فرق هارد 7200rpm و 5400rpm چیه؟
فرق هارد 7200rpm و 5400rpm چیه؟
تا جايي كه من ميدونم وقتي فول شارژ بشه باتري خودش اتوماتيك شارژ باتري رو قطع ميكنه و تا زماني كه شارژ باتري به 95% نرسيده دوباره شارژ نميشه پس ميتونه به برق باشه مثلا براي يه روز اما نه اينكه مثلا يه هفته به شارژ باشه چون باتري بعد مدتي كمكم خالي ميشه و اگه زود به زود شارژ بشه از عمرش كم ميشه . براي همينه كه ميگن باتري لپ تاپ و موبايل و ... رو بزاريد تا آخر خلي بشه بعد بزنيد به شارژ
اين نظر من بود چون تاحالا چندتا مطلب علمي درموردش خوندم اما اگه غلطه دوستان اصلاح كنن خوشحال ميشم![]()
دور هارد هست.هر چی بیشتر باشه سرعت هارد بیشتره.![]()
prm مخفف دور در دقيقه هست دوست عزيز
يعني هاردي كه 5400 prm هست در هر دقيقه 5400 دور ميزنه و هارد 7200 در هر دقيقه 7200 دور. پس با يه استدلال ساده ميشه گفت هارد 7200 سرعتش از 5400 بيشتره
دوستان چند تا سوال دیگه:
از کجا بفهمم ویندوزی که الان رو لپ تاپم نصبه، اورجیناله؟؟؟
از کجا میتونم مدل دقیق کارت گرافیکمو ببینم؟؟؟ :43:
درایورهامو چطوری میتونم آپدیت کنم؟؟؟
از کجا میتونم بفهمم الان دمای CPU چند هستش؟؟؟
ببخشید که سوالام اندکی کودکانه است!
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
ممنون از راهنماییت داداش گلم، اما تو این پست حرف های دیگه ای زده شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم سرعت دور هارده. منظورم اینه که سرعت هارد 7200 چقدر از 5400 بیشتره؟( برحسب مگابایت!)
درست میفرمایید ولی اگه به برق باشه به محضی که شارژ شد اتوماتیک قطع میشه اما 1 دقیقه بعد که 1%شارژ کم شد دوباره شروع به شارژ میکنه یعنی شارژ ...قطع...شارژ...قطع
ولی اگه 100% که شد بکشیش وقتی 20% شد میتونی دوباره وصل کنی .به نظر من اینجوری بهتر از اینه که کامل به برق باشه
بعضی از هارد های 5400 از هارد های 7200 هم سرعت نوشتن و خوندنشون بیشتره بستگی به عوامل مختلفی داره و عملکرد یک هارد فقط به سرعت چرخیدنش بستگی نداره ولی به طور کلی و در شرایط مساوی یک هارد 7200 از یک هارد 5400 بین 15 تا 25 % بهتر عمل میکنه و سرعت نوشتن وخوندنش بیشتره. اگرچه سر و صدای بیشتری هم تولید میکنه و باتری بیشتری هم مصرف میکنه و این اختلاف در انتقال فایل های سنگین بیشتر میشه .
اگه هاردتو زیاد پر وخالی میکنی 7200 خوبه و اگه مصرف کمتر باتری و تولید صدای کمتر برات مهمه 5400
کلا بستگی به نیازت داره دیگه . 6070 سرعت هاردش 7200 هست ولی خوب حجمش کمه و 500 هست که برای نیاز من کافیه و شاید نیاز شما جور دیگه ای باشه و البته بلو ری هم نداره و رمش از 6090 4 گیگ کمتره
اگه بلو ری و هارد 1T و رم 8 میخوای 6090 بگیر. این دو تا لینک شاید بهت کمک کنه: اولین بنچ مارک مل سرعت خوندن و دومی سرعت نوشتن هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sinadeath; 19-08-2011 at 17:09.
ممنون از راهنماييت. آخه من شنيده بودم وقتي ميرسه به 95% شروع به شارژ ميكنه و مثلا وقتي شما لپ تاپت به شارژه بعد از پرشدن باتري ديگه از برق مصرف ميكنه و وقتي ام كه از برق مصرف كنه انگار شما باتريتو درآورديو گذاشتي كنار. پس ممكنه مدت زيادي طول يكشه تا باتري خود به خود خالي بشه و برسه به سطح 95%
شايدم من اشتباه ميكنم![]()
دوست من سلام
نه اين تفاوت محسوس نيست
من خودم 6080 دارم و هاردش 7200 هست
بهتره اما زياد تفاوت نميكنه يعني جوري نيست كه شما رو نيازمند 7200 كنه ،خيالتون راحت كم نمياره
Last edited by malayeru; 19-08-2011 at 20:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)