تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 320 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض انتقام مادرید از مادرید یا طلسم شکنی بارسا؟

خبرگزاری فارس: بازی برگشت دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در مرحله یک هشتم نهایی جام پادشاهی اسپانیا در نیوکمپ پیش از آن‌که انتقام کاستیانا از کاتالونیا باشد انتقام مادریدی‌ها از خودشان تلقی می‌شود. به گزارش خبرگزاری فارس، ال‌کلاسیکودربی شماره ۲۱۸ (رسمی) و ۲۴۹ (غیر رسمی) ۳۰ دقیقه بامداد پنج‌شنبه در نیوکمپ بین دو تیم بارسلونا و رئال مادرید کلید می‌خورد. دوئل رونالدو و مسی، تقابل گواردیولا و مورینیو، حضور مبهم په‌په، درخشش وعده داده شده سانچس، نگاه داوید ویا به زمین از جایگاه ویژه، تهدید جدایی‌طلبان کاتالونیا به شورش خیابانی و هیاهوی مردم مادرید پس از موفقیت احتمالی رئال مادرید در نیوکمپ نکاتی است که به بهانه این مصاف سنگین و دیدنی رقم می‌خورد. مورینیو به خوبی می‌داند که حریف در دقایق ابتدایی بازی تدافعی اما منطقی از خود به نمایش خواهد گذاشت و پیش‌بینی کارشناسان این است که مادرید نیز در دقایق ابتدایی بیهوده خود را خسته نکند و به مهار حملات نامنظم حریف بپردازد. دو تیم به صورت رسمی در ۲۱۸ بازی برگزار شده به ۸۶ پیروزی دست یافته و پیروز میدان نیوکمپ در این عرصه نیز پیش خواهد افتاد.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:43.

2. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام.
    نمیدونم چرا ولی من شدیدا به این بازی امیدوارم (شاید بیشتر از همیشه) و یک جوری رئال تو بازی ها مرگ زندگی در صورتی که شرایط خوب پیش بره به مراتب بهتر از بازی های لیگ میتونه نتیجه بگیره..! رئال رو باور کنید و امیدوار باشید...
    منم همیشه به بازی های رئال امیدوارم. اتفاقا تا پارسال دلم می خواست رئال اول بازی یه گل بخوره, بعد بازیو ببره. چون اینجوری قدرت یه تیمو می شه احساس کرد. اگه رئال همچین قدرتیو نداشت که تحت هر شرایطی نتونه نتیجه رو عوض کنه, اصلا طرفدارش نمی شدم.(امسالم اینقدر تیم غوله که هیچ تیمی جرات نداره اول بازی همون یه گل رو بزنه. در واقع قدرتشو نداره.)
    رئال تیم روزهای سخته.همیشه بهش امید دارم.

یه مورد دیگه هم اینکه این پستم به دلیل لحن بد پاک شده,یکی به من بگه کجاش لحنش بده:
    گفتم تابحال بارسایی ها توی برد از رئال پیشی نگرفتن(البته تا اونجایی که من می دونم.) امیدوارم امشبم به این آرزوشون نرسن.
    فقط امیدوارم دیگه این پست پاک نشه.چون دیگه شورشو در آوردن

4. 3 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش ویدئویی: کاروان مادریدی ها وارد بارسلونا شد

پرتغالی های رئال مادرید شاد و خندان در کنار هم وارد فرودگاه بارسلونا شدند

ایت گل- کاروان رئال مادرید ساعت 12.30 دقیقه ظهر وارد فرودگاه ال پرات بارسلونا شدند.
    حدود پنجاه هوادار رئال در بارسلونا به استقبال بازیکنان این تیم آمده بودند و به محض خروج مادریدی ها از ترمینال، مورد استقبال هواادارانشان قرار گرفتند
    مورینیو و شاگردانش با استفاده از اتوبوس اختصاصی رئال به هتل خوان کارلوس 1 رفتند .
    اگر می خواهید ویدئویی مربوط به ورود کاروان رئال به بارسلونا را تماشا کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.

6. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته ۳ به ۲ هم بزنیم باز ما صعود میکنیم.
    درسته که به احتمال ۹۹ درصد میبازیم و حذف میشیم ولی چیزی از ارزش های مورینیو کم نمیشه!
    اگه قرار باشه همه طرفدارا و بازیکنا اینجوری فکر کنن و با این فکر وارد زمین بشن همون بهتر که اصلا بازی نکنن!
    من طرفدار بارسا هستم ولی در مورد تیمی که طرفدارش هستین اینجوری نگین رئال یه تیم بزرگ هست و هیچ وقت نمیشه دست کمش گرفت

8. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

پيشخوانِ برجسته:

همه چيز در ال كلاسيكو ممكن است

ديگر پيشخوانها:

بارسلونا - رئال مادريد 22:00 به وقت اسپانيا (00:30 به وقت ايران)

مورينيو:"تلاشمان را خواهيم كرد"

"په په اگر شرايط بازي را پيدا كند حضور خواهد داشت،ولي حضور او،ديارا و گرانرو مشخص نيست"

"من كارهاي محرمانه را بلد نيستم چيزي از سانسور نيز نميدانم"

گوارديولا:"اميدوارم با په په برخورد خوبي داشته باشند"

"اگر اتفاقي كه براي فيگو رخ داد بار ديگر رخ دهد مشخص ميشود درس نگرفته ايم"

"اگر چنين اتفاقي رخ دهد براي من از يك حذف تحقيرآميز نيز دردناكتر است"

راموس و كاسياس:"توانايي جبران نتيجه در وجود اين تيم هست"

مادر سرافينا راهبه ي فوتبال دوست:"دعا ميكنم كه مادريد موفق شود"

AS

پيشخوانِ برجسته:

مورينيو آخرين تمرين را با په په انجام داد

ديگر پيشخوانها:

بارسلونا - رئال مادريد 22:00 به وقت اسپانيا (00:30 به وقت ايران)

مورينيو آخرين تمرين را با په په در يك تيم 13 نفره انجام داد

تيم ساعت 11:30 پرواز ميكند و ليست كمي قبل بعد مشخص خواهد شد

كاسياس و راموس متحد در رئال مادريد تي وي

"زندگيمان را در اين بازي ميگذاريم.مورينيو مربي ايده آلي است"

10. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه michaelkp1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض real

رئال تیم روزهای سخته.همیشه بهش امید دارم.
    اینو راست گفتی سال 2007-2008 زمان برند شوستر یادتونه رئال تو بد بحرانی گیر کرده بود 4تا 4تا گل از ختافه و سویا میخورد(که هیگایین اومد تنهایی 3 گل تو کمتر از 20 دقیقه زد ) تو جام قهرمانان به رم تو خانه باختیم واقعا تو بحران بدی بودیم حالا یا مورینیو به موقعیت خوبی رسیدیم همین که بارسلون ما رو بالای سرش میبینه خودش خیلیه نباید ناشکری کرد کاش امشب لویس فیگو(هی یادش بخیر) رو تو میانه و کارلوس رو تو دفاع دوباره داشتیم تا ببینم باز هم بارسا میتونست عرض اندام کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خوب دوستان تقریبا 30 دقیقه مونده به بازی و امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد و لذت ببریم.اصلا امیدتون رو از دست ندین.در فوتبال همه چیز امکانش هست.به امید پیروزی و صعود به مرحله بعد.

i Hala madrid!

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ترکیب بازی با بارسا با حضور په په و هیگوائین

خوزه مورینیو ترکیب تیمش برای بازی با بارسلونا را اعلام کرد که حضور په په در پست دفاع وسط و هیگوائین در خط حمله از نکات جالب توجه آن می باشد .
    مورینیو بدون استفاده از مارسلو در ترکیب از این ساختار استفاده کرده است : کاسیاس ، آربلوا ، په په ، راموس ، کوئنت رائو ، لاس ، ژابی ، اوزیل ، کاکا ، رونالدو و هیگوائین .
    ترکیب بارسلونا نیز درست مثل بازی رفت است : پینتو ، آلوس ، پیکه ، پویول ، آبیدال ، ژاوی ، بوسکتز ، اینیستا ، سسک ، الکسیس و مسی

14. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

ترکیب بازی با بارسا با حضور په په و هیگوائین

خوزه مورینیو ترکیب تیمش برای بازی با بارسلونا را اعلام کرد که حضور په په در پست دفاع وسط و هیگوائین در خط حمله از نکات جالب توجه آن می باشد .
    مورینیو بدون استفاده از مارسلو در ترکیب از این ساختار استفاده کرده است : کاسیاس ، آربلوا ، په په ، راموس ، کوئنت رائو ، لاس ، ژابی ، اوزیل ، کاکا ، رونالدو و هیگوائین .
    ترکیب بارسلونا نیز درست مثل بازی رفت است : پینتو ، آلوس ، پیکه ، پویول ، آبیدال ، ژاوی ، بوسکتز ، اینیستا ، سسک ، الکسیس و مسی
    ترکیب ترسناکیه !‌ :دي
    کاش هر چی می شه فقط خوب بازی کنه ریال گل مضخرف هم نخوره (‌از طرف برادر وحید :دي )‌

16. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

ترکیب قطعی رئال اعلام شد؛په په در ترکیب فیکس کهکشانی ها

رئال با ترکیب 1- 3- 2- 4 بازی خواهد کرد

سایت گل- درحالی که حدود 45 دقیقه دیگر تا آغاز دیدار حساس ال کلاسیکو باقی است، ژوزه مورینیو ترکیب ثابت تیمش برای این بازی را اعلام کرده است

ترکیب رئال دراین بازی بدین ترتیب است: ایکر کاسیاس، کوئنترائو،آربلوا، په په، راموس، ژابی آلونسو، لاسانا دیارا، کاکا، کریس رونالدو، اوزیل و ایگواین

رئال با ترکیب 1- 3- 2- 4 بازی خواهد کرد

18. 4 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •