تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 4105 اولاول ... 921421821881891901911921931941951962022422926921192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باز هم برای شما جای خوشحالی داره که 9 ماه کمتر میرید ، من 17 ماه باید برم چی پس ؟!
    ولی حق با شماست ، عدم برنامه ریزی دقیق و اصولی نه فقط تو اینجا بلکه همه جای این مملکت بیداد میکنه

2. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه در مورد گواهی یگانه مراقب بودن مشمول یک سری توضیح بدین من که یک برادر در یک شهر دیگر دارم و تنها مراقب پدر ومادر بالای 60 سال خود میباشم می توانم استفاده کنم(البته چند خواهر دارم که در همین شهر ازدواج کرده اند)
    با تشکر
    کسی خبر نداره

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی خبر نداره
    علی آقا یکم صبر داشته باش ... یک ساعته پرسیدی، بچه ها اگه بیان و بدونن مطمئن باش کمک میکنن.
    از طرفی امشب همه بخاطر قوانین جدید هنگ هنگن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    درايو c

پيش فرض

دوستان حالا بی خیال.تصمیمیه که گرفته شده.

من یه سوال داشتم در این مورد که تاریخ اعزام رو تا چند وقت قبل اعزام می شه درخواست به تعویق انداختن داد؟

یعنی می تونم یه ماه قبل موعد اعزام برم و بگم تاریخ خدمتم رو بندازید 3-4 ماه دیگه؟؟؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان حالا بی خیال.تصمیمیه که گرفته شده.

من یه سوال داشتم در این مورد که تاریخ اعزام رو تا چند وقت قبل اعزام می شه درخواست به تعویق انداختن داد؟

یعنی می تونم یه ماه قبل موعد اعزام برم و بگم تاریخ خدمتم رو بندازید 3-4 ماه دیگه؟؟؟
    وقتی بری پلیس +10 ثبت نام کنی تقریبا 10 الی 20 روز بعدش برگه سبزت میاد که توش تاریخ اعزامتو نوشته 2 ماه رو مطمئن هستم میشه عقب انداخت ولی بیشترو نمیدونم البته بعد از دوماه 4 ماه نه 3 ماه چون اعزام سرباز دیپلم و زیر دیپلم 18 ماههای زوجه و اعزام سرباز دارای تحصیلات دانشگاهی 1 ماههای زوج
    موفق باشید

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آقایون
    من که فردا اعزامم

01 نیرو زمینی ارتش .

هنوزم وسایلم رو جمع نکردم

موها رو هم کوتاه نکردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من از چند تا دوستان و اشناها در مورد قضیه روابط ج ن س ی سربازان شنیدم که با هم دارن البته بعضی هاشون .
    این قضیه واقعیت داره؟

9. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام یک سوال داشتم یکی از رفیقام پایه خدمتی 89/12/1 بود دیروز آموزشی تموم کرد گفت تو برگه حکمش نوشته <<پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا>> کسی هست بگه چی هست چطوریست اصلاً باید بره انجا چی کار کنه(پست بده ، لباس شهصی هستن با نه) فوق دیپلم کامپیوتر هست.
    به یکی گفتم گفت باید بره تهران برای تقصیم دوباره تو کشور.
    اگه کسی اطلاعاتی داره رو کنه لطفاً.

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

حالتون خوبه ؟

ان شاء الله 18 روز ديگه مراسم سردوشي ماست. نمي دونم چطوري داره ميگذره ولي باور كنيد همش خاطرس. اگه
    بتونيد هر روز يا يكي دو بار در هفته خاطراتتون رو يادداشت كنيد خيلي عاليه. الان اومدم ميان دوره.

در مورد اون دوستاني كه ميگن سربازي چيز بسيار بديه بايد بگم كه ممكنه براي بعضي ها اثرات مثبت و براي بعضي ها هم اثرات منفي داشته باشه. اگه شخصيت آدم سبك نباشه كه با يه باد كوچولو اينور اونور نشه تو خدمت به تجربه هاتون خيلي اضافه ميشه.

من به شخصه خيلي چيز ها رو تو خدمت تجربه كردم و البته نمي گم همش خوبه ولي شما رو به اون چيزي كه در سطح جامعه ميگذره نزديكتر ميكنه چون زندگي كردن زير يك سقف رو با آدم ها و اخلاق ها و عقايد مختلف مي فهميد.

فقط بگم بايد توكّلمون به خدا باشه و در همه موارد رضايت اونو طلب كنيم. چند روز اوّلش يه مقدار فشار مياد ولي بعد انقدر باحال ميشه كه خودتون حال مي كنيد. فقط سعي كنيد جوتون طوري باشه كه همه با هم رفيق باشيد و حسابي هواي هم رو داشته باشيد. اون موقع تا آخر دوره حال ميكنيد. اگه هم ديديد يكي تو واحد بقيه رو يا يه ضعيفي رو اذيت ميكنه به فرمانده اطّلاع بديد.

============================
    به خدمت رفته, مي داند محبّت هاي مادر را ...
    ============================
    موفق باشيد
    Last edited by S E V E N; 20-04-2011 at 10:09.

12. 2 کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من از چند تا دوستان و اشناها در مورد قضیه روابط ج ن س ی سربازان شنیدم که با هم دارن البته بعضی هاشون .
    این قضیه واقعیت داره؟
    تو نیرو انتظامی این جور چیزها کم پیدا میشه چون هر روز با مردم در ارتباطی ولی وقتی طرف 60 روز تو یه پادگان بیرون شهر میمونه دست به هر کاری میزنه
    سلام یک سوال داشتم یکی از رفیقام پایه خدمتی 89/12/1 بود دیروز آموزشی تموم کرد گفت تو برگه حکمش نوشته <<پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا>> کسی هست بگه چی هست چطوریست اصلاً باید بره انجا چی کار کنه(پست بده ، لباس شهصی هستن با نه) فوق دیپلم کامپیوتر هست.
    به یکی گفتم گفت باید بره تهران برای تقصیم دوباره تو کشور.
    اگه کسی اطلاعاتی داره رو کنه لطفاً.
    پلیس امنیت چند تا پایگاه تو تهران داره که پایگاه یکم تو خ شریعتی ک کلاته دیوار به دیوار یگان امداد (جایی که من خدمت کردم) هست احتمالا اونجا تقسیم میشه و میفته تهران حتما با لباس نظام بره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •