ممنون ولی متاسفانه از من اینجوری نیست فکر کنم بهم انداختن حیف 56 تومن که براش پول دادم
ممنون ولی متاسفانه از من اینجوری نیست فکر کنم بهم انداختن حیف 56 تومن که براش پول دادم
من ال هوم رو دوتاشو تست کردم.ماندگاری در حده 6 ساعت درصورتی که همون موقع راکی مینتین وود هم
تست داده بود که اون تا 4 روز بو داشت.تازه اینا تسترش هستن.معلوم نیست خودش چی باشه.
در مورده پیشنهادت هم اگه چیزی داری بگو شاید به کاره دوستان یا من بیاد
کدوم مدلش بود؟اگه اونی بود که جعبش سفید بود که میتونم بگم بوش خیلی خنک و فرشه.ولی موندگاریش
یکم کمه.اگه اون قهوه ای کم رنگه باشه بوش خیلی شبیهه راکی مینتین هست ولی سبک تر و ماندگاری کمتر.
به احتماله قوی آکوآ تون تقلبیه یا اینکه شرایط آب وهوایی خشکی دارید.یا اینکه کم اسپری میکنید.
برای تست چند بار زیره گردن و پشته گوش تست کنید و نتیجه رو بگید.
تازه خریدید؟اگه بله که تقلبیه.چون قیمت خریده خودشون 58 تومنه و 67 تومن هم میدن.یه زمانی 40 تومن بود.تا 2 ماه پیش هم 50 تومن بود.یه دفعه انقلاب کردن..............
Last edited by cyber861; 14-10-2011 at 11:13.
تمام ادوکلنای wood رو من دوست دارم همشون بیستن
--------------------------------------------------------------------------------
دیشب یه ادوکلن America مشکی ( اونی که در و شیشه کلا مشکیه) به دستم رسید بوی لاستیک و تایر
ماشین می داد. قبلا داشتم اصلا اینجوری نبود بوی چوبی تند داشت و ظاهر این جدیده هم مثله همون بود فقط
جایی که اسپری میشه به جای طلایی، مشکی بود. به هر حال بعد یکم دقت کاشف به عمل اومد که made in P.R.C
کف جعبه خورده در صورتی که قبلیه انگلیسی بود. حالا دیگه فیک یا کپی یا هر چیزه دیگه بوش اصلا بوی قدیمیه رو
نداشت حالا در حال جست و جویم ببینم همین وضع واسه اون فوتوریتی هم هست یا نه...
به هر حال من قبلا Texas هم داشتم که انگلیسی بود و واقعا بوی محشری داشت بعدی کلی جست و جو مدل
تقلبیشو پیدا کردم که بوش 1% هم شبیه اونی که قبلا داشتم نبودکلا این بازار عطر و ادوکلن از ارزون و گرون
واقعا محلی واسه کلاه برداری شده اونم به چه وسعتی
[QUOTE=cyber861;6546408]
کدوم مدلش بود؟اگه اونی بود که جعبش سفید بود که میتونم بگم بوش خیلی خنک و فرشه.ولی موندگاریش
یکم کمه.اگه اون قهوه ای کم رنگه باشه بوش خیلی شبیهه راکی مینتین هست ولی سبک تر و ماندگاری کمتر.
آره همون که قهوه ای کم رنگه --- پس بوش شبیه راکی هست خیالم راحت شد -- ببین راکی چیه دیگه ، اگه اینجور باشه حتما راکی رو میخرم
به احتماله قوی آکوآ تون تقلبیه یا اینکه شرایط آب وهوایی خشکی دارید.یا اینکه کم اسپری میکنید.
برای تست چند بار زیره گردن و پشته گوش تست کنید و نتیجه رو بگید.
نه اتفاقا زیاد هم اسپری میکنم ولی الان سرکار هستم و در جنوب کشور آب و هوا هم مرطوبه - قیمت هم میگفت 60 ولی بیچارش کردم میگفت از قبل داره حتما میرم سراغش و بهش میگم که تقلبی داده اگه هم شد بهش بر میگردونم
نه.من که خودم چیزی ندارم.گفتم اگه بقیه دوستان چیزی برای فروش دارند اعلام کنن.راکی مینتین بوش حرفه ای بود یا نه؟ قیمتش در چه حد بود؟ بوش در حد ال هوم هست؟ حالا کلن به نظر شما تو همین مایه ها چی بخرم؟
آقایون و خانم های عزیز
اگه یه ادکلن توپ واسه خانمم سراغ دارین لطفا راهنمایی کنین
آره میدونم ادکلن سلیقه ای هست ولی میخوام برای سالروز ازدواج
توپ گرم یا سرد؟
زنونه، she wood تو خونه ما هست بوش محشره بوی سرد ملایم یکم هم تلخ داره به هر حال تستش ضرر نداره
البته اینم بگم مشکلات فیزیکی هم داره مثلا اون چوب بالاییش لق می زنه و از این بدتر رنگ درش مسی هست که بعد
از یه مدت استفاده سیاه میشه ولی بوش رو عشق است![]()
Last edited by aminjigar; 14-10-2011 at 11:49.
کدوم یکی she wood crystal creek (رنگ سفید آبی ) یا she wood (رنگ قهوه ای ) لطفا .
هیچ کدوم... اینی که گفتم she wood خالی هست (صورتیه)ولی اوناهم به نظر چیزای خوبی می یان
اینم لینکش:
----------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اون پلی* بوی هالیوود رو تو سایت های اونوری سرچ کردم اکثرا گفته بودن
بوی آرمانی کد رو میده والا من دقیق یادم نیس ولی هر چی بود به دل من که نشست
ولی موندگاریش تعطیل بود
در هر صورت اگه اگه زیر 20 پیدا بشه طالبم
-----------------------------------------------------
راستی mjd323232 (شرمنده اسمتون رو نمی دونم)این چیزی که تو خونه هست ایناهاش ولی درش ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aminjigar; 14-10-2011 at 17:35.
من اون پلی/بوی رو بو نکردم ولی آرمانی کد رو دو بار تست زدم.من که خوشم نیامد.اگه سلیقه هامون شبیه
باشه احتمالا شما هم خوشت نیاد.پس احتمالا اشتباه کرده طرف.
...........................................
دوستان از کارهایه کلوین هر کی هرچی تست کرده یا داره یه توضیحی بده.من سه تاشو داشتم.(من-سی کی وان-اترنیتی)احتمالا یکی دیگه میخوام بگیرم.نظره دوستان رو چی هست؟
Last edited by cyber861; 14-10-2011 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)