تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 416 اولاول ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    27.01.2011

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    January 27, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    27.01.2011

کد:
    January 27, 2011

OFFICIAL: Busquets extends contract till 2015

کد:

مصاحبه اریک رو بخونید شادتر شید:

Abidal for Pichichi

کد:
    January 27, 2011

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سینا جان امتیاز بازیکنان رو هر بازی قرار میدادی بازم انجام بده این کار رو

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Barcelona 5 vs 0 Almeria

January 26, 2011

Barcelona

José Pinto Colorado Goalkeeper 6.5
    Maxwell Defender 7.0
    Gerard Piqué Defender 7.0
    Éric Abidal Defender 7.0
    Adriano Midfielder 6.5
    Xavi Midfielder 8.0
    Javier Mascherano Midfielder 7.0
    Andrés Iniesta Luján Midfielder 7.5
    Pedro Striker 7.5
    Lionel Messi Striker 8.5
    David Villa Striker 8.0

Ibrahim Afellay Midfielder 7.0
    Seydou Keita Midfielder 6.5

محمد جان همون صفحه بازی کامل میشه.

کد:
    پیکه: بارسا برای تبدیل شدن به بهترین تیم تاریخ باید جام های بیشتری به دست بیاورد

این ستاره 23 ساله همچنین اعتقاد دارد دیدار مقابل آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آزموني دشوار برای تیمش خواهد بود.

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسلونا، معتقد است برای اینکه این تیم عنوان بهترین تیم تاریخ را به دست بیاورد، باید قهرمانی های بیشتری به دست بیاورد.

این ستاره 23 ساله همچنین اعتقاد دارد دیدار مقابل آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان یک آزمون دشوار برای تیمش خواهد بود.

بارسلونا و آرسنال فصل گذشته نیز در لیگ قهرمانان مقابل هم قرار گرفتند و آبی و اناری ها در مجموع 6-3 توپچی ها را از پیش رو برداشتند.

او در مصاحبه با اسپورت ایلیوستریتد گفت: "آنها مطمئنا این بار نمایش بهتری خواهند داشت زیرا ما را بهتر می شناسند. آنها اکنون می دانند چگونه به ما حمله کنند. آنها در لیگ قهرمانان بسیار خوب کار کرده اند و در بازی های بسیاری پیروز شده اند."

او همچنین در مورد اینکه بارسا چطور می تواند به بهترین تیم تاریخ تبدیل شود، گفت: "بله، فکر می کنم بتوانیم. اما باید ببینیم در پنج تا 10 سال آینده چه نتایجی به دست می آوریم.

فکر نمی کنم در حال حاضر بتوان گفت این تیم، بهترین تیم تاریخ است زیرا کارهای زیادی است که باید انجام دهیم و به جام های زیادی دست پیدا کنیم.

یک تیم می تواند پنج، شش، هفت سال یا بیشتر به موفقیت برسد اما زمانی بعضی از بازیکنان بروند یا پا به سن بگذارند، تیم دیگر بازی های خوبی ارائه نمی دهد."

کد:
    2011/1/27

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آدبايور:"رئال بهترين باشگاه جهان است"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

آدبايور پس از امضاي قرارداد با باشگاه رئال مادريد در كنفرانس مطبوعاتي شركت كرد و با سايت رسمي به گفتگو پرداخت

"من آماده ام و احساس خوبي در اينجا دارم .ميدانم هوادارن انتظارات زيادي دارند و من نيز تلاش زيادي ميكنم تا به حمايتهاي باشگاه و اعتماد به نفسي كه به من داده اند كمك زيادي كنم"

"من چيز زيادي نميخواهم فقط ميخواهم با رئال در پايان فصل قهرمان شوم و اين چيزي است كه برايم بسيار اهميت دارد .من امروز در حين تمرينات با مورينيو صحبت كرده ام و بسيار خوشحالم كه به رئال مادريد تعلق دارم"

"هر بازيكني كه به اينجا ميايد ميخواهد به تيم كمك كند و بهترين باشد .من نياز دارم تا خوشحال باشم و سخت تمرين كنم تا پيشرفت خوبي در اين تيم داشته باشم "

"شكست دادن بارسلونا كار آساني نيست ولي ما با حضور بازيكناني همچون كاكا - بنزما - اوزيل و رونالدو تيم بزرگي در اختيار داريم و مطمئن هستم به موفقيتهاي بسياري دست خواهيم يافت"

"من به اينجا آمدم تا به تيم كمك كنم . من اين فرصت را داشته ام كه در گذشته در مقابل بنزما بازي كنم و او را به خوبي مي شناسم . او خيلي خوب بازي مي كند و بازيكن توانايي است ، اما اعتماد به نفسش را از دست داده است ، اما بايد سعي كند كه خودش را باز يابد ، چرا كه قرار نيست كه من او را نيمكت نشين كنم ، برايش آرزوي موفقيت مي كنم ."

"در اين تيم بازيكنان بزرگ و خلاق زيادي وجود دارد .من ميدانم رقابت كردن در اين تيم كار دشواري است چون كه رئال بهترين باشگاه جهان است و ميخواهم زماني كه در آرسنال گلهاي زيادي زدم و موفق بودم اينجا نيز همينگونه باشم .زماني كه به آرسنال رفته بودم بسيار جوان بودم ولي توانستم با اعتماد به نفس گلهاي زيادي به ثمر برسانم .من فقط به دنبال پيروزي و كسب قهرماني هاي مختلف با اين تيم هستم"

"من يك بازيكن فوتبال هستم و نياز دارم تا بيشتر بازي كنم اما فكر ميكنم هر كسي به من اعتماد دارد .من ميخواهم به سختي تمرين و تلاش كنم تا اشتباهي نداشته باشم .من آماده ام تا براي پيروزي بجنگم "

"من در بهترين شرايط خود هستم ، درست است كه يكي دو ماه است بازي نكرده ام ، اما مي خواهم كه دوباره بازي كنم . اين توانايي را دارم كه هر هفته بازي كنم اما اين مورينيوست كه تصميم مي گيرد . به نظر خودم ،‌آماده بازي هستم اما حداقل دو سه بازي طول مي كشد تا به بهترين فرم خود برسم . "

کد:
    تاريخ و ساعت بازي رئال و سويا در دور برگشت جام جذفي تاييد شد

تاريخ و ساعت بازي دو تيم رئال مادريد و سويا در دور برگشت نيمه نهايي جام حذفي تاييد شد و طبق آن زمان بازي برگشت چهارشنبه 2 فوريه (13 بهمن )ساعت 22 به وقت محلي (12.30 شب به وقت ايران) در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برگزار ميشود .تيمهاي بارسلونا و آلمريا نيز در همان شب ساعت 20 (10.30 شب )ديدار برگشت جام حذفي را در زمين آلمريا برگزار خواهند كرد

کد:

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بوتراگوئنو :" با ملحق شدن آدبايور به تيم خطرناك تر ميشويم"

ايميليو بوتراگوئنو در خصوص اضافه شدن آدبايور به تيم و برد رئال مقابل سويا با سايت رسمي به گفتگو پرداخت

"آدبايور قطعا به تيم كمك خواهد كرد و او گزينه مورد علاقه مربي است .مورينيو از هفته ها قبل به دنبال به خدمت گرفتن آدبايور بود از همان زماني كه مشخص شد هيگوائين تا مدت زيادي نمي تواند به تيم كمك كند "

"من مطمئن هستم آدبايور در رئال موفق خواهد بود و با ملحق شدن او به تيم خطرناك تر ميشويم و ميتوانيم در هر جامي بجنگيم "

"مسابقه ديروز رئال با سويا بسيار خوب بود و مشكلي در آن بازي نداشتيم .سويا مهاجمان خلاق و بااستعداي دارد و مطمئن هستم بازي برگشت برايمان آسان نخواهد بود "

"من هم نميدانم آن توپ از خط بيرون رفت يا نه حتي بعد از بازبيني صحنه هم نمي شد حدس زد . به هر حال مهم اين است كه كمك داور پرچمش را بالا نبرد ، پس آن صحنه گل نبوده است . "

"براي بنزما بسيار خوشحال هستم چون كه در هفته ها و ماه هاي اخير فشار زيادي را تجمل كرده است و مطمئنم كه دو گل اخيرش اعتماد به نفسش را براي باقيمانده فصل افزايش داده است .بنزما مهاجم باكيفيت و خلاقي است .او توانست در بازي رفت مقابل سويا گل بسيار زيبايي را به ثمر برساند و اميدمان را براي بازي برگشت و صعود به فينال بيشتر كند"

کد:
    آدبايور كارت هواداري باشگاه دريافت كرد

امانوئل ادبایور بازیکن جدید رئال مادرید ، کارت رسمی این باشگاه را دریافت کرد و عضو 588571 ام این خانواده بزرگ شد ، این بازیکن بعد از اینکه رئال مادرید را بهترین باشگاه دنیا خواند از اینکه قرار است در نوک حمله این تیم بازی کند ابراز خوشحالی کرد .

"از بودن در خانه خوشحال هستم و ميخواهم با تلاش و اعتماد به نفس به باشگاه كمك زيادي كنم"

بازيكن سابق منچسترسيتي يكي از بزرگترين مهاجمان دنياي فوتبال است و به رئال مادريد آمده تا با موفقيت و كمك به اين باشگاه اسپانيايي قهرماني را نيز تجربه كند و به چيزهايي كه ميخواهد دست يايد

کد:

باشگاه رئال مادريد و موناكوي فرانسه بر سر انتقال محمد ديارا به اين باشگاه فرانسوي به توافق رسيدند .بازيكن پس از پشت سرگذاشتن تستهاي پزشكي با باشگاه جديدش قرارداد امضا ميكند

کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

پیکه: بارسا برای تبدیل شدن به بهترین تیم تاریخ باید جام های بیشتری به دست بیاورد
    بهترین تیم تاریخ!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

بله بهترین تیم تاریخ

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 21 لالیگا- ارکولس در انتظار خلق شگفتی مجدد مقابل بارسا

سایت گل- هفته بیست و یکم لالیگا شنبه شب با برگزاری 6 دیدار آغاز می شود و در مهمترین دیدار شنبه شب ارکولس میزبان بارسلونا خواهد بود.سه دیدار دیگر نیز روز یکشنبه برگزار خواهد شد و دوشنبه شب نیز شاهد برگزاری آخرین دیدار از هفته بیست و یکم رقابتها خواهیم بود.

در پایان هفته بیستم این رقابتها بارسلونا با 55 امتیاز صدرنشین رقابتهاست.رئال مادرید با 51 امتیاز در رده دوم قرار دارد و تیمهای ویارئال و والنسیا با 42 و 42 امتیاز رده های سوم و چهارم را مال خود کرده اند.اسپانیول، اتلتیک بیلبائو، اتلتیکومادرید و سویا هم با 37، 32، 30 و 29 امتیاز در رده های بعدی هستند.

برنامه دیدارهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 9 بهمن (29 ژانویه)
    مالاگا – ساراگوسا (ساعت 20.30)
    مایورکا - خیخون(ساعت 20.30)
    رئال سوسیداد- آلمریا (ساعت 20.30)
    لوانته – ختافه (ساعت 20.30)
    ارکولس – بارسلونا (ساعت 22.30)
    دپورتیوو لاکرونیا – سویا (ساعت 0.30)

یکشنبه 10 بهمن (30 ژانویه)
    اتلتیکومادرید- اتلتیک بیلبائو (ساعت 19.30)
    اوساسونا- رئال مادرید (ساعت 21.30)
    اسپانیول – ویارئال (ساعت 23.30)
    دوشنبه 11 بهمن (31 ژانویه)
    راسینگ – والنسیا (ساعت 23.30)

کد:
    رونالدو: فینال کوپا دل ری بین رئال و بارسا خواهد بود

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، پس از پیروزی تیمش مقابل سویا در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری، اعلام کرد دیدار فینال این رقابت ها میان رئال و بارسا برگزار خواهد شد.

تک گل کریم بنزما موجب شد تا شاگردان ژزه مورینیو به یک پیروزی مهم در سانچس پیسخوان دست پیدا کنند. این دومین پیروزی رئال در این هفته با گل این مهاجم فرانسوی است.

رونالدو در مصاحبه با نشریه مارکا گفت:" فینال کوپا دل ری بین بهترین تیم های اسپانیا برگزار خواهدشد. البته باید بگویم ما به دنبال انتقام گرفتن نیستیم. ما باید مقابل سویا گل های بیشتری به ثمر می رساندیم اما این نتیجه هم خوب است."

علی رغم صحبت های رونالدو، مطمئنا رئالی ها هنوز شکست تحقیرآمیز 5-0 مقابل بارسا در ماه نووامبر را به یاد دارند.

بارسلونا همچنین در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری آلمریا را 5-0 شکست داد و عملا حضورش در دیدار فینال را حتمی کرد.

کد:
    آدبایور: برای گرفتن جای بنزما به رئال نیامده ام

سایت گل- امانوئل آدبایور، مهاجم جدید رئال مادرید، معتقد است که منچسترسیتی می تواند قهرمان این فصل رقابت های لیگ برتر شود.

این مهاجم توگویی که چند روز قبل با انتقالی قرضی از سیتی به رئال پیوست، اعتقاد دارد تیم سابقش همچنان از شانس بالایی برای قهرمانی برخوردار است.

او در گفتگو با اسپورتنیگ لایف، در پاسخ به این سوال که آیا سیتی می تواند قهرمان لیگ برتر شود، گفت:" بله، البته! چرا که نه؟
    فکر می کنم منچسترسیتی با بازیکنانی که این فصل به خدمت گرفته، از شانس زیادی برای قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ برتر برخوردار است، بازیکنانی مانند ماریو بالوتلی، ادین ژکو و بقیه.
    آنها فوتبال خوبی بازی می کنند پس از شانس قهرمانی برخوردارند. کار آسانی نخواهد بود اما آنها برای رسیدن به قهرمانی هر کاری لازم باشد انجام خواهند داد زیرا قهرمانی در لیگ برتر رویای هر باشگاهی است."

او همچنین در مورد شانس قهرمانی رئال در رقابت های این فصل لالیگا گفت:" رئال تنها چهار امتیاز از بارسا کمتر دارد. مطمئنا همه با من موافقند که بارسا فوتبال فوق العاده ای به نمایش می گذارد اما در فوتبال تنها باید پیروز شد. ما باید آنها را در دیدار برگشت ال کلاسیکو شکست بدهیم و منتظر باشیم که آنها در دیگر دیدارها امتیاز از دست بدهند.

من به رئال نیامده ام تا جای کسی را بگیرم. من اینجا نیستم تا کریم بنزما را از تیم بیرون بیندازم. من به رئال آمده ام تا فوتبال خودم را به نمایش بگذارم و از بازی کردن لذت ببرم. من می توانم در کنار بنزما بازی کنم و همین طور در کنار ایگواین، اگر به میادین برگردد."

کد:
    باشگاه رئال تکذیب کرد؛ مورینیو به انگلیس برنمی گردد

سایت گل- روزنامه سان در گزارش به این نکته اشاره کرده بود که ممکن است ژوزه مورینیو در پایان رقابتهای این فصل، به لیگ برتر بازگردد ولی سران رئال مادرید با شفافیت اعلام کردند که ژوزه مورینیو هیچ صحبتی در این رابطه انجام نداده است.

روزنامه سان روز پنجشنبه گفت و گویی با ژوزه مورینیو را به چاپ رسانده بود که طبق آن مورینیو اعلام کرده بود که از شرایطش در اسپانیا راضی نیست و می خواهد به انگلیس بازگردد.

سران باشگاه مادریدی اکنون اعلام کرده اند که این مصاحبه کاملاساختگی است و به گل دات کام اسپانیایی گفتند که مورینیو با خبرنگاران روزنامه سان صحبت نکرده و هرگز چنین نظراتی نداده است

کد:
    خبر رسمی: محمد دیارا از رئال راهی موناکو شد

سایت گل- باشگاه رئال مادرید اعلام کرد محمد دیارا، هافبک اهل مالی این تیم، بعد از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی، به تیم فرانسوی موناکو پیوست.

رئالی ها با انتشار بیانیه ای در سایت اختصاصی شان این مطلب را اعلام کردند اما در مورد جزییات و شرایط این انتقال اطلاعاتی منتشر نشد.

در این بیانیه ای آمده است:" باشگاه های رئال مادرید و موناکو برای انتقال محمد دیارا به توافق رسیدند. این بازیکن تست های پزشکی را نیز پشت سر گذاشت و با باشگاه جدیدش قرارداد امضا کرد."

دیارا در سال 2006 از لیون به رئال پیوست و با این تیم در سال های 2007 و 2008 قهرمان اسپانیا شد. اما او این فصل یک نیمکت نشین تمام عیار بود و حتی در یک بازی نیز مورینیو از او در ترکیب اصلی استفاده نکرد.
    موناکو در رقابت های این فصل لیگ فرانسه شرایط ماسبی ندارد و برای فرار از سقوط تلاش می کنند. آنها اکنون در مکان نوزدهم لیگ فرانسه قرار دارند.

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    02.01.2011

کد:
    January 28, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    28.01.2011

کد:
    January 28, 2011

تمدید قرارداد بوسکتس با بارسا تا سال 2015

این بازیکن 22 ساله و مدیر برنامه هایش در طول شش هفته گذشته برای تمدید قرارداد با این باشگاه مذاکرات زیادی با مدیران بارسا انجام دادند.

سایت گل- باشگاه بارسلونا اعلام کرد سرخیو بوسکتس، هافبک ملی پوش این تیم قراردادش را با این باشگاه تا سال 2015 تمدید کرده است.

این بازیکن 22 ساله و مدیر برنامه هایش در طول شش هفته گذشته برای تمدید قرارداد با این باشگاه مذاکرات زیادی با مدیران بارسا انجام دادند.

قرارداد قبلی بوسکتس با بارسا تا سال 2013 بود. در این قرارداد جدید دستمزد بوسکتس به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرد و مبلغ لازم برای جدایی او نیز از 80 میلیون یورو به 150 میلیون یورو افزایش یافت.

بوسکتس در فصل 09-2008 به ترکیب اصلی بارسا راه پیدا کرد و از آن زمان به یکی از بازیکنان مورد اعتماد گواردیولا تبدیل شد.

بعد از پیروزی 5-0 شب گذشته بارسا مقابل آلمریا در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی مقابل آلمریا، گواردیولا تایید کرد بوسکتس با باشگاه برای تمدید قرارداد به توافق رسیده است.

"با توجه به سبک بازی اش، بوسکتس یکی از بازیکنانی است که مطمئنم می تواند به بازیکنان خارجی که به تیم می آیند، کمک زیادی بکند و نقش بازیکنان باتجربه ای که از تیم می روند را برعهده بگیرد."

کد:
    2011/1/27

خاویر ماسچرانو: هنوز به فینال کوپا دل ری نرسیده ایم

هافبک آرژانتینی بارسلونا معتقد است علی رغم پیروزی 5-0 مقابل آلمریا در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری، هنوز صعود تیمش به دیدار فینال قطعی نیست.

سایت گل- خاویر ماسچرانو، هافبک بارسلونا، معتقد است علی رغم پیروزی 5-0 مقابل آلمریا در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری، هنوز صعود تیمش به دیدار فینال قطعی نیست.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت: "بازی هنوز تمام نشده است. ما در دیدار رفن نتیجه خوبی گرفتیم اما ما تجربه خوبی از دیدار مقابل بتیس به دست آوردیم. ما در آن دیدار نیز حاشیه امنیت خوبی داشتیم اما خیلی به زحمت افتادیم.

ما باید در دیدار برگشت در آلمریا نیز مانند بازی رفت کار کنیم."

آندرس اینیستا، هم تیمی ماسچرانو نیز با تایید صحبت های او گفت: "بسیار مهم است که همه بازیکنان تیم بهترین نمایش شان را در دیدار برگشت ارائه دهند.

تنها در یک صورت می توانیم یک نتیجه خوب به دست بیاوریم. اینکه در دفاع و حمله خوب کار کنیم. ما تنها نیمی از راه فینال را طی کرده ایم. ما تجربه دیدار مقابل بتیس را فراموش نکرده ایم. همه چیزممکن است تغییر کند."

کد:
    2011/1/28

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •