وای خدای من مثل اینکه دوباره باید توضیح بدم
اول اینکه mali-400 رو خود سامسونگ به صورت سخت افزاری قفل کرده و برای همینه که هر کاستوم رامی هم که بیاد بازم همون 60 فریم رو میده.اگه به قول شما نرم افزاری بود الان باید تو کاستوم رامها این محدودیت برداشته میشد تازه خود سازندگان کاستوم رام هم گفتند که به علت قفل سخت افزاری امکان باز کردن این قفل فعلا نیست.
حالا میپرسید که چرا 60 فریم میده و بیشتر نمیده؟؟؟
خوب این برمیگرده به روشی که سامسونگ روی این gpu پیاده کرده.سامسونگ این محدودیت رو روی این گوشی گذاشت چون هم با این کار فشار کمتری روی cpu و gpu هستش و هم اینکه باتری کمتری مصرف میشه و هم اینکه اصولا نیازی به بالاتر از 60 فریم نیست چون lcd ها یا led های گوشیها تا 60 فریم رو بیشتر نمیتونن نمایش بدن و از این بالاتر نه تنها فایده ای نداره بلکه فقط باعث اتلاف انرژی بیشتر و فشار بیشتر روی سخت افزار هستش.
امیدوارم که تونسته باشم منظورمو درست برسونم
از این گذشته وقتی gsm arena و خیلی از سایتهای معروف دارن میگن این gpu در اینده قدرت بالاتری از بقیه خواهد داشت پس شک نکن چون اونا دروغ نمیگن دوست من این gpu یه gpu
.gif)
نسل ایندش و الان به خاطر محدودیت نرم افزاری اینطور خودشو نشون میده.
شما اگه یه کم پیش خودتون فکر کنید متوجه میشید که چرا بایذ gpu گالکسی اس خودشو قویتر از gpu گالکسی اس 2 نشون بده؟؟؟؟
سامسونگ هیچ وقت نمیاد تو این گوشی به این قوی یه gpu بزاره که از گالکسی اس ضعیفتر باشه و هیچ وقت خودشو اینجوری خراب نمیکنه دوست من
ممنون و موفق باشید
.gif)