تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 510 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز پیش خاصیت این مکان رو پیدا کردم گفتم شاید بیشترتون ندونید چیه به همین خاطر یک توضیح مختصر در موردش میدم
    حیف شد اینو من الان دیدم
    من کلا با توجه به کارکتری که ساختم زیاد میونه خوبه با جادو ندارم و این کالج رو هم فکر کنم فقط یه بار اولای بازی بهش سر زدم و دیگه کلا سمتش نرفتم و به خاطر همین Atronach Forge رو هم ندیدم
    امروز اتفاقا یه جا بودم معدن این dwarven ها بود و هی هم آیتم های مختلف جمع می کردم و پیش خودم می گفتم اینا چیه. بعد به آخرش که رسیدم یه جا بود که یه آیتم باید می ذاشتی که اصلا کاری نمیشد کرد و به احتمال خیلی زیاد باید اون آیتم ها رو ترکیب می کردم که الانم دیگه نمیشه چون اون آیتم ها هم سنگین و هم گرون بودن همه شون به فنا رفتن

یه چیزی یادم اومد و حوصله سرچ کردن نداشتم ببینم قبلا گفتن اینجا یا نه، دوستان شما از گلیچ های بازی که خبر دارید؟ همونایی که لول آپ مجانی بکنه و سریع speach رو ببره بالا و اینا پول بی نهابت رو هم میدونید که چیه گلیچش؟ البته واسه pc که چیت هست فکر کنم ولی برای کنسول که چیت وجود نداره بدرد میخوره کسی درباره standing stone ها هم سوالی داشت در خدمتم کلا شما مختصات در مپ بازی بدید من واستون همه چیزشو تا شعاع ۱ کیلومتری میگم بازی رو جویدم تا تموم بشه و لول ۵۰ بشم!!
    آره اینجا قبلا به اینا زیاد اشاره شده
    بعدشم توی پی سی درسته چیت وجود داره ولی کسی که از اون یه بار هم استفاده کنه به نظرم باید فاتحه بازیو بخونه حتی از این گلیچ ها هم نباید سو استفاده کرد و فرقی نداره اینم خودش میشه یه چیت
    Last edited by vahidgame; 08-12-2011 at 16:55.

2. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوستان پچ 3 بازی هم اومد
    من که 10 20 تا باگ دارم توبازی تست میکنم شما هم یه تستی بکنید بگید نتیجه رو

---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

حیف شد اینو من الان دیدم
    من کلا با توجه به کارکتری که ساختم زیاد میونه خوبه با جادو ندارم و این کالج رو هم فکر کنم فقط یه بار اولای بازی بهش سر زدم و دیگه کلا سمتش نرفتم و به خاطر همین Atronach Forge رو ندیدم
    امروز اتفاقا یه جا بودم معدن این dwarven ها بود و هی هم آیتم های مختلف جمع می کردم و پیش خودم می گفتم اینا چیه. بعد به آخرش که رسیدم یه جا بود که یه آیتم باید می ذاشتی که اصلا کاری نمیشد کرد و به احتمال خیلی زیاد باید اون آیتم ها رو ترکیب می کردم که الانم دیگه نمیشه چون اون آیتم ها هم سنگین و هم گرون بودن همه شون به فنا رفتن

آره اینجا قبلا به اینا زیاد اشاره شده
    بعدشم توی پی سی درسته چیت وجود داره ولی کسی که از اون یه بار هم استفاده کنه به نظرم باید فاتحه بازیو بخونه حتی از این گلیچ ها هم نباید سو استفاده کرده و فرقی نداره اینم خودش میشه یه چیت
    من فقط یه کدی زدم واسه حجم اینونتوری تو همین تاپیک هم زده بودنش اونم چون خیلییی رو عصابم بود منم بی تجربه دیگه چی کنم؟! یه گلیچ خونه خریدن هم استفاده کردم چون پول مول ندارم اینقدر خرید فروش کردم همش نفله شد رفت

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ما که باید تا آپدیت4 صبر کنیم

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تا 52 لول گرفتم هنوز نصف اصلی ها رو نرفتم کلا فقط فرعی میرم سرویس شدم :|
    خب تو ایکس باکس فقط واسه لول ۵۰ اچیومنت داره واسه همین دیگه بیشتر نرفتم

داره خودمونی میشه stallker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام .اقا من یه جایی گیر کردم .
    رفتم افتادم تو یه گودالی یه کلید دستم بود بعدش ییهو در یه جای دیگه ظاهر شدم karlaih هم اونجا بود. کلید رو فعال کردم یه حوضچه فکر کنم بنفش بود از زمین در اومد بعد یه زنی اومد حرف زد بعد رفت حالا چکار کنم؟ تو نقشه هیچ علامت دیگه ای نیست . لطفا سریع بگید////
    دوستان یه راهنمایی بکنید دیگه....

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان پچ 3 بازی هم اومد
    شما از کجا دانلود کردید ؟ برای pc دیگه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

forum.p30world.com/showpost.php?p=6686910&postcount=186

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

Help
    تو Riverwood هر وقت میرم سه تا گردن کلفت وایستادن میان بهم میگن میخوایم درسی بهت بدیم یادت نره!(Heired Thug اسمشونه.گویا مزدورن اجیرشون کردن).خیلی قوین لامصبا.با لیدیا رفتم یکیشون 2 تا میزنه به لیدیا پخش زمین میشه!لول 5م.(هی از اول بازی میکنم : دی)

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Help
    تو Riverwood هر وقت میرم سه تا گردن کلفت وایستادن میان بهم میگن میخوایم درسی بهت بدیم یادت نره!(Heired Thug اسمشونه.گویا مزدورن اجیرشون کردن).خیلی قوین لامصبا.با لیدیا رفتم یکیشون 2 تا میزنه به لیدیا پخش زمین میشه!لول 5م.(هی از اول بازی میکنم : دی)
    خب باهاشون نجنگ، فرار کن برو پیش گارد ها یا اینکه اینقدر برو تا گمت کنن ولی مواظب باش که وقتی فرار میکنی به giant ها و ماموت ها نرسی که اونا اوایل بازی خیلی رو اعصابن میتونی سختی بازی رو هم بزاری رو novice!‌

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اه ! چرا کسی جواب نمیده ؟:(
    خواهشا یکی بگه سریع ترین راه واسه بالا بردن conjuration چیه ؟‌

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •