سلام .;کسی بوده تا حالا بی خودی حجمش تموم بشه ؟
وقتی یک صفحه لود کامل شده چراغ اینترنت چشمک میزنه du meter هم رسیو نشون میده از مرورگره یا از ویندوز8؟یا چون pppoe وصل شدم.چون قبلا bridge بود اینجوری نبود![]()
سلام .;کسی بوده تا حالا بی خودی حجمش تموم بشه ؟
وقتی یک صفحه لود کامل شده چراغ اینترنت چشمک میزنه du meter هم رسیو نشون میده از مرورگره یا از ویندوز8؟یا چون pppoe وصل شدم.چون قبلا bridge بود اینجوری نبود![]()
Last edited by javadb40; 12-04-2013 at 14:53.
دیشب اینترنت باز نمیشد صفحه گلدنت باز میشد حجمم رو نشون میداد ۲۴ گیگ اما بالای صفحه زده بود
اعتبار شما به پایان رسیده است
بعدش هم دیگه سایتش باز نشد
زنگ زدم ۷۲۳۰۰۰۰ منو ۲۰ دقیقه الاف کرد بعد گفت درست شد ؟
گفتم نه بعد گفت پورتتون رو ریست کردم تا چند ساعت دیگه وصل میشه
خدایی عجب حرف توپی زدی . همون جمله اول رو به یک خارجی بگیم اینجوری میشه.
به کی بگیم این درد رو که واقعا ما نمیتونیم اینترنت رو باز کنیم .( We cant open Internet ) .
وضع ما ایرانیها واقعا هم خنده داره . پینگ که واقعا بی ثبات شده . از 160 میپره به 3000 یا تایم اوت . به زور به هر جا کانکت میشی . یکی نیست به این مسئولین جیگر ما بگه اخه جیگر عزیز شما از این فیلترنت فقط دانلود بلدید که فقط سرعت دانلود درست باشه دیگه غمی نیست ؟ همین سرعت هم مشکل شباست که دیگه عادت کردیم .
شده تا حالا به یک پشتیبان بگین پینگم خرابه و تایم اوت میده و ... بعد اون نگه "ها؟ پینگ ؟ پینگ چیه؟ شیب دار ؟ چرا سقف خانه ها رو شب دار درست میکنن ؟" واقعا امان از این پشتیبان ها .
تایید میشه.
در مورد پینگ که حرفش رو هم نزن. اصلا از مخابرات ریده مال تر جایی دیگه پیدا نمـــیشه.
خدای لگ تشریف دارند مخابرات![]()
مثل اینکه امشب هم لنگر کشتی ها زدن کابل رو پاره کردن
بابا این قضیه لنگر کشتی الکیه .شما فرض کن یه20لیتری اب داریم و20نفر ادم هست به همه نفری1لیتر میرسه حالا اگه تعداد بیشتر بشه معلومه سهم هرکس کمتر میشه.اینا یه پهنای باند مثلا100گیگ دارن بعد به چند میلیون ادم واگذار کردن خوب معلومه سرعت نور هم باشه کم میاد.
من میگم چرا نیایم یک طومار درست کنیم به شرح زیر :
"ما کاربران نامحترم اینترنت در ایران از نیروی دریایی این مملکت و سازمان کشتیرانی عاجزانه تقاضا داریم که کلاسهایی را در جهت اموزش تضمینی لنگر انداختن به ملوانان زبل این مملکت تشکیل داده تا دیگر شاهد برخورد لنگر با یه سیم که همه اطلاعات کشور رو داره از تو خودش رد میکنه در این کشور نباشیم"
عزیزم لنگر کشتی نه به قول وزیر ارتباطات این چنگک هایی که از کشتی ها میاد بیرون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)