اتفاقا از نظر من Mass Effect 2 خیلی قوی تر کار شده
مس افکت 2 یک سر و گردن از همشون بالاتره
اتفاقا از نظر من Mass Effect 2 خیلی قوی تر کار شده
مس افکت 2 یک سر و گردن از همشون بالاتره
شما نسخه اول این بازیو کی بازی کرده بودید ؟
من به عنوان کسی که نسخه اول بازی رو 4 بار و نسخه دوم بازی 4 بار و نسخه سوم بازی رو 2 بار تموم کرده به نظرم نسخه دوم نسبت به دو نسخه دیگه یکم ضعیف تر بود
گرچه نسخه دوم هم فوق العاده عالی بود اما باز هم حس و حال بازی تو نسخه اول و نسخه سوم به اوج خودش میرسید
دلیل اینکه اکثرا میگن نسخه دوم بهتر بود چون نسخه اول رو بازی نکردن یا تو زمان خودش بازی نکردن
کلا مس افکت 1 یه بازی بود که تو زمان خودش هم از نظر گرافیکی و هم گیم پلی و هم داستان واقعا تک بود
سه تاعکس از Rebellion pack
![]()
مقایسه بین نسخه ها ....
من ک هیچ شکی ندارم مس افکت 2 از همه بهتر بود .... کلی نگا کنیم 2 از همشون بهتره
(البته اگه بیشتر فنRPG باشی ،1 و 3 واست بهترن اما اگه فن ARPG باشی دومی!)
با سلام
من این بازی رو تموم کردم و واقعا لذت بردم
این بازی محشر بود و افسوس میخورم که چرا نسخه ۱ و ۲ رو بازی نکردم
چندتا سؤال داشتم
۱. این آخرین نسخه از این بازی بود؟
۲. من با اینکه بازی رو تموم کردم هنوز میتونم کهکشان نوردی بکنم و بعضا مراحلی رو هم انجام بدم، این واسه همه اتفاق افتاده یا واسه من؟ (اگه سیستم بازی اینجوریه که واقعا عیب بزرگی حساب میشه از نظر من، اینکه بازی تموم بشه و بعد شما برگردی به جایی وسط داستان که میدونی آخر داستان چی میشه)
۳. این کهکشان نوردی و انجام مراحل تا کی ادامه پیدا میکنه؟
۴.من میخوام نسخه ۱ و ۲ رو بازی بکنم ولی میخواستم بدونم که تو نسخه ۱ و ۲ میتونم دیالوگها رو مثل نسخه سوم خاموش بکنم تا وقت کمتری صرف بشه؟
۵. نسخه ۱ و ۲ هم همینقدر طولانیه؟
۶. ممنون میشم داستان کلی این بازی رو قرار بدید، چون من فقط از آخر ماجرا خبر دارم
۷. دی ال سی چیه؟
اینطور که به نظر میاد من برگشتم به اون مراحلی که انجام ندادم و دارم دوباره داستان بازی رو جلو میبرم
دوباره باید به Illusive Man حمله کنم و برم زمین و ...
عجیبه، انگار که اصلا بازی رو تموم نکردم
من مس افکت 1 رو حدود 3سال پیش بازی کردم ! به نظر من خیلی فوق العاده بود ولی وقتی مس2 اومد خیلی بهم چسبید و کلا به نظرم شخصیت پردازی و داستان پردازیش خیلی خیلی بهتر ازمس افکت1 و حتی 3 بود
3فقط یکم تفاوت جزئی توی سختی گیم پلی و خود گیم پلی و یکم تکسچر و گرافیک داشت
سلام.
..بله واقعا بازیه قشنگیه..من که 1 رو بازی نکردم ولی فک میکنم نسخه 2 از بقیه ی نسخه ها خیلی بهتر بوده..
1-گفتن این نسخه 3 پایان داستان شپرد هستش..نه پایان مس افکت...ینی بازی مس افکت ادامه داره ولی ممنکه دیگه داستانش در مورد شپرد نباشه!
2و3و7-اینکه وقتی بازی تموم میشه شما بر میگردی به مرحله های قبل(جایی که باید دوباره به مکان ایلوسیومن حمله کنی) واسه اینه که اگر دی ال سی جدیدی اومد بشه از همونجا و قبل از مراحل پایانی بازی کرد.(دی ال سی یک سری مراحل جانبی یا اصلی هست که دانلود میکنی و میریزی بعد به بازی مرحله و ماموریت های جدیدی اضافه میشه)وگرنه این اشکال بازی نیست و شما به صورت کامل بازی تموم کردی. و در مورد این که تا کی کهکشان نوردی ادامه داره تا آخر بازی ینی مرحله ی قبل از رفتن به زمین ادامه داره و باید با انجام ماموریت های اصلی و فرعی خودتو آماده ی مرحله ی آخر کنی + دی ال سی)
4- من دقیقا نمیدونم ولی فک نکنم بشه تو نسخه 1 و 2 دیالوگ هارو خاموش کرد(شایدم بشه بهتره دوستان بگن)
5-بله .نسخه 2 هم تقریبا همینقدر طولانیه مخصوصا با دی ال سی هاش.1 رو بازی نکردم
6-داستان کلی مس 1 و 2 رو دوستان زحمت کشیدن کامل اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن..3 رو نمیدونم تاحالا کسی گذاشته یا نه اینم دوستان باید بگن..![]()
Last edited by Steps-Rap; 27-05-2012 at 11:06.
سلام
با جوی استیک ایکس باکس برای پی سی نمیشه بازی کرد؟
ممنون![]()
واي يه مدت از ميادين به دور بودم.
مس افكت 3 معلومه خيلي وقته اومده. بهترين بازي كه در تاريخ بازيگري خودم انجام دادم !!!!
البته قبلا رو pc بود. اينو ميخوام روي اكس باكس بازي كنم!
يه ده بيست روز ديگه ميرم دنبالش. كي اومده اين نسخه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)