزاس جشن بگیرم اما قهرمانی سنگین وزن جهان من دزدیده شد ، اون دزدیده شد توسط مهمون امشب من ؛ جان سینا . " موزیک سینا نواخته میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او میره داخل رینگ ، اج بهش میگه که بشینه . جان سینا بلند داد میزنه ' د چمپ ایز هیر ' . اج میگه : " گفتم بشین . ببین ، من تا وقتی که کمربند سنگین وزن جهان رو داشتم ، با تمام مشکلات زندگی ام مقابله میکردم . اما تو اون رو از من دزدیدی . " سینا سریعا از جاش بلند میشه اما اج ازش میخواد که بشینه . سینا میگه : " واقعا اینجوریه ؟ من ازت دزدیدم ؟ خودت باش اج . تو در رسلمینیا باختی . " اج میگه : " تو زندگی من رو به گند کشیدی . " سینا میگه : " تو فکر میکردی این داستان چجوری میخواد تموم شه ؟ " سپس سینا صندلی خودش رو به اج نزدیک تر میکنه . سینا میگه : " چند ساله که ما داریم این کار رو انجام میدیم ؟ چند ساله که داریم خودمون رو داغون میکنیم ؟ چند ساله که در شهر های مختلف داریم سر کمربند میجنگیم ؟ ما اوقات خوش داشتیم ، دوست دختر ، پدر من ، هوم تاون من ، هوم تاون تو ، الیمینیشن چیمبر ، میز ، نزدبون ، صندلی ، کیف ، تاریخ ، چمپینشیپ ها و رسلمینیا . ما این کار ها رو انجام میدیم چون مردم این کار ها رو دوست دارن . هر وقت که ما برابر هم قرار میگیریم بهترین درگیری رو بوجود میاریم . اما حالا تو میای و میگی من این رو ازت دزدیدم ؟ من زندگی ات رو به گند کشیدم ؟ اگه همین رو میخوای بگی ، باید بگم من حاضر نیستم وقتم رو اینجا تلف کنم . " سینا از جاش بلند میشه و اج به سینا میگه : " من ازت متنفرم . این کلمه ی تنفر دقیقا تمام اون چیزی هست که من نسبت به تو حس میکنم . من از تو ، از تی شرتت ، از بازو بندت ، از مچ بندت ، از موزیکت و ... متنفرم . این داره کریر هر دوی ما رو خراب مبکنه . اما در بکلش ، یکی پیروز میشه و از دیگری جدا میشه . و مطمئن باش که اون یک نفر ، من هستم . " جان سینا میگه : " نه ، شاید تو از من باهوش تر باشی ، اما من شهامتم از تو بیشتره . هیچ ربطی به کلاه نداره (کلاهش رو پرت میکنه یه طرف) . ربطی به مچ بند نداره (اون رو هم پرت میکنه) ، ربطی به تی شرت نداره (اون رو به طرف تماشاگرا پرت میکنه) . میبینی ! یعنی این همه درگیری ای که بوده بخاطر این ها بوده ؟! " سپس سینا از اج میخواد که او رو بزنه . او میگه : " به من مشت بزن وگرنه بهت حمله میکنم و میزنمت . " اج فیگور میگیره تا سینا رو بزنه اما رینگ رو به آرومی ترک میکنه . اج میره از روی استیج ، برمیگرده و به سینا نگاه میکنه ، در حالی که موزیک سینا داره پخش میشه .
مسابقه ی بعد ، تگ تیم دو به دو خواهد بود .
کامرشال .
عکسی از دابلیو دابلیو ای دات کام (مربوط به رسلمینیا) دیده میشه .
مسابقه چهارم :: تد دیبیاسی و کودی رودس برابر یونیفاید تگ تیم چمپینز ، کارلیتو و پریمو
کارلیتو و پریمو در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن . سپس شاهد ورود لگسی هستیم . مسابقه رو دیبیاسی و کارلیتو آغاز میکنن . دیبیاسی کنترل بازی رو در دست میگیره و چندین تگ پشت سر هم صورت میگیره و این موجب میشه تیم لگسی بر بازی مسلط بشه . کارلیتو و کودی درگیر هستن ، کارلیتو اینساید کردل میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کودی بلند میشه و کلوزلاین میزنه . حالا کم کم تیم برادران کولون با چند تگ و دابل تیم به بازی برمیگردن و کارلیتو بعد از یه اسپرینگبورد ، جای خودش رو به پریمو میده و پریمو (که دومیت تگش هست) میاد و به لگسی دابل کلوزلاین میزنه و اون ها رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کارلیتو و پریمو خوشحالی میکنن و میریم برای کامرشال . دیبیاسی ، پریمو رو تو ابدامینال لاک گیر انداخته . پریمو سعی داره به بازی برگرده اما دیبیاسی او رو میزنه و کودی رو تگ میکنه . کودی میاد و دابل اکس هندل میزنه . کودی بادی اسلم میزنه . سپس دییباسی رو تگ میکنه . دیبیاسی میاد و آیریش ویپ میکنه و سریعا کودی رو به بازی برمیگردونه . کودی ابدامینال استرچ میکنه . پریمو به بازی برمیگرده و کودی رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . پریمو جای خودش رو به کارلیتو میده و کودی به کمک تد به رینگ برمیگرده . کارلیتو کلوزلاین میزنه . سپس میره و دیبیاسی رو پرت میکنه بیرون رینگ . کارلیتو میره بالای طناب ها اما کودی جلوی پرش او رو میگیره . کودی حواس داور رو پرت میکنه و دیبیاسی ، کارلیتو رو خفه میکنه (سعی داره خفه کنه) . کارلیتو برمیگرده و از کودی ، کراس رودس دریافت میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : تد دیبیاسی و کودی رودس
بعد از مسابقه ، دیبیاسی و کودی به پریمو حمله میکنن . دیبیاسی به پریمو ، دریم استریت میزنه . سپس کارلیتو میخواد به برادرش کمک کنه که او هم چند ضربه از کودی و تد دریافت میکنه . در همین لحظه رندی اورتن وارد میشه و او هم دو کیک به شکم پریمو و کارلیتو میزنه . رندی ، دست دیبیاسی و کودی رو بالا میبره .
کامرشال .
رندی اورتن به همراه لگسی داخل رینگ هست . او میکروفون در دست داره و میخواد چیزی بگه . او میگه : " در بکلش من با کودی و دیبیاسی تیم خواهم بود تا برابر شین مک من ، تریپل ایچ و باتیستا قرار بگیرم . درسته که باتیستا بازگشتش سورپرایز کننده بود ، اما اون تو همون ابتدای حضورش تو بد دردسری افتاد و به مسابقه اضافه شد . " سپس رندی اورتن درباره ی قوانین مسابقه صحبت میکنه و میگه : " ممکنه تریپل ایچ و اون دو همتیمی کله شقش تصمیم بگیرن دی کیو یا کونت اوت کنن اما من روی این قوانین کار خواهم کرد تا قهرمان دابلیو دابلیو ای بشم . "
جیم راس و تاد گریشم ، مسابقات بکلش رو یادآور میشن .
گریشم ، قوانین استرچر مچ رو میگه .
مسابقه پنجم :: استرچر مچ :: جف هاردی برابر مت هاردی
جف هاردی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . کامرشال . مت هاردی با یه تیپ جدید وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و بیشتر شبیه دعوا هست تا کشتی . جف به مت حمله ور میشه و چند مشت و کلوزلاین میزنه و او رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه . جف میره برای کرنر دراپ کیک اما مت رینگ رو ترک میکنه . جف میره دنبال مت و سر او رو بیرون رینگ میکوبه . جف به مت روی بران کارد سوپلکس میزنه و میخواد مت رو از خط رد کنه اما موفق نیست . مت با جف میجنگه و او رو به رینگ برمیگردونه . مت البوء دراپ میزنه . او میره برای سوپلکس اما جف ریورس میکنه و. خودش یه سوپلکس میزنه . جف نشون میده که میخواد توئیست آو فیت بزنه . اما مت کونر میکنه و ساید افکت میزنه . مت میره بیرون رینگ و استرچر رو نزدیک تر میاره . او بعد از چند مشت ، جف رو میذاره روی استرچر و او رو به طرف ورودی ورزشگاه (خط پایانی) میبره اما جف بلند میشه و به مت کلوزلاین میزنه . جف از بران کارد به عنوان یه اسکیت بورد برای زدن مت استفاده میکنه . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . مت با جف درگیر هست و جف چند کلوزلاین میزنه . مت با زیرکی به بازی برمیگرده و هد سیزرز میزنه . او ، جف رو روی بران کارد میندازه و سعی داره او رو از خط رد کنه اما جف بلند میشه و اسپینینگ میل کیک میزنه . جف ، مت رو به پله ها میکوبه و بعد از چند ضربه او رو روی استرچر میندازه و میخواد از خط رد کنه که موفق نیست و مت از بران کارد برای زدن جف استفاده میکنه . چندین رفت و برگشت ، حالا دو استار به رینگ برمیگردن . مت صندلی به همراه خودش میاره برای زدن جف اما جف نمیذاره . جف ، مت رو با یه فور آرم بر روی استرچر میندازه و میره بالای طناب ها برای پرش اما مت از جاش بلند میشه و کنار میره . جف همچنان تصمیم به پرش داره و با زدن یه ضربه ی پرشی به خود بران کارد ، موجب میشه بران کارد به صورت مت برخورد کنه . جف ، مت رو روی بران کارد میذاره و میخواد او رو ببره اما نمیتونه . جف ، مت رو در حالی که روی استرچر هست به طرف پله ها میفرسته و مت از روی استرچر پرت میشه پائین . جف ، مت رو روی بران کارد میذاره و خودش میره بالای طناب ها و نشون میده که میخواد سوانتان بامب بزنه . در لحظه ی آخر ، مت جاخالی میده و جف بشدت بر روی بران کارد بر خورد میکنه . مت ، جف رو میذاره رو بران کارد و او رو به طرف خط پایانی میبره . جف کمی مقاومت میکنه اما مت یه صندلی برمیداره و با اون ضربه ی محکمی به سر جف میزنه . مت سپس ، جف رو از خط رد میکنه .
» برنده ی مسابقه : مت هاردی
بعد از مسابقه ، تماشاگرا ناراحت هستن و مت نیشخند میزنه . چند صحنه ی مهم از این مسابقه پخش میشه . برمیگردیم ، مت جلوی ورودی ورزشگاه هست و با لبخند دو دستش رو بالا میگیره و میره .
تا كنون این خنده ی آندرتیكر را دیده اید ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چنانچه ورودی جان سینا در رسلمنیا را ندیده اید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این قسمت با هم مروری داریم بر گذشته ریك فلیر .
ریچارد مورگان فلیهر ملقب به " نیچر بوی " ریك فلیر متولد 25 فبریه 1949 ، ( هم اكنون دارای 60 سال سن ) . دارای قدی به طول 185 سانتیمتر و وزنی برابر 110 كیلوگرم است . متولد شهر تنسی در ممفیس . ریك كه پدر و مادر واقعی خود را ندیده است توسط یك زن و شوهر كه سرپرستی او را بر عهده گرفته بودند بزرگ شد ، ( اوایل او در محله " ادینا " در مینه سوتا زندگی میكرد كه بعد از مدتی به شارلوت در كارولینای شمالی نقل مكان نمود ) . او دانشجوی رشته پزشكی در دانشكده مینه سوتا بود . ناپدری او نیز پزشك بود و نا مادریش یك بازیگر زن . در سال 1967 ریك از طرف دبیرستان به سمت رسلینگ كشیده شد . فلیر در سن 22 سالگی توسط "ورن گین" آموزش های لازم را دید و یك سال بعد در دهم دسامبر 1972 به طور رسمی وارد AWA شد . ریك طی دو سال در AWA فعالیت داشت كه در سال 1974 فلیر به دلیل نقل مكان به شهر شارلوت به NWA رفت و كارش را در آنجا ادامه داد ، در همان دوران بود كه فلیر لقب "NATURE BOY" را برای خود انتخاب كرد . اولین مسابقه رسمی ریك فلیر در NWA به 17 می 1974 بر میگردد كه توانست حریف خود "لز تیچر" را شكست دهد . كمی بعد فلیر با شكست "پال جونز" توانست عنوان NWA Mid Atlantic Television title را از آن خود كند كه این اولین عنوان رسمی فلیر در دوران حرفه ایش بود ، از اواخر سال 1975 تا اوایل سال 1976 مصدومیتی برای ریك پیش آمد و كمر او دچار شكستگی شد كه به مدت سه ماه از میادین به دور بود . فلیر پس از بازگشت همچنان در NWA فعالیت داشت و در آنجا همراه با بزرگانی همچون : بوبو برازیل ، دادی روگرز ، جیمی اسنوكا ، بیگ جان استاد ، كن پاترا ، بلك جك ، ایرون شیك ، گرگ ولنتاین ، رودی پایپر ، ایوان كولوف و ... به یك سوپراستار بزرگ و كامل تبدیل شد .
ریك فلیر قهرمان شانزده دوره ی سنگین وزن جهان :
پر افتخار ترین سوپراستار تاریخ به حساب میآید كه توانسته است 16 بار عنوان قهرمانی سنگین وزن را كسب نماید :
1.
هفدهم سپتامبر 1981 :: با برد برابر داستی رودز - St Louis
2.
بیست و چهارم نوامبر 1983 :: با برد برابر هارلی ریس - Starrcade - steel cage match
3.
بیست و چهارم می 1984 :: با برد برابر كری وان - Japan
4.
هفتم سپتامبر 1986 :: با برد بر داستی رودز - St Louis
5.
بیست و ششم نوامبر 1987 :: با برد بر ران گاروین - Starrcade - steel cage match
6.
چهارم می 1989 :: با برد برابر ریكی استیمبات - Wrestle War
7.
یازدهم ژانویه 1991 :: با برد برابر استینگ - East Rutherford, NJ
8. نوزدهم ژانویه 1992 :: برنده مسابقه 30 نفره رویال رامبل و گرفتن WWF Champion title
9.
یكم سپتامبر 1992 :: با برد برابر رندی سویج - Hershey, PA
10.
هجدهم جولای 1993 :: با برد برابر بری ویندهام - Clash of Champions 24
11.
بیست و هفتم دسامبر 1993 :: با برد برابر ویدر - Starrcade
12.
بیست و هفتم دسامبر 1995 :: با برد برابر رندی سویج - Starrcade
13.
یازدهم فبریه 1996 :: با برد برابر رندی سویج - Superbrawl - steel cage match
14.
چهاردهم مارچ 1999 :: با برد برابر هولك هوگن - Uncensored - first blood match
15.
پانزدهم می 2000 :: با برد برابر جف جرت - Monday Nitro
16.
بیست و نهم می 2000 :: با برد برابر كوین نش - Monday Nitro
البته ریك فلیر دارای عنوان های زیادی است كه در این قسمت شاهد انها هستید :
o - WWE World Tag Team Champion [3] Times
o - WWE Intercontinental Champion
o - WCW United Statet Champion
o - WWF Royal Rumble Winner 1992
o - Missouri Heavyweight Champion
o - NWA United Statet Champion [3] Times
o - NWA World Tag Team Champion [2] Times
o - Mid-Atlantic Tag Team Champion [4] Times
o - Mid-Atlantic Television Champion [2] Times
لقب ها :
o - The Nature Boy
o - The REAL World's Champion
o - Slick Ric
o - The Greatest Wrestler Of All Time
o - The Dirtiest Player in the Game
o - Naitch
همسر ها :
ریك فلیر تا كنون سه بار ازدواج كرده است كه از دو تای انها صاحب چهار فرزند شده است .
1.
لسلی گود من : همسر اول فلیر - از 28 اگست 1971 تا 18 جولای 1983 - دارای دو فرزند
2.
الیزابت فلیر : همسر دوم ریك - از 27 اگست 1983 تا سال 2006 - دارای دو فرزند
3.
تیفنی وندیمارك : همسر سوم ریك - از 27 می 2006 تا كنون
كوتاه و جالب از ریك فلیر
*
موی با پروكسید سفید شده ی بور
*
فریاد زدن او : "Wooooooooooooooooo"
*
همیشه با زینتی آراسته وارد رینگ میشود
*
حركت پایانی : Figure Four Leg Lock
*
در 29 اپریل 1995 در كره شمالی در میان 195 هزار تماشاچی برابر آنتونیو اینوكی قرار گرفت .
*
بر اساس یك رای گیری به عمل آمده سومین كشتی گیر برتر قرن شناخته شده است .
*
شخصی كه اكثر سوپراستار های امروزی او را الگوی خود قرار دادند .
*
دو پسر به نامهای "دیوید" و "ره ید" ، دو دختر هم به نامهای "میگن" و "اشلی" دارد .
*
میگن و دیوید حاصل ازدواج اول او هستند ،میگن خانواده تشكیل داده است و دیوید هم رشته پدری را دنبال میكند
*
اشلی هم مربی ورزش است و علاقه زیادی به والیبال دارد ، "ره ید" هم دانشجو .
*
او تنها سوپراستاری است كه عنوان های قهرمانی NWA & WWF & WCW را در پرونده خود دارد .
*
او بهترین دوست خود را رودی پایپر میداند .
*
در یكی از نایترو های WCW او دچار حمله قلبی شده است كه سریعا به بیمارستان منتقل شده است .
*
در سالهای 81 ، 84 ، 85 ، 86 ، 89 و 92 برای شش سال به عنوان مرد سال PWI انتخاب شده است .
*
سر گروه تیم Four Horsemen .
*
او یك مدرسه شبانه روزی خیریه افتتاح نموده است .
*
ریك در سال 2004 صاحب نوه شد ، دختر بزرگ او صاحب یك دختر شد كه او را Morgan Lee Ketzner نامیدند .
*
ریك اعلام كرده كه برای فرزندانش هم پدر بوده و هم مادر و هیچ وقت احساس تنهایی نكرده است .
نقل قول های خصوصی ریك فلیر
*
برای اینكه یك مرد واقعی باشید باید رنج های زیادی بكشید .
*
ریك فلیر عاشق سوار شدن بر اتومبیل كالسكه ای ، پرواز كردن و همچنین بوسیدن ناگهانی است .
*
اگر عاشق نشدید ، ریك به شما عشق را میآموزد .
مروری بر ادوار گذشته ریك در موقعیت های گوناگون
* دهه ی 80 ، قهرمان سنگین وزن NWA ، و Four Horsemen
این دهه آغاز خوبی برای فلیر بود چرا كه در این دهه او توانسته بود كه شش بار قهرمان سنگین وزن جهان بشود . اگر چه فلیر در بعضی شوها نشان خود را از دست میداد ، اما به سرعت آن را پس میگرفت . ضمن اینكه در این دهه او گروه Four Horsemen را هم تشكیل داد .
*
فلیر در دابلیو دابلیو اف
دراواخر سال 1991 ریك در دابلیو دابلیو اف دیده میشد . كه همین باعث شد تا او در رویال رامبل 1992 حضور پیدا كند و با خوش شانسی نفر اول رویال بشود و ضمن اینكه قهرمان WWF هم بشود . زیرا قرار بود كه هر كسی كه برنده ی رویال رامبل 1992 شود كمربند WWF Champion به او تعلق گیرد . اما در رسلمنیا همان سال رندی سویج توانست كه ریك را شكست داده و هنوان قهرمانی از آن خود كند . در ساتردی نایت مین ایونتی كه بعد از رسلمنیا انجام شد تیم هولك هوگن و سید توانستند كه تیك ریك فلیر و اندرتیكر را شكست دهند ، ریك در همان سال با كمك ریزر رامون توانست كه كمربند قهرمانی را بار دیگر از رندی سویج پس بگیرید و نهمین قهرمانی خود را جشن بگیرید . در یكی از هاس شو ها هم برت هارت توانست كه ریك فلیر را شكست داده و خود را قهرمان WWF كند . فلیر تا اوایل سال 1993 در دابلیو دابلیو اف حضور داشت . اخرین حضور او در دابلیو دابلیو اف برمیگردد به 25 ژانویه 1993 در Monday Night Raw كه مستر پرفكت توانسته بود ریك فلیر رو شكست بده .
*
بازگشت فلیر به دابلیو سی دابلیو
در 18 جولای 1993 ریك فلیر بعد از استراحت شش ماهه به دابلیو سی دابلیو بازگشت ، و در همان بازگشتش توانست كمربند قهرمانی سنگین وزن را بار دگر به آلبوم افتخارات خودش افزون كنه ، در اواخر سال 1995 ریك باز هم گروه Four Horsemen را تشكیل داد ، در اواسط سال 1996 درگیری های بین این گروه و NWO پیش امد كه یكی از بهترین دوران WCW بود ، ریك در اواخر سال 1996 دچار مصدومیت شد و برای بهبودی آن به ژاپن رفت ، ریك در مارچ 1997 باز به دابلیو سی دابلیو بازگشت ، در اوایل سال 1998 مشكلاتی بین او و اریك بیشاف جنرال منیجر بخت دابلیو سی دابلیو پیش آمد و این باعث شد كه ریك برای مدتی از دابلیو سی دابلیو به دور باشه ، فلیر در اكتبر سال 1998 با بازگشت خود توانست كه در همان شب اریك بیشاف را شكست دهد ، اما در PPV استاركید سال 1998 مغلوب او شد ، ریك تا اواسط سال 2000 در دابلیو سی دابلیو فعالیت داشت و توانست در این مدت برای سه بار دیگر قهرمان سنگین وزن شود كه آخرین آن هم برابر كوین نش بود ، آخرین مسابقه ریك در سال 2000 برابر پسرش دیوید فلیر بود كه آن مسابقه را با شكست پشت سر گذاشت و برای مدتی دابلیو سی دابلیو را ترك نمود ، اما در فبریه سال 2001 ریك باز به دابلیو سی دابلیو بازگشت . اما لیگ دابلیو سی دابلیو در تاریخ 26 مارچ به طور رسمی به فعالیت خود پایان داد كه در آنروز استینگ و ریك فلیر مقابل هم قرار گرفته بودند .
* حضور دوباره فلیر در دابلیو دابلیو اف
در 19 نوامبر 2001 دابلیو دابلیو اف سورپرایز بزرگی داشت و ان حضور فلیر در دابلیو دابلیو اف بود ، استوری لاین ریك در دابلیو دابلیو اف با وینس مك مهن شروع شد كه در رویال رامبل سال 2002 ریك توانست در مسابقه استریت فایت وینس را شكست دهد ، بعد از آن اندرتیكر ریك فلیر را حریف خود در رسلمنیا 18 معرفی میكند كه در رسلمنیا آندرتیكر توانست كه ریك را شكست دهد ، مدتی هم درگیری های بین او و كریس جریكو پیش امده بود ، در همان سال عكس ریك فلیر بر روی پوستر WWF Draft بود ، در بكلش 2002 فلیر با كمك به آندرتیكر باعث شد كه استون كلد بازنده ی میدان باشه و این تیكر باشد كه به مصاف هوگن در جاجمن دی برای چمپین شیپ برود ، فلیر بعد از آن به سمت گروه nWo رفت و در جاجمن دی هم او و بیگ شو توانستند كه در مسابقه هندی كپ مچ استون كلد را شكست دهند ، ریك تا قبل از سپتامبر سال 2002 استوری لاین كوتاهی با ادی گئررو داشت و در آنفورگیون سال 2002 با كمكی كه به تریپل ایچ كرد باعث شد تا تریپل ایچ قهرمان سنگین وزن باقی بمانه .
* Evolution
در 18 نوامبر 2002 با آمدن باتیستا و رندی اورتن گروه ایوولوشن تشكیل شد ، در همان ابتدا اسكات استینر رقیب اصلی این گروه بود كه اتفاقات جالبی در این مدت رخ داد ، اما بعد از نو وی ات 2003 كه تریپل ایچ توانست كه استینر را در مسابقه چمپین شیپ شكست بده ، استوری اینها به پایان رسید ، بوكر تی رقیب بعدی این گروه بود كه در رسلمنیا 19 تریپل ایچ توانست كه او را هم شكست دهد ، از ان پس شان مایكلز و كوین نش از مخالفان این گروه بودند و مسابقات زیادی بین ایوولوشن و انها رخ داد كه اكثریت انها با پیروزی های ایوولوشن خاتمه میافت ، اما اصلی ترین حریف گروه ایوولوشن بیل گلدبرگ بود كه او تنها كسی بود كه توانسته بود به تنهایی از پس این گروه برآید ، در ارماگدن 2003 تمامی اعضای گروه ایوولوشن صاحب كمربند شدند ، رندی اورتن با پیروزی برابر راب ون دم توانست كه كمربند بین قاره ای را از آن خود كند . ریك فلیر و باتیستا هم توانسته بودند كه كمربند های تگ تیم را مال خود كنند . تریپل ایچ هم در مسابقه ی سه نفره توانست كه كین و گلدبرگ را شكست دهد و كمربند سنگین وزن جهان را مال خود كنه . این بهترین و تاریخی ترین شب برای ایوولوشن بود ، در 16 فبریه سال 2004 راب ون دم و بوكرتی توانستند كه باتیستا و ریك فلیر را شكست دهند و قهرمانان جدید تگ تیم شوند . كریس بنوا هم در رسلمنیا 20 توانست كه كمربند تریپل ایچ را مال خود كند ، ادج هم در ونجنس 2004 با برد برابر رندی اورتن قهرمانی اورتن را از او گرفت . این مدت بدترین زمان این گروه بود . اما در سامراسلم 2004 رندی اورتن توانست كه كمربند سنگین وزن را از كریس بنوا بگیره و جوان ترین قهرمان سنگین وزن تاریخ رسلینگ شود ، در شب بعد سامراسلم ایوولوشن در جشنی كه برای قهرمانی اورتن گرفته بودند ناگهان به اورتن حمله كردند و تریپل ایچ چلنجر اورتن در آنفورگیون 2004 شد و توانست كه كمربند سنگین وزن را از اورتن بگیرید ، ایوولوشن تا اوایل سال 2005 همچنان پا بر جا بود كه با حوادثی كه در ایلمنیشن چیمبر رخ داد و باز بینی فیلم آن در راء فردای نیو یرز ریوولوشن باعث شد كه باتیستا هم از این گروه خارج شود و استوری لاین او با تریپل ایچ و ریك فلیر آغاز شود كه در نهایت هم در رسلمنیا تریپل ایچ را شكست داد و برای اولین بار قهرمان سنگین وزن جهان شد .
* ماه می 2005 و طلاق الیزابت فلیر
الیزابت فلیر همسر دوم ریك فلیر طی اظهاراتی كه به دادگاه نموده بود خواستار جدایی از ریك شده بود . دلایل او برای طلاق :
1. كتك زدن های مكرر
2. مصرف بی رویه مشروب
3. فریاد های مكرر
4. ضمن اینكه او اعلام كرد كه یكبار ریك قصد خفه كردن او را داشته
به حر حال این دو در ماه می 2005 از یكدیگر جدا شدند .
* قهرمانی بین قاره ای
فلیر در انفورگیون 2005 توانست كه كارلیتو را شكست دهد و قهرمان جدید بین قاره ای شود .
* ریك فلیر و تریپل ایچ
در تاریخ سوم اكتبر سال 2005 در یك شب ویژه در راء تریپل ایچ و ریك فلیر به مصاف كارلیتو و كریس مسترز رفته بودند كه بعد از مسابقه تریپل ایچ ناگهان با اسلچهمر (پتك) به ریك فلیر حمله ور شد و به طور وحشتناكی فلیر را خون آلود نمود ، درگیری های انها تا تابو توئزدی 2005 ادامه داشت كه در تابو توئزدی ریك فلیر توناست در مسابقه استیل كیج فلیر را شكست دهد و از قهرمانی خود دفاع كند ، درگیری آنها تا سروایوور سیریس سال 2005 همچنان ادامه داشت كه در سروایوور سیریس این تریپل ایچ بود كه توانست در مسابقه لست من استندینگ مچ ریك فلیر را شكست دهد .
ریك فلیر روند خوبی را در یائ ادامه میداد و به مانی این د بنك رسلمنیا 22 هم راه پیدا كرد . بعد از رسلمنیا با حضور اوماگا در راء درگیری های ریك با اوماگا آغاز شد و در بكلش هم با هم مسابقه دادند كه اوماگا برنده ی آن مسابقه بود . بعد از بكلش درگیری های او و میك فولی آغاز شد كه تا سامراسلم 2006 ادامه داشت كه ریك در همه ی انها پیروز بود . در آن دوران بود كه رودی پایپر ، داستی رودز و اس جی تی اسلاتر به راء آمده بودند و كمك حال فلیر بودند ، در سروایوور سیریس سال 2006 هم تیم فلیر توانست كه تیم اسپریت اسكواد را شكست دهند و قهرمانان جدید تگ تیم شوند . فلیر دورانی هم با كنی و ریتد ار كی او استوری داشت كه در درفت سال 2007 به اسمكدان منتق شد . ریك فلیر در اسمكدان نتایج خوبی را گرفت و در بعضی هفته ها با باتیستا تگ تیم بودند . چندی بعد ریك باز به راء منتقل شد ، در جشن 15 ساله شدن راء گروه ایوولوشن تنها برای یك شب تشكیل شد و باتیستا ، ریك فلیر و تریپل ایچ توانستند كه تیم رندی اورتن ، ادج و اوماگا را شكست دهند .
* Career Threatening Matches
در اواخر سال 2007 برای فلیر مسابقات Career Threatening Matche در نظر گرفته شد ، كه ریك فلیر اگر بازنده ی ان مسابقات میشد باید از دنیای كشتی خداحافظی میكرد ، ابتدا در راء برابر رندی اورتن قرار گرفت كه این مسابقه را با پیروزی پشت سر گذاشت ، سپس برابر اوماگا قرار گرفت كه او را هم شكست داد . بعد از آن نوبت به تریپل ایچ رسید كه آن مسابقه هم با پیروزی فلیر به اتمام رسید ، در 14 ژانویه 2008 ویلیام رگال را شكست داد ، در رویال رامبل برابر ام وی پی قرار گرفت و توانست كه اون را هم شكست بده ، در اسمكدان باز هم ام وی پی را مغلوب خود كرد ، در نو وی آت برابر میستر كندی قرار گرفت و توانست كه كندی را هم شكست دهد ، در هفده مارچ برابر وینس مك مهن فائق امد . بعد از نو وی ات اعلام شد كه فلیر جزو هال او فیمر های سال 2008 است كه داستان او و شان مایكلز آغاز شد . قرار شد تا این دو در رسلمنیا برابر یكدیگر قرار گیرند و یكی از به یاد ماندنی ترین مسابقات تاریخ رسلینگ رقم خورد . در این مسابقه نفس گیر این شان مایكلز بود كه توانست ریك فلیر را شكست دهد و باعث شود كه ریك برای همیشه از دنیای كشتی حرفه ای خداحافظی كند .
* مراسم خداحافظی و تقدیر از ریك فلیر
در شب بعد از برگزاری رسلمنیا 24 در راء مراسم با شكوهی برای ریك فلیر ترتیب داده شد كه به نوعی با شكوه ترین مراسم های تاریخ دابلیو دابلیو ای بود ، در آن شب اكثر كشتی گیران قدیمی و فعلی به نوبت با معرفی كردن آنها توسط تریپل ایچ وارد رینگ میشدند و فلیر را در آغوش میگرفتند و از او تقدیر و تشكر میكردند ، تماشاچیان هم با هم فریاد "Thank You Ric" سر میدادند ، بسیار شب زیبا و پر احساسی بود ، به طوریكه شاهد اشك بر گونه های اكثر حاضرین آن شب بودیم . ضمن اینكه در همان شب آندرتیكر نیز وارد شد و برای ریك فلیر احترام گذاشت . بعداز او هم وینس مك مهن كه در آن دوران اصلا در شوء ها حضور نداشت وارد شد . ریك به همراه خانواده خود رینگ را ترك و با تك تك سوپراستار ها دست داد و ورزشگاه را ترك نمود . به این ترتیب ریك با یك مراسم با شكوه از دنیای كشتی حرفه ای خداحافظی كرد .
باتیستا بعد از آن هفته اعلام نمود كه به دلیل باز نشسته شدن ریك فلیر توسط شان مایكلز قصد انتقام جویی از مایكلز را داره .
فلیر در دوران بازنشستگی خود چندین بار در شب های ویژه ی راء حضور پیدا می كرد . تا همین چندی پیش كه كریس جریكو با توهین هایی كه به لجند ها میكرد شاهد این شدیم كه فلیر برای مدتی كوتاه باز به راء باز گرده و درگیری هایی بین جریكو با ریك فلیر ، رودی پاپیر ، ریكی استیمبات و جیمی اسنوكا پیش امد كه كریس جریكو در رسلمنیا توانست كه در یك مسابقه ی هندی كپ ایلمنیشن مچ تیم سه نفره لجند ها كه همراه با ریك فلیر بودند را شكست بده . اما بعد از مسابقه میكی رورك وارد میشود و با یك ضربه جریكو را نقش زمین میكند و به همراه فلیر خوشحالی میكنند . این آخرین حضور فلیر در دوران حرفه ای اش بود .
* هوم ویدیو
تا كنون شش هوم ویدیو مربوط به شخصیت ریك فلیر ریلیز شده است كه به ترتیب لیست كرده ایم :
Ric Flair 2 Decades of Excellence (1995) - VHS
Nature Boy Ric Flair (1999) - VHS
The Ultimate Ric Flair Collection (2003) - 3 DVD SET
Ric Flair & The Four Horsemen (2007) - 2 DVD SET
Nature Boy Ric Flair - The Definitive Collection (2008) - 3 DVD SET
Legends Of Wrestling - "The Nature Boy" Ric Flair and Sgt. Slaughter (2009) - DVD
البته هوم ویدیو های دیگری از ریك فلیر ارائه شده است كه اغلب مربوط به شركتهای خصوصی هستند .
( همانند RF VIDEO ) .
نام رخداد : راء
تاریخ برگزاری : دوشنبه ، 13م آپریل سال 2009
محل برگزاری : اتلانتا ، جورجیا
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از هفته ی گذشته ی اسمکدان و بازگشت باتیستا رو شاهد هستیم .
اینتروی راء رو میبینیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء (آتش بازی و ...) صورت میگیره .
جری لالر و مایکل کول (از راء) ، جیم راس و تاد گریشم (از اسمکدان) و جاش متیوس و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن و بیننده ها رو به تماشای راء این هفته که درفت سال 2009 خواهد بود دعوت میکنن .
امشب یک بتل رویال 15 نفره انجام خواهد شد بین هر سه برند .
همچنین امشب در یه مسابقه ی جالب ، قهرمان سنگین وزن جهان ؛ جان سینا برابر قهرمان ای سی دابلیو ؛ جک سوئگر قرار خواهد گرفت .
موزیک باتیستا نواخته میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . باتیستا میره داخل رینگ ، میکروفون میگیره و میگه : " خیلی خوبه که برگشتم . من بدلیل حمله ی رندی اورتن که چند ماه پیش انجام شد مصدوم شدم . " سپس ویدئویی از این اتفاق پخش میشه . باتیستا میگه : " بدترین چیز این بود که من تو خونه بشینم و برای چهار ماه صبر کنم تا بهبود پیدا کنم . خوب اورتن ، بیا داخل رینگ و مثل مرد با من بجنگ . چون اگه نیای ، من همه جا رو به هم میریزم تا تو رو پیدا کنم . " رندی نمیاد . موزیک شین مک من شنیده میشه و او وارد میشه . شین هم تشویق میشه . شین میگه : " نه ، رندی اورتن مال من هست (بسپارش به من) . " سپس تریپل ایچ در میان تشویق تماشاگرا میاد و میگه : " نه ، تمام اتفاقات اخیر بخاطر من بود و رندی بخاطر من این کار ها رو کرد . رندی برای منه . " در همین لحظه صدای ویکی گررو شنیده میشه که میگه : " ببخشید ، ببخشید . " تماشاگرا او رو بشدت هو [بو] میکنن . ویکی میگه : " کسی که انتخاب میکنه کی برابر رندی اورتن قرار بگیره من هستم . در بکلش ، اگه تیم شما دی کیو یا کونت اوت کنه ، رندی اورتن قهرمان جدید دابلیو دابلیو ای خواهد شد . اما امشب رندی در شوء نخواهد بود ولی تریپل ایچ ، شین و باتیستا باید برابر لگسی در یه هندیکپ مچ مسابقه بدن . اگه تیم لگسی برنده شد ، هیچ کدوم از شما حق نداره بصورت تک به تک با رندی مبارزه کنه ولی هر کسی که از تیم شما ، پینفال رو روی تیم حریف انجام داد ؛ هفته ی بعد در یه مسابقه ی تک به تک برابر رندی اورتن قرار خواهد گرفت . "
در اولین مسابقه ، ری میستریو از راء باید برابر اون بورن از ای سی دابلیو قرار بگیره و برنده ، یه درفت پیک برای برند خودش بدست خواهد آورد .
کامرشال .
مسابقه اول :: اینترکانتیننتال چمپین ، ری میستریو برابر اون بورن
ری در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سپس شاهد ورود اون بورن هستیم که تماشاگرا او رو هم تشویق میکنن . مسابقه آغاز میشه و چند صحنه ی قشنگ رو در همین ابتدای کار از هر دو استار میبینیم . کار با یه سانست فلیپ از بورن به بیرون رینگ کشیده میشه . ری ، دراپ تو هولد میکنه . به رینگ برمیگردن و ری کاور میکنه ، یک..دو.. . ری میره بالای طناب ها و بورن او رو پرت میکنه روی رینگ . کاور میکنه ، یک..دو.. . کیک و استندینگ مونسالت از بورن . کاور میکنه ، یک..دو.. . بورن میره بالای طناب ها اما ری هاریکنرانا میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ری بعد از یه کونر ، بورن رو روی طناب دوم میندازه و بهش سیکس وان ناین میزنه . تاپ روپ اسپلش از ری . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : ری میستریو
بعد از مسابقه ، ری خوشحالی میکنه . راء یه درفت پیک برنده میشه . حالا از مانیتور ورزشگاه باید استاری که به راء منتقل میشه رو ببینیم . خوب ، اون قهرمان ایالات متحده ؛ ام وی پی هست . ام وی پی در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و رو به تماشاگرا یه چیز میگه و میره .
در بک استیج ، کین داره خودش رو آماده میکنه تا وارد بشه .
کامرشال .
در میان تماشاگرا هال آو فیمر ؛ چیف جی استرانگبوء دیده میشه .
مسابقه دوم :: کین برابر دی براین کندریک به همراه ازکیل جکسن
کین وارد میشه و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . سپس براین کندریک وارد میشه که بادی گاردش هم او رو همراهی میکنه . کین از راء و کندریک از اسمکدان هست . مسابقه آغاز میشه و کندریک به چیپ شات میزنه . کین ، حریف رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و روی او کار میکنه . کار به بیرون رینگ میکشه و کین به ازکیل بیگ بوت میزنه . حالا او به رینگ برمیگرده و یه چیپ شات دیگه از کندریک . کندریک میره بالای طناب ها و میپره اما کین او رو میگیره و بهش چوکسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : کین
بعد از مسابقه ، موزیک کین پخش میشه . دومین درفت پیک هم از آن راء میشه . دومین استاری که باید به راء بیاد ، بیگ شو هست . بیگ شو وارد میشه و دستش رو بالا میبره . کین هم از داخل رینگ به او نگاه میکنه .
جری لالر و مایکل کول یادآور میشن که در مین ایونت ، شاهد هندیکپ مچ خواهیم بود .
کامرشال .
در بک استیج ، ویکی گررو و چاوو در کنار هم هستن . اون ها درباره ی این صحبت میکنن که چقدر خوبه که در راء هستن . در همین لحظه رندی اورتن وارد میشه و از چاوو میخواد که بره اما ویکی ازش میخواد بمونه . رندی درباره ی تصمیمات ویکی در ابتدای شوء صحبت میکنه و میگه : " تو نمیتونی هر کاری که تو اسمکدان کردی ، در راء هم انجام بدی . " ویکی گررو عصبانی میشه و میگه : " من نظرم تغییر کرد ، اگه امشب تد دیبیاسی و کودی رودس برنده بشن ، هر کسی رو که اون ها پین کردن باید هفته ی بعد با لگسی در یه هندیکپ 3 به 1 مسابقه بده . "
در بک استیج ، جان سینا داره با کسی صحبت میکنه . در همین لحظه جک سوئگر میاد و به سینا میگه : " امشب وقتی من تو رو شکست دادم ، دابلیو دابلیو ای استار جدیدش رو خواهد شناخت ؛ جک سوئگر . " سینا در جواب (ابتدا) لقب سوئگر رو که آل امریکن امریکن هست مسخره میکنه و سپس میگه : " تو یه بچه ای که فقط چند تا برد داشتی . امشب ، تو احترام گذاشتن رو یاد میگیری . "
در بک استیج ، کلی کلی ، ملینا و میکی جیمز دیده میشن که دارن خودشون رو آماده ی ورود میکنن .
کامرشال .
مسابقه سوم :: کلی کلی ، میکی جیمز و ومنز چمپین ، ملینا برابر ناتالیا ، مک کول و دیواز چمپین ، ماریس
تیم دیواز اسمکدان داخل رینگ هستن . حالا به نوبت ملینا ، میکی جیمز و کلی کلی وارد میشن که هر سه مورد تشویق قرار میگیرن . قبل از بصدا در اومدن زنگ ، دو تیم با هم درگیر میشن . زنگ بصدا در میاد و میکی و مک کول داخل رینگ میمونن تا مسابقه رو اون ها بطور رسمی آغاز کنن . بعد از چند لحظه ، میکی دراپ کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . میکی میره بالای طناب ها برای یه پرش اما مک کول او رو بشدت به رینگ میکوبونه و کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : ناتالیا ، میشل مک کول و ماریس
بعد از مسابقه ، دیواز جدا میشن و به مانیتور نگاه میکنن . یک نفر باید به اسمکدان بره و اون ومنز چمپین ، ملینا هست . ملینا ؛ دیواز برند اسمکدان حاضر در رینگ رو تهدید میکنه .
در بک استیج ، جان سینا داره خودش رو آماده میکنه تا به رینگ بیاد .
کامرشال .
مسابقه چهارم :: وورلد هویویت چمپین ، جان سینا برابر ای سی دابلیو چمپین ، جک سوئگر
لیلیان گارسیا قبل از ورود دو استار ، اعلام میکنه که برنده ی این مسابقه برای برندش ؛ دو درفت پیک کسب خواهد کرد . جان سینا در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سپس شاهد ورود جک سوئگر هستیم . مسابقه آغاز میشه و سوئگر بهتر کار میکنه . او در گوشه ی رینگ سینا رو میزنه و سپس کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . نلسن از سوئگر . سینا قصد داره قفل رو بشکونه که موفق هم هست و بعد از زدن شولدر ، بادی اسلم میزنه . سینا فایو ناکل شفل رو اجراء میکنه . او میره برای اتیتود اجاسمنت (اف یو) اما سوئگر کونر و کاور میکنه ، یک..دو.. . سوئگر کنترل بازی رو در دست میگیره . میریم برای کامرشال . سوئگر همچنان بر بازی مسلط هست . صحنه ای که مربوط به حین بریک هست میبینیم . چند مشت از هر دو ، سوئگر ضربه میزنه و سینا رو روی رینگ میکوبه . کاور میکنه ، یک..دو.. . های نی از سوئگر . کاور میکنه ، یک..دو.. . سوئگر میره بالای طناب ها اما سینا او رو میگیره و از بالای طناب ها به او اتیتود اجاسمنت میزنه . سینا قفل اس تی اف رو روی سوئگر اجراء میکنه و سوئگر تپ اوت میکنه .
» برنده ی مسابقه : جان سینا
بعد از مسابقه ، داور دست سینا رو بالا میبره و راء دو درفت پیک دیگه کسب میکنه . اولیش مت هاردی هست . مت باید به راء منتقل بشه . مت وارد میشه و به سینا نگاه میکنه و سپس میره . دومین نفر ، دابلیو دابلیو ای چمپین ؛ تریپل ایچ هست . دگیم بعد از یه سال به راستر راء برمیگرده . تریپل ایچ در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و به سینا خیره میشه . سینا هم به تریپل ایچ نگاه میکنه . در حالی که تماشاگرا حواسشون به تریپل ایچ هست (سینا هم همینطور) ، اج از میان تماشاگرا میاد و به سینا حمله میکنه . سینا از دست حملات او در میره و اج رو بالای شونه اش میبره ولی اج از رینگ خارج میشه . موزیک سینا نواخته میشه .
در بک استیج ، رندی اورتن نگران هست . کودی و تد هم کنار او هستن . رندی قوانین مسابقه ی امشب رو به اون ها یاد آور میشه . کودی و تد میگن که شاید بتونن با دی کیو پیروز بشن . رندی از این ایده خوشش میاد .
مسابقه پنجم :: گریت کالی برابر سانتینو مارلا
سانتینو وارد میشه و گروهی از تماشاگرا تشویقش میکنن . میریم برای کامرشال . شاهد ورود گریت کالی هستیم که او هم تشویق میشه . بث فینکس و روزا مندز به قسمت ورودی میان و بث میگه : " من با ویکی گررو صحبت کردم و اگه تو (سانتینو) این مسابقه رو ببازی ، باید خواهرت سانتینا (که همون سانتینو هست) در کیس کم هفته ی بعد با حضور گریت کالی شرکت کنه . " مسابقه آغاز میشه و کالی مشت میزنه . سانتینو به کمک طناب ها از دست کالی در میره . او به کالی حمله میکنه ولی کالی او رو میزنه . کالی چاپ (فینیشر) از کالی زده میشه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : گریت کالی
بعد از مسابقه ، کالی خوشحالی میکنه و حالا مانیتور ورزشگاه دوباره شروع به تیک تاک کردن میکنه . میستر مانی اینده بنک ؛ سی ام پانک به اسمکدان منتقل میشه . پانک در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و رو به اون ها کیفش رو بالا میگیره .
در بک استیج ، جان مورسن و میز دیده میشن که دارن خودشون رو برای ورود آماده میکنن .
ویدئویی از فیلم 12 راندز به بازیگری جان سینا پخش میشه .
مسابقه ششم :: کوفی کینگستن برابر میز به همراه جان مورسن
جان مورسن و میز وارد میشن و میز میره داخل رینگ . کوفی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . مسابقه آغاز میشه و چندین هدلاک از هر دو استار . کوفی البوء میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . آرم بار از کوفی اپلای میشه اما میز به بازی برمیگرده . کوفی ، میز رو به بیرون پرت میکنه و سپس یه پرش روی او انجام میده (به بیرون رینگ) . کوفی میخواد میز رو به رینگ برگردونه اما مورسن حواس او رو پرت میکنه . میز ، کوفی رو میزنه و او رو به رینگ برمیگردونه و هدلاک میکنه . کوفی سعی داره به بازی برگرده اما موفق نیست . چند نی ، هدلاک و بولداگ از میز . کاور میکنه ، یک..دو.. . یه حمله ی دیگه به همراه یه کاور از میز ، یک..دو.. . مسابقه کند و بی روح دنبال میشه . حالا کوفی به بازی برمیگرده و به مسابقه سرعت میده . چند حرکت پرشی به همراه کیک و یه تاپ روپ موو دیگه از او . کاور میکنه ، یک..دو.. . لگ سوئیپ و دابل لگ دراپ از کوفی . کاور میکنه ، یک..دو.. . چندین نیز فال از هر دوی اون ها . کوفی میره بالای طناب ها اما مورسن میاد و او رو میزنه . داور میبینه و دی کیو اعلام میکنه .
» برنده با قانون دی کیو : کوفی کینگستن
بعد از مسابقه ، مانیتور نفر بعدی ای که بایدبه راء بیاد رو نشون میده و اون میز هست ! مورسن میره داخل رینگ و با تعجب به میز نگاه میکنه . اون ها همدیگه رو بغل میکنن اما میز در عین ناباوری مورسن رو میزنه و در حالی که مورسن وسط رینگ افتاده ، میز دستش رو بالا میبره .
مایکل کول و جری لالر اعلام میکنن مسابقه ی بعد ، بتل رویال 15 نفره خواهد بود که تیم (برند) برنده ، دو درفت پیک دریافت میکنه .
مسابقه هفتم :: ترای برندد بتل رویال :: تیم راء برابر تیم اسمکدان برابر تیم ای سی دابلیو
بیگ شو ، ام وی پی ، شد ، جی تی جی و مایک ناکس اعضای تیم راء هستن که وارد میشن . سپس شاهد ورود تیم ای سی دابلیو هستیم که فینلی ، مارک هنری ، تایسن کید ، پال برچل و جان مورسن اعضای اون رو تشکیل میدن . در پایان تیم اسمکدان متشکل از چاوو ، اج ، آر تروث ، کارلیتو و پریمو وارد میشن و مسابقه آغاز میشه . خیلی زود و در کمتر از دو دقیقه ، بیشتر استار ها حذف میشن . مورسن ، چاوو ، آر تروث ، شد ، تایسن کید و پریمو حذف میشن . بیگ شو ، کارلیتو رو هم حذف میکنه . مارک هنری و بیگ شو نقش بیشتری داشتن . اج ، فینلی رو حذف میکنه . هنری هم ام وی پی رو . مسابقه تا جایی پیش میره که فقط هنری ، بیگ شو و اج باقی میمونن . بیگ شو و هنری درگیر میشن و اج کنار میره . بیگ شو با یه مشت قوی ، هنری رو حذف میکنه . بیگ شو میره برای یه حمله به اج اما اج جاخالی میده و بیگ شو به بیرون پرت میشه .
» برنده ی مسابقه : تیم اسمکدان
بعد از مسابقه ، اج دستش رو بالا میبره و سپس به مانیتور نگاه میکنه . دو نفر باید به اسمکدان بیان که اولیش ، کین خواهد بود . موزیک کین نواخته میشه و کین وارد میشه و به اج نگاه میکنه . نفر دوم ، کریس جریکو هست . جریکو هم وارد میشه و میره و با اج فیس تو فیس میشه . اسمکدان استار های خوبی رو بدست آورد .
کامرشال .
مسابقه هشتم :: شلتن بنجامین برابر کریسچن
کریسچن در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و میره داخل رینگ . سپس شلتن وارد میشه . کریسچن از ای سی دابلیو و شلتن از اسمکدان هست . شلتن به کریسچن حمله میکنه . چند کیک و سوپلکس از بنجامین . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند کیک دیگه از شلتن . کریسچن به بازی برمیگرده و چند مشت میزنه . شلتن قصد داره در گوشه ی رینگ حمله ای رو ترتیب بده اما موفق نیست و کرسچن جاخالی میده و کیک میزنه . چند مشت دیگه از کریسچن . بک بریکر از شلتن . کاور میکنه ، یک..دو.. . بعد از یه رفت و برگشت ، کریسچن بطور ناگهانی آنپریتیر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : کریسچن
بعد از مسابقه ، داور دست کریسچن رو بالا میبره و حالا یه استار باید به ای سی دابلیو منتقل بشه که اون ولادیمیر کازلاو هست . کازلاو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . کریسجن و کازلاو به هم نگاه میکنن .
در بک استیج ، تریپل ایچ و شین همدیگه رو میبینن و سر اورتن جر و بحث میکنن . تریپل ایچ میگه : " باتیستا هم اگه بود میگفت رندی ماله منه . " باتیستا میاد و میگه که با این موضوع مشکلی نداره . سپس هر سه نفر میرن .
مسابقه نهم :: سی ام پانک برابر مت هاردی
سی ام پانک در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سپس شاهد ورود مت هاردی هستیم . مسابقه آغاز میشه و دو استار درگیر میشن . چند نیر فال و حالا مت هاردی ، ابدامینال استرچ رو اپلای میکنه . چند کیک ، کلوزلاین و دراپ کیک از بالای طناب ها از پانک . کاور میکنه ، یک..دو.. . بیگ نی از پانک به همراه بولداگ . کاور میکنه ، یک..دو.. . پانک میره برای جی تی اس اما مت کونر میکنه و ساید افکت میزنه . تماشاگرا حیغ میکشن و در همین لحظه جف هست که از بین تماشاگرا وارد رینگ میشه . داور اعلام دی کیو میکنه .
» برنده با قانون دی کیو : مت هاردی
بعد از مسابقه ، جف به مت توئیست آو فیت میزنه . جف میره بالای طناب ها برای سوانتان بامب اما مت رینگ رو ترک میکنه . پانک عصبانی هست و حالا مانیتور ورزشگاه نفر بعدی که باید به راء منتقل بشه رو نشون میده و اون دیواز چمپین ، ماریس هست . ماریس وارد میشه ، جلوی تماشاگرا فیگور میگیره و میره .
کامرشال .
مسابقه دهم :: تامی دریمر برابر کریس جریکو
کریس جریکو وارد میشه و میره داخل رینگ (از اسمکدان) . سپس شاهد ورود تامی دریمر هستیم (از ای سی دابلیو) . حمله ی اول از جریکو انجام میشه اما دریمر دو بار هیپ تاس میکنه و سپس جریکو رو به بیرون رینگ میفرسته . در بیرون رینگ ، جریکو بهتر کار میکنه ولی دریمر با یه کونر ، مسابقه رو به رینگ برمیگردونه . دریمر میره برای یه حمله اما بوت دریافت میکنه . جریکو سعی داره بر بازی مسلط بشه . اسلیپر هولد از جریکو . دریمر با دو کلوزلاین به بازی برمیگرده و سپس در گوشه ی رینگ دراپ کیک میزنه . او میره برای دی دی تی اما جریکو کونر میکنه و والز آو جریکو رو اپلای میکنه . دریمر داره درد میکشه اما به هر شکل از قفل رهایی پیدا میکنه و کاور میکنه ، یک..دو.. . دریمر سیت داون پاور بامب میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کار به بالای طناب ها میکشه و جریکو و دریمر اونجا با هم درگیر میشن . دریمر ، جریکو رو پرت میکنه پائین و میره برای یه پرش اما جریکو تو هوا به او کدبریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : کریس جریکو
بعد از مسابقه ، جریکو به مانیتور ورزشگاه نگاه میکنه و باید یه استار به اسمکدان منتقل بشه که اون قهرمان بین قاره ای ، ری میستریو هست . ری وارد میشه و کمربندش رو بالا میگیره .
کامرشال .
مسابقه یازدهم :: شین مک من ، باتیستا و دابلیو دابلیو ای چمپین ، تریپل ایچ برابر کودی رودس و تد دیبیاسی
لگسی وارد میشه و میریم برای کامرشال . تریپل ایچ وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . شین هم همینطور . در پایان ، باتیستا وارد میشه که نسبت به سه همتیمی خودش بیشتر تشویق میشه . شین و تد مسابقه رو آغاز میکنن و شین به تد و کودی همزمان حمله میکنه و اون ها رو میزنه . تریپل ایچ و باتیستا سعی دارن جلوی او رو بگیرن . شین عقب عقب میره و باتیستا خودش رو تگ میکنه . این باعث عصبانی شدن شین میشه . باتیستا به تد اسکوپ اسلم میزنه و میره تا روی او کار کنه اما تریپل ایچ هم خودش رو تگ میکنه . تریپل ایچ ، نی و کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . یه کاور دیگه ، یک..دو.. اما باتیستا دخالت میکنه و با تریپل ایچ جر و بحث میکنه . تد از پشت به تریپل ایچ حمله میکنه و جای خودش رو به کودی میده . کودی در گوشه ی رینگ تریپل ایچ رو میزنه . کودی سریعا تد رو به بازی برمیگردونه و اون ها روی تریپل ایچ دابل تیم انجام میدن . دراپ کیک از تد . کاور میکنه ، یک..دو.. . تد با کودی تگ میکنه و کودی میاد و روی زانوی تریپل ایچ کار میکنه . تریپل ایچ سعی داره به بازی برگرده اما موفق نیست و کودی یه نیرفال بدست میاره . تد تگ میشه و او هم روی پای تریپل ایچ کار میکنه . تد بعد از یه حمله کاور میکنه ، یک..دو.. . تریپل ایچ با یه جاخالی به بازی برمیگرده و میخواد تگ کنه اما تد سریعا جای خودش رو به کودی میده و کودی جلوی تریپل ایچ رو میگیره . کودی روی پای تریپل ایچ کار میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تریپل ایچ بک بادی دراپ میزنه و حالا تریپل ایچ و کودی هر دو به طرف همتیمی هاشون میرن . دو هات تگ همزمان شکل میگیره و تد و باتیستا وارد میشن . باتیستا به تد ، بادی دراپ میزنه . باتیستا ، کودی رو پرت میکنه روی زمین و سپس با تد پاور اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا اسپاین باستر میزنه . شین در بیرون رینگ با کودی درگیر هست . باتیستا به تد ، باتیستا بامب میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما شین پینفال رو خراب میکنه . شین و باتیستا (همیتیمی) با هم درگیر میشن . تریپل ایچ خودش رو تگ میکنه و به تد ، پدیگری میزنه . باتیستا برمیگرده و از شین ، اسپیر دریافت میکنه . تریپل ایچ کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : تریپل ایچ ، شین مک من ، باتیستا
بعد از مسابقه ، موزیک رندی اورتن نواخته میشه و او در قسمت ورودی ورزشگاه وایمیسه و به تریپل ایچ نگاه میکنه . هفته ی بعد ، رندی و تریپل ایچ در یه مسابقه ی تک به تک برابر همدیگه قرار میگیرن .
آشنایی با قوانین و اصطلاحات کشتی کچ
چند نکته در مسابقه دو نفره و بیشتر مسابقات:
اگر هر دو بازیکن نقش زمین شوند داور تا شماره 10 میشمارد اگر حتی یکی از انها از جای خود بلند شد یا تنوانست سر زانوی خود را از زمین بلند کند مسابقه ادامه پیدا میکند وگرنه داور مسابقه را بدون برنده یا مساوی اعلام میکند
حرکات خطا فقط در صورت دید داور گرفته میشود و اگر داور صحنه را نبیند مسابقه ادامه پیدا میکند.
به جز استفاده از وسایل موارد دیگری هم وجود دارد که باعث رای داور میشود و خطا اعلام میگردد.
اگر بازیکن به زیر شکم بازیکن حریف ضربه بزند خطای مستقیم گرفته میشود.
اگر بازیکن حریف بخواهد بر بازیکنی غلبه کند اون میتواند خود را به کنار رینگ برساند و یکی از طنابهای رینگ را بگیرد و داور انها را جدا میکنند ویا اینکه شمارش 3 را متوقف میکند این گفته میگویند. rope break حرکت را
اگر بازیکن به حریفش ضرباتی بزند که در محدوده کنار رینگ باشد یا همان عمل روب بریک را انجام داده باشد یا ضرباتی به بازیکن بزند که از نظر داور خطا باشد . تا شماره 5 میشمارد اگر دست از کار خود بر نداشت مسابقه را به نفع دیگری تمام میکند.
پرتاب کردن بازیکن به طرف پله اهنی خطا محسوب نمیشود اما اگر خود پله را به بازیکن بزند خطا مستقیم است
تمام مواردی که گفته شد در حالت معمول مسابقات است فقط در صورتی تقییر میکنند که مدیر مسابقات انها را در بعضی از مسابقات به صلاح خود تقییر دهد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)