سلام اگه میشه منو تو بازی هاتون راه بدید تو west اسم من rezaloloهست و تو eastاسم من rezaalone هست
سلام اگه میشه منو تو بازی هاتون راه بدید تو west اسم من rezaloloهست و تو eastاسم من rezaalone هست
در ادامه صحبتهای قبلیمراجع به نوب بودن خارجی ها همین چند دقیقه قبل یه موردی مشاهده کردم که گفتم اینجا بگم
اومدم رفتم یه بازی نرمال بزنم . رفتیم تو بازی سه نفر با هم گفتن ما premade کردیم و میخوایم هر سه تا بات باشیم . منم سولو رفتم تاپ .
همون اول بازی همشون دسته جمعی خودشون رو انداختن جلوی تاور خودکشی کردنبعد یه کم درست بازی کردن تا دقیقه 50 و این سه نفر هم عالی بازی کردن
ولی موقعی که داشتیم بیس رو میگرفتیم پیغام دادن بیس رو نزن ما نمیخوایم ببریم
میخوایم فول بیلد کنیم بعد اگه خواستیم و دلمون خواست ببریم
هیچی دیگه از اخر خیلی خفن هم باختیم دقیقه 60
همون لحظه این به ذهنم خطور کرد که واقعا فلسفه این سه نفر از حضور تو بازی چی بوده![]()
من سرم بره ساپورت و جانگل دیگه نمیرم
رییییییییییییییده شده به stat رانکدم دوباره افتادم تو elo hell بیرونم نمیتونم بیام
بری ساپورت هماهنگی نیست کسی مثل leona باشی میری تو استان میکنی میبینی یارت زندست تو مردی!:|
جانگل باشی میگن چرا گنک نمیکنی فلانی بیسانی .....
رفتم mid یه دونه گنک نکرده!!!! یه دونه blue نگرفتم!!!
آدم دیوانه میشه به خدا
نمیدونم بازی رو بزارم کنار به زندگیم برسم یا ....
خسته شدم دیگه
توصیه میکنم 2 نفری برید رانکد , یکی تاپ یا مید یکی جنگل ... اینطوری میتونید هماهنگ باشید برای Gank دادن ...
یا مثل من و این Jackson برید Bot ... خیلی خوب فید میدم دوتایی به Adc اونا![]()
یه سوال:RP و IP کم که نمیشن؟منظورم اینه که مثلا من 400RP دارم.اگه یه مدت بازی نکنم کمتر که نمیشه و مقدارش ثابته؟
یه دست زدم حال داد!تازه لذت بازیو دارم حس میکنم.Miss Fortune رو برداشتم و به نسبت نوب بودنم خوب بازی کردم.بازی یه ساعت طول کشید و تیممون با 84 Kill و 41 Death ترکوندشون!
حالا 571 IP و 400RP دارم.چی بخرم باهاشون؟
نظر خودم روی Master Yi و Ashe هستش + همین Miss Fortune و Riven.
کلا rp برای خریدنه 400 تا اول بهت میده به درد لای جرز دیوارم نمیخوره
تا وقتی که off sale بخوره کهه زیر 400 بیاد بتونی بخری
571 ip میتونی هیرو 450 تایی بخری مثل yi ashe
riven = 6300
mf = 4800
بهت گفتم که lol یه چیز دیگست!
اولاش باحاله بعدش که پرو بشی حرصت در میاد وقتی میبینی lane های دیگه فید دادن![]()
نمیخوام بحث راه بندازم ولی هنوز که هنوزه حاله DotA 2 رو هیچ جا تجربه نکردم : دی
مهم نیست 450 تایی باشه فوقش جمع میکنم.تا 3100 هم ایرادی نداره.الآن با 400 RP میتونم هیروهای 260 تایی بخرم.
لیست کامل هیروهای مورد نظر : دی (بعضیا 6300 تایی هستن که اونا رو آخر میخرم : دی)
Irelia
Katarina
Pantheon
Brand
Master Yi
Ashe
Nunu
Ryze
Tyndamere
Akali
به نظر من master yi عالیه.آخرای بازی خیلی وحشی میشه هیچ کس جلودارش نیست.قیمتشم ارزونه.حتما بخرش.
بعد مدتی گفتیم شره نوب کم شده رفتیم رنک . من فیرست بلادو گرفتم انگار فوشه م.د.ر دادم به یارام. اول ساپورتم لیو داد بعد مید 3 تا death داد بعد م لیو داد رفت بیرون
الو رو رسما به خاکه سیا نشوندن. خدایا اینا چیه می افرینی؟؟![]()
آقا من هرکاری کردم درست نشد
کسی دیگه راه حلی نداره؟
Last edited by Persian__Boy; 28-11-2012 at 00:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)